Milorad rula sve u sedamnaest
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Milorad rula sve u sedamnaest
Ne bi.veber wrote:čuj, epi bi te pozvao na kavu. samo ga jebe pahuljica i vjera u rvata.kaya wrote:I pohrvaćenom srbinu.crvenkasti wrote:kaya wrote:Razumijemo.crvenkasti wrote:
Ni je ne vdim nikakav problem.
Svi smo mi Hrvati, osim onih koji nisu.
A ti koji nisu, onu uglavnom i nisu Hrvati, tako da nas za njih nije briga.
Ako me razumijete ...
Hvala ti. Ti si utjeha svakom glupom Hrvatu.
ne pucaj u glasnika.
i malo je sramežlkiv.
bi, a ne bi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eno, onaj Boris Milošević. I sebi i nama izgleda kao idiot.
Ali, njegova djeca će možda biti odlični Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
To tebi i linti on izgleda kao idiot jer ste malo ljuti na njega.crvenkasti wrote:Eno, onaj Boris Milošević. I sebi i nama izgleda kao idiot.
Nama baš ne.
2015-08-15
Ne znam treba li vise zaliti pupija, crvenka,...il onog Vidoju:)
dijagram-
2015-08-09
kaya wrote:To tebi i linti on izgleda kao idiot jer ste malo ljuti na njega.crvenkasti wrote:Eno, onaj Boris Milošević. I sebi i nama izgleda kao idiot.
Nama baš ne.
Kako ne izgleda? I on i Pupi. Što više glume Hrvate, blesavije izgledaju.
crvenkasti-
2014-04-17
Manje slušaj prijenos sjednice vlade krajine u egzilu i savu štrpca.crvenkasti wrote:kaya wrote:To tebi i linti on izgleda kao idiot jer ste malo ljuti na njega.crvenkasti wrote:Eno, onaj Boris Milošević. I sebi i nama izgleda kao idiot.
Nama baš ne.
Vidiš da ti škode.
A i žena bi te mogla opizdit s nečim po glavi.
2015-08-15
budem mu rekao.kaya wrote:Ne bi.veber wrote:čuj, epi bi te pozvao na kavu. samo ga jebe pahuljica i vjera u rvata.kaya wrote:I pohrvaćenom srbinu.crvenkasti wrote:kaya wrote:
Razumijemo.
Hvala ti. Ti si utjeha svakom glupom Hrvatu.
ne pucaj u glasnika.
i malo je sramežlkiv.
bi, a ne bi.
sramežljiv je.
2014-12-30
ne treba ga lupati, biološka masa je nekim slučajem preživio kad je ispao s traktorske prikolice ravno na asfalt prilikom rođenja. Je da je neuspjeli abortus ali ne razlikuje se puno od svojih predaka u smrdiji.kaya wrote:Manje slušaj prijenos sjednice vlade krajine u egzilu i savu štrpca.crvenkasti wrote:kaya wrote:To tebi i linti on izgleda kao idiot jer ste malo ljuti na njega.crvenkasti wrote:Eno, onaj Boris Milošević. I sebi i nama izgleda kao idiot.
Nama baš ne.
Vidiš da ti škode.
A i žena bi te mogla opizdit s nečim po glavi.
I kako da vam svima odgovorim odjednom, a zapravo se već par dana ponavljamo? :)
Ništa, dobili smo mandat, na nama je odgovornost, vi imate lakši dio da seruckate iz prikrajka. Neke interesira tema, neki mrze vrh stranke, neki HDZ kao takav, neki su ljuti što smo Škoru, nazalno krmče i Hasu prošetali po šibice, nekima ja kao ja idem na živce...neki su dobronamjerni, mnogi baš i nisu. Ima svega, i sve je to okej.
Ako još netko spomene “pomirenje”, stavljam ga na block, pa makar bio i Pupovac. :)
Ništa, dobili smo mandat, na nama je odgovornost, vi imate lakši dio da seruckate iz prikrajka. Neke interesira tema, neki mrze vrh stranke, neki HDZ kao takav, neki su ljuti što smo Škoru, nazalno krmče i Hasu prošetali po šibice, nekima ja kao ja idem na živce...neki su dobronamjerni, mnogi baš i nisu. Ima svega, i sve je to okej.
Ako još netko spomene “pomirenje”, stavljam ga na block, pa makar bio i Pupovac. :)
Guest- Guest
kaya wrote:Hrvatski političari mislim nisu nikada rekli da bi se pomirili s irinejem i suljom. Dapače, onaj radman ga tako opere ko slinavca. A drugi ga ignoriraju uglavnom.
A to što pupi malo plače zbog toga nije bitno.
Tako mislim da malo dramatizirate...
Koji ti film gledaš?
Pupovac je oprao Radmana samo zato što se isti usudio reći kako Srbima u RH ne treba mentor.
Radman se sav usukao.
Pupovac docira vladi RH da je sad na institucijama RH i RS (tko je institucija u RS?) da krenu dalje u "promjene".
I usput drži stranu Irineju pozdravljajući njegovu poruku!
U kojoj se veli da smo ih "izgenocidisali", ali bez obzira na to oni su za pomirenje.
Ćaršijski krug zatvoren.
Fino se Pupi odvaja od Beograda. Nema što.
Drži haltere.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Eno, onaj Boris Milošević. I sebi i nama izgleda kao idiot.
Sasvim u redu čovjek, sin hrvatskog branitelja koliko razumijem.
Guest- Guest
Sovak wrote:kaya wrote:Hrvatski političari mislim nisu nikada rekli da bi se pomirili s irinejem i suljom. Dapače, onaj radman ga tako opere ko slinavca. A drugi ga ignoriraju uglavnom.
Koji ti film gledaš?
Pupovac je oprao Radmana samo zato što se isti usudio reći kako Srbima u RH ne treba mentor.
Radman se sav usukao.
Pupovac docira vladi RH da je sad na institucijama RH i RS (tko je institucija u RS?) da krenu dalje u "promjene".
U kojoj se veli da smo ih "izgenocidisali", ali bez obzira na to oni su za pomirenje.
Ćaršijski krug zatvoren.
Drži haltere.
Zovko, slažem se s kajom.
Dramatizirate, ali ne malo. Neki od vas su već i histerični, skoro kao i Suljo i onaj njegov dečkić od premijera te Dačić.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:I kako da vam svima odgovorim odjednom, a zapravo se već par dana ponavljamo? :)
POMIRENJE.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Sovak wrote:kaya wrote:Hrvatski političari mislim nisu nikada rekli da bi se pomirili s irinejem i suljom. Dapače, onaj radman ga tako opere ko slinavca. A drugi ga ignoriraju uglavnom.
Koji ti film gledaš?
Radman se sav usukao.
Ćaršijski krug zatvoren.
Drži haltere.
Dramatizirate, ali ne malo. Neki od vas su već i histerični, skoro kao i Suljo i onaj njegov dečkić od premijera te Dačić.
Ma kakvi.
Ali Pupi vam zavrće uši i radi bedake od vas.
Pa vi recite što god hoćete.
Pupi car.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Sovak wrote:kaya wrote:Hrvatski političari mislim nisu nikada rekli da bi se pomirili s irinejem i suljom. Dapače, onaj radman ga tako opere ko slinavca. A drugi ga ignoriraju uglavnom.
Koji ti film gledaš?
Radman se sav usukao.
Ćaršijski krug zatvoren.
Drži haltere.
Evo hićem se po podu.
Guest- Guest
Hahahaha, uspavani Pupi siva eminencija sa nadnaravnim sposobnostima.
Hrvatski desnicar bi mogao postati mjerna jedinica za retardiranost.
Hrvatski desnicar bi mogao postati mjerna jedinica za retardiranost.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
evo o tom ti ja pričam, kad srbin koji živi u hrvatskoj sve ove godine, a druka za srbiju i sutra bi ko i ona četnikuša u vukovaru prebirao kog treba ubiti, svršava od miline jer vidi o čemu se ovdje radi, onda bi svakom trebalo tkđ biti jasno, da jasnije biti ne može...
2015-08-08
Ako Pupovac primi Rusku vakcinu dominisat će po Banskim dvorima...
trebalo bi ga obvezat da primi rusko cjepivo... samo imam neki filing da bi on radije uzvikivao ZDS u kninu dogodine, nego da ge neki pjotr našilji sa "ruskom čudotvornom medicinom"mutava baštarda wrote:Ako Pupovac primi Rusku vakcinu dominisat će po Banskim dvorima...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:evo o tom ti ja pričam, kad srbin koji živi u hrvatskoj sve ove godine, a druka za srbiju i sutra bi ko i ona četnikuša u vukovaru prebirao kog treba ubiti, svršava od miline jer vidi o čemu se ovdje radi, onda bi svakom trebalo tkđ biti jasno, da jasnije biti ne može...
Malo ih pogrebeš i maske padaju.
Jednostavno ne mogu protiv sebe.
Uvijek tako.
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sedamnaest mi je godina
» Sedamnaest Nepalaca već mjesec dana rade u Slavoniji kao mesari
» Milorad Dodik je Hrvat
» Milorad Pupovac: 'Kad bi se predsjednica ogradila..."
» Telering: Gost Milorad Dodik
» Sedamnaest Nepalaca već mjesec dana rade u Slavoniji kao mesari