nema ih. Ne glasaju se. Ne predlažu. Ne sudjeluju u političkim raspravama. Ne najavljuju da će uputiti u proceduru genijalne zakone koji bi Hrvatsku učinili zemljom snova. Ništa.
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: nema ih. Ne glasaju se. Ne predlažu. Ne sudjeluju u političkim raspravama. Ne najavljuju da će uputiti u proceduru genijalne zakone koji bi Hrvatsku učinili zemljom snova. Ništa.
Ostaje još samo pitanje kako uopće riješiti ovu demografsku rupu al po svemu sudeći očito kombinacijom trpačine i pronatalitetnih mjera pa dok ide ide.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: nema ih. Ne glasaju se. Ne predlažu. Ne sudjeluju u političkim raspravama. Ne najavljuju da će uputiti u proceduru genijalne zakone koji bi Hrvatsku učinili zemljom snova. Ništa.
Stvar je u tome šta ja imam podatke iz budućnosti i znam kako će ova priča završit al očito vi ne znate pa ćemo do tada spavat doma i pričat o tome tako da ne bude posli da van se nije reklo.
Sad ste svi bezbrižni al nećete bit za koju godinu kad se izmjeni demografski sastav stanovništva u zapadnoj Europi.
Sad ste svi bezbrižni al nećete bit za koju godinu kad se izmjeni demografski sastav stanovništva u zapadnoj Europi.
2014-04-11
Koliko je samo malih longija nepovratno otišlo u umivaonik....
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Koliko je samo malih longija nepovratno otišlo u umivaonik....
U maramicu.
2014-04-11
Sad samo pustiš da propada taj natalitet i da Evropa mora dovodit radnu snagu i čekaš one događaje iz Nostradamusa. Nije to vremenski daleko. To se vama čini da je to daleko jer ste bezbrižni.
Turska ide ka neoosmanizmu. Erdogan je započeo proces.
2014-04-11
Hektorović wrote:epikur37 wrote:mobiu$ wrote:epikur37 wrote:Svatko ima svoj put, recimo kolega general traži što mlađu pičku :D
:)
on se odlučio za tantričko prosvjetljenje ;)
Ma uopće ne, baš volim u biti jako konzervativan pristup, staromodan.
Hej nitko ti ne sudi, dapače. ;)
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ne bi mi bilo toliko teško priznati da sam činio pogrešne stvari zbog neznanja, neiskustva i neupućenosti.
Ali to nije istina. Znao sam sve i tada.
To je ono što ne mogu oprostiti sam sebi.
Onda si žešće zajeban lik. Raditi i znati da radiš nešto što je u korijenu pogrešno, valjda su emocije proradile.
Ali nije mi jasno - čini mi se da si referirao na biznis - u biznisu nema emocija, samo hladna računica.
Ili pišeš o nečem drugom? :)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Sad samo pustiš da propada taj natalitet i da Evropa mora dovodit radnu snagu i čekaš one događaje iz Nostradamusa. Nije to vremenski daleko. To se vama čini da je to daleko jer ste bezbrižni.
Erdogan nema kovrčavu crnu bradu. Kad bi je i imao, bila bi rijetka i sijeda.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Sve je to ok šta one više ne žele biti podređene muškarcu. Ok. Živi i pusti druge da žive. Samo tko će to jebat ? Mogu samo oni šta bi jebali muvu u letu dakle seksualni predatori i neki muškarci s dna kace koji su nikakvi pa onda daj šta daš.
Ne vidim mogućnost da takvi odnos opstane jer neće biti seksa na kraju jer ti pada libido pa ispada da je lakše bit sam , zamišljat žene kao seksualne objekte i pet minuta drkica i organizam odličan. Jel ovo te ubija kad je ona rsvnopravna u vezi i glumi šerifa i vidiš da može i sama a ako je ideš potčinit njoj to smeta i imaš problem pa svađe pa ti se najbolje rastavit.
To ti je ono kad ti ja kažem šuti a ti nećeš jer si ti ravnopravna i tko meni šta može pa fino rastava pa onda ti pričaj negdi drugi jer ja to ne moran slušat.
Moć jednostavnosti.
.. ..popljuvala sam ekran..
Guest- Guest
venus wrote:
.. ..popljuvala sam ekran..
Longi to redovito priušti svojoj sljedbi. ;)
Šarmantan je, nema spora.
Guest- Guest
Nije ni riječ o Erdoganu nego kršćanskom vladaru EU. Budućem.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Sad samo pustiš da propada taj natalitet i da Evropa mora dovodit radnu snagu i čekaš one događaje iz Nostradamusa. Nije to vremenski daleko. To se vama čini da je to daleko jer ste bezbrižni.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije ni riječ o Erdoganu nego kršćanskom vladaru EU. Budućem.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Sad samo pustiš da propada taj natalitet i da Evropa mora dovodit radnu snagu i čekaš one događaje iz Nostradamusa. Nije to vremenski daleko. To se vama čini da je to daleko jer ste bezbrižni.
Znači rat Europe protiv Turske?
Guest- Guest
Rat Europe i islamskog svijeta.
Pročitaj dio pod brojem 74
Of Troyan blod = stranac
Njemačka
Potjerati Arape
Vratit kršćanstvu staru slavu
Pročitaj dio pod brojem 74
Of Troyan blod = stranac
Njemačka
Potjerati Arape
Vratit kršćanstvu staru slavu
2014-04-11
To je za koju godinu nakon šta se Pagani ( Zeleni ) naredaju na vlasti u Njemačkoj , Merkel ode a počme daljnja invazija imigranata a ovima treba radna snaga.
Najvjerojatnije se radi o novom šefu CDU.
Najvjerojatnije se radi o novom šefu CDU.
2014-04-11
I sad ja spavam doma i čekam da to počme jer to i pad kapitalizma koji u osnovi i stoji iza ideologije emanicipacije ( trebaju im žene kao radna snaga ) i multikulturalnosti ( trebaju im stranci kao radna snaga jer žene sad ne rađaju kad rade a oteli muškima poslove ).
Al sad iden na kupanje a posli toga pivca i lagano popodnevni drijemež nakon toga.
Nema pregovora sa emanicipacijom.
Srušit ćemo je.
Al sad iden na kupanje a posli toga pivca i lagano popodnevni drijemež nakon toga.
Nema pregovora sa emanicipacijom.
Srušit ćemo je.
2014-04-11
I onda ćemo razmontirat cijeli ovi nakaradni sistem i to je moj razlog za život.
Ništa me drugo u životu ni ne zanima nego ladit doma jaja , prispavat nekoliko godina i onda gledat kad ovo počme i cila konstrukcija se počme raspadat bez mogućnosti popravka nego ide veliki rat.
Ništa me drugo u životu ni ne zanima nego ladit doma jaja , prispavat nekoliko godina i onda gledat kad ovo počme i cila konstrukcija se počme raspadat bez mogućnosti popravka nego ide veliki rat.
2014-04-11
Prva će se slomit Italija. Imali su manjak od 215 tisuća ljudi samo na razlici rođeni umrli u 2019.
Mladi Talijani više ne idu na sjever radit nego se raspše po sjevernoj EU di su plaće puno veće i tako Italija gubi radno stanovništvo a sjever Italije je motorkotač treće ekonomije EU i sad moraju masovno trpat da imaju za penzije , da imaju za plaće birokratima i da mogu vraćat dug koji im je ogroman.
Totalni slom.
Oni su prvi.
Nakon njih pada Njemačka a to znači da je sve palo.
Mladi Talijani više ne idu na sjever radit nego se raspše po sjevernoj EU di su plaće puno veće i tako Italija gubi radno stanovništvo a sjever Italije je motorkotač treće ekonomije EU i sad moraju masovno trpat da imaju za penzije , da imaju za plaće birokratima i da mogu vraćat dug koji im je ogroman.
Totalni slom.
Oni su prvi.
Nakon njih pada Njemačka a to znači da je sve palo.
2014-04-11
mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:Ne bi mi bilo toliko teško priznati da sam činio pogrešne stvari zbog neznanja, neiskustva i neupućenosti.
Onda si žešće zajeban lik. Raditi i znati da radiš nešto što je u korijenu pogrešno, valjda su emocije proradile.
Ali nije mi jasno - čini mi se da si referirao na biznis - u biznisu nema emocija, samo hladna računica.
Da te ispravim. Za uspjeh u biznisu su ključni strast, ambicija, entuzijazam i vjera u sebe.
Ako radiš za nekoga drugog, onda računaš po tablicama. To nije biznis.
Ali pogreške u životu činiš neprestano, svjesno i namjerno. Zato jer si svinja kojoj su najvažnije stvari sitost i zadovoljstvo.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:Ne bi mi bilo toliko teško priznati da sam činio pogrešne stvari zbog neznanja, neiskustva i neupućenosti.
Da te ispravim. Za uspjeh u biznisu su ključni strast, ambicija, entuzijazam i vjera u sebe.
X
tako i sam rekoh neki dan
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Kako god okreneš ako nema seksa i libido ne radi nemaš tu šta više radit.
Nisu muški u vezi jer ih zanima ravnopravnost spolova.
pa ne zasnivaš brak i obitelj zbog jebačine
na prvom mjestu
baš si nedorastao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Normalno da ga ne osnivaš al ako nema želje za seksom kod muškoga nema ni ništa šta ide iza toga.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Kako god okreneš ako nema seksa i libido ne radi nemaš tu šta više radit.
Nisu muški u vezi jer ih zanima ravnopravnost spolova.
pa ne zasnivaš brak i obitelj zbog jebačine
na prvom mjestu
baš si nedorastao
2014-04-11
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» IDS uputio u saborsku proceduru: 'Za Dom Spremni' do dvije godine zatvora, za petokraku - ništa!
» UMIROVLJENICI NAJAVLJUJU PROSVJEDE "Novaca ima za sve, samo za nas nema"
» Evropski parlament obustavlja sve aktivnosti i zakone koji se vezuju za Katar
» Dublin (ni)je grad iz snova: donosimo priču Zadranina koji je uteka doma nakon deset dana
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» UMIROVLJENICI NAJAVLJUJU PROSVJEDE "Novaca ima za sve, samo za nas nema"
» Evropski parlament obustavlja sve aktivnosti i zakone koji se vezuju za Katar
» Dublin (ni)je grad iz snova: donosimo priču Zadranina koji je uteka doma nakon deset dana
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
Page 9 of 12