Sedamnaest mi je godina
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sedamnaest mi je godina
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/bianca-kmiec-je-najpopularnija-18-godisnjakinja-na-instagramu/161122025
Skoro pa maloljetna ............
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sedamnaest mi je godina
rano je zaradila za tu pustu plastiku.
šteta, ne shvaćaju da se samo iznakaze.
šteta, ne shvaćaju da se samo iznakaze.
2014-04-12
A pogledaj ženske ...a tek je napunila 18 ....i sad ti owakva dođe i ima 16 i po ......aj ti sad budi pametan.
2014-04-11
RayMabus wrote:Prirodne su.
aha da prirodne su ko i kineski gmo češnjak u konzumu
Znači ....ova je jučer imala manje od 18 .....maloljetnica.
2014-04-11
Ma nebitno .........oču ti reč da je napunila 18 a ovaka je bila i sa 17 .......onda kaže maloljetnica ....pa diš ti owdje skužit da ona nema ni 18 ?marcellus wrote:RayMabus wrote:Prirodne su.
2014-04-11
Tu ti ne treba pamet, nego nešto drugo.RayMabus wrote:A pogledaj ženske ...a tek je napunila 18 ....i sad ti owakva dođe i ima 16 i po ......aj ti sad budi pametan.
marcellus wrote:RayMabus wrote:Prirodne su.
2014-04-12
To su te malojetnice šta Beruskloni bunga lunga ovo ono ....17 godina ....malojetna ....Bog te heba.
2014-04-11
I sad si ti neki političar , sportaš , kapitalista .....lovaš ukratko ....nemoraš bit nit u braku slobodan muški i ekipa nađe ovako neku koja nema ni 18 ova ti proda priču da je punoljetna ti s njom spavaš sutra te reketare da si spava s malojetnicom.
2014-04-11
ženama je lako, samo pokažu sise i već su uspjele u životu, to nije pošteno...
Guest- Guest
a šta ja moram sve raditi da dobijem folowere i popularnost na instagramu, dođe mi mučno
Guest- Guest
Dok sam bio mlad i naiwan gledao sam osobu a ne sise .....sad kad sam neke stwari skužija sad prwo gledam sise ....ako nisu razwijene ČAO BAOdeda wrote:ženama je lako, samo pokažu sise i već su uspjele u životu, to nije pošteno...
2014-04-11
Danas feministička ideologija prodaje propagandu da ženam treba gledat osobnost bla bla bla .....zaboravi ......gledaj sise ....ako nisu velike BJEŽI.
Mogu vam i stručno elaborirat zašto da bježite ako ima male sise.
Iskompleksirana ( 99% slucajeva ) , inzistira na nekim drugim atributima npr pameti ....neš ti pameti u kokoši i ne ženim te zbog toga ......slabo se hebe ( 99% slučajeva ) ......itd itd itd
U biti vam je priča obrnuta .....ove sa velikim sisama su lakše za povalit jer su one same takve da ih zanima seks , djeca itd itd itd dok ove šta ih baš nemaju su vam .....samo bježi ....okreni se i ne okreči se za tim ....bježi bježi od toga.
Mogu vam i stručno elaborirat zašto da bježite ako ima male sise.
Iskompleksirana ( 99% slucajeva ) , inzistira na nekim drugim atributima npr pameti ....neš ti pameti u kokoši i ne ženim te zbog toga ......slabo se hebe ( 99% slučajeva ) ......itd itd itd
U biti vam je priča obrnuta .....ove sa velikim sisama su lakše za povalit jer su one same takve da ih zanima seks , djeca itd itd itd dok ove šta ih baš nemaju su vam .....samo bježi ....okreni se i ne okreči se za tim ....bježi bježi od toga.
2014-04-11
Anima ili duša .....anima .......animare .....upravlja ...........kad se netko inkarnira u neki fetus tj plod onda on i kreira malo genetiku .....znači imaš dušu koja se inkarnirala u žesnko tijelo a nije kreiralo sise .....nije zainteresirana za to .......
Jel ima male sise ........okreni se i bježi.
Da nju zanima uloga ženke , majke .....kreirala bi i sise.
Nije ih kreirala.
BJEŽI.
Jel ima male sise ........okreni se i bježi.
Da nju zanima uloga ženke , majke .....kreirala bi i sise.
Nije ih kreirala.
BJEŽI.
2014-04-11
Tako i treba a one šta ih nemaju neka se napuše kurza.deda wrote:ženama je lako, samo pokažu sise i već su uspjele u životu, to nije pošteno...
2014-04-11
To sa sisama vam je usporedivo sa ramenima kod muškog ...jaka ramena snažan muški fizički jak da radi i obrani mladunčad .....sad zamisli ono žgoljo ......e sad ti sa njime kreiraj obitelj ......on nema ideju o tome nego ono nula bodova.
To ti je ženska sa malim i nikavim sisama.
To ti je ženska sa malim i nikavim sisama.
2014-04-11
Šta bi se reklo : AKo laže koza ne laže rog.
Jel je ravna ko daska il ima neke male sise ?
AJDE VOZI.
Jel je ravna ko daska il ima neke male sise ?
AJDE VOZI.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma nebitno .........oču ti reč da je napunila 18 a ovaka je bila i sa 17 .......onda kaže maloljetnica ....pa diš ti owdje skužit da ona nema ni 18 ?marcellus wrote:RayMabus wrote:Prirodne su.
a
Eto vidiš a kad sam ja rekao da sam trpa ovakvu " maloljetnicu" , temu mu zatvorio.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milorad rula sve u sedamnaest
» Sedamnaest Nepalaca već mjesec dana rade u Slavoniji kao mesari
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Sedamnaest Nepalaca već mjesec dana rade u Slavoniji kao mesari
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
Page 1 of 2