Pupovac treba otiči u njemu susjednu Škabrnju i Nadin pa ako mu oni oproste i Srbima oprostit će i ostali Hrvati
Page 1 of 1
Pupovac treba otiči u njemu susjednu Škabrnju i Nadin pa ako mu oni oproste i Srbima oprostit će i ostali Hrvati
Gostujući na drzavnoj televiziji škabrnjski nacelnik Nediljko Bubnjar iznio je zanimljivu konstantaciju ali dodao jos jedan teret na leđa Milorada Pupovca:'Znate mi politicari i javni djelatnici mozemo govoriti o pomirbi,snosljivosti,mozemo i dati poneki savjet ali u konacnici narod je taj koji odlucuje hoce li necega biti ili nece.Milorad Pupovac stalno govori o pomirbi trebaju biti bolji odnosi između Hrvata i Srba ali nikad nije dosao recimo u Skabrnju i Nadin da se javno isprica i u svoje ime jer mu je dio obitelji izravno sudjelovao u agresiji na Skabrnju i Nadin i na Hrvatsku pa onda i u ime Srba.Ne mora on doci kad su objetnice moze doci i obicnim danom nitko njega nece tjerati ali morao bi se suociti mozda i sa dijelom negodovanja jer kako sam rekao najveci dio njegove obitelji je suodgovoran za stradanje nasih mjesta.Kad narod oprosti onda smo na dobrom putu mi politicari smo prolazni ali narod ostaje tu i u dobru i u zlu.'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pupovac treba otiči u njemu susjednu Škabrnju i Nadin pa ako mu oni oproste i Srbima oprostit će i ostali Hrvati
odes na hrt i staviš link na tu emisiju..
2014-04-12
Re: Pupovac treba otiči u njemu susjednu Škabrnju i Nadin pa ako mu oni oproste i Srbima oprostit će i ostali Hrvati
joj nemoj..boliIvyTeasdale wrote:odes na hrt i staviš link na tu emisiju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Plennković ide u varivode, Pupovac u škabrnju
» njemu treba jbg.
» dajte mu jer njemu treba
» dajte coviku jer njemu treba
» Kada je trebalo zadržati Škabrnju, Ante Gotovina je znao koga treba zvati: “ZOVITE HOS-ovce!”
» njemu treba jbg.
» dajte mu jer njemu treba
» dajte coviku jer njemu treba
» Kada je trebalo zadržati Škabrnju, Ante Gotovina je znao koga treba zvati: “ZOVITE HOS-ovce!”
Page 1 of 1