Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
Pa Karamarko ništa ne govori....doduše njega je dovoljno pogledati da ti sve bude jasno.
Zoki govori pa onda svaka druga zajeb.
Kaj god bolje da ljevica dobije vlast....šta ne :)
Zoki govori pa onda svaka druga zajeb.
Kaj god bolje da ljevica dobije vlast....šta ne :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Glasnovic:'Karamarko se nasao na udaru komunistickoj bulumenti kad je rekao da ce HDZ i Hrvatsku vratiti na Tudjmanov put'
Tuđman jest bio prvoborac i koješta u komunističkoj hijerarhiji, ali je uvidio zablude i javno im se suprotstavio. Zato je i odležao. Karamarko sada nije ni do gležnja Franji, a hoće li se uspeti iz prašine ispod nogu Uskrisitelja Domovine, vidjet ćemo.dzango wrote:Komunista, Brozov general i latentni ustaša. Karamarko slika i prilika.Regoč wrote:Tuđman, državotvorac i mirotvorac. Karamarko još ništa nije napravio da bi bio uklesan u nacionalnu poviest.dzango wrote:Karamarko i Tuđman? Jebeno.Regoč wrote:Toga ima, ali narod mora imati uzore, pozitivne primjere prema kojima će se orijentirati.dzango wrote:Kulta ličnosti i komunističkog mentaliteta. I posle Tita, Tito. I posle Milanovića, Tito. Ovaj Tuđman. Ovaj Tito. A jebem li ga.Regoč wrote:Džanki, Čola je dokaz čega?
Primjer? A da nije "1,2,3" ili karikatura. Mi smo naveli ocean zoranizama.Eva wrote:Mi smo vani još od Sanadera, tak da si fulao vremensku komponentu. A mutavog u retardiranosti još nitko ni dostigel, tako da je moj favorit i dalje ontre911 wrote:Zabavniji??? Ovaj ti gaće kroji 4 godine i morala si pobjeći van a ovdje dolaziš samo na frizeraj i onda ti je karamarko zabavniji od ovih koji su ti gaće skunuli. Ima nešto u onome da se gubi interes za onima koji su upoznali tvoju intimu do kostiju.Eva wrote:Ma ne zanima me Zoki. Tutlek je puno zabavniji, pa ak imaš njegovih bisera, onda se možemo čitat, ovak vozi, nisi mi zanimljiv.
Kako se razmnožavaš? Imaš samo mali otvor na odjeći koji je strategijski pozicioniran?Eva wrote:I nema poslije svjedoka. Tko me vidi golu, plati životom.
Pa biramo li miss gluposti ili premijera? Za prvo je Zoki i prekvalificiran, sam je priznao da je bio neuspješan u svem što je radio. Posve suprotno Karamarku.epikur37 wrote:doduše njega je dovoljno pogledati da ti sve bude jasno.
I izgubiti jer mi zauvijek pobjeđujemo.epikur37 wrote:sad će se obračunati s yugounitaristima i udbom...gotovo je
Rekli ste da će nas Pašalić uništiti, zatim Sanader, pa Glavaš, nakon toga Kolinda i evo sada Karamarko, a evo mi sve veći i jači. Držimo i Vatikan i Brisel i Vošington i Moskvu.
Čovječe, još na kraju ispade da zastupam Karamarka, ali stvarno mi je grozno Evino preseravanje s jednom nespretnošću i karikaturama kao dokazom Karamarkove intelektualne insuficijencije pa bi kao Milanović bio akademski vrh. Razmatraj objektivno, daj stavove, citate, dielove programa... u mnogo toga ću ti se zasigurno pridružiti, ovako si obična Jelena Lovrić.
Sanader - UDBA, Prgomet - UDBA, Karamarko - UDBA, General Gotovina - UDBA itd. (izvor, dnevno.hr)dzango wrote:Kod tog HDZ-a se na kraju ispostavi da su svi komunisti. Prvo budu malo ustaše a na kraju komunisti.
ustvari pravih Hrvata ima možda nekih 200-300.000, ostalo sve su srbi, posrbice, udba, orjuna, KPJ, ozna i kominterna.
Sad bi Francek, da je živ, zapevaludba wrote:I izgubiti jer mi zauvijek pobjeđujemo.epikur37 wrote:sad će se obračunati s yugounitaristima i udbom...gotovo je
Rekli ste da će nas Pašalić uništiti, zatim Sanader, pa Glavaš, nakon toga Kolinda i evo sada Karamarko, a evo mi sve veći i jači. Držimo i Vatikan i Brisel i Vošington i Moskvu.
Udbaši smo ljudi pravi, kaj nam pak moreju, si dolaze, si prolaze, a udbaši ostajeju!
Guest- Guest
Jebeš Franceka, kad ćemo ti i ja na kavu?Eva wrote:Sad bi Francek, da je živ, zapevaludba wrote:I izgubiti jer mi zauvijek pobjeđujemo.epikur37 wrote:sad će se obračunati s yugounitaristima i udbom...gotovo je
Udbaši smo ljudi pravi, kaj nam pak moreju, si dolaze, si prolaze, a udbaši ostajeju!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Još nisi zapamtio, a kazala sam ti, da ja kavu ne pijem.
Guest- Guest
Tak se samo veli. Plan i program su dosta flexibilni.Eva wrote:Još nisi zapamtio, a kazala sam ti, da ja kavu ne pijem.
2015-10-07
Ma nisi mi uvjerljiv. Zakaj da vrijeme trošim na nekog tko se oko mene ne trudi čak ni toliko da zapamti da pijem čajmarcus-t wrote:Tak se samo veli. Plan i program su dosta flexibilni.Eva wrote:Još nisi zapamtio, a kazala sam ti, da ja kavu ne pijem.
Guest- Guest
Ne trudim? A ja spade s nogu. Sve bi se to promjenilo da padneš u moje nježne ručice koje dižu utegiće od po 30Kg.Eva wrote:Ma nisi mi uvjerljiv. Zakaj da vrijeme trošim na nekog tko se oko mene ne trudi čak ni toliko da zapamti da pijem čajmarcus-t wrote:Tak se samo veli. Plan i program su dosta flexibilni.Eva wrote:Još nisi zapamtio, a kazala sam ti, da ja kavu ne pijem.
2015-10-07
PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko nije u četvrtak ujutro, uoči konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora, otkrio koga će ta stranka predložiti za predsjednika parlamenta, odnosno hoće li ostati kod prijedoga da to bude HDZ-ov Željko Reiner.Regoč wrote:Čovječe, još na kraju ispade da zastupam Karamarka, ali stvarno mi je grozno Evino preseravanje s jednom nespretnošću i karikaturama kao dokazom Karamarkove intelektualne insuficijencije pa bi kao Milanović bio akademski vrh. Razmatraj objektivno, daj stavove, citate, dielove programa... u mnogo toga ću ti se zasigurno pridružiti, ovako si obična Jelena Lovrić.
"Ne dajem preporuke, idem razgovarati s ljudima, pa što zaključe", odgovorio je Karamarko upitan koga će na Klubu HDZ-a predložiti za predsjednika Sabora.
Nije želio konkretizirati hoće li zastupnicima na Klubu biti ponuđena dva imena.
"Ne bih sada o tome, u svakom slučaju bit će lijep razgovor", rekao je predsjednik HDZ-a.
A nema ni mjesec dana kak si sral nikakvi mostovi, mostići i stazice. Sereš pa si kupiš veliku šeflju da sve to pokupiš. Sad puži pred Božom i ljubi mu cipele.
Guest- Guest
Pa Karamarko sigurno nije glup, glup ne moze dobiti 4 izbora zaredom, to je smiješno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo! Carice! Kad ces prihvatiti moj poziv za prijateljstvo!!!?! :)
A 5 će popušit jer ne zna brojat do 5. Poljoprivreda, energetika, reindustrijalizacija, + digitalizacija, ne, nabrojali smo ih 5.
Guest- Guest
Mah, nebitno , zaboravio pa sto. Stanojko, pa nisam ga vidjela?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ispada da je Karamarko bio u pravu kad je rekao da je arbitraža 'pušiona'..
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
Page 7 of 10