Anja, umukni!
Page 14 of 21
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: Anja, umukni!
Eroo wrote:Brisel uopće ne razmišlja o BiH.vuksadinare wrote:mi smo dali sto se tice bh-a da umjesto nas razmislja i odlucuje brisel...marcellus wrote:što se planova tiče - ja sam davno ovdje govorio da hrvatska mora imati plan za slučaj raspada BIH i biti pripremljena za tu opciju, umjesto da se kune u opstanak BIH i to da smo jamac Daytona, jer opstanak BIH ionako niti u najmanjoj mjeri ne ovisi o Hrvatima niti o Hrvatskoj.
no hrvatska taj plan nije imala, a sad je bojim se kasno za raditi ikakve planove - mujage su svoj plan proveli, srbi svoj isto.
oni ne žele belaja u BIH, i to je sve. Zato će održavati status quo dok budu mogli.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
michaellcmacha wrote:ajde molim te čim budeš siguran odmah mi javi...michaellcmacha wrote:još danas će ju dobiti ilija Vučemilović i hrvoje horvat i krupec i kmet i hrvoje pupić... 1,2,3 i 4marcellus wrote:ja čekam potvrdu pa da stavim članak...michaellcmacha wrote:samo ti meni potvrdi da je to autentična fotografija, bude ona sutra u kninu u formatu 150x150marcellus wrote:
boli njega kurac, adezej ga hrani i duvani, neće on protiv svojih četnika
raspitaj se ti sa svoje strane o porijeklu fotke
meni to uletjelo preko fejsa, ali nema izvora.
po slici, ona je.
Sigurno je da ako je fotošop nije odgovoran cazanowa...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:ajde molim te čim budeš siguran odmah mi javi...michaellcmacha wrote:još danas će ju dobiti ilija Vučemilović i hrvoje horvat i krupec i kmet i hrvoje pupić... 1,2,3 i 4marcellus wrote:ja čekam potvrdu pa da stavim članak...michaellcmacha wrote:
samo ti meni potvrdi da je to autentična fotografija, bude ona sutra u kninu u formatu 150x150
po slici, ona je.
pa ne znam, ta sa slike mi baš i nije slična njenim fotografijama od ranije... bar ono što sam ja uspoređivao
2015-08-08
Ovdje uvijek isto...adezeovci i ini drve o Hasi...da nema Hase sutra bi bio treci i Hercegsrpska...al neda mujagaHektorović wrote:mobiu$ wrote:marcellus wrote:
moj stav je poznat, samo upozoravam da
a) MZ ne dozvoljava ni spominjanje "trećeg", a još manje bilo kakvo spominjanje disolucije BIH
b) Hrvati u BIH ne mogu računati na Srbe kao na saveznike, Srbi ih samo mogu zajebat tako da kad oni sebi uzmu Srpsku hrvati ispadnu krivi
c) Hrvati u BIH ne mogu računati ni na Hrvatsku da bi podržala treći, kamoli na i jednu drugu državu planete, pa ni Srbiju ni Rusiju itd.
Ovo je, između ostaloga, Haso saopćio Knezoviću. On je u DP-u stručnjak za BiH Hrvate.
I inače, ne, on nije ni katolik, a ni Hrvat, epi ti je postao na temi izvadak iz intervjua gdje se jasno deklarira kao Bošnjak.
I nakon svega toga Haso ostaje glavna zvijezda tog pokreta... A Knezovića od 20 godina prozivaju udbašem...
No Hasi ne zamjeram, on se drži svoje stvari i lukavo je gura.
2014-04-15
Inace Hase kroji vlast sa cetnicima a ne njonjavi koji kaze unnaceptable and stupid u vidu Treceg...da to kaze precednik sabora Kifle kako kazete a ne Zeljko Komsic
2014-04-15
Tako nekako, al Zoki ustaje u podne...taman da preuzme smjenu od Dode cara,do podne sto se napravi jbgvuksadinare wrote:dok je zokija bice i herceg bosne
2014-04-15
mutava baštarda wrote:Sigurno je da ako je fotošop nije odgovoran cazanowa...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:ajde molim te čim budeš siguran odmah mi javi...michaellcmacha wrote:još danas će ju dobiti ilija Vučemilović i hrvoje horvat i krupec i kmet i hrvoje pupić... 1,2,3 i 4marcellus wrote:
ja čekam potvrdu pa da stavim članak...
po slici, ona je.
2014-04-15
vuksadinare wrote:...dok sa druge strane zoki je slavljen ovih dana od hrvata iz bh-a...rojs samo da mu ne pije iz ruke...sto ti je zivot...
Pa ja i Epi već odavno pišemo kako Zoki ima dobar stav prema BiH, nije to od jučer.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne, to su procjene/konstrukti.marcellus wrote:
to su jednostavno činjenice.
Činjenica bi bila da Vlada ima 16 ministarstava, ali među njima nema Ministarstva sreće.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Nista znaci, bih je stabilna I ostaje tako u nedogled....
jer eto mi ne znamo sta bi....u stvari jebe nam se
ako se kad I bude dijelila to ce hiti za 100 ili 200 godina
nas odavno vise biti nece
I prestanite nas gnjaviti s tim....mi cemo se baviti lustracijom I drugim svjetskim ratom.....to su za razliku od bih zivo goruce teme
:D
Bez bavljenja s time 24/7 nema normalne države... niti gospodarskog razvoja :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Trebalo bi provjeriti autentičnost fotografije. U slučaju da je prava razrješiti je dužnosti. U slučaju da nije zatvoriti na jedno 5 godina zatvora autora.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne održavaju ni status quo, jednostavno ih boli qratz za BiH.marcellus wrote:Eroo wrote:Brisel uopće ne razmišlja o BiH.vuksadinare wrote:mi smo dali sto se tice bh-a da umjesto nas razmislja i odlucuje brisel...marcellus wrote:što se planova tiče - ja sam davno ovdje govorio da hrvatska mora imati plan za slučaj raspada BIH i biti pripremljena za tu opciju, umjesto da se kune u opstanak BIH i to da smo jamac Daytona, jer opstanak BIH ionako niti u najmanjoj mjeri ne ovisi o Hrvatima niti o Hrvatskoj.
no hrvatska taj plan nije imala, a sad je bojim se kasno za raditi ikakve planove - mujage su svoj plan proveli, srbi svoj isto.
oni ne žele belaja u BIH, i to je sve. Zato će održavati status quo dok budu mogli.
BiH je failed state. S njom se bave jedino anglosaksi, pa ne zbog nje ili Rusije,
već isključivo zbog EU. Ili još preciznije - zbog Njemačke.
zokiju prepustiti politiku prema bh-a a plenkiju prema briseluHektorović wrote:vuksadinare wrote:...dok sa druge strane zoki je slavljen ovih dana od hrvata iz bh-a...rojs samo da mu ne pije iz ruke...sto ti je zivot...
Pa ja i Epi već odavno pišemo kako Zoki ima dobar stav prema BiH, nije to od jučer.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:Trebalo bi provjeriti autentičnost fotografije. U slučaju da je prava razrješiti je dužnosti. U slučaju da nije zatvoriti na jedno 5 godina zatvora autora.
fotka kažu mi godinama kruži internetom, davno prije nego je ova postala zastupnica... a sad jel jes il nije, al kladio bi se da su sve ove tri u SDSS-u i da te kape Pupovcu nisu "čudne" ko hasina
Eroo wrote:Ne održavaju ni status quo, jednostavno ih boli qratz za BiH.marcellus wrote:Eroo wrote:Brisel uopće ne razmišlja o BiH.vuksadinare wrote:mi smo dali sto se tice bh-a da umjesto nas razmislja i odlucuje brisel...marcellus wrote:što se planova tiče - ja sam davno ovdje govorio da hrvatska mora imati plan za slučaj raspada BIH i biti pripremljena za tu opciju, umjesto da se kune u opstanak BIH i to da smo jamac Daytona, jer opstanak BIH ionako niti u najmanjoj mjeri ne ovisi o Hrvatima niti o Hrvatskoj.
BiH je failed state. S njom se bave jedino anglosaksi, pa ne zbog nje ili Rusije,
to je svima jasno da je BIH failed state, ali svejedno neće dozvoliti disoluciju jer to znači rat u Europi, a ne žele ga. Jednostavno je.
moram priznati da mi ne sliči na njumarcellus wrote:desno je šimpraga, sa "čudnom kapom".
ups, pardon, to nije čudna kapa. Čudna je samo ona koju nosi hasanbegović
Joystick je kod anglosasa, EU na to ne može utjecati.marcellus wrote:Eroo wrote:Ne održavaju ni status quo, jednostavno ih boli qratz za BiH.marcellus wrote:Eroo wrote:Brisel uopće ne razmišlja o BiH.vuksadinare wrote:
mi smo dali sto se tice bh-a da umjesto nas razmislja i odlucuje brisel...
to je svima jasno da je BIH failed state, ali svejedno neće dozvoliti disoluciju jer to znači rat u Europi, a ne žele ga. Jednostavno je.
epikur37 wrote:mobiu$ wrote:marcellus wrote:kvaka je da nema trećeg, jebiga.
Aha, u tome je kvaka.
Kvaka je, kao i svaka kvaka malo bliža i prozaičnija, barem za tebe i tvoje u DP-u.
Kvaka je da uopće ne mora biti trećeg, ako ga već ne želimo i ne možemo i ne trebamo
kvaka je da će nam bosna prsnuti u nos a nećemo znati otkud, zašto i kako...kao i obično. I to je isto dobro.
najgore i najgluplje je igrati na partiju da će BiH ostati cijela i to toliko dugo...-100, 150, 200 godina jer mi ne želimo o tome misliti i o tome se brinuti :D
trpaj još...
Javi se Plenkiju.
Guest- Guest
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Similar topics
» Anja Šovagović napustila HDZ
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
Page 14 of 21