Papa šalje njemačke Templare u Litvu i Latviju
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Papa šalje njemačke Templare u Litvu i Latviju
סמאל wrote:Longi,da te nešto pitam.
Što je zapravo ono što ti želiš,pustimo sad bitke,sredstvah i kako doći do toga što želiš,već što je to a da ti možeš reć,,e to sam ja želio i borio se za to'' kakav je to svijet u konačnici ?
Prije svega sad kad sam neke stvari vidio stavio sam svoe sposobnosti i kapacitet u obranu svog naroda.
Ne cijenim ga previše jer su mi svi ljudi braća al zbog agende globalizma odlučio sam da ćemo biti tvrd orah na kojem ćemo slomiti globalizaciju šta je agenda negativnih vanzemaljaca.
Zato sam na utakmici Engleska Hrvatska drugo poluvrijeme gledao u ogledalu.
Demiurge ( Bog Kaosa ).
Obrnuto.
Cilj ne bira
Sredstva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Polomit će zube ovdje.
2014-04-11
Dobro,ali šta ti imaš od toga ?RayMabus wrote:סמאל wrote:Longi,da te nešto pitam.
Što je zapravo ono što ti želiš,pustimo sad bitke,sredstvah i kako doći do toga što želiš,već što je to a da ti možeš reć,,e to sam ja želio i borio se za to'' kakav je to svijet u konačnici ?
Prije svega sad kad sam neke stvari vidio stavio sam svoe sposobnosti i kapacitet u obranu svog naroda.
Ne cijenim ga previše jer su mi svi ljudi braća al zbog agende globalizma odlučio sam da ćemo biti tvrd orah na kojem ćemo slomiti globalizaciju šta je agenda negativnih vanzemaljaca.
Zato sam na utakmici Engleska Hrvatska drugo poluvrijeme gledao u ogledalu.
Demiurge ( Bog Kaosa ).
Obrnuto.
Cilj ne bira
Sredstva.
Mislim ono,dođeš u situaciju,uspio sam,pobjedio sam,sad sam u prilici da radim što hoću,ako me razumiješ ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sve ovo što si nadrobio previše baca na Austrougarsku.RayMabus wrote:Teutonci su katolički njemački vitezovi.
Nakon pojave protestantizma sjeverni Germani plus nešto u Švicarskoj su postali protestanti.
Današnje središte Teutonaca je Beč.
Ovim potezom Papa je vratio staru slavu tom redu al preko modernije verzije križara.
Ujedinjenje svih njemačkih katolika u zaštit svog središta a to je Beč.
I moje postrojbe će se pridružiti na boku al njemački ( Austrija , Švicarska , Austrija ) moraju biti glavni.
Pridružit će im se i Talijani
I ostali katolički narodi.
Okupljam vojsku samo s jednim ciljem ; čišćenja germanskog katoličkog centra od islama
Pohod na Beč
Nek se jate i roje koliko hoće,ali ruke dalje od Hrvatske.
Mislim da se hitno treba staviti u amandman ustava zabrana udruživanja sa zemljama bivše AU monarhije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pobjeda nad negativnim vanzemaljcima
2014-04-11
Ne seri.jastreb wrote:Sve ovo što si nadrobio previše baca na Austrougarsku.RayMabus wrote:Teutonci su katolički njemački vitezovi.
Nakon pojave protestantizma sjeverni Germani plus nešto u Švicarskoj su postali protestanti.
Današnje središte Teutonaca je Beč.
Ovim potezom Papa je vratio staru slavu tom redu al preko modernije verzije križara.
Ujedinjenje svih njemačkih katolika u zaštit svog središta a to je Beč.
I moje postrojbe će se pridružiti na boku al njemački ( Austrija , Švicarska , Austrija ) moraju biti glavni.
Pridružit će im se i Talijani
I ostali katolički narodi.
Okupljam vojsku samo s jednim ciljem ; čišćenja germanskog katoličkog centra od islama
Pohod na Beč
Nek se jate i roje koliko hoće,ali ruke dalje od Hrvatske.
Mislim da se hitno treba staviti u amandman ustava
udruživanja sa zemljama bivše AU monarhije.
Striktno sam tražio da Hrvatska kao država i Hrvati kao naorod ne budu službeno uvućeni u ovo.
Nisu.
2014-04-11
Jastrebe mi nismo ukljičeni
To sam striktno tražio prije petnjastak dana
Teutonci su isključivo njemački katolički red
Mislio sam na to
Ne beri brigu
Mislio sam na to
Ne beri brigu
2014-04-11
Dobro,to sam skužio,ali šta kad bi pobjedili,što onda,kako dalje,kakav svijet mislite izgraditi ?RayMabus wrote:Pobjeda nad negativnim vanzemaljcima
Recimo,znam da su moji metodi i postupci bizarni,te nerazumni,ali jako dobro znam što želim i kakav svijet vidim ukoliko mi uspijemo ,ajmo reći,,pobjediti''
2015-07-23
Teutomci povijesno nikad nisu djelovali u Hrvatskoj koliko ja znam a više manje znam
Ogradio sam nas Hrvate od toga
Ovo je jačanje njemačkog katoličkog reda sa središtem u Beču
Ja sam na
Boku
Ja sam na
Boku
2014-04-11
Samo im pomažem kako bi oni meni posli dali ruke u Bosni jer ako ovo uspijem a oču imam iza sebe katoličku Austriju koja veže sve katolike na germanskom govornom području :RayMabus wrote:Teutomci povijesno nikad nisu djelovali u Hrvatskoj koliko ja znam a više manje znam
Ja sam na
Boku
Švicarska , Austrija i Njemačka
Ruka ruku
Miluje.
2014-04-11
Onda OK.RayMabus wrote:Jastrebe mi nismo ukljičeni
Mislio sam na to
Ne beri brigu
Već sam mislio da nas ponovno vide kao konjušare.
2014-04-22
Imam pet zvjezdica na generalskom činu GFjastreb wrote:Onda OK.RayMabus wrote:Jastrebe mi nismo ukljičeni
Mislio sam na to
Ne beri brigu
Ne brini se
Mislio sam na to
2014-04-11
Bravo!RayMabus wrote:Imam pet zvjezdica na generalskom činu GFjastreb wrote:Onda OK.RayMabus wrote:Jastrebe mi nismo ukljičeni
Mislio sam na to
Ne beri brigu
Ne brini se
Mislio sam na to
Svaka čast! već sam pomislio da nisi u svom častohleplju naumio postati neki novi Jelačić.
2014-04-22
Rekao sam ti već : Teutonci su katolički njemački viteški vojni red čije je sjedište danas u Beču nakon šta su sjeverni Njemci prešli na protestantizam a Austrija i Njemačka je sukob baš u tome šta je Austrija sljedbenica te katoličke Njemačke.jastreb wrote:Bravo!RayMabus wrote:Imam pet zvjezdica na generalskom činu GFjastreb wrote:Onda OK.RayMabus wrote:Jastrebe mi nismo ukljičeni
Mislio sam na to
Ne beri brigu
Ne brini se
Mislio sam na to
Svaka čast! već sam pomislio da nisi u svom častohleplju naumio postati neki novi Jelačić.
Potučeni su u Prusiji ( danas je to Rusija ) al je ovo vitar u leđ povijesno teutonskom redu al preko Isusovaca koji su moderniji i miroljubljiviji.
Obnavljam red.
Vraćam mu staru slavu da obrane centar njemačkog katoličanstva.
Beč
2014-04-11
Svi njemački katolici...Švicarska , Austrija , Njemačka nek se jave u vojni ured
Imamo posla
Regurtiram
Križare
Latini
Suprotni bok od mene
Kao šta rekoh talijanski pričam perfetamente.
Imamo posla
Regurtiram
Križare
Latini
Suprotni bok od mene
Kao šta rekoh talijanski pričam perfetamente.
2014-04-11
Švicarska garda
Nije zanemariva ni hrvatska iseljeničk populacija u Švicarskoj
Katolici su
Rakitić
Mislim ja na sve
Ruka ruku miluje
Hvala Papa Franjo
Nije zanemariva ni hrvatska iseljeničk populacija u Švicarskoj
Katolici su
Rakitić
Mislim ja na sve
Ruka ruku miluje
Hvala Papa Franjo
2014-04-11
Treba usavršit i pustit virus koji će napadat samo religiozne ljude,mislim da sam korak od toga da stvorim sekvence koje se mogu ubacit u matricu.
Virus koji će napadat mozak,konkretno temporalni režanj,međutim problem je taj što će taj virus napadati i one koji vjeruju da je Elvis Presley,a takvi mi nisu prijetnja.
Ta božija točka u mozgu,pod napadom virusa prvo će izazvat epilepsiju,meningitis a moguće i brojne neurološke probleme,međutim meni nije cilj unakaziti ljude,već ih,,reprogramirati''
I da,treba mi onaj koji se brže širi,jer corona je kilava i prespora.
Virus koji će napadat mozak,konkretno temporalni režanj,međutim problem je taj što će taj virus napadati i one koji vjeruju da je Elvis Presley,a takvi mi nisu prijetnja.
Ta božija točka u mozgu,pod napadom virusa prvo će izazvat epilepsiju,meningitis a moguće i brojne neurološke probleme,međutim meni nije cilj unakaziti ljude,već ih,,reprogramirati''
2015-07-23
Pa reka san ti ja to prije pola godineסמאל wrote:Treba usavršit i pustit virus koji će napadat samo religiozne ljude,mislim da sam korak od toga da stvorim sekvence koje se mogu ubacit u matricu.
Plan vam nije uspio
Slab virus
2014-04-11
Ma,uspio bi da imam već ovlasti.Nije mi jasno zašto me Sotona drži na uzdi,umjesto da mi da odriješene ruke.RayMabus wrote:Pa reka san ti ja to prije pola godineסמאל wrote:Treba usavršit i pustit virus koji će napadat samo religiozne ljude,mislim da sam korak od toga da stvorim sekvence koje se mogu ubacit u matricu.
Plan vam nije uspio
Slab virus
Pa više sam ja u par desetljeća napravio za našu stvar nego svi oni prvobitni koji bi samo vijećali milenima a ništa ne bi činili.
2015-07-23
Plan vam nije uspio. Uspili ste samo ono šta sam ja ljut ka ris vika kad je P pustija da cili svit može doć radit u Hrvatsku jer mu je uzor Merkel.
Blokada prometa ljudi.
Blokada prometa ljudi.
2014-04-11
Koliko ljudi je došlo iz Indije ovu godinu radit u Hrvatsku ?RayMabus wrote:Plan vam nije uspio. Uspili ste samo ono šta sam ja ljut ka ris vika kad je P pustija da cili svit može doć radit u Hrvatsku jer mu je uzor Merkel.
Blokada prometa ljudi.
0
To je to.
Ti ćeš mene zajebavati skupa sa tom Merkel.
Hmmm
Kako da nećeš.
2014-04-11
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Papa u Beograd šalje vrhunskog vatikanskog diplomata
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Kina bijesna na Litvu
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Kina bijesna na Litvu
Page 3 of 9