Papa šalje njemačke Templare u Litvu i Latviju
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Papa šalje njemačke Templare u Litvu i Latviju
סמאל wrote:Ovaj svijet je izgrađen i počiva na lažima,na kraju krajeva,ta laž će ga i uništit.
Odlično.
Jedva čekam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Haha,pa Merkelica je još prije dvije godine znala što sljedi u 2020toj. međutim očekivanja se nisu ispunila.RayMabus wrote:Pozdravi lutku masona u Njemačkoj koja je zadnjih 15 godina radila na politici Zarada a sad joj u samo jednoj godini Bog pokazuje koliko je ta ideologija ništavnaRayMabus wrote:Judejsko kršćanske filozofije ?
Smijeh
Pozdravi Merkel.
https://www.google.com/amp/s/www.telegram.hr/politika-kriminal/njemacka-ima-rekordni-pad-bdp-a-u-drugom-kvartalu/amp/
A ona nek pozdravi teutonce jer u Austriji nema nadležnost.
Protestantska kuja.
By bv
Da je bar Hillary predsjednica umjesto one budaletine,sad bi smo drugačije razgovarali.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jedva čekam to šta si sad rekao.
Moje postrojbe su spremne na boku.
Latini s druge strane.
A kako perfemente parlo italiano la cordinacione tra queste due militari unione non e mai stata nel non corisppdenza.
Čekajte moju zapovijed
Latini
Moje postrojbe su spremne na boku.
Latini s druge strane.
A kako perfemente parlo italiano la cordinacione tra queste due militari unione non e mai stata nel non corisppdenza.
Čekajte moju zapovijed
Latini
2014-04-11
סמאל wrote:Haha,pa Merkelica je još prije dvije godine znala što sljedi u 2020toj. međutim očekivanja se nisu ispunila.RayMabus wrote:Pozdravi lutku masona u Njemačkoj koja je zadnjih 15 godina radila na politici Zarada a sad joj u samo jednoj godini Bog pokazuje koliko je ta ideologija ništavnaRayMabus wrote:Judejsko kršćanske filozofije ?
Smijeh
Pozdravi Merkel.
https://www.google.com/amp/s/www.telegram.hr/politika-kriminal/njemacka-ima-rekordni-pad-bdp-a-u-drugom-kvartalu/amp/
Protestantska kuja.
By bv
Da je bar Hillary predsjednica umjesto one budaletine,sad bi smo drugačije razgovarali.
Al nije
Pa ćeš pričat kako ja oću
Jasno ?
2014-04-11
Sine napucat ću te nećeš znat kako se zoveš.
Ti e chiaro questo ?
Teutonci
Ti e chiaro questo ?
Teutonci
2014-04-11
Jebe mi se za ekonomiju.RayMabus wrote:Čovjeće ne idi malen ispod zvijezda
Pošto je centar te ideologije u Americi
Kako vam se sviđa pad vašeg ekonomskog carstva ?
Umijeće
Ratovanja
Jedite GOVNA
Čak i oni koji su prodali svoju dušu za materijalna bogatstva i sve ovo ih ekonomski pogađa,takođe moraju se povinovat zapovjedima unatoč njihovoj vlastitoj lošoj ekonomskoj bilanci.
Sve što imaju,slavu,ugled,bogatstvo,duguju mračnoj strani,i kad dođe dan da mračna dimenzija otvori portal i pusti kaos,onda će se i njih pozvat da otplate svoj dug.
2015-07-23
Obadvojica zastupate i promovirate krivovjerja koja kod mene ne prolaze,međutim u ovoj borbi o kojoj govori Longi stao bih na njegovu stranu zbog izrazito antiaustrougarskog stava.סמאל wrote:
Meni najviše zanima,jeli bi jastreb radije s tobom ili samnom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pazi da ti u Kaštelima ne bude novo žarište.RayMabus wrote:סמאל wrote:Haha,pa Merkelica je još prije dvije godine znala što sljedi u 2020toj. međutim očekivanja se nisu ispunila.RayMabus wrote:Pozdravi lutku masona u Njemačkoj koja je zadnjih 15 godina radila na politici Zarada a sad joj u samo jednoj godini Bog pokazuje koliko je ta ideologija ništavnaRayMabus wrote:Judejsko kršćanske filozofije ?
Smijeh
Pozdravi Merkel.
Protestantska kuja.
By bv
Al nije
Pa ćeš pričat kako ja oću
Jasno ?
2015-07-23
Mislio sam da bi iz antifašističke solidarnosti,prije meni držao ljestve.jastreb wrote:Obadvojica zastupate i promovirate krivovjerja koja kod mene ne prolaze,međutim u ovoj borbi o kojoj govori Longi stao bih na njegovu stranu zbog izrazito antiaustrougarskog stava.סמאל wrote:
2015-07-23
Italijani koji su katolička nacija izrazito su zadovoljni Slavenom koji neda isto to šta ni oni neće a to je da se Austrija pretvori u islamsku nekatoličku naciju.
Izrazito su zadovoljni mojom vojnom ponudom a oni za sobom vuču i cijeli katolički svijet.
Naoštite noževe latini.
Noi
Andaremo
La strada
Via
Viena.
Izrazito su zadovoljni mojom vojnom ponudom a oni za sobom vuču i cijeli katolički svijet.
Naoštite noževe latini.
Noi
Andaremo
La strada
Via
Viena.
2014-04-11
Gle...jugoslavenski revolucionari su prvo rušili Austrougarsku,pa tek onda NDH. Tako da ,kaj se toga dotikavle,Longi ima prednost.סמאל wrote:Mislio sam da bi iz antifašističke solidarnosti,prije meni držao ljestve.jastreb wrote:Obadvojica zastupate i promovirate krivovjerja koja kod mene ne prolaze,međutim u ovoj borbi o kojoj govori Longi stao bih na njegovu stranu zbog izrazito antiaustrougarskog stava.סמאל wrote:
2014-04-22
U Austriji se brani katoličanstvoRayMabus wrote:Italijani koji su katolička nacija izrazito su zadovoljni Slavenom koji neda isto to šta ni oni neće a to je da se Austrija pretvori u islamsku nekatoličku naciju.
Naoštite noževe latini.
Noi
Andaremo
La strada
Via
Viena.
I svi Talijani koji žive u u zapadnoj Europi od Njemačke , Švicarske do Švedske
Preparatevi per la bataglia
La Viena e nostra
Di Papa
2014-04-11
Ma,stani malo...pa ti si ultramontanist,pače i sedevakantist.RayMabus wrote:U Austriji se brani katoličanstvoRayMabus wrote:Italijani koji su katolička nacija izrazito su zadovoljni Slavenom koji neda isto to šta ni oni neće a to je da se Austrija pretvori u islamsku nekatoličku naciju.
Naoštite noževe latini.
Noi
Andaremo
La strada
Via
Viena.
La Viena e nostra
Di Papa
2014-04-22
Samo ako teutonski viteški red sam krenejastreb wrote:Ma,stani malo...pa ti si ultramontanist,pače i sedevakantist.RayMabus wrote:U Austriji se brani katoličanstvoRayMabus wrote:Italijani koji su katolička nacija izrazito su zadovoljni Slavenom koji neda isto to šta ni oni neće a to je da se Austrija pretvori u islamsku nekatoličku naciju.
Naoštite noževe latini.
Noi
Andaremo
La strada
Via
Viena.
La Viena e nostra
Di Papa
Rekao sam ti da s Hrvatima nemaju ništa
Moje postrojebe su na boku
Čekaju
2014-04-11
Kako to,pa malo prije je hvalio papu Franju ?jastreb wrote:Ma,stani malo...pa ti si ultramontanist,pače i sedevakantist.RayMabus wrote:U Austriji se brani katoličanstvoRayMabus wrote:Italijani koji su katolička nacija izrazito su zadovoljni Slavenom koji neda isto to šta ni oni neće a to je da se Austrija pretvori u islamsku nekatoličku naciju.
Naoštite noževe latini.
Noi
Andaremo
La strada
Via
Viena.
La Viena e nostra
Di Papa
2015-07-23
Okružit ćemo ih s obje strane
Nijemci katolici napadaju prvi frontalno
Ipak je Beč njihov
Kad oni krenu u napad ja pokrečem ta dva boka koji imaju dva cilj
Udarit s boka i oslabit njihov forntalni napad na teutonce
Šta će dovesti do jačeg prodora teutanaca u sredinu a mi s boka idemo odzada
Niti jedan neće pobjeći s bojnog polja
Koljemo sve koji su taj dan izašli na megdan
Zato imam srpske postrojbe u svojim redovima
Najbolje kolju
Ipak je Beč njihov
Najbolje kolju
2014-04-11
Nit jedan Turčin il poturica neće izači živ iz ovog obručaRayMabus wrote:Okružit ćemo ih s obje strane
Ipak je Beč njihov
Najbolje kolju
Ja sam
Spreman
2014-04-11
Da,kako bi se lakše infiltrirao,ali u stvarnosti zastupa katolički džihadizam.סמאל wrote:
Kako to,pa malo prije je hvalio papu Franju ?
2014-04-22
Jako sam nezadovoljan što nemamo jakog i kvalitetnog demokratskog kandidata,tak da se bojim da će ona budaletina opet pobjedit,što će nas usporit još 4 god.
Hillary je bila savršen kadidat i da je ona postala predsjednica Amerike,svijet bi danas drugačije izgledao.
Moramo disciplinirat tu katolčad dok se nisu previše razmahali.
Hillary je bila savršen kadidat i da je ona postala predsjednica Amerike,svijet bi danas drugačije izgledao.
Moramo disciplinirat tu katolčad dok se nisu previše razmahali.
2015-07-23
Ma čekaj malo,odakle sad ovdje Srbi?RayMabus wrote:Okružit ćemo ih s obje strane
Ipak je Beč njihov
Najbolje kolju
Ili misliš na pounijaćene Žumberčane,ili na tzv.kamenjarske Srbe,kako ih nazivaju Bošnjaci.
2014-04-22
Katolčad izumire,bar u Europi,dok muslići se kote kao štakori.Ne odgovara mi prevaga niti jednih od njih,je još nismo profilirali adekvatnu zamjenu koja će nadomjestit trenutne organizirane religije u Novom svjetskom poretku.jastreb wrote:Da,kako bi se lakše infiltrirao,ali u stvarnosti zastupa katolički džihadizam.סמאל wrote:
Kako to,pa malo prije je hvalio papu Franju ?
2015-07-23
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Papa u Beograd šalje vrhunskog vatikanskog diplomata
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Kina bijesna na Litvu
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Kina bijesna na Litvu
Page 5 of 9