Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska'
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska'
vuksadinare wrote:a ne razmisja o olasku vani u ovim godinama bzv....stisla stiska..kao novinar tesko mozes zivjeti ako nisi uz vlast i ne radis na htv-u,tv novoj ili jutarnjem,vecernjem,telegramu....ne moze se tu i zaposliti jer se zamjerio kao novinar desnicar...mozda je i pokusavao ali dobijao je odjeb...jbgepikur37 wrote:¸vuksadinare wrote:jbg..muce ga finacijski problemi ko i vecinu...jebe se tebi ili meni....ti imas profa placu,nesto iznajmis,ja od opg-a...ali jbg ja ga razumijem dvoje male djece... zena zajebava doma..'di su pare'...zivi u gradu gdje ako nemas love mo's se jebati..sjediti ispred ducana i cucati pivu za 5 kunaepikur37 wrote:marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
dvoje klinaca imam i ja...malih praktički godinu za godinom...
i nikog ama baš nikog da nam pruzi ruku i pricuva na sat, nikad u ovih 7 godina
ida ja radim ukupno između 10 i 12 sat i jucer sam povracao od posla, doslovce, a doma opet kmečanje...jebeno je, da ... sali mi nisu krivi ni plenki ni srbi...
i sad je već pomalo lakše posao se uhodao, djeca porasla... sljedeće godine nakon 8 godina mogu počet pušđtati remen ali do tak krv, znoj i suze....sve što je slano je i katarza ujedno
sreća tu je i slano more
imam posao, plus honorarni posao, i pišem mimo toga i za stvari koje nemaju veze s politikom, dakle pokrpam se. I ne ubijem se od posla. Nije u tome stvar.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
razmišljam o odlasku van jer mi hrvati idu na jetra. Glupi su ko kurac, sebični, politički i ekonomski nepismeni, nerijetko i doslovce nepismeni, uvijek spremni zajebati druge hrvate za neki svoj sitni sektaški interes.
Last edited by marcellus on 6/8/2020, 15:23; edited 1 time in total
epikur37 wrote:
ida ja radim ukupno između 10 i 12 sat i jucer sam povracao od posla, doslovce, a doma opet kmečanje...jebeno je, da ... sali mi nisu krivi ni plenki ni srbi...
i sad je već pomalo lakše posao se uhodao, djeca porasla... sljedeće godine nakon 8 godina mogu počet pušđtati remen ali do tak krv, znoj i suze....sve što je slano je i katarza ujedno
sreća tu je i slano more
Znam ljude u nas koji sad žive zbilja dobro, onio kuća sa bazenom i to
naravno često se prvih par godina živjelo doslovno na krumpiru, jednostavno moraš se žrvtovati jedno vrijeme kad uhodavaš posao...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:razmišljam o odlasku van jer mi hrvati idu na jetra. Glupi su ko kurac, sebični, politički i ekonomski nepismeni, nerijetko i doslovce nepismeni, uvijek spremni zajebati druge hrvate za neki svoj sitni sektaški interes.
Pa i to nije uopće loša opcija za klince...
Novi Zeland, Kanada, Australija...
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:razmišljam o odlasku van jer mi hrvati idu na jetra. Glupi su ko kurac, sebični, politički i ekonomski nepismeni, nerijetko i doslovce nepismeni, uvijek spremni zajebati druge hrvate za neki svoj sitni sektaški interes.
Pa i to nije uopće loša opcija za klince...
Novi Zeland, Kanada, Australija...
leftardske države, više me vuče malezija, singapur... žena jako voli maleziju, bila je tamo, ima neke frendice koje tamo žive i tak, isto otišle iz hrvatske
marcellus wrote:epikur37 wrote:i svi ulažu i šire posao za još profita, tu i tamo neki ispuši ali većinom stavri idu, pa čak nije ni stalo previše s ovim...malo usporilo
ne sumnjam da je i u zegeju slično
većinom su propali škverovi, inu mađari nemaju kome uvalit, bat odlazi, megle je otišao, rimca ulagači tjeraju da registrira firmu gdje je sigurnije, dakle slovenija ili tako nešto, većinom je ovdje propalo sve a nitko tko ima išta veće od ćevapare ili cimerfraja ne može poslovat bez "zaštitnika" u politici, obično hdz-ovsko đubre koje moraš mitit, hraniti i duvaniti da bi dobio ono što ti pripada po zakonu
ma kakvi škverovi...to smo evo dohranili do mirovine...
sitni i srednji obrti šiju...zaposlenih od 5-20, građevina, mehanika, poljoprivreda ali i zdravstvo, školstvo, logopedski kab ineti, frizeraji
ljudi su vrijedni...neki imaju koliko im treba i ne šire se ali dobar dio njih, ide dalje...točno kod ljudi vidim poduzetničku žar
doduše ima ih i pred kafićima koji piju makijato do podne a iza podne pi9vo i kmeče...da ih jebe plenki, bosanci, srbi...bog otac, bildeburg grupa..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:razmišljam o odlasku van jer mi hrvati idu na jetra. Glupi su ko kurac, sebični, politički i ekonomski nepismeni, nerijetko i doslovce nepismeni, uvijek spremni zajebati druge hrvate za neki svoj sitni sektaški interes.Ovo u prvom redu zajebati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
burazov dobar frend je otišao u singapur, svima je tamo dobro. Je, da, država je fašistička diktatura, al kog boli kurac kad svi imaju love... i ne radi se baš previše, više se kinezi prave da rade
u poslovnim krugovima važi - ABC; "anything but croatia". Najgora zemlja za strana ulaganja. Srbija je bolja.
marcellus wrote:burazov dobar frend je otišao u singapur, svima je tamo dobro. Je, da, država je fašistička diktatura, al kog boli kurac kad svi imaju love... i ne radi se baš previše, više se kinezi prave da rade
Sam se zna red
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
sreća tu je i slano more
Znam ljude u nas koji sad žive zbilja dobro, onio kuća sa bazenom i to
naravno često se prvih par godina živjelo doslovno na krumpiru, jednostavno moraš se žrvtovati jedno vrijeme kad uhodavaš posao...
a to je jedini recept, znači imati ideju i ubiti se od posla...tako može..uspjeh je skoro zajamčen
do 50-te planiram biti u situaciji da ne moram puno raditi a imati za višu srednju klasu život i to mi je to.
i to mi je čini se i bliže od 50-te..prije do 45-te
2015-08-06
Stvoriti okruženje i koje bi privlačilo ulagače značilo bi provesti zakone i ponuditi jednake uvjete za sve.
A jeste li vi svjesni što bi to značilo? Znate li koja je država povijesno i tradicionalno imala najviše udjela u hrvatskom gospdarstvu?
Svi to znamo: Srbija!
Oni jedva čekaju da mi popustimo, pa da oni dođu, sve srede i ulože. I mi da moramo ponovo raditi za Beograd!
A jeste li vi svjesni što bi to značilo? Znate li koja je država povijesno i tradicionalno imala najviše udjela u hrvatskom gospdarstvu?
Svi to znamo: Srbija!
Oni jedva čekaju da mi popustimo, pa da oni dođu, sve srede i ulože. I mi da moramo ponovo raditi za Beograd!
crvenkasti-
2014-04-17
marc mislim da ti odlazak nije rješenje, a ti kakao hoćeš....godinice su tu ionako ...već je malo prekasno i za mladu obitelj a kamoli za seljenje...
problem se neće riješiti preseljenjem ni pasti s neba...nema lakih rješenja.jednostavno izduraj
problem se neće riješiti preseljenjem ni pasti s neba...nema lakih rješenja.jednostavno izduraj
2015-08-06
epikur37 wrote:marc mislim da ti odlazak nije rješenje, a ti kakao hoćeš....godinice su tu ionako ...već je malo prekasno i za mladu obitelj a kamoli za seljenje...
Ponekad je i pitanje lojkacije
ima ljudi koji se sa preseljenjem preporode, evo da si ti ostao u BiH sigurno nebi imao ovakav stil života
2018-04-10
epikur37 wrote:
a to je jedini recept, znači imati ideju i ubiti se od posla...tako može..uspjeh je skoro zajamčen
do 50-te planiram biti u situaciji da ne moram puno raditi a imati za višu srednju klasu život i to mi je to.
i to mi je čini se i bliže od 50-te..prije do 45-te
Nema jednostavnih riješenja,
mislim uvijek ima netko kome se posreći, ali 90% se mora namučiti...
2018-04-10
marcellus wrote:
leftardske države, više me vuče malezija, singapur... žena jako voli maleziju, bila je tamo, ima neke frendice koje tamo žive i tak, isto otišle iz hrvatske
Za malezijce znam da ne diskriminiraju po godinama tko ode tamo raditi
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:burazov dobar frend je otišao u singapur, svima je tamo dobro. Je, da, država je fašistička diktatura, al kog boli kurac kad svi imaju love... i ne radi se baš previše, više se kinezi prave da rade
Sam se zna red
jebiga ja volim stvari zvat pravim imenom, nisam politički korektan... Singapur je sve ono što je treći rajh mogao biti da onaj luđak nije išo ratovat na sve strane
Tako je Srbija uvela pravila i zakone i počela privlačit strana ulaganja.
I tko im je prvi došao? Logično, hrvatske firme: Agrokor, Atlantik, Vindija, Podravka, Lura, Croactia osiguranje, Magma, Pevec, M profil, Ljevaonica produkt, Našice cement...
Najjači smo u Srbiji.
Zar ne mislite da bi bilo i obrnuto kad bismo to dopustili?
Zato je bolje nitko.
I tko im je prvi došao? Logično, hrvatske firme: Agrokor, Atlantik, Vindija, Podravka, Lura, Croactia osiguranje, Magma, Pevec, M profil, Ljevaonica produkt, Našice cement...
Najjači smo u Srbiji.
Zar ne mislite da bi bilo i obrnuto kad bismo to dopustili?
Zato je bolje nitko.
crvenkasti-
2014-04-17
Hektorović wrote:marcellus wrote:
Za malezijce znam da ne diskriminiraju po godinama tko ode tamo raditi
ne i tamo ne seru da su svi jednaki, zna se točno kakav status imaju bijeli ljudi, kakav kinezi, kakav malajci, kakav indijci
Hektorović wrote:epikur37 wrote:marc mislim da ti odlazak nije rješenje, a ti kakao hoćeš....godinice su tu ionako ...već je malo prekasno i za mladu obitelj a kamoli za seljenje...
Ponekad je i pitanje lojkacije
ima ljudi koji se sa preseljenjem preporode, evo da si ti ostao u BiH sigurno nebi imao ovakav stil života
ne bih...ali ja od kuće pošao s 22 odmah nakon diplome. Ravno prije 20 godina, 10 godina sam a evo će 10 godina još malo tu i u braku.
sad s 42 ne bih imao snage za tumbanje takvo, radije stavri poravnavam i kako se bližim 50-im dovodim u lukrativnu samoodrživost :)
2015-08-06
epikur37 wrote:marc mislim da ti odlazak nije rješenje, a ti kakao hoćeš....godinice su tu ionako ...već je malo prekasno i za mladu obitelj a kamoli za seljenje...
hoće, hoće. radim cijeli život, to mi nije problem. To što mi vlast sere po glavi je problem.
Similar topics
» Nole pičko ustaška
» Zasto je Suljo opasniji od Milosevica
» Suljo se stalio na presici zbog Miloševića u Kninu
» Suljo se nije jos ohladio od pobjede a vec se bacio Putinu u zagrljaj
» Zamjenik Velje nevolje:'Suljo i Vulin su suradjivali sa nama'.Oporba:'Suljo sef srpske mafije'
» Zasto je Suljo opasniji od Milosevica
» Suljo se stalio na presici zbog Miloševića u Kninu
» Suljo se nije jos ohladio od pobjede a vec se bacio Putinu u zagrljaj
» Zamjenik Velje nevolje:'Suljo i Vulin su suradjivali sa nama'.Oporba:'Suljo sef srpske mafije'
Page 7 of 11