Anja, umukni!
Page 10 of 21
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Anja, umukni!
nisu prika, kako rekoh tri koplja smo ispred njih i po tehnici i po obuci i po vojnoj doktrinidanni1 wrote:Puno su jači u pješadiji oklopu artiljeriji. Nisu tu presudni ni migovi ni naši helikopteri.tre wrote:e tu debelo griješiš, jednostavno smo mi u ovom trenu tri koplja ispred srbije u bilo kakvom fajtu, ajd imaju 29tke ali kako reče američki ambasador: u sukobu srpskih migova i Hrvatskih Kajova, Kajove izlaze kao pobjednici.danni1 wrote:Manje više što god hoće protiv okvakve članice.veber wrote:daj ne bulazni.marcellus wrote:
nisu oni nikad kapitulirali, samo se povukli na rezervni položaj u srbiju i počeli kmečat oluja đenosajd
kaj će jedna srbija koja nemre natankirati pet tenkova nešto protiv članice NATO-a?
opet malo ravnati beograd?
Vjerujem da bi nas pregazili ko plitak potok da hoće sutra.
Mislim da je tu više nego sve rečemo
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
ne samo da ćuti i gleda, i čestitat će nam, kao i svake godine
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
epikur37 wrote:marcellus wrote:epi, da ti objasnim situaciju oko BIH.
presmiješno :D
Htio sam se i ja nadovezati na ovaj njegov skromni uvod.
Pa ne znam šta mu je danas :) ... za stavove sam znao, ali stil.
Guest- Guest
jasambrend wrote:
Dokle god smo vam kifla, ne očekujte neku posebnu empatiju većine...
Vid ovo... :)
Guest- Guest
aj mir :)mobiu$ wrote:jasambrend wrote:
Dokle god smo vam kifla, ne očekujte neku posebnu empatiju većine...
Vid ovo... :)
mobiu$ wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:epi, da ti objasnim situaciju oko BIH.
presmiješno :D
Htio sam se i ja nadovezati na ovaj njegov skromni uvod.
Pa ne znam šta mu je danas :) ... za stavove sam znao, ali stil.
moj stav je poznat, samo upozoravam da
a) MZ ne dozvoljava ni spominjanje "trećeg", a još manje bilo kakvo spominjanje disolucije BIH
b) Hrvati u BIH ne mogu računati na Srbe kao na saveznike, Srbi ih samo mogu zajebat tako da kad oni sebi uzmu Srpsku hrvati ispadnu krivi
c) Hrvati u BIH ne mogu računati ni na Hrvatsku da bi podržala treći, kamoli na i jednu drugu državu planete, pa ni Srbiju ni Rusiju itd.
kvaka je da će kako je krenulo prije srbi dobit natrag knin i neovisnost krajine nego hrvati svoj dio BIH neovisan o Sarajevu.
jebiga to je tak. Zakaj je to tak pitaj svoje u hadezeju.
a, da ti zajedriš malo samnom?marcellus wrote:
kvaka je da će kako je krenulo prije srbi dobit natrag knin i neovisnost krajine nego hrvati svoj dio BIH neovisan o Sarajevu.
jebiga to je tak. Zakaj je to tak pitaj svoje u hadezeju.
pišeš pizdarije.
bivša mi dolazi u srijedu. ti si njoj simpa ona tebi, more jedrilica...
romansa. kasnije odperjamo za pulu.
svi sretni i zadovoljni.
mi pričuvamo djecu.
2014-12-30
retko ka su korisni idijoti ovako arogantni.
ko da tribaš biti nobelovac za skužiti situaciju u bosni, ajde.
ko da tribaš biti nobelovac za skužiti situaciju u bosni, ajde.
2014-04-16
marcellus wrote:
kvaka je da
...su nazalno krmče, Željka Markić, Haso, Radeljić i ostala ekipa pročitani. Oni bi preuzeli taj mrski HDZ, infrastrukturu, članove, simpatizere i birače, a onda i vlast u državi kao pandan histeričnom voždu.
Budući da smo riješili malo zajebanije igrače od toga, i to dok oni nisu ni znali otpjevati “Vilu Velebita”, sad dezorijentirano bauljaju suva kurca. I članstvo i simpatizeri i birači su im rekli - ne, po ne znam koji put.
I to je metatema za tebe, a ne particija BiH ili tko će u Knin na proslavu Oluje. Da nije išao, kmečali bi zašto ne ide. Sad ide, Medved ide u Grubore, Gotovina će govoriti u Kninu, braniteljske udruge su za, HGZ je za, ali opet nije dobro. I dok god bude bio HDZ na vlasti, a ovi na hlađenju, neće ništa biti dobro.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:marcellus wrote:
kvaka je da
...su nazalno krmče, Željka Markić, Haso, Radeljić i ostala ekipa pročitani. Oni bi preuzeli taj mrski HDZ, infrastrukturu, članove, simpatizere i birače, a onda i vlast u državi kao pandan histeričnom voždu.
Budući da smo riješili malo zajebanije igrače od toga, i to dok oni nisu ni znali otpjevati “Vilu Velebita”, sad dezorijentirano bauljaju suva kurca. I članstvo i simpatizeri i birači su im rekli - ne, po ne znam koji put.
I to je metatema za tebe, a ne particija BiH ili tko će u Knin na proslavu Oluje. Da nije išao, kmečali bi zašto ne ide. Sad ide, Medved ide u Grubore, Gotovina će govoriti u Kninu, braniteljske udruge su za, HGZ je za, ali opet nije dobro. I dok god bude bio HDZ na vlasti, a ovi na hlađenju, neće ništa biti dobro.
Pa to bi bilo to, Vučićevska Hrvatska, dok bi iza te priče, iza medijskog spinovsnja, išla neviđena pljačka.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:kvaka je da nema trećeg, jebiga.
Aha, u tome je kvaka.
Kvaka je, kao i svaka kvaka malo bliža i prozaičnija, barem za tebe i tvoje u DP-u.
Guest- Guest
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Similar topics
» Anja Šovagović napustila HDZ
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
Page 10 of 21