Škabrnjani o mogučem dolasku Pupovca u Škabrnju:'Može ali prije toga moramo razgovarati'
Page 1 of 1
Škabrnjani o mogučem dolasku Pupovca u Škabrnju:'Može ali prije toga moramo razgovarati'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nacelnik-skabrnje-treba-ispuniti-uvjete-za-dolazak-pupovca-ratni-zapovjednik-ja-sam-protiv-15012952
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Škabrnjani o mogučem dolasku Pupovca u Škabrnju:'Može ali prije toga moramo razgovarati'
ovo su vec delikatniji slucajevi...tu treba dobra dobra priprema...ne doci ad hoc a otici...u pitanju su susjedi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Škabrnjani o mogučem dolasku Pupovca u Škabrnju:'Može ali prije toga moramo razgovarati'
vuksadinare wrote:ovo su vec delikatniji slucajevi...tu treba dobra dobra priprema...ne doci ad hoc a otici...u pitanju su susjedi
To sami Škabrnjani moraju odlučiti.
Svako nametanje od vlade RH ili uletavanje bolida Pupovca ad hoc stvorit će samo dodatne pizdarije.
Osobno da sam na njihovu mjestu tu mi njihova noga ne bi kročila.
Previše krvavo.
Guest- Guest
Samo ako se ljudi u Škabrnji tako dogovore, nema presinga.
Guest- Guest
Ako su imAlo pri zdravom razumu, a ja se nadam da jesu, trebali bi se zahvaliti i ne dozvoliti patetičaru da prek krvi njihovih bližnjih traži opravdanje za uravnilovku na srpski način...
2015-08-08
Nadam se da nece pristati biti korisni idioti u plenki-pupi igrokazu.michaellcmacha wrote:Ako su imAlo pri zdravom razumu, a ja se nadam da jesu, trebali bi se zahvaliti i ne dozvoliti patetičaru da prek krvi njihovih bližnjih traži opravdanje za uravnilovku na srpski način...
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Skabrnjani potpisuju peticiju za zabranu dolaska sdss-ovaca u Skabrnju 18.11..
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» Kolinda:Rusija je veliki igrač i sa njom moramo razgovarati!
» Vlasnici teretana: Mi moramo puniti proračun, a crkve koje od toga žive su otvorene
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» Kolinda:Rusija je veliki igrač i sa njom moramo razgovarati!
» Vlasnici teretana: Mi moramo puniti proračun, a crkve koje od toga žive su otvorene
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
Page 1 of 1