Milorad Dodik je Hrvat
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Milorad Dodik je Hrvat
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/129715/novinari_otkrili_porijeklo_dodika_djed_milorada_dodika_toma_bio_hrvat_koji_je_odselio_najprije_u.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Milorad Dodik je Hrvat
I da mu je neki pradida Hrvat to ništa ne igra. Doduše objašnjava zašto je u ratu bija protiv rata tj jedan od rijetkih koji se onda nije bavija ratnom retorikom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa pravo da kažem ima neku facu koja je malo netipična za one Morovlahe iz Bosne.
Često je lako prepoznati Bosance po nac.pripadnosti. Ja ih poznam već po govoru. Ne 100%,ali onako često.
Muslimani su često plavokosi,plavih očiju,ali su takvi i Srbi iz Podrinja i Majevice.
Često je lako prepoznati Bosance po nac.pripadnosti. Ja ih poznam već po govoru. Ne 100%,ali onako često.
Muslimani su često plavokosi,plavih očiju,ali su takvi i Srbi iz Podrinja i Majevice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i šta ako je? pa i Brnabić je hrvat
I Šešelj.Noor wrote:i šta ako je? pa i Brnabić je hrvat
a jest nam na ponosEroo wrote:I Šešelj.Noor wrote:i šta ako je? pa i Brnabić je hrvat
Kakav da je naš je.Noor wrote:a jest nam na ponosEroo wrote:I Šešelj.Noor wrote:i šta ako je? pa i Brnabić je hrvat
Šešelj je vrlo zanimljiv sugovornik. Iznenadio sam se gledajući njegovo sučeljavanje sa muftijom Zukorlićem. Nigdje vrijeđanja,nigdje provokacije...Eroo wrote:Kakav da je naš je.Noor wrote:a jest nam na ponosEroo wrote:I Šešelj.Noor wrote:i šta ako je? pa i Brnabić je hrvat
2014-04-22
Alije Izetbegović je potomak beogradskih Živkovića, koji su se u Šamac doselili nakon
raspada Otomanskog carstva. U liĆnoj karti mu piše Srbin - tako se osjećao, valjda.
Muhamed Filipović je hr potomak iz Dalmacije. Stric mu je bio katolički svećenik.
raspada Otomanskog carstva. U liĆnoj karti mu piše Srbin - tako se osjećao, valjda.
Muhamed Filipović je hr potomak iz Dalmacije. Stric mu je bio katolički svećenik.
Veliki,ako ne i kompletni dio muslimana iz Piosavine su Srbi. Došli su iz Srbije nakon Karađorđeva ustanka. O tome ja pišem ovdje odavno.Eroo wrote:Alije Izetbegović je potomak beogradskih Živkovića, koji su se u Šamac doselili nakon
Pa neki dan mi jedan Murat priča kako su Srbi dva puta otjerali njegove. Jednom iz Užica,drugi put iz Doboja. Kaže da misli da ga prate.
2014-04-22
iskreno, ako maknemo politiku, meni je on genijalacEroo wrote:Kakav da je naš je.Noor wrote:a jest nam na ponosEroo wrote:I Šešelj.Noor wrote:i šta ako je? pa i Brnabić je hrvat
eh,pa 99% bosanskoercegovačkih krivovoslavaca su etnički Hrvati.naravno,i tamošnje balije...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:eh,pa 99% bosanskoercegovačkih krivovoslavaca su etnički Hrvati.naravno,i tamošnje balije...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ima naravno iznimki.a vidi ove turske njuške.on čak ima i tursko prezime..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa Hrvat je(čak i stasom), kako bi mogao biti drugačiji?Noor wrote:iskreno, ako maknemo politiku, meni je on genijalacEroo wrote:Kakav da je naš je.Noor wrote:a jest nam na ponosEroo wrote:I Šešelj.Noor wrote:i šta ako je? pa i Brnabić je hrvat
Eroo wrote:Pa Hrvat je(čak i stasom), kako bi mogao biti drugačiji?Noor wrote:iskreno, ako maknemo politiku, meni je on genijalacEroo wrote:Kakav da je naš je.Noor wrote:a jest nam na ponosEroo wrote:
I Šešelj.
Nije. Zbog nosa...Noor wrote:ovom kiša pada u usta
njime more ucrkvi gasit svijećeEroo wrote:Nije. Zbog nosa...Noor wrote:ovom kiša pada u usta
Noor wrote:njime more ucrkvi gasit svijećeEroo wrote:Nije. Zbog nosa...Noor wrote:ovom kiša pada u usta
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Telering: Gost Milorad Dodik
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» MIlorad Dodik nastavlja politiku etničkog čišćenja u BiH
» Ljubo Ćešić Rojs: Milorad Dodik je Ustaša
» Prvi link predsjedavajući Predsjedništva BiH bit će Milorad Dodik :D
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» MIlorad Dodik nastavlja politiku etničkog čišćenja u BiH
» Ljubo Ćešić Rojs: Milorad Dodik je Ustaša
» Prvi link predsjedavajući Predsjedništva BiH bit će Milorad Dodik :D
Page 1 of 2