Zbogom, Kreg
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zbogom, Kreg
znam vrlo dobro, jer mi je krapac uz berislava pavišića bio ponajbolji predavač... ajde jedino je moj željko horvatić bio zanimljiviji jer je uvijek imao neke lude usporedbekaya wrote:Je. On je bio ok. Ovaj konj. I to neki nebitan predmet , sociologija mislim. Znaš ono kada ne predaješ ništa a želiš biti važan pa rušiš bezveze. Kao teško je...a predmet debilana.michaellcmacha wrote:jel ti krapac predavaokaya wrote:Uhh, taj me rušio par puta, antipatičan lik.
Ali o mrtvima sve najbolje. Srce valjda..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A stigao jednom konj poslje za stol na cvjetnom, skupljao neke popise za gradonačelnika mislim.
Veli može potpis, ja rekoh - ni slučajno zbog onog bezveznog rušenja!
On nešto prumumljao u bradu - a je, pa je to tako strašno bilo, ma nemoj...nešto drčno..i ode.
Baš bio antipatičan. Al žao mi isto svakog tko umre..
On nešto prumumljao u bradu - a je, pa je to tako strašno bilo, ma nemoj...nešto drčno..i ode.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
za ovog lopinu sam saznao 2003 kad sam bio na seminaru pa smo sjedili u kantini i onda je baš pokojni krapac komentirao kako opet komunistička bagra preuzima pravni fakultet... vjerujem da si znala i miličića... to je tečka komunjarčina bila... predavao je teoriju prava i države mjs
2015-08-08
meni baš i nije, ali dobro ne mremo svi isto...kaya wrote:A stigao jednom konj poslje za stol na cvjetnom, skupljao neke popise za gradonačelnika mislim.
2015-08-08
Aha, baš tako. Taj krapac se trudio i on je bio svima super. A ovaj bi stigao na usmeni samo, niš korist i porušio eto tako, da se vidi da je on profe - sor . Baš niš korist.michaellcmacha wrote:znam vrlo dobro, jer mi je krapac uz berislava pavišića bio ponajbolji predavač... ajde jedino je moj željko horvatić bio zanimljiviji jer je uvijek imao neke lude usporedbekaya wrote:Je. On je bio ok. Ovaj konj. I to neki nebitan predmet , sociologija mislim. Znaš ono kada ne predaješ ništa a želiš biti važan pa rušiš bezveze. Kao teško je...a predmet debilana.michaellcmacha wrote:jel ti krapac predavaokaya wrote:Uhh, taj me rušio par puta, antipatičan lik.
Ali o mrtvima sve najbolje. Srce valjda..
2015-08-15
. A dobro, ja sam valjda tankoćutnijamichaellcmacha wrote:meni baš i nije, ali dobro ne mremo svi isto...kaya wrote:A stigao jednom konj poslje za stol na cvjetnom, skupljao neke popise za gradonačelnika mislim.
2015-08-15
ovaj je bio vjerojatno u rangu medvedovića... njemu sam morao ići na pravni odgovarat, jebeno ustavno... ono repetitorij od 2 puta po 30 stranica al njemu nikad dosta, odgovoriš od riječi do riječi i on veli slabo je to
2015-08-08
Njega se ne mogu sjetiti, mislim da sam na tome bila kod onog ludog što mu je žena bila slikarica , sa f se nekako prezivao , flegar...tako nekako..flego..michaellcmacha wrote:za ovog lopinu sam saznao 2003 kad sam bio na seminaru pa smo sjedili u kantini i onda je baš pokojni krapac komentirao kako opet komunistička bagra preuzima pravni fakultet... vjerujem da si znala i miličića... to je tečka komunjarčina bila... predavao je teoriju prava i države mjs
Sjetila se..kurtović
Last edited by kaya on 15/8/2020, 11:43; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
sad baš kad se sjetim kak se lova zarađivala... on pak oće nije ni bio sa katedre ustavnog nego upravnog, ali jbg ode k nama odradi tih par sati i zaradi finu lovicu... i usput nas zajebava
2015-08-08
ma on vama na faksu je predavao upravno a ne ustavno... nama je onako usput predavao ustavno
2015-08-08
miličić i metelko kak se ne sjećaš njih dvojice... :)) jedan drugom su žene krali i svašta nešto...kaya wrote:Njega se ne mogu sjetiti, mislim da sam na tome bila kod onog ludog što mu je žena bila slikarica , sa f se nekako prezivao , flegar...tako nekako..flego..michaellcmacha wrote:za ovog lopinu sam saznao 2003 kad sam bio na seminaru pa smo sjedili u kantini i onda je baš pokojni krapac komentirao kako opet komunistička bagra preuzima pravni fakultet... vjerujem da si znala i miličića... to je tečka komunjarčina bila... predavao je teoriju prava i države mjs
Sjetila se..kurtović
2015-08-08
A horvatić onako sa sijedom bradom jelda.. a taj je baš bio institucija. Za razliku od ovog debila krega...michaellcmacha wrote:ma on vama na faksu je predavao upravno a ne ustavno... nama je onako usput predavao ustavno
2015-08-15
on mi je bio najdraži profesor, a i bio je na ekshumaciji moje tete... za moj pojam vrhunski kriminologkaya wrote:A horvatić onako sa sijedom bradom jelda.. a taj je baš bio institucija. Za razliku od ovog debila krega...michaellcmacha wrote:ma on vama na faksu je predavao upravno a ne ustavno... nama je onako usput predavao ustavno
2015-08-08
Miličić daaa, on mi je bio veza, i preko veze mi dodatna pitanja postavljao .michaellcmacha wrote:miličić i metelko kak se ne sjećaš njih dvojice... :)) jedan drugom su žene krali i svašta nešto...kaya wrote:Njega se ne mogu sjetiti, mislim da sam na tome bila kod onog ludog što mu je žena bila slikarica , sa f se nekako prezivao , flegar...tako nekako..flego..michaellcmacha wrote:za ovog lopinu sam saznao 2003 kad sam bio na seminaru pa smo sjedili u kantini i onda je baš pokojni krapac komentirao kako opet komunistička bagra preuzima pravni fakultet... vjerujem da si znala i miličića... to je tečka komunjarčina bila... predavao je teoriju prava i države mjs
Sjetila se..kurtović
Veli moj tata viš kak sam ti sredio a ja kažem pa ti si lud ovaj me još više nego druge ispitivao.
2015-08-15
Pobrkala sam ja teorija države i prava i povijest države i prava..ahh, davno bilo.
A horvatić je knjige pisao iz kaznenog.
On je baš ono...institucija.
A horvatić je knjige pisao iz kaznenog.
On je baš ono...institucija.
2015-08-15
Bitno je da je RIP tema, a popljuvaste čovjekov život. Možda se ipak negdje unutar sebe stidite koliko ste negativni, tračibabe.
Moja iskustva su posve suprotna od svega što ste napisali.
Hvala mu do neba za sve dobro što je napravio za meni drage osobe.
Nek mu je laka zemlja. Počivao u miru, profesore i ljudino.
Moja iskustva su posve suprotna od svega što ste napisali.
Hvala mu do neba za sve dobro što je napravio za meni drage osobe.
Nek mu je laka zemlja. Počivao u miru, profesore i ljudino.
Guest- Guest
E jel se sjećaš, ne znam jesi ti to morao , one babe gluhe iz rimskog.
Ta je bila gluha napola, onda su svi šaptali latinski ono nešto bezveze jer ne znaju, a nju bilo sram reći da ne čuje, i onda da 2 kao čula je ali nije baš najbolje.
Ta je bila gluha napola, onda su svi šaptali latinski ono nešto bezveze jer ne znaju, a nju bilo sram reći da ne čuje, i onda da 2 kao čula je ali nije baš najbolje.
2015-08-15
eto emeritus horvatić je umro 2016, inače vrhunski stručnjak kaznenog prava sa vjerojatno najvećim iskustvom u zadnjih 100 godina na ovim prostorima bio je dekan po stručnosti na dva fakulteta cjenjen u svijetu prava čak i u srbiji... :), ali pazi apsurda ispod teksta o njegovoj smrti ni jednog komentara, za razliku o kregaru gdje se polomiše odat počast lopovu...cccc
2015-08-08
nisam ja na kriminalistici imao rimsko... tko bi onda završio kriminalistiku da smo i to imali... :)))kaya wrote:E jel se sjećaš, ne znam jesi ti to morao , one babe gluhe iz rimskog.
2015-08-08
ali smo znali kroz kontakte sa ekipom sa pravnog svačeg se naslušati...
2015-08-08
Mogli ste, kod gluhe bi prošli svi .michaellcmacha wrote:nisam ja na kriminalistici imao rimsko... tko bi onda završio kriminalistiku da smo i to imali... :)))kaya wrote:E jel se sjećaš, ne znam jesi ti to morao , one babe gluhe iz rimskog.
Nikad lakša dvojka.
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Zbogom desničari...
» zbogom svi
» Zbogom Silvija
» Zbogom, gosparu!
» Zbogom desničari...
» zbogom svi
» Zbogom Silvija
» Zbogom, gosparu!
Page 2 of 5