Zbogom, Kreg
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zbogom, Kreg
Mogli ste, kod gluhe bi prošli svi .michaellcmacha wrote:nisam ja na kriminalistici imao rimsko... tko bi onda završio kriminalistiku da smo i to imali... :)))kaya wrote:E jel se sjećaš, ne znam jesi ti to morao , one babe gluhe iz rimskog.
Ta je bila gluha napola, onda su svi šaptali latinski ono nešto bezveze jer ne znaju, a nju bilo sram reći da ne čuje, i onda da 2 kao čula je ali nije baš najbolje.
Nikad lakša dvojka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ja nisam znala da je umro čovjek. A pazi taj je isto što i zgrada pravnog.michaellcmacha wrote:eto emeritus horvatić je umro 2016, inače vrhunski stručnjak kaznenog prava sa vjerojatno najvećim iskustvom u zadnjih 100 godina na ovim prostorima bio je dekan po stručnosti na dva fakulteta cjenjen u svijetu prava čak i u srbiji... :), ali pazi apsurda ispod teksta o njegovoj smrti ni jednog komentara, za razliku o kregaru gdje se polomiše odat počast lopovu...cccc
A o ovom niš koristi hvalospjevi.
Mogao je i domar biti, toliko je koristan bio ...
2015-08-15
Jes vala..i za nauku.AssadNaPodmornici wrote:Teški udarac za antifašizam
2015-08-15
e al nek je debilbiodebilosto pustio suzu za krjeposnim i nadasve pravdoljubivim Kregom... a u pičku materinu... pokoj mu vječni i da ga se više zaboravi ko i svakog drugog štetnika...kaya wrote:Ja nisam znala da je umro čovjek. A pazi taj je isto što i zgrada pravnog.michaellcmacha wrote:eto emeritus horvatić je umro 2016, inače vrhunski stručnjak kaznenog prava sa vjerojatno najvećim iskustvom u zadnjih 100 godina na ovim prostorima bio je dekan po stručnosti na dva fakulteta cjenjen u svijetu prava čak i u srbiji... :), ali pazi apsurda ispod teksta o njegovoj smrti ni jednog komentara, za razliku o kregaru gdje se polomiše odat počast lopovu...cccc
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da rip štetniku. Da i njegovim obožavateljicama bude srce na mjestu.michaellcmacha wrote:e al nek je debilbiodebilosto pustio suzu za krjeposnim i nadasve pravdoljubivim Kregom... a u pičku materinu... pokoj mu vječni i da ga se više zaboravi ko i svakog drugog štetnika...kaya wrote:Ja nisam znala da je umro čovjek. A pazi taj je isto što i zgrada pravnog.michaellcmacha wrote:eto emeritus horvatić je umro 2016, inače vrhunski stručnjak kaznenog prava sa vjerojatno najvećim iskustvom u zadnjih 100 godina na ovim prostorima bio je dekan po stručnosti na dva fakulteta cjenjen u svijetu prava čak i u srbiji... :), ali pazi apsurda ispod teksta o njegovoj smrti ni jednog komentara, za razliku o kregaru gdje se polomiše odat počast lopovu...cccc
2015-08-15
pridružio sam se, nadam se da će utonuti u vječni zaborav, nije dobro da se, takvih kao što je on ljudi sjećajuvenus wrote:Bitno je da je RIP tema, a popljuvaste čovjekov život. Možda se ipak negdje unutar sebe stidite koliko ste negativni, tračibabe.
Moja iskustva su posve suprotna od svega što ste napisali.
Hvala mu do neba za sve dobro što je napravio za meni drage osobe.
Nek mu je laka zemlja. Počivao u miru, profesore i ljudino.
2015-08-08
sve jasnokaya wrote:Da rip štetniku. Da i njegovim obožavateljicama bude srce na mjestu.michaellcmacha wrote:e al nek je debilbiodebilosto pustio suzu za krjeposnim i nadasve pravdoljubivim Kregom... a u pičku materinu... pokoj mu vječni i da ga se više zaboravi ko i svakog drugog štetnika...kaya wrote:Ja nisam znala da je umro čovjek. A pazi taj je isto što i zgrada pravnog.michaellcmacha wrote:eto emeritus horvatić je umro 2016, inače vrhunski stručnjak kaznenog prava sa vjerojatno najvećim iskustvom u zadnjih 100 godina na ovim prostorima bio je dekan po stručnosti na dva fakulteta cjenjen u svijetu prava čak i u srbiji... :), ali pazi apsurda ispod teksta o njegovoj smrti ni jednog komentara, za razliku o kregaru gdje se polomiše odat počast lopovu...cccc
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kaya wrote:Da rip štetniku. Da i njegovim obožavateljicama bude srce na mjestu.michaellcmacha wrote:e al nek je debilbiodebilosto pustio suzu za krjeposnim i nadasve pravdoljubivim Kregom... a u pičku materinu... pokoj mu vječni i da ga se više zaboravi ko i svakog drugog štetnika...kaya wrote:Ja nisam znala da je umro čovjek. A pazi taj je isto što i zgrada pravnog.michaellcmacha wrote:eto emeritus horvatić je umro 2016, inače vrhunski stručnjak kaznenog prava sa vjerojatno najvećim iskustvom u zadnjih 100 godina na ovim prostorima bio je dekan po stručnosti na dva fakulteta cjenjen u svijetu prava čak i u srbiji... :), ali pazi apsurda ispod teksta o njegovoj smrti ni jednog komentara, za razliku o kregaru gdje se polomiše odat počast lopovu...cccc
Ne daj Bože više takvih studenata ko što si ti jer takvi neradnici i dangube donose takva ponašanja na radna mjesta.
A što se tiče ljudskosti, trenutno mi se gadiš toliko da ću odmorit od foruma.
Dobar je stid kome ga je Bog dao.
Guest- Guest
A taj horvatić kada je predavao nisi trepnuo. Baš intresantan čovjek.
Od svih tih predavanja meni je najjasnije ostalo njegovo. Ispričao neki slučaj gdje 60 ih našli ubojicu jer je zagrizao čokoladu i ostali mu otisci zubiju na čokoladi koju je ostavio u sobi, zamisli..
Od svih tih predavanja meni je najjasnije ostalo njegovo. Ispričao neki slučaj gdje 60 ih našli ubojicu jer je zagrizao čokoladu i ostali mu otisci zubiju na čokoladi koju je ostavio u sobi, zamisli..
2015-08-15
Odi odmori. I odi u kurac. Skup s njim.venus wrote:kaya wrote:Da rip štetniku. Da i njegovim obožavateljicama bude srce na mjestu.michaellcmacha wrote:e al nek je debilbiodebilosto pustio suzu za krjeposnim i nadasve pravdoljubivim Kregom... a u pičku materinu... pokoj mu vječni i da ga se više zaboravi ko i svakog drugog štetnika...kaya wrote:Ja nisam znala da je umro čovjek. A pazi taj je isto što i zgrada pravnog.michaellcmacha wrote:eto emeritus horvatić je umro 2016, inače vrhunski stručnjak kaznenog prava sa vjerojatno najvećim iskustvom u zadnjih 100 godina na ovim prostorima bio je dekan po stručnosti na dva fakulteta cjenjen u svijetu prava čak i u srbiji... :), ali pazi apsurda ispod teksta o njegovoj smrti ni jednog komentara, za razliku o kregaru gdje se polomiše odat počast lopovu...cccc
Ne daj Bože više takvih studenata ko što si ti jer takvi neradnici i dangube donose takva ponašanja na radna mjesta.
A što se tiče ljudskosti, trenutno mi se gadiš toliko da ću odmorit od foruma.
Dobar je stid kome ga je Bog dao.
2015-08-15
Tema otisla u krivom smjeru.
Vrijeđanje je neprihvatljivo.
Naravno
R.I.P.
R.I.P.
drug Kvegav, u miru bozjem.AssadNaPodmornici wrote:Teški udarac za antifašizam
dijagram-
2015-08-09
Neće se ni sjetitimichaellcmacha wrote:pridružio sam se, nadam se da će utonuti u vječni zaborav, nije dobro da se, takvih kao što je on ljudi sjećajuvenus wrote:Bitno je da je RIP tema, a popljuvaste čovjekov život. Možda se ipak negdje unutar sebe stidite koliko ste negativni, tračibabe.
Moja iskustva su posve suprotna od svega što ste napisali.
Hvala mu do neba za sve dobro što je napravio za meni drage osobe.
Nek mu je laka zemlja. Počivao u miru, profesore i ljudino.
Budi bez brige
Hrvati se radje sjećaju svojih krvipijs, krimosa, lopina i izdajnike
Tako naivan i lud narod treba tražiti svijećom
TITA su ocrnili dok ga cijeli svijet poštuje
Ludaci
Maggie19 wrote:Tema otisla u krivom smjeru.
Megi. Opet ti sebi daješ diskruminscijsko pravo prosuđivafi tko je u pravu ili krivu
Ja se ne slažem s osudama pok Kregara, ali
Gdje ima dima ima i vatre
Pa daj se ti više ponašaj kao moderator ne sudac i porota i advikat u jednoh
Pa baš.Sora wrote:Maggie19 wrote:Tema otisla u krivom smjeru.
Megi. Opet ti sebi daješ diskruminscijsko pravo prosuđivafi tko je u pravu ili krivu
2015-08-15
Pokojni je bio član političkih tijela u kojima se zauzima za vladavinu prava
Autor zakona o sprečavanju korupcije
Poštovani pravni stručnjak
Valjda i lijevo angažiran
Ostalo što ovdje pišete o nekoj aferi s posmrtnom pomoći nije uopće dokazano
Nego baš tračerska posla
Autor zakona o sprečavanju korupcije
Poštovani pravni stručnjak
Valjda i lijevo angažiran
Ostalo što ovdje pišete o nekoj aferi s posmrtnom pomoći nije uopće dokazano
Nego baš tračerska posla
koje vrijeđanje... ti si iznijela osobni dojam, ja prenio zapažanje jednog od najznačajnijih krivičara 20tog vijeka Davora Krapca koji je 2003 prokomentirao da komunjarske lopuže opet preuzimaju fakultet... s druge strane poznato je da su i Kreg i Lignja sudjelovali u razno raznim pogodovancijama samima sebi i nikako se svojom imovinom ne uklapaju u svoje priče o pravdi i poštenjukaya wrote:Pa baš.Sora wrote:Maggie19 wrote:Tema otisla u krivom smjeru.
2015-08-08
Ti Megi mene zbaniraš jer si na strani
Prcka
Čak uz pretpostavku da smo oboje krivi
Mene baniraš a njega ne
Daj malo se sredi
Nemam niš protiv da dobijem kazni ali PRAVEDNU
IMA NAS TU TRI I POL I MORAMO SE NEKAKO TOLERIRATI
ILI NE
Prcka
Čak uz pretpostavku da smo oboje krivi
Mene baniraš a njega ne
Daj malo se sredi
Nemam niš protiv da dobijem kazni ali PRAVEDNU
IMA NAS TU TRI I POL I MORAMO SE NEKAKO TOLERIRATI
ILI NE
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Zbogom desničari...
» zbogom svi
» Zbogom Silvija
» Zbogom, gosparu!
» Zbogom desničari...
» zbogom svi
» Zbogom Silvija
» Zbogom, gosparu!
Page 3 of 5