ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska'

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska' - Page 8 Empty Re: Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska'

Post by marcellus 6/8/2020, 15:44

epikur37 wrote:marc mislim da ti odlazak nije rješenje, a ti kakao hoćeš....godinice su tu ionako ...već je malo prekasno i za mladu obitelj a kamoli za seljenje...

problem se neće riješiti preseljenjem ni pasti s neba...nema lakih rješenja.jednostavno izduraj

hoće, hoće. radim cijeli život, to mi nije problem. To što mi vlast sere po glavi je problem.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska' - Page 8 Empty Re: Suljo bacio fetvu na Milosevica:"Borise Milosevicu picko ustaska'

Post by epikur37 6/8/2020, 15:45

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:

a to je jedini recept, znači imati ideju i ubiti se od posla...tako može..uspjeh je skoro zajamčen

do 50-te planiram biti u situaciji da ne moram puno raditi a imati za višu srednju klasu život i to mi je to.

i to mi je čini se i bliže od 50-te..prije do 45-te

Nema jednostavnih riješenja, 

mislim uvijek ima netko kome se posreći, ali 90% se mora namučiti...

na sreću ne smijheš igrati pa ni na laka rješenja, ako ti se slučajno nešto od toga dogodi usput dat će ti vjetar u leđa...ali istoj znaj da ćeš se i spoticati i padati i vuć neke terete...

tako da tu ti je to
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 6/8/2020, 15:46

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:marc mislim da ti odlazak nije rješenje, a ti kakao hoćeš....godinice su tu ionako ...već je malo prekasno i za mladu obitelj a kamoli za seljenje...

problem se neće riješiti preseljenjem ni pasti s neba...nema lakih rješenja.jednostavno izduraj

Ponekad je i pitanje lojkacije

ima ljudi koji se sa preseljenjem preporode, evo da si ti ostao u BiH sigurno nebi imao ovakav stil života

ne bih...ali ja od kuće pošao s 22 odmah nakon diplome. Ravno prije 20 godina, 10 godina sam a evo će 10 godina još malo tu i u braku.

sad s 42 ne bih imao snage za tumbanje takvo, radije stavri poravnavam i kako se bližim 50-im dovodim u lukrativnu samoodrživost :)

Ponekad je tumbanje dobro. 

l fakat znam ljude koji su se preporodili. Jednostavno kad izađeš iz neke sheme.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2020, 15:47

Dakle, Evanđelje po Marcelu:

1) rata između Srbije i Hrvatske će svakako biti, koeficijent je 1,5 na rat za jedno 25 godina, jer ih 1995 nismo okupirali i temeljito naučili pameti. Uostalom, svaki rat je neminovan, zar ne?

2) e, ali u BiH neće biti rata sigurno jedno 100 godina, a vjerojatno i više, to skoncentrirano čuva i sposobno vodi MZ. Tako da im odlanulo, eto već iznad Travnika kopaju nove piramide za Bakira III. i Sefera VIII. kad rahmetli preminu u 25. st. bye

3) I zaboravite na rat od 5 godina, četvrtinu okupiranog teritorija, 35.000 mrtvih, četvrtinu stambenog fonda razneseno, 500.000 ljudi u naponu snage u ovom ili onom trenutku u uniformi - nismo ušli zbog HDZ-a. Tog rata smo se riješili zahvaljujući genijalnom vodstvu Parage i Đapića, uz pomoć Alije i Armije BiH. Zaboravite blokade zbog laži da se Gotovina skriva u Hrvatskoj, to je HDZ namjestio. Zaboravite slovensku blokadu, to je isto bio dio plana. Nadalje, HDZ je himbeno, u cijelo vrijeme pregovora bio na vlasti i odradio cijeli proces, osim referenduma i ratifikacije. 2013-2016 ugovoreno je 8% sredstava, 2016-2020 90%, a imamo još dvije godina, pokvareni HDZ.

Valaj te dobro Haso istreniro. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 6/8/2020, 15:47

marcellus wrote:
ne i tamo ne seru da su svi jednaki, zna se točno kakav status imaju bijeli ljudi, kakav kinezi, kakav malajci, kakav indijci

Ne samo to nego u društvu vlada poštovanje. Kako pojedinca tako i pravila i kolektivnog dobra.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2020, 15:57

marcellus wrote:razmišljam o odlasku van jer mi hrvati idu na jetra. Glupi su ko kurac, sebični, politički i ekonomski nepismeni, nerijetko i doslovce nepismeni, uvijek spremni zajebati druge hrvate za neki svoj sitni sektaški interes.

I samo da nadopunim - najčešće glasuju za prokleti HDZ, nikako neće za desnicu, tamo je naše cvijeće političke, geostrateške, vojne, ekonomske i svakolike misli u Hrvata cheers

Veli mi čovjek da pročitam “macchiavellija”. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:11

mobiu$ wrote:Dakle, Evanđelje po Marcelu:

1) rata između Srbije i Hrvatske će svakako biti, koeficijent je 1,5 na rat za jedno 25 godina, jer ih 1995 nismo okupirali i temeljito naučili pameti. Uostalom, svaki rat je neminovan, zar ne?

upravo to. Tko zna išta povijesti, zna kako ide. Moja se od mene osjetno obrazovanija supruga, magistrirala povijest i filozofiju na vrlo uglednom europskom sveučilištu i usput ekonomiju u antifašističkoj rijeci, slaže. A što se povijesti tiče više vjerujem njoj nego HDZ-u i njegovom šefu Pupovcu.

I nisam rekao za 20-25 godina, vjerojatno malo više. Pedeset ili malo više, ne više od sto.

mobiu$ wrote:2) e, ali u BiH neće biti rata sigurno jedno 100 godina, a vjerojatno i više, to skoncentrirano čuva i sposobno vodi MZ. Tako da im odlanulo, eto već iznad Travnika kopaju nove piramide za Bakira III. i Sefera VIII. kad rahmetli preminu u 25. st. bye

MZ je međunarodni protektorat, i rata će tamo svakako biti, samo ne tako skoro. 50-60 godina vjerojatno, kao i u HR, ali u dogledno vrijeme ne. Tako sam i napisao više puta. Unutar 100 godina vrlo vjerojatno, ali za deset do dvadeset, praktički sigurno ne.

mobiu$ wrote:3) I zaboravite na rat od 5 godina, četvrtinu okupiranog teritorija, 35.000 mrtvih, četvrtinu stambenog fonda razneseno, 500.000 ljudi u naponu snage u ovom ili onom trenutku u uniformi - nismo ušli zbog HDZ-a. Tog rata smo se riješili zahvaljujući genijalnom vodstvu Parage i Đapića, uz pomoć Alije i Armije BiH. Zaboravite blokade zbog laži da se Gotovina skriva u Hrvatskoj, to je HDZ namjestio. Zaboravite slovensku blokadu, to je isto bio dio plana. Nadalje, HDZ je himbeno, u cijelo vrijeme pregovora bio na vlasti i odradio cijeli proces, osim referenduma i ratifikacije. 2013-2016 ugovoreno je 8% sredstava, 2016-2020 90%, a imamo još dvije godina, pokvareni HDZ.

Valaj te dobro Haso istreniro. ;)

Tuđman i ovaj HDZ imaju veze koliko i Khuen Hedervary i Stjepan Radić. Ali zato Tito i današnji Možemo! i te kako imaju veze, kao i Milošević ovaj i Milošević onaj. Nominalno antifašisti i socijalisti, de facto velikosrbi.

Last edited by marcellus on 6/8/2020, 16:13; edited 1 time in total

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:12

inače kad pukne u BIH vjerojatno će i u Hrvatskoj, to obično ide u paketu. Samo bojim se da će idući put loše završit za nas, jer više ne postoji volja ni želja da se brani Hrvatsku, kad se vidi kako su prošli oni koji su je branili a kako oni koji su ispaljivali granate na nju a danas su nejač i žrtve kojima država gradi kuće o svom trošku.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:15

mobiu$ wrote:
marcellus wrote:razmišljam o odlasku van jer mi hrvati idu na jetra. Glupi su ko kurac, sebični, politički i ekonomski nepismeni, nerijetko i doslovce nepismeni, uvijek spremni zajebati druge hrvate za neki svoj sitni sektaški interes.

I samo da nadopunim - najčešće glasuju za prokleti HDZ, nikako neće za desnicu, tamo je naše cvijeće političke, geostrateške, vojne, ekonomske i svakolike misli u Hrvata cheers

Veli mi čovjek da pročitam “macchiavellija”. :)

zato nam tak i je jer se glasa za hdz. Prokleti orban, prokleti duda, prokleta višegradska... desničari i ustaše, s gospodarskim rastom od 10 posto godišnje

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:15

Hektorović wrote:
marcellus wrote:
ne i tamo ne seru da su svi jednaki, zna se točno kakav status imaju bijeli ljudi, kakav kinezi, kakav malajci, kakav indijci

Ne samo to nego u društvu vlada poštovanje. Kako pojedinca tako i pravila i kolektivnog dobra.

znaš svoje mjesto i to je to.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 6/8/2020, 16:18

Dobro gledajte našoj ekstremnoj desnici nije lako, očekivanja su bila velika, škoro, konzervativno katolička revolucija, lustracija, finalni udarac velikosrpskom elementu u đevrskama i islamu grčkom u polju krumpira i isključivanje struje i proslava oluje uz takte čavoglava s tim da svi uzvanici budu u crnom uz službeni pozdrav Za dom spremni!
Govornici su trebali biti predsjednik škoro , premijer zlatko a ministar obrane bujanec.
Otriježnjenje je bilo bolno...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:26

kaya wrote:Dobro gledajte našoj ekstremnoj desnici nije lako, očekivanja su bila velika, škoro, konzervativno katolička revolucija, lustracija, finalni udarac velikosrpskom elementu u đevrskama i islamu grčkom u polju krumpira i isključivanje struje i proslava oluje uz takte čavoglava s tim da svi uzvanici budu u crnom uz službeni pozdrav Za dom spremni!
Govornici su trebali biti predsjednik škoro , premijer zlatko a ministar obrane bujanec.

otrježnjenje za Hrvatsku će biti još bolnije kad zadnja strana firma napusti Hrvatsku, kad plenkijevi "povoljni krediti od EU" dođu na naplatu, i kad nam smjeste neku "obojenu revoluciju" iz Buzina, tipa "katoličko proljeće" kakvo je Hitlery planirala po uzoru na arapsko, a Biden je ionako njezin proxy

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2020, 16:28

marcellus wrote:

MZ je međunarodni protektorat, i rata će tamo svakako biti

Sine moj, jel’ ti čitaš što kuckaš?

Sa nekim tko nije ovdje se neću prepirati. Zanimljivo je kako poštuješ njeno obrazovanje, moje pravne interpretacije i mišljenja ili ekonomske analize uglavnom zaobilaziš, iako sam doktorirao u fašističkom Washingtonu, i imam pravosudne ispite, i to po jedan u common law i jedan u civil law jurisdikciji. Ako mojim elaboratima vjeruju uprave listane na NYSE, mogao bi i ti.

Nisi mi odgovorio na pitanje kako smo mi to trebali privesti rat protiv SRJ kraju. Ni ne možeš, jer si i sam svjestan da je to neobranjiva pozicija.

Neću licitirati s političkom situacijom u BiH, ali RH i BiH su susjedi - i to je sve. Među nama je ponor, oni su sa Srbijom crna rupa Europe.

Nemoj mi docirati o HDZ-u. Moj pokojni otac je bio utemeljitelj, ja sam u HDZ-u preko dva desetljeća, tog Tuđmana sam upoznao prije nego što je postao predsjednik, kao i sve njegove nasljednike. Evoluirali smo, ali Tuđman bi prvi pohvalio i Milanovića i Plenkovića i Gotovinu, i tražio je svog Pribičevića u Borisu Miloševiću.

Jedno je sigurno - Haso i Skejo mu nisu smjeli na oči, a pravaše je prezirao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:28

a svatko tko misli da se srpski (anti)fašizam ne prelijeva na srbe u hrvatskoj, nema pojma o čemu priča. Dok netko srbiju ratno ne porazi, ona će biti izvor nestabilnosti i ratova u regiji.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:30

ja govorim o realnoj politici, ne o pravaštvu ili bilo kakvoj ideologiji. Svaka normalna država bi se posve drukčije postavila nakon ratne pobjede: "Ja Tarzan, ti Jane, ja Hrvat, ti Srbin, ja pričam, ti šutiš. Naše žrtve svetinja, vaše žrtve kolateralna šteta, tražili ste po pički i dobili ste po pički, sami ste si krivi".

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2020, 16:30

marcellus wrote:

otrježnjenje za Hrvatsku će biti još bolnije kad zadnja strana firma napusti Hrvatsku, kad plenkijevi "povoljni krediti od EU" dođu na naplatu, i kad nam smjeste neku "obojenu revoluciju" iz Buzina, tipa "katoličko proljeće" kakvo je Hitlery planirala po uzoru na arapsko, a Biden je ionako njezin proxy

E da nam je barem Škoro preCjednik, a Haso ministar. I da DP ima 40 mandata, a HDZ ne više od 20. Ne bi onda ni Biden u Americi mogao pobijediti, jok.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:31

zapravo, više bi se postavili "Ja Tarzan, ti Čita..."

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2020, 16:31

kaya wrote:Dobro gledajte našoj ekstremnoj desnici nije lako, očekivanja su bila velika, škoro, konzervativno katolička revolucija, lustracija, finalni udarac velikosrpskom elementu u đevrskama i islamu grčkom u polju krumpira i isključivanje struje i proslava oluje uz takte čavoglava s tim da svi uzvanici budu u crnom uz službeni pozdrav Za dom spremni!

king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 6/8/2020, 16:32

što je tu ekstremno i desno? Druga stvar što je prosječni hrvatski desničar glup ko cigla, ali je prosječni ljevičar pokvaren ko šupalj zub

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović 6/8/2020, 16:33

marcellus wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:

znaš svoje mjesto i to je to.

Meni su prvi susjedi godinama tamo radili, još uvijek imam doma suvenire iz Malezije. Zbilja sve najbolje o toj državi i društvu. 

Jeste da je radikalno drugačije od našeg, no to ne znači ništa loše.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by kaya 6/8/2020, 16:35

marcellus wrote:

Ma neće, opusti se 😉...
A vani nemoj, možda do budimpešte malo 😀. Dobar mi je taj grad, odem ja bar dva puta godišnje na dan dva...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics