Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
Pa da, napisah to milijun puta.Eva wrote:Kaj si ti u Brodu?Regoč wrote:Taman kod Broda. Javite se pa k meni na mezu.Eva wrote:Ljubav se zagubila u bespućima interneta. Najbolje da se nađete na pol puta na autocesti bratstva - jedinstva in live.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
Ja! Natürlich sam kaj on ni na hrvatskom ne zna se razgovaratRegoč wrote:Ima prevoditelja, ne mora govoriti nacistički.Eva wrote:I koja ne pretendira, svjesna svojim sposobnosti na mjesto premijera. Mada bi u tome bila jača od njega jer bar bih Angela znala kazat, a ne mutavo blejat u nju, Guten Tag, wie geht es Ihnen?Regoč wrote:Za razliku od intelektualke Eve koja je zapela već na jedan.Eva wrote:Ma niš, lik je jednostavno retardiran i mutav.
Guest- Guest
Nisam vidjela do sada. Spominjal si nekoliko puta Gornju Kustošiju pa sam te nekak tam smjestila. Jel Ivanin stan muzej?Regoč wrote:Pa da, napisah to milijun puta.Eva wrote:Kaj si ti u Brodu?Regoč wrote:Taman kod Broda. Javite se pa k meni na mezu.Eva wrote:Ljubav se zagubila u bespućima interneta. Najbolje da se nađete na pol puta na autocesti bratstva - jedinstva in live.
Guest- Guest
To su već argumenti pa možemo o njima. Da nije govornik, nije; to još uviek ne znači da je glup, moguće je da mu treba više vremena za oblikovanje misli, moguće je da se pisano izražava puno bolje. A zašto ići na megdan Zokiju koji će, kao i Josipović, dobiti bezvezna i dogovorena pitanja, a Karamarku će inzistirati na svakom zarezu. Uostalom, predlagao je sučeljavanje timova, a to je SDP odbio jer nema sposobne ljude i boje se da će ih HDZ-ovi eksperti razbiti.Eva wrote:Nije priglup nego glup. Da nije glup ne bi izgubio izbore jer opozicija ih uvijek dobiva. Potvrda njegovoj glupsti je i izbjegavanje sučeljavanja s Milanovićem in live. Ja se ne bih bojal aZokiju na megdan izać, a ovaj se usrao i još uvijek želi bit premiejr a boji se sučelit sa Zokijem. Potvrda tezi da je intelektualno zakinut.Regoč wrote:Uopće nisam za njega, samo mi je nevjerojatno koliko si ti otvoreno za SDP da tepeš jedno te jedno, imaš jedan primjer pa ga vrtiš već mjesecima. Daj se malo potrudi pa nađi nešto konkretno, recimo ovo s Mesićem. Meni osobno je ogavno da se kao retuđmanizator javlja tip koji nas je prije desetak godina detuđmanizirao, da se kao lustrator javlja tip koji je proizišao iz udbinih skutah... ali mi ne pada na pamet zbog jedne nespretnosti tepsti o njemu kao o priglupoj osobi. Kao što o Milanoviću ne pišem da je idiot jer ne zna gdje je Rieka.Eva wrote:Udbaška škola. Btw, kak moš bit za likova koji je Mesiću odrađivao kampanju? Zar se to ne kosi s tvojim načelima?Regoč wrote:Prilagodba, osnovna stvar u opstanku.Eva wrote:PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko nije u četvrtak ujutro, uoči konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora, otkrio koga će ta stranka predložiti za predsjednika parlamenta, odnosno hoće li ostati kod prijedoga da to bude HDZ-ov Željko Reiner.Regoč wrote:Čovječe, još na kraju ispade da zastupam Karamarka, ali stvarno mi je grozno Evino preseravanje s jednom nespretnošću i karikaturama kao dokazom Karamarkove intelektualne insuficijencije pa bi kao Milanović bio akademski vrh. Razmatraj objektivno, daj stavove, citate, dielove programa... u mnogo toga ću ti se zasigurno pridružiti, ovako si obična Jelena Lovrić.
"Ne dajem preporuke, idem razgovarati s ljudima, pa što zaključe", odgovorio je Karamarko upitan koga će na Klubu HDZ-a predložiti za predsjednika Sabora.
Nije želio konkretizirati hoće li zastupnicima na Klubu biti ponuđena dva imena.
"Ne bih sada o tome, u svakom slučaju bit će lijep razgovor", rekao je predsjednik HDZ-a.
A nema ni mjesec dana kak si sral nikakvi mostovi, mostići i stazice. Sereš pa si kupiš veliku šeflju da sve to pokupiš. Sad puži pred Božom i ljubi mu cipele.
Ako nije govornik nije za premijera, ganz einfach. Slijedeći molim....
Guest- Guest
To je bilo vezano za Marcela, slavonski sam koljenović. Ivanin stan ne postoji, postoji kuća Brlićevih, koja se tek uređuje, i ljetnikovac Brlićevih koji je još u privatnom vlasništvu, ali se može dogovoriti posjet. Gibam, čitamo se!Eva wrote:Nisam vidjela do sada. Spominjal si nekoliko puta Gornju Kustošiju pa sam te nekak tam smjestila. Jel Ivanin stan muzej?Regoč wrote:Pa da, napisah to milijun puta.Eva wrote:Kaj si ti u Brodu?Regoč wrote:Taman kod Broda. Javite se pa k meni na mezu.Eva wrote:Ljubav se zagubila u bespućima interneta. Najbolje da se nađete na pol puta na autocesti bratstva - jedinstva in live.
I opet kak nije znao nabrojat pet točki svog programa a bio bi mandatar? Po meni je to vrhunac retardiranosti.
Guest- Guest
Prihvatljivo, nek bude u stručnom timu za nešto. Pozdrav!Eva wrote:Ako nije govornik nije za premijera, ganz einfach. Slijedeći molim....
Kuća na glavnom trgu?Regoč wrote:To je bilo vezano za Marcela, slavonski sam koljenović. Ivanin stan ne postoji, postoji kuća Brlićevih, koja se tek uređuje, i ljetnikovac Brlićevih koji je još u privatnom vlasništvu, ali se može dogovoriti posjet. Gibam, čitamo se!Eva wrote:Nisam vidjela do sada. Spominjal si nekoliko puta Gornju Kustošiju pa sam te nekak tam smjestila. Jel Ivanin stan muzej?Regoč wrote:Pa da, napisah to milijun puta.Eva wrote:Kaj si ti u Brodu?Regoč wrote:Taman kod Broda. Javite se pa k meni na mezu.Eva wrote:Ljubav se zagubila u bespućima interneta. Najbolje da se nađete na pol puta na autocesti bratstva - jedinstva in live.
Guest- Guest
Da, na zapadnoj strani, prva s juga.Eva wrote:Kuća na glavnom trgu?Regoč wrote:To je bilo vezano za Marcela, slavonski sam koljenović. Ivanin stan ne postoji, postoji kuća Brlićevih, koja se tek uređuje, i ljetnikovac Brlićevih koji je još u privatnom vlasništvu, ali se može dogovoriti posjet. Gibam, čitamo se!Eva wrote:Nisam vidjela do sada. Spominjal si nekoliko puta Gornju Kustošiju pa sam te nekak tam smjestila. Jel Ivanin stan muzej?Regoč wrote:Pa da, napisah to milijun puta.Eva wrote:Kaj si ti u Brodu?Regoč wrote:Taman kod Broda. Javite se pa k meni na mezu.Eva wrote:Ljubav se zagubila u bespućima interneta. Najbolje da se nađete na pol puta na autocesti bratstva - jedinstva in live.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ispada da je Karamarko bio u pravu kad je rekao da je arbitraža 'pušiona'..
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
Page 10 of 10