kome smeta putinova vakcina ?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kome smeta putinova vakcina ?
eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Ajde idi bolje jedi rake govnare sa sličnom ekipom nego da ovdje pokušavaš govnarska sranja prodati pod pitu krompirušu
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Tko će to pročitat? Sve je na ćirilici...
Ne smijemo dozvoliti da to vide branitelji.
Sve će porazbijat.
Ne smijemo dozvoliti da to vide branitelji.
Sve će porazbijat.
crvenkasti-
2014-04-17
tre wrote:eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Ajde idi bolje jedi rake govnare sa sličnom ekipom nego da ovdje pokušavaš govnarska sranja prodati pod pitu krompirušu
Bolje grob nego rob...
kako god, cjepiva se testiraju godinama prije nego dobiju licencu a sad jer su rusi napravili ide kolektivno svršavanje i odbacivanje stogodišnjeg iskustva o cjepivima jer su ipak rusi u pitanju. Čisti ideološki idiotluk i ništa drugo.mutava baštarda wrote:tre wrote:eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Bolje grob nego rob...
tre wrote:kako god, cjepiva se testiraju godinama prije nego dobiju licencu a sad jer su rusi napravili ide kolektivno svršavanje i odbacivanje stogodišnjeg iskustva o cjepivima jer su ipak rusi u pitanju. Čisti ideološki idiotluk i ništa drugo.mutava baštarda wrote:tre wrote:eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Bolje grob nego rob...
Jel bi ti primio cjepivo na ćirilici?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad će idiot ponoviti ono o biološkoj masi.
crvenkasti-
2014-04-17
kakve veze ima cjepivo sa bilo kojim jezikom? ono stvarno je svatko sretan tko nije srbin, ali baš sretan. Ljudi tek kad vide vas počnu razumjevati što je život i kako ga treba cijeniti.crvenkasti wrote:tre wrote:kako god, cjepiva se testiraju godinama prije nego dobiju licencu a sad jer su rusi napravili ide kolektivno svršavanje i odbacivanje stogodišnjeg iskustva o cjepivima jer su ipak rusi u pitanju. Čisti ideološki idiotluk i ništa drugo.mutava baštarda wrote:tre wrote:eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Bolje grob nego rob...
Jel bi ti primio cjepivo na ćirilici?
bitno je da tebe to s(v)rbi i da se jako češeš zbog toga. Onako usput, idiot je onaj koji ta napravio takvog usranog i kmečavogcrvenkasti wrote:Sad će idiot ponoviti ono o biološkoj masi.
Brain32 wrote:Inače po fazama standardni razvoj cjepiva je:
I faza - 1-2 godine
II faza - 2-3 godine
III faza - 2-4 godine
Odobrenje - 1-2 godine
Znači redovni put je u najboljem slučaju 6 godina a u najgorem 11 godina
Dakle o čemu zapravo raspravljamo je koje će od nabrzinu sprčkanih cjepiva biti bolje Rusko od 6 mjeseci ili zapadno od 9 mjeseci
Kaj je najbolje da nismo svjetski prvaci u histerično-manijakalnoj opsesivno-kompulzivnoj korupciji možda bi i mi imali svoje...
Pa to je to
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa idući misec, dva ostali izbacuju svoja koja će biti sigurna...tre wrote:kako god, cjepiva se testiraju godinama prije nego dobiju licencu a sad jer su rusi napravili ide kolektivno svršavanje i odbacivanje stogodišnjeg iskustva o cjepivima jer su ipak rusi u pitanju. Čisti ideološki idiotluk i ništa drugo.mutava baštarda wrote:tre wrote:eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Bolje grob nego rob...
Pfizer chief executive Albert Bourla said Thursday clinical trials should reveal by October whether the company’s vaccine against the Coronavirus strain Covid-19 is safe and effective.
2018-04-10
KALAMAZOO, Mich. — Michigan Rep. Fred Upton said Friday with the FDA's approval COVID-19 vaccinations from Pfizer could be available as soon as October 2020.
2018-04-10
Oxford University-AstraZeneca COVID vaccine developers positive about October release
2018-04-10
Moderna CEO Stephane Bancel said earlier Monday on CNBC’s “Squawk Box” that late-stage results could be ready by October.
2018-04-10
A bas ;-^^Brain32 wrote:Inače po fazama standardni razvoj cjepiva je:
I faza - 1-2 godine
II faza - 2-3 godine
III faza - 2-4 godine
Odobrenje - 1-2 godine
Znači redovni put je u najboljem slučaju 6 godina a u najgorem 11 godina
Dakle o čemu zapravo raspravljamo je koje će od nabrzinu sprčkanih cjepiva biti bolje Rusko od 6 mjeseci ili zapadno od 9 mjeseci
Kaj je najbolje da nismo svjetski prvaci u histerično-manijakalnoj opsesivno-kompulzivnoj korupciji možda bi i mi imali svoje...
neće valjati ni ova ruska, a ni ova londončanska što budu kasnije koji mjesec... bolje je probati sačuvat se u narednom razdoblju, tamo sve do konca 2021... tada bi cjepivo moglo biti na 60% ispravnosti i 80% učinkovitosti
2015-08-08
moš misliti da će biti sigurnamutava baštarda wrote:pa idući misec, dva ostali izbacuju svoja koja će biti sigurna...tre wrote:kako god, cjepiva se testiraju godinama prije nego dobiju licencu a sad jer su rusi napravili ide kolektivno svršavanje i odbacivanje stogodišnjeg iskustva o cjepivima jer su ipak rusi u pitanju. Čisti ideološki idiotluk i ništa drugo.mutava baštarda wrote:tre wrote:eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Bolje grob nego rob...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
prica za naivce...evo sad vec pocinju rusi pricati kako ce zaraditi milijarde...dakle ovo me podsjeca na one prodavace eliksira 'koji lijeci sve i svasta' na divljem zapadu...koji kad dođu u grad vele 'ja sam prvi koji ima eliksir za celavost cijena sitinica 2 dolara'...tako i rusi...prvi proizveli cjepivo tko zna od cega i odmah cjepivo s enije ohladilo.'mi imamo prvi cjepivo cijena-sitnica par milijardi'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kome smeta dr,Zlatan Hasanbegović-navijač?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
Page 5 of 5