Danas kuham...
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Danas kuham...
15-ak crnih maslina, očišćenih od koštice
2-3 režnja češnjaka
malo maslinova ulja
i žlica-dvije oraha
ubaci u sjeckalicu i usitni po volji
nisam ljubitelj maslina inače, al ovo je fin dodatak brusketama i nekoj hrani koje se tek trebam sjetit kombinirat
2-3 režnja češnjaka
malo maslinova ulja
i žlica-dvije oraha
ubaci u sjeckalicu i usitni po volji
nisam ljubitelj maslina inače, al ovo je fin dodatak brusketama i nekoj hrani koje se tek trebam sjetit kombinirat
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Nema kuhanja do daljnjega, nešto nabrzaka i s nogu...
Trinity-
2014-04-17
Bit će nešto brzinski; omlet s lukom, paprikom, tikvicama i brokulom i posni sir s dodanim bosiljkom i čilijem da ne bude skroz bezličan.
Guest- Guest
Punjeni patliđani. Prerezani napola, izdubljeni, unutra napunjeni dinstanom rajčicom, ostatkom bukovača, jednom paprikom i smeđom rižom koja je ostala od dan prije. U pećnicu na pola sata i nom.
Lako je hranit ove vegeterijance.
Lako je hranit ove vegeterijance.
2014-04-14
Zvuči jako fino, med. Danas ništa pretjerano zanimljivo, pureći odresci, blitva i kupus na lešo.
Guest- Guest
Basmati riža s tikvicama, patlidžanom, paprikom, lukom, češnjakom, rajčicom, salata i grilana piletina.
Stresno je kuhati za članove obitelji; netko ne bi piletinu, netko ne voli baš patlidžane pa zašto baš riža...
Stresno je kuhati za članove obitelji; netko ne bi piletinu, netko ne voli baš patlidžane pa zašto baš riža...
Guest- Guest
Svečano objavljujem da idem praviti kolač. Ono...baš pravi kolač ...medenjake...
Trinity-
2014-04-17
joj specle ...sa sirom specle ...a joj uspomene...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Kupila ručak usput u ribarnici, rižot s kozicama na crveno. Prefino je bilo.
Zapravo jedno od rijetkih mjesta gdje možeš kupit nešto za pojest s nogu, a da nije junk i da je spremljeno ko što doma spremam. I riba je naravno uvijek očito svježa...
Zapravo jedno od rijetkih mjesta gdje možeš kupit nešto za pojest s nogu, a da nije junk i da je spremljeno ko što doma spremam. I riba je naravno uvijek očito svježa...
2014-04-14
blago tebi.....takvo sta u nas nema....
ja sam jucer radila slatki kruh sa mrkvom i palentom,odlican je bio....djeca po 4 snite pojela...
ja sam jucer radila slatki kruh sa mrkvom i palentom,odlican je bio....djeca po 4 snite pojela...
Guest- Guest
Dobila od prijateljice buću i napravila u velikoj tepsiji , kako to ovdje zovu, bućnicu. Nema tko sve to pojesti, pa pola dala susjedima.
Trinity-
2014-04-17
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50