Anja, umukni!
Page 2 of 21
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Anja, umukni!
ne treba nikog umuknuti
svak ima pravo govoriti, samo nema sve izgovoreno istu težinu..
Nakon što su do Oluje pobili 15,000 Hrvata, ranili cca 45,000 i ptjerali 80,000 ne-Srba.pizzon wrote:nabijem na qurac
takvu vojsku koja
pobedi i protera
sopstvene gradjane
koji su dali nemerljiv
doprinos u stvaranju te drzave
uz veliko prastanje.
u to ime, Tko vas yebe
zajedno sa sugavom proslavom
U RS-u su brojevi mnogostruko veći.
Ja to samo usput, ne računaj da sam išta rekao.
ti si nesto pobrkao..nisu protjerali 80 000 hrvata nego gotovo 400 000 1991 godine...a do oluje su protjerali jos nekoliko tisuca onih sto su ostali i oko 500 pobili u unpa zonama od kad su ustanovljeneEroo wrote:Nakon što su do Oluje pobili 15,000 Hrvata, ranili cca 45,000 i ptjerali 80,000 ne-Srba.pizzon wrote:nabijem na qurac
takvu vojsku koja
pobedi i protera
sopstvene gradjane
koji su dali nemerljiv
uz veliko prastanje.
u to ime, Tko vas yebe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u tu brojku ne racuunam samo prognanike nego i izbjegle iz ugrozenih podrucja..u ovih 400 000vuksadinare wrote:ti si nesto pobrkao..nisu protjerali 80 000 hrvata nego gotovo 400 000 1991 godine...a do oluje su protjerali jos nekoliko tisuca onih sto su ostali i oko 500 pobili u unpa zonama od kad su ustanovljeneEroo wrote:Nakon što su do Oluje pobili 15,000 Hrvata, ranili cca 45,000 i ptjerali 80,000 ne-Srba.pizzon wrote:nabijem na qurac
takvu vojsku koja
pobedi i protera
sopstvene gradjane
koji su dali nemerljiv
uz veliko prastanje.
u to ime, Tko vas yebe
2015-09-08
ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
to je tako kada te uzme škoro, bujanec i željka markić. ideš ispod ljudskog dostojanstva i meni osobno na k...
to je tako kada te uzme škoro, bujanec i željka markić. ideš ispod ljudskog dostojanstva i meni osobno na k...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
normalna stvar
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
danka ti je hdzovkakaya wrote:ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
2015-09-08
Umukni ti, pizda ti materina.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
inace srbima u hr...bi bilo pametnije da se sto vise klone ovih budalaša iz srbije..koji su ih i u govna uvalili...nije njema šešelj bezveze rekao 'ja znam gde cu ja a gde cete vi?gde cete vi?'
2015-09-08
bio si pijan jebote, to sam ja napisaoepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sto sad zezate vebera?;-Depikur37 wrote:Vucko zagladnio sam...pitat cu vebera di je dobro pecenje.
rekao je da ce I on doci ...kaze mora netko biti svjedok
tre wrote:bio si pijan jebote, to sam ja napisaoepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sto sad zezate vebera?;-Depikur37 wrote:Vucko zagladnio sam...pitat cu vebera di je dobro pecenje.
ok, prenijelo me :D
aj u kurac
more, vas dva bojovnika i ja hercegbosanska nejač, na krmetinu :)
2015-08-06
kad je dejtepikur37 wrote:tre wrote:bio si pijan jebote, to sam ja napisaoepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sto sad zezate vebera?;-Depikur37 wrote:Vucko zagladnio sam...pitat cu vebera di je dobro pecenje.
aj u kurac
a čuj, ispod ljudskog dostojanstva i svakog pijeteta prema stradalima tijekom DR je bilo upoće dozvoliti dotičnoj da iskoristi saborsku govornicu za svoju patetičnu i licemjernu priču, jer njena priča se desila kao posljedica 100-tine puno tragičnijih priča koje govore o stradanjima našeg naroda od njihove rukekaya wrote:ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
a Anja bi isto bila puno veća frajerica da je zbog svoje tragedije uprla prstom na sve one, bez obzira živi ili mrtvi, koji su do toga doveli, a i danas ih huškaju kao i pred 29 godina...
hrvatskoj vojsci može jedino biti zahvalna do groba što je osigurala koridor i omogućila nesmetan odlazak svima koji su to željeli, jer da je situacija bila obrnuta, naš živalj bi ta banda pregazila kao što je svoje vlastite u Dvoru na Uni.
tak da Anja, umuk...ovaj, ODJEBI!
..sve je to isplanirano..taj njen govor..svi se oni u saborskom stranackom klubu informiraju tko ce sto govoriti...briga me..ali to je tako bilo prozirno i to za saborskom govornicom koju za to nisu koristili ni oni sa pet puta gorom sudbinom od doticne...i odatle ljutnja i revolt....dobro je rekao drago krpina...srbi u hrvatskoj ce napraviti najbolji moguci potez da naprave veliki otklon od dansnje srbijanske politicke vrhuske...a ne sa nekakvim pateticnim pricama..Noor wrote:a čuj, ispod ljudskog dostojanstva i svakog pijeteta prema stradalima tijekom DR je bilo upoće dozvoliti dotičnoj da iskoristi saborsku govornicu za svoju patetičnu i licemjernu priču, jer njena priča se desila kao posljedica 100-tine puno tragičnijih priča koje govore o stradanjima našeg naroda od njihove rukekaya wrote:ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
a Anja bi isto bila puno veća frajerica da je zbog svoje tragedije uprla prstom na sve one, bez obzira živi ili mrtvi, koji su do toga doveli, a i danas ih huškaju kao i pred 29 godina...
hrvatskoj vojsci može jedino biti zahvalna do groba što je osigurala koridor i omogućila nesmetan odlazak svima koji su to željeli, jer da je situacija bila obrnuta, naš živalj bi ta banda pregazila kao što je svoje vlastite u Dvoru na Uni.
2015-09-08
jedan od zastupnika bivseg saziva sabora(ne znam je li i ovog danas) je bio kninski logoras...koji je bio zarobljen kada je napadnuta glinska postaja 27.6.1991...sto je on sve prosao i kakvu golgotu pa nikad nije iskoristio saborsku pozornicu za tu svoju pricu...ali sad kad vidim nakon simprage mozda je trebao i ne samo on...jer sad simpraga ispade zrtva i nova 'aleksandra zec' a oni pusionicari jer nitko nije upoznt sa njihovom tragedijom bar ne sira javnost
2015-09-08
vuksadinare wrote:..sve je to isplanirano..taj njen govor..svi se oni u saborskom stranackom klubu informiraju tko ce sto govoriti...briga me..ali to je tako bilo prozirno i to za saborskom govornicom koju za to nisu koristili ni oni sa pet puta gorom sudbinom od doticne...i odatle ljutnja i revolt....dobro je rekao drago krpina...srbi u hrvatskoj ce napraviti najbolji moguci potez da naprave veliki otklon od dansnje srbijanske politicke vrhuske...a ne sa nekakvim pateticnim pricama..Noor wrote:a čuj, ispod ljudskog dostojanstva i svakog pijeteta prema stradalima tijekom DR je bilo upoće dozvoliti dotičnoj da iskoristi saborsku govornicu za svoju patetičnu i licemjernu priču, jer njena priča se desila kao posljedica 100-tine puno tragičnijih priča koje govore o stradanjima našeg naroda od njihove rukekaya wrote:ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
tre wrote:kad je dejtepikur37 wrote:tre wrote:bio si pijan jebote, to sam ja napisaoepikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Sto sad zezate vebera?;-D
aj u kurac
u rujnu :)
vucina je sada poduzetnik...mozemo pit kolko ocemo :)
2015-08-06
NIšta ja nisam pobrkao, čitao vaše podatke i to pamtim. Ne treba u tome kopirati Srbe!vuksadinare wrote:ti si nesto pobrkao..nisu protjerali 80 000 hrvata nego gotovo 400 000 1991 godine...a do oluje su protjerali jos nekoliko tisuca onih sto su ostali i oko 500 pobili u unpa zonama od kad su ustanovljeneEroo wrote:Nakon što su do Oluje pobili cca 15,000 Hrvata, ranili cca 45,000 i protjerali cca80,000 ne-Srba.pizzon wrote:nabijem na qurac
takvu vojsku koja
pobedi i protera
sopstvene gradjane
koji su dali nemerljiv
uz veliko prastanje.
u to ime, Tko vas yebe
I kad mi kažeš okruglo 400,000 odmaha znam da nešto ne štima.
pa i ti sve brojke okrugle lupioEroo wrote:NIšta ja nisam pobrkao, čitao vaše podatke i to pamtim. Ne treba u tome kopirati Srbe!vuksadinare wrote:ti si nesto pobrkao..nisu protjerali 80 000 hrvata nego gotovo 400 000 1991 godine...a do oluje su protjerali jos nekoliko tisuca onih sto su ostali i oko 500 pobili u unpa zonama od kad su ustanovljeneEroo wrote:Nakon što su do Oluje pobili cca 15,000 Hrvata, ranili cca 45,000 i protjerali cca80,000 ne-Srba.pizzon wrote:nabijem na qurac
takvu vojsku koja
pobedi i protera
sopstvene gradjane
koji su dali nemerljiv
uz veliko prastanje.
u to ime, Tko vas yebe
I kad mi kažeš okruglo 400,000 odmaha znam da nešto ne štima.
2015-09-08
I šta sad to znači, da nema pravo ispričati svoju priču?Noor wrote:a čuj, ispod ljudskog dostojanstva i svakog pijeteta prema stradalima tijekom DR je bilo upoće dozvoliti dotičnoj da iskoristi saborsku govornicu za svoju patetičnu i licemjernu priču, jer njena priča se desila kao posljedica 100-tine puno tragičnijih priča koje govore o stradanjima našeg naroda od njihove rukekaya wrote:ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
Kako vidiš ipak ima...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svak ima pravo pričati priče i svaka priča ima početak i kraj, uzrok i posljedicu. tako i njena, samo to ona ne želi shvatiti, pogotovo javno priznati. njoj njena priča kreće na osmi avgusta '95., a hrvatskom narodu punih 5 godina ranije.kaya wrote:I šta sad to znači, da nema pravo ispričati svoju priču?Noor wrote:a čuj, ispod ljudskog dostojanstva i svakog pijeteta prema stradalima tijekom DR je bilo upoće dozvoliti dotičnoj da iskoristi saborsku govornicu za svoju patetičnu i licemjernu priču, jer njena priča se desila kao posljedica 100-tine puno tragičnijih priča koje govore o stradanjima našeg naroda od njihove rukekaya wrote:ova danka je stvarno vodila hosovce u škabrnju i svaka joj čast. međutim puno veća frajerica bi bila da se danas ne obračunava s anjom koja je s tri godine pojela malo kruva i na traktor.
Kako vidiš ipak ima...
pa kaže buhtlica... “Vrijeme je da krenemo dalje i shvatimo da ne živimo više u ratu” ...i krene pričati o ratu.
u hrvatskom saboru, jer su joj tako pale karte, pa da iskoristi priliku - sad il nikad.
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» Anja Šovagović napustila HDZ
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
Page 2 of 21