kome smeta putinova vakcina ?
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kome smeta putinova vakcina ?
"Ovo nije prvi put da se Rusija suočila s međunarodnim nepovjerenjem koje koči znanstveni napredak i dovode u opasnost javno zdravstvo. Tijekom epidemije dječje paralize u Japanu pedesetih godina prošlog stoljeća, japanske majke čija su djeca umirala, izašle su na demonstracije protiv svoje vlade, koja je zabranila uvoz sovjetskih cjepiva iz političkih razloga. Prosvjednici su postigli svoj cilj, a blokada je ukinuta spasivši živote više od 20 milijuna djece."
Svaki medij koji smatra korisnim predstaviti čitateljima povijest i neke činjenice o prvom cjepivu protiv Covida-19 zabilježenog u svijetu, može objaviti ovaj članak. Ruski fond za izravna ulaganja (RFPI) također je stvorio web stranicu koja pruža točne informacije i ažuriranja o ovom cjepivu.
Svaki medij koji smatra korisnim predstaviti čitateljima povijest i neke činjenice o prvom cjepivu protiv Covida-19 zabilježenog u svijetu, može objaviti ovaj članak. Ruski fond za izravna ulaganja (RFPI) također je stvorio web stranicu koja pruža točne informacije i ažuriranja o ovom cjepivu.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ljudsko miješanje u imunosni sistem nije šala.
Ne sigurnost i nesigurnost cjepiva treba dokazati i nakon pola godine,
pa čak i nakon godinu dana. Što će biti nakon pola godine ili godinu dana
za to Rusi nemaju staklenu kuglu. Oprez s ovim!
Ne sigurnost i nesigurnost cjepiva treba dokazati i nakon pola godine,
pa čak i nakon godinu dana. Što će biti nakon pola godine ili godinu dana
za to Rusi nemaju staklenu kuglu. Oprez s ovim!
biznis...zato je corona politicko gospodarska bolest...budaletineAlfaOmega wrote:Kak su jemeri napali Ruse da im cjepivo virovatno ne valja, to je bija dobar znak zemljama trićeg svita da krenu u njegovu masovnu narudžbu. Prek 30 zemalja već naručilo prek milijardu komada.
Najbolja promocija je kad ti jemer kaže da ti nešt ne valja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja ponavljam da u mene neće ni jedno ni drugo još godinama... Samo da je situacija obrnuta i da su sve ovo smučkale američke kompanije sada bi bio red za cijepljenje, a u medijima hvalospjevi kao za sjeverno korejskom carskom dinastijom...
Ako neko spada u ugroženu skupinu i boji se za život, a virus je za njega opasan, hoće li čekati da smučkaju nešto na zapadu ili će uzeti šta ima i riskirat recimo neplodnost ( tu bi Berni Ecclestone bio ugrožen )
Ako neko spada u ugroženu skupinu i boji se za život, a virus je za njega opasan, hoće li čekati da smučkaju nešto na zapadu ili će uzeti šta ima i riskirat recimo neplodnost ( tu bi Berni Ecclestone bio ugrožen )
mutava baštarda wrote:Ja ponavljam da u mene neće ni jedno ni drugo još godinama...
Cijepit ćemo se svi, to nije stavr hoću neću...to je državna politika i zaštita zajednice.
Prvo aben pa ti i tako dalje.
Popisivat će se iići od kuće do kuće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Usput čipirati i ispitivati 5g signal jel' dobro vataepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ja ponavljam da u mene neće ni jedno ni drugo još godinama...
Cijepit ćemo se svi, to nije stavr hoću neću...to je državna politika i zaštita zajednice.
mutava baštarda wrote:Usput čipirati i ispitivati 5g signal jel' dobro vataepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ja ponavljam da u mene neće ni jedno ni drugo još godinama...
sve to :)
2015-08-06
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Bit ce opet bjezanja preko granice, k'o u doba Juge ;-D
Sano, di ces sad..svugdje ce te "očitat" ;-@
Brige mene, u planini kad imam koga nazvat moram se uspet na brdo poviš kuće...Maggie19 wrote:Bit ce opet bjezanja preko granice, k'o u doba Juge ;-D
Zašto ne koristiš(više) dimne signale?mutava baštarda wrote:Brige mene, u planini kad imam koga nazvat moram se uspet na brdo poviš kuće...Maggie19 wrote:Bit ce opet bjezanja preko granice, k'o u doba Juge ;-D
Dobro je dok se mozes popet.mutava baštarda wrote:Brige mene, u planini kad imam koga nazvat moram se uspet na brdo poviš kuće...Maggie19 wrote:Bit ce opet bjezanja preko granice, k'o u doba Juge ;-D
A i onda opet dobro. ;-D
I drugo Rusko cjepivo napreduje...
All volunteers inoculated with Vector vaccine in good health — sanitary watchdog
MOSCOW, August 12. /TASS/. All fourteen volunteers who received the vaccine against the novel coronavirus developed by the Vector State Research Center of Virology and Biotechnology are feeling well, the press service of the Federal Service for Surveillance on Consumer Rights Protection and Human Wellbeing told TASS on Wednesday.
"Trials of the EpiVacCorona peptide antigen-based vaccine developed by the Vector State Research Center of Virology and Biotechnology of the Federal Service for Surveillance on Consumer Rights Protection and Human Wellbeing are being conducted as planned in strict coordination with the schedule. As of August 12, 14 volunteers were inoculated. The volunteers are in good health," the sanitary watchdog said.
The agency noted that following the results of the observation of health condition of the first stage participants for five days, a decision will be made on the second inoculation of the first stage volunteers and the first inoculation of the second stage volunteers will begin. "During stage two, the placebo-controlled one, two groups of volunteers will be inoculated, 86 people in all. The first group will be vaccinated twice with the EpiVacCorona vaccine with a 21-day interval. The second group will receive placebo," the press service added.
Russian President Vladimir Putin reported on August 11 that the first vaccine against the novel coronavirus infection worldwide had been registered in Russia. According to Health Minister Mikhail Murashko, the president meant the preparation developed by the Gamaleya National Research Institute of Epidemiology and Microbiology of the Russian Healthcare Ministry.
All volunteers inoculated with Vector vaccine in good health — sanitary watchdog
After monitoring the health of the first stage participants for five days, a decision will be made on the second inoculation of the first stage volunteers leading to the first inoculation of the second stage volunteers, according to the agency
MOSCOW, August 12. /TASS/. All fourteen volunteers who received the vaccine against the novel coronavirus developed by the Vector State Research Center of Virology and Biotechnology are feeling well, the press service of the Federal Service for Surveillance on Consumer Rights Protection and Human Wellbeing told TASS on Wednesday.
"Trials of the EpiVacCorona peptide antigen-based vaccine developed by the Vector State Research Center of Virology and Biotechnology of the Federal Service for Surveillance on Consumer Rights Protection and Human Wellbeing are being conducted as planned in strict coordination with the schedule. As of August 12, 14 volunteers were inoculated. The volunteers are in good health," the sanitary watchdog said.
The agency noted that following the results of the observation of health condition of the first stage participants for five days, a decision will be made on the second inoculation of the first stage volunteers and the first inoculation of the second stage volunteers will begin. "During stage two, the placebo-controlled one, two groups of volunteers will be inoculated, 86 people in all. The first group will be vaccinated twice with the EpiVacCorona vaccine with a 21-day interval. The second group will receive placebo," the press service added.
Russian President Vladimir Putin reported on August 11 that the first vaccine against the novel coronavirus infection worldwide had been registered in Russia. According to Health Minister Mikhail Murashko, the president meant the preparation developed by the Gamaleya National Research Institute of Epidemiology and Microbiology of the Russian Healthcare Ministry.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ta tehnologija je odbačena još davno u americi. Poruke su se slale uz pomoć dima i prekrivača koji je bio zaražen velikim boginjama pa su operateri stradali...Eroo wrote:Zašto ne koristiš(više) dimne signale?mutava baštarda wrote:Brige mene, u planini kad imam koga nazvat moram se uspet na brdo poviš kuće...Maggie19 wrote:Bit ce opet bjezanja preko granice, k'o u doba Juge ;-D
Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
https://www.b92.net/bbc/index.php?yyyy=2020&mm=08&dd=12&nav_id=1709668Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
A di to?
ero ti bi morao, jeste da je na ćirilici i sovjetska....ali sad oni predvode
2015-08-06
Jes da je na latinci, ali je srpsko, što ti je skoro pa isto. Ima i na ćirilici, ako si zainteresiran.epikur37 wrote:ero ti bi morao, jeste da je na ćirilici i sovjetska....ali sad oni predvode
Inače po fazama standardni razvoj cjepiva je:
I faza - 1-2 godine
II faza - 2-3 godine
III faza - 2-4 godine
Odobrenje - 1-2 godine
Znači redovni put je u najboljem slučaju 6 godina a u najgorem 11 godina
Dakle o čemu zapravo raspravljamo je koje će od nabrzinu sprčkanih cjepiva biti bolje Rusko od 6 mjeseci ili zapadno od 9 mjeseci
Kaj je najbolje da nismo svjetski prvaci u histerično-manijakalnoj opsesivno-kompulzivnoj korupciji možda bi i mi imali svoje...
I faza - 1-2 godine
II faza - 2-3 godine
III faza - 2-4 godine
Odobrenje - 1-2 godine
Znači redovni put je u najboljem slučaju 6 godina a u najgorem 11 godina
Dakle o čemu zapravo raspravljamo je koje će od nabrzinu sprčkanih cjepiva biti bolje Rusko od 6 mjeseci ili zapadno od 9 mjeseci
Kaj je najbolje da nismo svjetski prvaci u histerično-manijakalnoj opsesivno-kompulzivnoj korupciji možda bi i mi imali svoje...
Brain32-
2014-04-15
ti se cijepi slobodno u prvoj seriji, ako promašiš prvu imaš fore do treće serije pa kako ti Bog da i sreća junačkaepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ja ponavljam da u mene neće ni jedno ni drugo još godinama...
eto još jedne podguzne muve koja zaključuje da je cjepivo sigurno nakon 3 mjeseca testiranja nad "dragovoljcima" u demokraciji kojoj je i sam Bog zavidan.Ringo10 wrote:Proizvodnja vakcine je vec pocela i za 12 mjeseci se planira 500 milijuna doza
Ajde idi bolje jedi rake govnare sa sličnom ekipom nego da ovdje pokušavaš govnarska sranja prodati pod pitu krompirušu
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kome smeta dr,Zlatan Hasanbegović-navijač?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
Page 4 of 5