Plennković ide u varivode, Pupovac u škabrnju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plennković ide u varivode, Pupovac u škabrnju
michaellcmacha wrote:mobiu$ wrote:aben wrote: jedini napadi na srpske zastupnike otkad je hrvatske su izvedeni od strane hdzovih političara... tak da jedini komu bi pasalo da se tako nešto i dogodi je hdz...
Miha, tebi baš logika i ne ide. Nepotpuna indukcija.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....to sad kao neko takmicenje postalo..i pretjerivanje..sad bi u kratkom vremenu sve...a imali su i godina i vremena..
Ako se već probija led po tom pitanju. Bolje da se probija bez rezervi nekakvih. Jednom kad se tu prelomi kasnije je puno lakše. Je bilo je prije vremena ali nikada nitko nije imao politički komotniju situaciju da to napravi.
Guest- Guest
dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Pupovac će bit dočekan zvižducima, i to će biti show nažalost onda..
Oprostit će im Pupi što su ih njegovi poklali... možda se potpiše i primirje nekakvo, dok se ne izvuku do svojih punktova... :)
darth_vader-
2014-04-17
meni se ipak čini i to potpuno opravdano, da si se ti posvađao s logikom, ali ok, oprošteno ti je ipak ovo što guraš ima svoje uporište u partikularnom interesu... nikako nacionalnom i nikako svehrvatskom...mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:mobiu$ wrote:aben wrote: jedini napadi na srpske zastupnike otkad je hrvatske su izvedeni od strane hdzovih političara... tak da jedini komu bi pasalo da se tako nešto i dogodi je hdz...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:meni se ipak čini i to potpuno opravdano, da si se ti posvađao s logikom, ali ok, oprošteno ti je ipak ovo što guraš ima svoje uporište u partikularnom interesu... nikako nacionalnom i nikako svehrvatskom...mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:mobiu$ wrote:aben wrote: jedini napadi na srpske zastupnike otkad je hrvatske su izvedeni od strane hdzovih političara... tak da jedini komu bi pasalo da se tako nešto i dogodi je hdz...
Logika je egzaktna grana.
Tvoja je procjena koji ja interes guram, i imaš pravo na svoje mišljenje. Ali optuživati me još i izmišljati iz kojih “motiva” ja to “guram” (gdje? među nas desetak ovdje?) je bijedno.
Ako imaš osobnih problema sa mnom to je drugi par rukava, ali ovdje možeš efikasno polemizirati samo sa mojim argumentima, a ne s mnom kao osobom.
To bi bilo kao npr. da ja znam da je netko od vas drot, pa zato jer ne mogu smisliti murju, mu se nasadim na kosti na svakoj temi. Infantilno, glupost.
Guest- Guest
meni se ipak čini i to potpuno opravdano, da si se ti posvađao s logikom, ali ok, oprošteno ti je ipak ovo što guraš ima svoje uporište u partikularnom interesu... nikako nacionalnom i nikako svehrvatskom...
Miha optužuje, osuđuje i abolira u jednoj rečenici.
Kakav bahatluk.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Sovak wrote:mobiu$ wrote:aben wrote:atentat na pupavca u škabrnji
Suljo i Beograd bi svršili od sreće. Sve što su godinama tvrdili o Hrvatima bi ispalo točno.
Očito ti je vrlo važno što Suljo i beogradska ćaršija misle o nama.
Da se oslobodite toga već jednom?
Obzirom na sve njima bi trebalo biti važno što mi mislimo o njima, a ne oni o nama.
Pazi, meni zovko piše da malo manje mislim o Srbima. :)
Pa oni su tvoja opsesija čovječe.
Koji ti je taj Zovko?
I kako Srbi mogu biti moja opsesija?
Vaša i "pomirenje s njima" vjerojatno jest iz vidljivog.
Mene ne možete pomiriti s velikosrpskom i četničkom ideologijom (čiji je SDSS rep dokazano bezbroj puta) svidjelo se tebi to ili ne.
A sa Srbima koji nisu dignuli ruku na Hrvatsku i Hrvate i koji ne baštine politiku ratnog SDS-a nikad nisam niti bio u svađi.
Pa sad se pitam, koga vi to i s kim hoćete pomiriti?
Bezveze.
Samo sjedim, pijuckam pivo u hladovini i gledam kako sami sebi ponavljate povijest stvaranjem nekakve hrvatsko-srpske koalicije koja će eto riješiti problem velikosrpstva.
Hoće, da, da ... pa tko nas bre zavadi (majku mu "ustašku")!
Guest- Guest
dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Haso mora fasovati.
On im je Pedro, a Pedrina uloga je visjeti na galgama.
Guest- Guest
Sovak wrote:dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Haso mora fasovati.
ne možete vi dalje od mujice i bog :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zovko uredno ponovio narativ o “pomirenju” (da li ga je itko spomenuo?) i to sa velikosrpsko-četničkom ideologijom, ubacio još i hrvatsko-srpsku koaliciju da se lakše krčka i počinje kmečaona.
Čitaj još nekoga osim sebe zovko.
Guest- Guest
Sovak wrote:
Haso mora fasovati.
Kmečaona...
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Haso mora fasovati.
Cvijetje :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Zovko uredno ponovio narativ o “pomirenju” (da li ga je itko spomenuo?) i to sa velikosrpsko-četničkom ideologijom, ubacio još i hrvatsko-srpsku koaliciju da se lakše krčka i počinje kmečaona.
Opet Zovko? Što ti je učinio taj Zovko?
Glede narativa ... pa taj ''narativ'' je zapravo vaš.
I moram priznati da je zanimljivo gledati vas kako vam nakon ''pružene ruke'' prvo Pupi pa Irinej zavrću vaše ''zločinačko-genocidne'' uši, a vi onako razočarano svi ''pa žao nam je što ne razumiju, pa ovo pa ono ...'' .
A Pedro i dalje visi.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Haso mora fasovati.
Cvijetje :)
Ne baš tak' ... piše se ''cvieće''.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Haso mora fasovati.
Niti malo.
I obvezno ZDS.
I sijećemo koridor.
I gasimo RS.
I pičimo do Drine.
I onda preko Drine do Novog Pazara i još malo preko na staru povijesnu granicu između Hrvatske i Kosova..
Zelena transverzala.
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Haso mora fasovati.
Niti malo.
I obvezno ZDS.
I sijećemo koridor.
I gasimo RS.
I pičimo do Drine.
I onda preko Drine do Novog Pazara i još malo preko na staru povijesnu granicu između Hrvatske i Kosova..
Zelena transverzala.
a znam
doduše tu ti imaš jedan hercegbosanski osigurač koji ti priznajem
pa mislim i da si i realan oko jugoistoka, koliko je to moguće za pravašiju :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:
Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)
Haso mora fasovati.
Niti malo.
I obvezno ZDS.
I sijećemo koridor.
I gasimo RS.
I pičimo do Drine.
Zelena transverzala.
a znam
Guest- Guest
Vječni optimist. :)epikur37 wrote:
a znam
Zvonko je na pravaškim pozicijama, što je ok. To što me citira, pa ispada da mi odgovara, ali samo vergla do besvijesti svoju mantru, e to nije ok.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Vječni optimist. :)epikur37 wrote:
a znam
Zvonko je na pravaškim pozicijama, što je ok. To što me citira, pa ispada da mi odgovara, ali samo vergla do besvijesti svoju mantru, e to nije ok.
Prvo Zovko, pa sad Zvonko ... Epi ti je logoped, da ga malo poišćeš pomoć?
Hrvatska Hrvatom.
Je l' briju uši nakon zavrtanja?
Guest- Guest
jasambrend wrote:dijagram wrote:Mislis da mu skabrnjani nece vjerovati , a bude li tako optuzit ce se pravasiju, skoru, ustase, pavelica i slicne,..i hasu dakako:)kic wrote:
Oprostit će im Pupi što su ih njegovi poklali... možda se potpiše i primirje nekakvo, dok se ne izvuku do svojih punktova... :)
Kad im Pupi složi plačljivu facu ... svi potpisuju sve.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pupovac treba otiči u njemu susjednu Škabrnju i Nadin pa ako mu oni oproste i Srbima oprostit će i ostali Hrvati
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Skabrnjani potpisuju peticiju za zabranu dolaska sdss-ovaca u Skabrnju 18.11..
» Škabrnjani o mogučem dolasku Pupovca u Škabrnju:'Može ali prije toga moramo razgovarati'
» Nakon minute šutnje za Vukovar i Škabrnju pjevali pjesme Baje Malog Knindže
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Skabrnjani potpisuju peticiju za zabranu dolaska sdss-ovaca u Skabrnju 18.11..
» Škabrnjani o mogučem dolasku Pupovca u Škabrnju:'Može ali prije toga moramo razgovarati'
» Nakon minute šutnje za Vukovar i Škabrnju pjevali pjesme Baje Malog Knindže
Page 2 of 2