Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska'
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska'
a u EU nismo primljeni na vrijeme zahvaljujući opet HDZ-u, manje više se zna zašto su nijemci blokirali sanadera
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ušli bi i mi tada da nemamo manjinu kakvu imamo i susjede kakve imamo. Koliko nas je samo to zajebalo.Hektorović wrote:marcellus wrote:a hadezeu mogu jedino zahvalit s jednim velikim "jebem vam mater" kad vidim kako žive poljaci, česi i mađari, a kako mi.
Poljaci, Česi i Mađari su u EU primljeni 2004
Znači imaju čitavo desetljeće prednosti u povlačenju fondova i iskorištavanju pogodnosti.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ušli bi i mi tada da nemamo manjinu kakvu imamo i susjede kakve imamo. Koliko nas je samo to zajebalo.Hektorović wrote:marcellus wrote:a hadezeu mogu jedino zahvalit s jednim velikim "jebem vam mater" kad vidim kako žive poljaci, česi i mađari, a kako mi.
Poljaci, Česi i Mađari su u EU primljeni 2004
Znači imaju čitavo desetljeće prednosti u povlačenju fondova i iskorištavanju pogodnosti.
sanader je bio ključan.
E ali već neko vrijeme smo članica, sve bolje povlačimo sredstva. Plenki nam je dobru kuvertu osigurao kao jedinoj zemlji baš zbog tih 10 godina manjka. Ulazimo u Šengen i EU.
Srednji obrti idu, pa i poljoprivreda se prilagođava o turizmu da ne govorim...
Društvo se normalizira...koji vam je kiki ljudi?
e da Škoro precjednik...
dajme najme
Srednji obrti idu, pa i poljoprivreda se prilagođava o turizmu da ne govorim...
Društvo se normalizira...koji vam je kiki ljudi?
e da Škoro precjednik...
dajme najme
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
inače u eu smo već sedam godina pa ne vidim nekog napretka.
epikur37 wrote:E ali već neko vrijeme smo članica, sve bolje povlačimo sredstva.
svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo.
mađari i poljaci ne žive od eu fondova nego izravnih stranih ulaganja. A od nas ulagači bježe ko od kuge.
marcellus wrote:inače u eu smo već sedam godina pa ne vidim nekog napretka.
zemlja se ne razvija ravnomjerno...još prošle gopdione i izva sezone ovdje uz obalu vrvi, ne turista nego radnika i obrta.
Građevina, nautika, pa i poljoprivreda po kotarima i okolo...staneš na tereasu kafića...kamioni, pvc stolarija, voće povrće, automehanika..pun kurac firmi i sve se tiska i sve ima pune ruke posla.
Znam da je drugdje drukčija slika ali ovdje ej tako
2015-08-06
marcellus wrote:kaya wrote:mađari su pobjegli u zemlje zap.europe, rade im ukrajinci za 500, 600 eura u tvornicimarcellus wrote:a hadezeu mogu jedino zahvalit s jednim velikim "jebem vam mater" kad vidim kako žive poljaci, česi i mađari, a kako mi.
super znači...
kajo posjeti malo budimpeštu
mađari su se vratili u mađarsku davno, a jasno da u tvornicama rade ukrajinci, i kod nas su u škverovima radili bosanci a konobare nam srbi
ps. mogu ti preporučit mamaison andrassy hotel, prejeben je... ako kad odlučiš otić
epikur37 wrote:marcellus wrote:inače u eu smo već sedam godina pa ne vidim nekog napretka.
zemlja se ne razvija ravnomjerno...
zemlja se ne razvija uopće, jer plenki žica pare po briselu i liže pičku pupovcu umjesto da privlači ulagače a ne da mu bježe
i svi ulažu i šire posao za još profita, tu i tamo neki ispuši ali većinom stavri idu, pa čak nije ni stalo previše s ovim...malo usporilo
ne sumnjam da je i u zegeju slično
2015-08-06
marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
2015-08-06
marcellus wrote:epikur37 wrote:E ali već neko vrijeme smo članica, sve bolje povlačimo sredstva.
svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo.
mađari i poljaci ne žive od eu fondova nego izravnih stranih ulaganja. A od nas ulagači bježe ko od kuge.
Dobro, istina je da je ovdje sranje. Ali ni Srbi se ne vraćaju. Znači, glavni cilj je ostvaren.
crvenkasti-
2014-04-17
jbg..muce ga finacijski problemi ko i vecinu...jebe se tebi ili meni....ti imas profa placu,nesto iznajmis,ja od opg-a...ali jbg ja ga razumijem dvoje male djece... zena zajebava doma..'di su pare'...zivi u gradu gdje ako nemas love mo's se jebati..sjediti ispred ducana i cucati pivu za 5 kunaepikur37 wrote:marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
epikur37 wrote:marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
uz vas bi i dalaj lama otišo u frustraciju
..i onda uleti plenki s pricom sve sjajno ja izvukao 22 milijarde koje ce nestati dok si keks rekao...marca nervira sto mu pupi drzi štangu i on pupiju...pa bar sacuvaj malo nacionalnog dosojanstva...pokazi rogove..ne glumi stalno nekog frajera sa cmroka ili šalatevuksadinare wrote:jbg..muce ga finacijski problemi ko i vecinu...jebe se tebi ili meni....ti imas profa placu,nesto iznajmis,ja od opg-a...ali jbg ja ga razumijem dvoje male djece... zena zajebava doma..'di su pare'...zivi u gradu gdje ako nemas love mo's se jebati..sjediti ispred ducana i cucati pivu za 5 kunaepikur37 wrote:marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
2015-09-08
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:inače u eu smo već sedam godina pa ne vidim nekog napretka.
zemlja se ne razvija ravnomjerno...
zemlja se ne razvija uopće, jer plenki žica pare po briselu i liže pičku pupovcu umjesto da privlači ulagače a ne da mu bježe
Jel bi ti prihvatio da ti dođe neka srpska firma kao ulagač?
crvenkasti-
2014-04-17
¸vuksadinare wrote:jbg..muce ga finacijski problemi ko i vecinu...jebe se tebi ili meni....ti imas profa placu,nesto iznajmis,ja od opg-a...ali jbg ja ga razumijem dvoje male djece... zena zajebava doma..'di su pare'...zivi u gradu gdje ako nemas love mo's se jebati..sjediti ispred ducana i cucati pivu za 5 kunaepikur37 wrote:marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
dvoje klinaca imam i ja...malih praktički godinu za godinom...
i nikog ama baš nikog da nam pruzi ruku i pricuva na sat, nikad u ovih 7 godina
ida ja radim ukupno između 10 i 12 sat i jucer sam povracao od posla, doslovce, a doma opet kmečanje...jebeno je, da ... sali mi nisu krivi ni plenki ni srbi...
i sad je već pomalo lakše posao se uhodao, djeca porasla... sljedeće godine nakon 8 godina mogu počet pušđtati remen ali do tak krv, znoj i suze....sve što je slano je i katarza ujedno
sreća tu je i slano more
2015-08-06
E pa to, napredak je vidljiv... Možda ne za sve no tako je to, mislim da se ipak većina, barem u dalmaciji, jako dobro snalazi.epikur37 wrote:marcellus wrote:inače u eu smo već sedam godina pa ne vidim nekog napretka.
zemlja se ne razvija ravnomjerno...još prošle gopdione i izva sezone ovdje uz obalu vrvi, ne turista nego radnika i obrta.
Građevina, nautika, pa i poljoprivreda po kotarima i okolo...staneš na tereasu kafića...kamioni, pvc stolarija, voće povrće, automehanika..pun kurac firmi i sve se tiska i sve ima pune ruke posla.
Znam da je drugdje drukčija slika ali ovdje ej tako
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a ne razmisja o olasku vani u ovim godinama bzv....stisla stiska..kao novinar tesko mozes zivjeti ako nisi uz vlast i ne radis na htv-u,tv novoj ili jutarnjem,vecernjem,telegramu....ne moze se tu i zaposliti jer se zamjerio kao novinar desnicar...mozda je i pokusavao ali dobijao je odjeb...jbgepikur37 wrote:¸vuksadinare wrote:jbg..muce ga finacijski problemi ko i vecinu...jebe se tebi ili meni....ti imas profa placu,nesto iznajmis,ja od opg-a...ali jbg ja ga razumijem dvoje male djece... zena zajebava doma..'di su pare'...zivi u gradu gdje ako nemas love mo's se jebati..sjediti ispred ducana i cucati pivu za 5 kunaepikur37 wrote:marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
ida ja radim ukupno između 10 i 12 sat i jucer sam povracao od posla, doslovce, a doma opet kmečanje...jebeno je, da ... sali mi nisu krivi ni plenki ni srbi...
i sad je već pomalo lakše posao se uhodao, djeca porasla... sljedeće godine nakon 8 godina mogu počet pušđtati remen ali do tak krv, znoj i suze....sve što je slano je i katarza ujedno
sreća tu je i slano more
2015-09-08
epikur37 wrote:i svi ulažu i šire posao za još profita, tu i tamo neki ispuši ali većinom stavri idu, pa čak nije ni stalo previše s ovim...malo usporilo
većinom su propali škverovi, inu mađari nemaju kome uvalit, bat odlazi, megle je otišao, rimca ulagači tjeraju da registrira firmu gdje je sigurnije, dakle slovenija ili tako nešto, većinom je ovdje propalo sve a nitko tko ima išta veće od ćevapare ili cimerfraja ne može poslovat bez "zaštitnika" u politici, obično hdz-ovsko đubre koje moraš mitit, hraniti i duvaniti da bi dobio ono što ti pripada po zakonu
vuksadinare wrote:a ne razmisja o olasku vani u ovim godinama bzv....stisla stiska..kao novinar tesko mozes zivjeti ako nisi uz vlast i ne radis na htv-u,tv novoj ili jutarnjem,vecernjem,telegramu....ne moze se tu i zaposliti jer se zamjerio kao novinar desnicar...mozda je i pokusavao ali dobijao je odjeb...jbgepikur37 wrote:¸vuksadinare wrote:jbg..muce ga finacijski problemi ko i vecinu...jebe se tebi ili meni....ti imas profa placu,nesto iznajmis,ja od opg-a...ali jbg ja ga razumijem dvoje male djece... zena zajebava doma..'di su pare'...zivi u gradu gdje ako nemas love mo's se jebati..sjediti ispred ducana i cucati pivu za 5 kunaepikur37 wrote:marc otišao si previše u frustraciju a onda još i udesno...mrtvi desni kut.
sreća tu je i slano more
imam posao, plus honorarni posao, i pišem mimo toga i za stvari koje nemaju veze s politikom, dakle pokrpam se. I ne ubijem se od posla. Nije u tome stvar.
Similar topics
» Nole pičko ustaška
» Zasto je Suljo opasniji od Milosevica
» Suljo se stalio na presici zbog Miloševića u Kninu
» Suljo se nije jos ohladio od pobjede a vec se bacio Putinu u zagrljaj
» Zamjenik Velje nevolje:'Suljo i Vulin su suradjivali sa nama'.Oporba:'Suljo sef srpske mafije'
» Zasto je Suljo opasniji od Milosevica
» Suljo se stalio na presici zbog Miloševića u Kninu
» Suljo se nije jos ohladio od pobjede a vec se bacio Putinu u zagrljaj
» Zamjenik Velje nevolje:'Suljo i Vulin su suradjivali sa nama'.Oporba:'Suljo sef srpske mafije'
Page 6 of 11