nema ih. Ne glasaju se. Ne predlažu. Ne sudjeluju u političkim raspravama. Ne najavljuju da će uputiti u proceduru genijalne zakone koji bi Hrvatsku učinili zemljom snova. Ništa.
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: nema ih. Ne glasaju se. Ne predlažu. Ne sudjeluju u političkim raspravama. Ne najavljuju da će uputiti u proceduru genijalne zakone koji bi Hrvatsku učinili zemljom snova. Ništa.
i na poreze od prošle godine sam mislila, kad se nagomilaju bude sranjeRayMabus wrote:Ne znam oće li moć poreze ove godine plaćat. Nema zarade.Noor wrote:i ne samo za rate...i za porez, a i sve neplaćene porezne zaostatke od lanimichaellcmacha wrote:samo ti plaćaj svoje rate, pa zaradio si neki kurac u ovih mjesec danaepikur37 wrote:Jedan moratorij na kredite bi legao....samo tako.
Treba pritisnuti banke sto eksploatiraju jadni napaceni svijet.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: nema ih. Ne glasaju se. Ne predlažu. Ne sudjeluju u političkim raspravama. Ne najavljuju da će uputiti u proceduru genijalne zakone koji bi Hrvatsku učinili zemljom snova. Ništa.
Tocno, tako ce to otprilike i biti.RayMabus wrote:Drugarica Plenkovic je na vlasti pa se njemu obratite
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/korona-prepolovila-dobit-banaka-stvaraju-zalihe-zbog-izglednog-rasta-losih-kredita-15013622
Prozirni ste s tom taktikom da idete okrivit oporbu da se ne napada HDZ i SDP.
Pa nije MOST na vlasti. Ja da san oni a za njih glasan sad bi spava namjerno u klupi i čeka kolaps.
Jebite vi mater svoju.
dijagram-
2015-08-09
Ja svoje plaćam. Sve režije nadmirim još plaćam 2500 kuna mjesečno ratu na dva stana do 2021
U mene sve štima. Ja san jedan od rijetkih koji u ovoj krizi nema brigs ima love i kad istekne porez na kraj ove godine ide još 2500 kuna u kućni proračun.
Ja svoju ekonomiju vodim perfektno.
Te su mi stvari u malon prstu.
Dok jedni rade drugi kurac glade.
A svi na istom mjestu na kraju završimo h
I kad se okreneš iza sebe shvatiš da je jedino bitno u životu da te nitko ne jebe.
Aj živili pijuckam pivu.
Nazdravljam slomu sezone
Pozdrav od GF
U mene sve štima. Ja san jedan od rijetkih koji u ovoj krizi nema brigs ima love i kad istekne porez na kraj ove godine ide još 2500 kuna u kućni proračun.
Ja svoju ekonomiju vodim perfektno.
Te su mi stvari u malon prstu.
Dok jedni rade drugi kurac glade.
A svi na istom mjestu na kraju završimo h
I kad se okreneš iza sebe shvatiš da je jedino bitno u životu da te nitko ne jebe.
Aj živili pijuckam pivu.
Nazdravljam slomu sezone
Pozdrav od GF
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Jedva čekam da rodici koja je kod mene podstanar turnem tisuću kuna u đep za maloga
I onako san in dava dok sam radija a one bile cure
Značit će joj to u krizi. Platija ću joj jednu ratu podstanarstva.
Lipo je kad imaš i moš dat.
To je lip osjećaj.
I onako san in dava dok sam radija a one bile cure
Značit će joj to u krizi. Platija ću joj jednu ratu podstanarstva.
Lipo je kad imaš i moš dat.
To je lip osjećaj.
2014-04-11
Svi će biti u kurcu u 2021 a ne želim negativnu energiju
Malo je obradovat
Najmanje šta mogu učinit
Malo je obradovat
Najmanje šta mogu učinit
2014-04-11
mobiu$ wrote:Longi, ne slažem se.
Posao je oporbe da formulira stavove, izlaže ih u javnost i propituje rad Vlade, pa ako i nisu sigurni da ono što Vlada radi jest loše.
Međutim, problem je što su se u oporbi našli mnogi koji su se, s više ili manje uporišta u realnosti vidjeli zapravo u vlasti (Restart, Imovinski pokret) i sad su u fazi šoka i kmečaone (osjećam susramlje). Dijelila su se ministarstva seki i Hasi, Restart je imao čitav kabinet, kad ono mućak.
Dok prihvate da su u oporbi, lako bi mi mogli dogurati i do narednih izbora.
Hahaha, pa ovo je tema, a ne krediti i banke. :)
Solim po ranama, a soliti ću i dalje...nisam u nijednom mandatu dosad, ali nismo imali takvu akhm oporbu. Jedni su nas već smijenili, a drugi su nam smijenili stranačko vodstvo i nas na političkoj pozornici kao takve. Svi razdijelili sinekure i uhljebništva minucioznom preciznošću.
Onda je članstvo stranke reklo svoje, a birači svoje.
I to je tema iza skoro svih tema na pdf-u već 40-tak dana.
Sve ok kolege, 4 godine minimalno. Vi to možete progutati
Guest- Guest
Moraju. Nema možemo. Moraju.mobiu$ wrote:mobiu$ wrote:Longi, ne slažem se.
Posao je oporbe da formulira stavove, izlaže ih u javnost i propituje rad Vlade, pa ako i nisu sigurni da ono što Vlada radi jest loše.
Međutim, problem je što su se u oporbi našli mnogi koji su se, s više ili manje uporišta u realnosti vidjeli zapravo u vlasti (Restart, Imovinski pokret) i sad su u fazi šoka i kmečaone (osjećam susramlje). Dijelila su se ministarstva seki i Hasi, Restart je imao čitav kabinet, kad ono mućak.
Dok prihvate da su u oporbi, lako bi mi mogli dogurati i do narednih izbora.
Hahaha, pa ovo je tema, a ne krediti i banke. :)
Solim po ranama, a soliti ću i dalje...nisam u nijednom mandatu dosad, ali nismo imali takvu akhm oporbu. Jedni su nas već smijenili, a drugi su nam smijenili stranačko vodstvo i nas na političkoj pozornici kao takve. Svi razdijelili sinekure i uhljebništva minucioznom preciznošću.
Onda je članstvo stranke reklo svoje, a birači svoje.
I to je tema iza skoro svih tema na pdf-u već 40-tak dana.
Sve ok kolege, 4 godine minimalno. Vi to možete progutati
Most nije ni briga. Politički je preživija. Nije ni ima te ambicije al SDP i DP nije možemo nego moraju.
Sad in je muka.
Pa Most je odjeba Škoru jer je vidija šta su oni.
2014-04-11
Plenkovic kakvi god da je nasljedija je stranačku struktur koju je sad očistija od Brkića do onog pacova ....zaborsvija san onaj Kovač
Most je svjestan da Plenkovic to čisti.
Zato šute.
Zato šute.
2014-04-11
Nisam ni mislio na Most, bili su decentni, privukli su nova imena, birači su honorirali. I dalje su pali u broju mandata, ali sve u svemu, održali su se s pristojnim klubom.
Nino je malo iskočio, ali kolumne su jedno, politika drugo.
Ali generalno okej.
Restart i Imovinski pokret se zato tresu kao džankoza bez cracka i para...divno su se prosuli, ovako nije ni Jurčić 2007.
Ali generalno okej.
Restart i Imovinski pokret se zato tresu kao džankoza bez cracka i para...divno su se prosuli, ovako nije ni Jurčić 2007.
Guest- Guest
Zato nije možemo nego moraju.RayMabus wrote:Plenkovic kakvi god da je nasljedija je stranačku struktur koju je sad očistija od Brkića do onog pacova ....zaborsvija san onaj Kovač
Zato šute.
Izbori su završili.
Sad će P to očistit koliko toliko jer mora.
2014-04-11
Pa jel ti shvaćaš da Most nije tija sa Škorom.mobiu$ wrote:Nisam ni mislio na Most, bili su decentni, privukli su nova imena, birači su honorirali. I dalje su pali u broju mandata, ali sve u svemu, održali su se s pristojnim klubom.
Ali generalno okej.
Pa jel znaš zašto nisu tili ?
Korupcija
2014-04-11
Most je pokopa Škoru jer je sam Škoro izjavija kad je vidija rezultat da su išli s Mostom negdje bi prošli prag
Al ne zanima Most korupcija
Pa pa
Al ne zanima Most korupcija
Pa pa
2014-04-11
RayMabus wrote:
Pa jel ti shvaćaš da Most nije tija sa Škorom.
Korupcija
Generalno, vidjeli su da je to šporka priča, račun bez krčmara, u kojem su se oni trebali neprepoznatljivo utopiti.
A oni su se planirali ustaliti, bili su načisto da će biti oporba, bez spletki.
I zato Most ima birače i budućnost, SDP i DP su krajnje upitni.
Ako DP uopće postoji, rasuli se kao i pravašija, što su i bili u prethodnoj inkarnaciji. Sami pali sami se ubili.
Ali divno je slušati ogorčeno kmečanje navodno ljutih i tvrdih desničara, tako ne plaču nakon izbora ni antifa pičke. :)
Guest- Guest
Sad nek se posipaju pepelom. Sad će HDZ razgusit DP i to je to.
Mogli su Mostom maknit P al njihov cilj i cilj Mosta su u sukobu
Pa pa korupcija
Mogli su Mostom maknit P al njihov cilj i cilj Mosta su u sukobu
Pa pa korupcija
2014-04-11
Da to je epilog. Amo mi dalje. Imamo hrpu problema u državi i društvu i to treba čistit.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:
Pa jel ti shvaćaš da Most nije tija sa Škorom.
Korupcija
Generalno, vidjeli su da je to šporka priča, račun bez krčmara, u kojem su se oni trebali neprepoznatljivo utopiti.
A oni su se planirali ustaliti, bili su načisto da će biti oporba, bez spletki.
I zato Most ima birače i budućnost, SDP i DP su krajnje upitni.
Ako DP uopće postoji, rasuli se kao i pravašija, što su i bili u prethodnoj inkarnaciji. Sami pali sami se ubili.
Ali divno je slušati ogorčeno kmečanje navodno ljutih i tvrdih desničara, tako ne plaču nakon izbora ni antifa pičke. :)
2014-04-11
Dobro, vratili smo fokus na (meta)temu, i nazvali stvari pravim imenom.
Neka se udruga blokiranih malo grize, a onda neka se nastave samoponižavati na ovoj ili drugoj temi, za mene su njihovi postovi ionako trakica-obavijest.
I tako 4 godine.
Odoh malo i ja na more.
Neka se udruga blokiranih malo grize, a onda neka se nastave samoponižavati na ovoj ili drugoj temi, za mene su njihovi postovi ionako trakica-obavijest.
I tako 4 godine.
Odoh malo i ja na more.
Guest- Guest
Plenkovic sad ima odriješene ruke , čeka ga fotelja u Briselu jer kao premijer na to ima pravo a love nema.
Sad će čistka.
Sad će on listu i za lokalne izbore sastavit kako njemu paše
Sad će čistka.
2014-04-11
Boli ga kurac šta uhlebi oće.RayMabus wrote:Plenkovic sad ima odriješene ruke , čeka ga fotelja u Briselu jer kao premijer na to ima pravo a love nema.
Sad će čistka.
Matira ih je.
2014-04-11
Postavit će svoje liste na lokalnim i županijskim izborima
Njemu lokalni HDZ šerifi koji su mu oponenti u stranci ne trbaju
Sad će ih očistit isto kako je to napravija na parlamentarnim
Njemu lokalni HDZ šerifi koji su mu oponenti u stranci ne trbaju
Sad će ih očistit isto kako je to napravija na parlamentarnim
2014-04-11
Otrest će ih ko pas picajzlu
Ti su mu najgori neprijatelj jer su dio stranke koji radi protiv velikog šefa
Samo će ih otrest na lokalnim izborima pa makar HDZ tu izgubio
Pa pa
Ti su mu najgori neprijatelj jer su dio stranke koji radi protiv velikog šefa
Samo će ih otrest na lokalnim izborima pa makar HDZ tu izgubio
Pa pa
2014-04-11
Šta će on s njima igrat igrice a oni će formirat DP da ga skine. Nije on baš glup čovik pa da ne zna tko stoji iza DP.
Sad će ih sve počistiti na lokalnim i županijskim izborima.
Potirat će ih ća.
Sad će ih sve počistiti na lokalnim i županijskim izborima.
Potirat će ih ća.
2014-04-11
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» IDS uputio u saborsku proceduru: 'Za Dom Spremni' do dvije godine zatvora, za petokraku - ništa!
» UMIROVLJENICI NAJAVLJUJU PROSVJEDE "Novaca ima za sve, samo za nas nema"
» Evropski parlament obustavlja sve aktivnosti i zakone koji se vezuju za Katar
» Dublin (ni)je grad iz snova: donosimo priču Zadranina koji je uteka doma nakon deset dana
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» UMIROVLJENICI NAJAVLJUJU PROSVJEDE "Novaca ima za sve, samo za nas nema"
» Evropski parlament obustavlja sve aktivnosti i zakone koji se vezuju za Katar
» Dublin (ni)je grad iz snova: donosimo priču Zadranina koji je uteka doma nakon deset dana
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
Page 3 of 12