'' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
slažem seRegoč wrote:Zar će nas detuđmanizator retuđmanizirati? Špijunska prošlost nije ništa sramotno, obavještajna služba postoji u svakoj državi i osnova je njezine sigurnosti. Ostaje drugo i treće.vili40 wrote:dobro si ti to nabrojio a od svega je najmanje istina baš ono četvrtovuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
vili40- Posts : 11076
2015-08-02
Re: '' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
Očito je nekako došao tu gdje je. Da nije retoričar, stoji. No umne sposobnosti dokazao je kao Mesićev voditelj kampanje. Na primjer.Eva wrote:A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
svoju je kampanju vodio očajno lošeRegoč wrote:Očito je nekako došao tu gdje je. Da nije retoričar, stoji. No umne sposobnosti dokazao je kao Mesićev voditelj kampanje. Na primjer.Eva wrote:A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
vili40-
2015-08-02
Biti brz na jeziku ne znači imati intelektualne kapacitete, to samo znači biti brz na jeziku. Zato mu Rieka i je u Dalmaciji, kao da ne zna gdje ide u kurvaluk.Eva wrote:Ma jasno, nije Zoki premija, ali za Karamarko je intelektualni i retorički Einstein. Neusporedivo. Zato je tutlek svim silama izbjegaval javni duel jer bi se vidjelo koliko je inferijorniji od Zokija.Regoč wrote:Barem ne skače s transportera. A ni ne uspoređuje puknutu ciev s poplavom u Gunji.Eva wrote:Odnosno, ne zna kaj je rekel jer je tupav, a i mutav.marcellus wrote:odnosno rekao je da pretendira na mjesto mandatara
Zakulisanim igrama i špijuniranjim svih i svakog. Ucijene, podmetanja i zastrašivanja, njegov su modus operandi.Regoč wrote:Očito je nekako došao tu gdje je. Da nije retoričar, stoji. No umne sposobnosti dokazao je kao Mesićev voditelj kampanje. Na primjer.Eva wrote:A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
Guest- Guest
Da, to je žalosno. Kad je nakon četirijuh dobivenih izborah trebao poentirati, uprskao je.vili40 wrote:svoju je kampanju vodio očajno lošeRegoč wrote:Očito je nekako došao tu gdje je. Da nije retoričar, stoji. No umne sposobnosti dokazao je kao Mesićev voditelj kampanje. Na primjer.Eva wrote:A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
To je ipak malo više od lupanja pečatah, ne?Eva wrote:Zakulisanim igrama i špijuniranjim svih i svakog. Ucijene, podmetanja i zastrašivanja, njegov su modus operandi.Regoč wrote:Očito je nekako došao tu gdje je. Da nije retoričar, stoji. No umne sposobnosti dokazao je kao Mesićev voditelj kampanje. Na primjer.Eva wrote:A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
Ohoho, itekako znači biti intelektualno nadmoćan. A Karamarka osnovci mogu pobijedit, jer lik ne zna brojat do pet, kaj je cijela nacija mogla vidjet.Regoč wrote:Biti brz na jeziku ne znači imati intelektualne kapacitete, to samo znači biti brz na jeziku. Zato mu Rieka i je u Dalmaciji, kao da ne zna gdje ide u kurvaluk.Eva wrote:Ma jasno, nije Zoki premija, ali za Karamarko je intelektualni i retorički Einstein. Neusporedivo. Zato je tutlek svim silama izbjegaval javni duel jer bi se vidjelo koliko je inferijorniji od Zokija.Regoč wrote:Barem ne skače s transportera. A ni ne uspoređuje puknutu ciev s poplavom u Gunji.Eva wrote:Odnosno, ne zna kaj je rekel jer je tupav, a i mutav.marcellus wrote:odnosno rekao je da pretendira na mjesto mandatara
Guest- Guest
Ma to je ljigavo korištenje dostupunim resursima. SOA prisluškuje i onda njemu donesu report koji čak i drugi psolože. Jer, vidjeli smo njegovu pamet, 1,2,3 i podsjetite me kaj ide još do 5.Regoč wrote:To je ipak malo više od lupanja pečatah, ne?Eva wrote:Zakulisanim igrama i špijuniranjim svih i svakog. Ucijene, podmetanja i zastrašivanja, njegov su modus operandi.Regoč wrote:Očito je nekako došao tu gdje je. Da nije retoričar, stoji. No umne sposobnosti dokazao je kao Mesićev voditelj kampanje. Na primjer.Eva wrote:A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
Guest- Guest
Nikako ne znači biti intelektualno nadmoćan jer se tu uglavnom radi o doskočicama, šalam i pošalicama, a ne o rješavanju problema i planiranju.Eva wrote:Ohoho, itekako znači biti intelektualno nadmoćan. A Karamarka osnovci mogu pobijedit, jer lik ne zna brojat do pet, kaj je cijela nacija mogla vidjet.Regoč wrote:Biti brz na jeziku ne znači imati intelektualne kapacitete, to samo znači biti brz na jeziku. Zato mu Rieka i je u Dalmaciji, kao da ne zna gdje ide u kurvaluk.Eva wrote:Ma jasno, nije Zoki premija, ali za Karamarko je intelektualni i retorički Einstein. Neusporedivo. Zato je tutlek svim silama izbjegaval javni duel jer bi se vidjelo koliko je inferijorniji od Zokija.Regoč wrote:Barem ne skače s transportera. A ni ne uspoređuje puknutu ciev s poplavom u Gunji.Eva wrote:Odnosno, ne zna kaj je rekel jer je tupav, a i mutav.marcellus wrote:odnosno rekao je da pretendira na mjesto mandatara
Nego, očito nisi bila na temi o Šorošu, pitao sam te postoji li još jidiš kao materinski i govorni jezik. Pretpostavljam da židovi govore jezik zemlje u kojoj žive i engleski za međusobno sporazumievanje, samo rietki znaju hebrejski.
To se zove delegiranje. A bar mu Rieka nije u Dalmaciji, što je ipak veća sramota.Eva wrote:Ma to je ljigavo korištenje dostupunim resursima. SOA prisluškuje i onda njemu donesu report koji čak i drugi psolože. Jer, vidjeli smo njegovu pamet, 1,2,3 i podsjetite me kaj ide još do 5.Regoč wrote:To je ipak malo više od lupanja pečatah, ne?Eva wrote:Zakulisanim igrama i špijuniranjim svih i svakog. Ucijene, podmetanja i zastrašivanja, njegov su modus operandi.Regoč wrote:Očito je nekako došao tu gdje je. Da nije retoričar, stoji. No umne sposobnosti dokazao je kao Mesićev voditelj kampanje. Na primjer.Eva wrote:A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pssss.......reci cu vam nesto, ali nikome da ...
» Ništa od ruske invazije Eva!Ruski Gazprom dogovorio isporuke plina PPD-u do kraja 2027.
» karamarko udrija prodavat , reci ce da nije
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
» Ništa od ruske invazije Eva!Ruski Gazprom dogovorio isporuke plina PPD-u do kraja 2027.
» karamarko udrija prodavat , reci ce da nije
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
Page 2 of 2