Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
SLUČAJNI HRVAT
- Hrvat za mene nije pitanje krvi, nego pitanje izbora.
- Hrvat za mene nije pitanje krvi, nego pitanje izbora.
Guest- Guest
Re: Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
PRORAČUNATI HRVAT
- Biti Hrvat ne znači biti slijepo sebičan, znači biti racionalan i, ako hoćete, biti proračunat.
- Biti Hrvat ne znači biti slijepo sebičan, znači biti racionalan i, ako hoćete, biti proračunat.
Guest- Guest
AIRBUS U MAGLI NA PUTU U EU
- Mi nismo guske u magli nego prije Airbus u magli.
- Mi nismo guske u magli nego prije Airbus u magli.
Guest- Guest
KAD ME JEDNOM NE BUDE
- Kad jednom odem s vlasti, želio bih da me ljudi ne pamte po ničemu.
- Kad jednom odem s vlasti, želio bih da me ljudi ne pamte po ničemu.
Guest- Guest
Karamarko pokušao ugurati pederluk i pedofiliju u škole, bravo ewa imaš se sa čime ponositiEva wrote:
Guest- Guest
Ministar turizma Ostojić pod istragom DORH-a zbog muljanja sa zemljištem u Istri? - Vijesti - Index.hrEva wrote:
Guest- Guest
SKROMNOST
- Moramo pospremiti nered star 20 godina, a to je i za pametnije tipove od mene velik zalogaj.
- Moramo pospremiti nered star 20 godina, a to je i za pametnije tipove od mene velik zalogaj.
Guest- Guest
SLAB I BEZVOLJAN
- Moramo biti energični, ali i smireni, hladne glave, ali katkada, kad je potrebno, i vruća srca jer povijest uči da je fanatizam na kraju vrlo često jedino oružje slabih i bezvoljnih.
- Moramo biti energični, ali i smireni, hladne glave, ali katkada, kad je potrebno, i vruća srca jer povijest uči da je fanatizam na kraju vrlo često jedino oružje slabih i bezvoljnih.
Guest- Guest
SAM O SEBI KAO VELIKOM DRŽAVNIKU
- Najbolji državnici dolaze na najzahtjevnije poslove u pravilu nespremni jer niste nikad ni svjesni što vas sve čeka.
- Najbolji državnici dolaze na najzahtjevnije poslove u pravilu nespremni jer niste nikad ni svjesni što vas sve čeka.
Guest- Guest
O VELIKIM OČEKIVANJIMA
Život političara, a posebno predsjednika Vlade, je život stresa. Moj najveći stres bio je nakon izbora kada su ankete odjednom pokazivale rast popularnosti Vlade i mene osobno. Stres zbog velikih očekivanja.
Život političara, a posebno predsjednika Vlade, je život stresa. Moj najveći stres bio je nakon izbora kada su ankete odjednom pokazivale rast popularnosti Vlade i mene osobno. Stres zbog velikih očekivanja.
Guest- Guest
BOLJE IPAK DA SAMI NE VOZIMO
- Ima razloga zašto ministri imaju vozače, sjetite se Radimira Čačića.
Guest- Guest
NE DIRAJTE MI RADIMIRAtre911 wrote:BOLJE IPAK DA SAMI NE VOZIMO
- Ispada na kraju da je status hrvatske Vlade u rukama jednog činovnika, službenika, suca prvostupanjskog suda u Mađarskoj. To se može gledati na taj način, ali to nije vladavina prava. Vladavina prava nije pritisak na dugme. Vladavina prava je razgovor ovako kako sada razgovaramo smireno i razdvajanje etički neutralnog od etički bremenitog.
Guest- Guest
Jedan, dva, tri i podsjetite me kaj ono dolazi prije pet. Tutlek želi biti premijer
Guest- Guest
JA NISAM KOCKAR, ALI GUBIM
- Priznat ću vam, ne gledam svakoga dana statistike jer nisam kockar i kladioničar, nego sam predsjednik Vlade.
- Priznat ću vam, ne gledam svakoga dana statistike jer nisam kockar i kladioničar, nego sam predsjednik Vlade.
Guest- Guest
POGLED IZ NOGOMETNOG KORNERA
- Ovo je država, kakva je da je, ali je naša država i vodimo je ozbiljnije i odgovornije od većine onih koji su u nogometu ili nekim drugim sportovima
- Ovo je država, kakva je da je, ali je naša država i vodimo je ozbiljnije i odgovornije od većine onih koji su u nogometu ili nekim drugim sportovima
Eva wrote:Jedan, dva, tri i podsjetite me kaj ono dolazi prije pet. Tutlek želi biti premijer
Guest- Guest
KAD ĆE HRVATSKIM GRAĐANIMA BITI BOLJE
- Ja nisam ovdje da ikoga tješim, nisam duhovni otac, ja sam premijer.
- Ja nisam ovdje da ikoga tješim, nisam duhovni otac, ja sam premijer.
Guest- Guest
1,2,3,5 + digitalizacija
Guest- Guest
Dosadna si sa tim karikaturama, daj nešto konkretno an e budi kokoš kakva već jesi.Eva wrote:
DEUS EX MACHINA
- Neću se pojaviti kao Bog iz mašine, kao veliki dragi vođa i rješavati probleme u kritičnim trenucima.
Guest- Guest
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ispada da je Karamarko bio u pravu kad je rekao da je arbitraža 'pušiona'..
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
Page 5 of 10