Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera"
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera"
Biznismenveber wrote:njemu zadnja smetlarska završi.kaya wrote:Uzjoguni se navečertre wrote:iz prve odma u sridukaya wrote:Cigo mir...
.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
peče?mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:mentalitet wrote:YekeYeke wrote:hahha...što mu šuknu...kaya wrote:
Sa zyklonom B nadam se.
Shto jest jest..i to na visokom ustashkom mentalnom nivou,,da prostish zaboli me kurchina za tu spermushicu...ali je indikativno sasvim neshto drugo i kod nje kao uostalom kod vecine hrvata kojima podsvijest upravlja sa ono malo ganglija koje posjeduju.Svaki srednjoshkolac zna u kojemu se kontekstu spminje taj otrovni plin..pa da ti prevedem ..nakon shto bi pobili sve ostale zidove (jebote ..pa nashi schwapski uzori su to radili na jedan perfektan nachin..a mi ako zelimo da budemo kao schwabe moramo ih slijediti u stopu...ma shta u stopu ..i vishe od toga kao u Jasenovcju) koji su preostali u Cro..preshli bi na ostatak srba a onda bi doshli na red i hrvati koji se ne slazu sa nashom ustashkom ideologijom..Sto je najgore,,mene bi bilo sram upotrebljavati ime toga bojnog otrova u cijem je nazivu sazeta sva muka holokausta..Ali ta spermushica,,koja mrzi prvo sebe pa onda i sav ljudski rod nashla je utjehu u psima,,zato kad pashchetu kaze sjedi,,,ono sjedne a ona misli da je to zato shto ona ima moc nad zivotinjom dok zivotinja to radi zbog hrane zato shto je inteligentnija od svoga "gospodara"To je jedan od njenih bolesnih vizija kako bi trebalo sa ljudima chiniti kada se ne slazu sa njom..Bolje da ju je caca izdrkao na lopatu nego shto je napravio takvog monstruma,,i onda se pitaju neki normalniji ljudi zashto hrvati prebijaju svoje zene,,evo ja koji ne bi mrava zgazio ovoj bi polomio sve koshchice u tijelu ne zato shto je zensko nego zato shto je glupo zensko a to me najvishe iritira...glupa zena je gora od bilo kakve zivotinje ili insekta..Idi ganjaj samu sebe i pravi se da si mushko...sunce ti jebem koliko bolesnika na ovome forumu,,,chast rijetkim iznimkama::)))
Samo sam se metaforichki izjasnio da se poslije valjanja sa krmcima u njihovom blatu morash otushirati da ne smrdish sam sebi...kuzish intelektualko??
Mentalitetu, da li bi zveknuo Kaju da ti da?
Gle ..ti se bash dobro uklapash u ovaj forum jer imate isti mentalitet zvali se vi srbi ili hrvati..Mene privlache pametne zene sa kojima mogu razmijeniti ,,recimo mishljenja o kulturi,,gljivama ..prirodi,,,cvijecu i svemu onome sto nas zanima..Zene njenog kalibra zaobilazim u velikom luku jer po meni nemaju nishta produhovljeno ni zenstveno u sebi..Ovo pitanje si mi postavio zato shto je kod idiota hrvata i srba uvrijezeno mishljenje da se voli onaj koji se svadja..Vec sam davno napisao negdje da nisam doshao ovdje traziti pichke ,to samo idiot moze....do sada nisam jebo ni jednu kuravu u zivotu ..ako je bilo onda je bilo prvenstveno zato shto sam te zene poshtivao i cijenio kao ljude pa tek onda sam na njima primjecivao guzicu,sise,,,ochi...usne. ..svojevremeno sam u Zg bio Pimp pa znam tipove ovih zena) Pa mislim,,,daj malo prochitaj neshto o psihologiji pa se javi..Je si ti iz Bukovice??Nikakve razlike nema izmedju tebe i Vuka..trea i ostalih ogranichenih tipova.Jer da ima ne bi ovaj forum bombardirao glupostima iz srpske shtampe koju vjerujem chak ni srbi ne chitaju toliko kao hrvati..
2014-12-30
tre wrote:pa je, melkija isto, rey to skrati pa možeš dva tri posta otrpiti no propali srb ovaj taksist je ispred svake konkurencijekaya wrote:Cigo bez brige, toliko si dosadan da te uglavnom preskoče...
Aj još malo piši
Hocesh da ti poshaljem eksplicitne slike od te koja te informirala pa joj pokazi i pitaj je da li je to istina..Tebi ne zamjeram jer te ochito neshto sjebalo u zivotu,,netko ti je zapalio kucu,,jebo zenu,,,silovo kcerku..ili sina...mozda bi ja bio gori da sam na tvome mjestu,,ali ona mi se gadi jer podilazi tebi iz koristi i da ti kazem,,,laka roba,,,mosh to jebat kad pozelish samo joj prodaj foru da si zaljubljen u nju,,,::::))))Glupacha...a meni se takve fakat gade,,
A baš je zanimljiv...aj još malo piši...
Ja ću pročitati/ pogledati sve odjednom da ne sjeckam... kao sezonu igre prijestolja..
Ja ću pročitati/ pogledati sve odjednom da ne sjeckam... kao sezonu igre prijestolja..
2015-08-15
mi smo forum širokih svjetonazora.kaya wrote:Biznismenveber wrote:njemu zadnja smetlarska završi.kaya wrote:Uzjoguni se navečertre wrote:iz prve odma u sridukaya wrote:Cigo mir...
.
neka piše. ionako nitko ne čita plahte.
2014-12-30
jedna preporuka.kaya wrote:A baš je zanimljiv...aj još malo piši...
njemačka serija Dark, preko netflixa produkcija stvarno dobra.
Last edited by veber on 3/8/2020, 21:14; edited 1 time in total
2014-12-30
kaya wrote:Daj serbinho fuj, prolila sam kavu...
Odvratno...🥵
Kajo, ovde imamo primer, koji pokazuje da je fizički izgled sasvim nebitan,
koliko to da osobe imaju zajedničko misljenje oko odredjenih stvari i da ih iste
zbliže.
Fizička lepota na prvi pogled brzo uvene, ako unutrašnjost i unutrašnja lepota
dotične osobe zakaže.
Znaci, lepota dolazi iznutra a ne spolja.
Samo toliko, hvala na anketi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Daj nemreš mi tog ciganina stavljat u kontekst sa mnom . Povratit ću...Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Daj serbinho fuj, prolila sam kavu...
Odvratno...🥵
koliko to da osobe imaju zajedničko misljenje oko odredjenih stvari i da ih iste
zbliže.
dotične osobe zakaže.
2015-08-15
i ti isto nemaš sluha za potrebite.kaya wrote:Daj nemreš mi tog ciganina stavljat u kontekst sa mnom . Povratit ću...Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Daj serbinho fuj, prolila sam kavu...
Odvratno...🥵
zbliže.
dotične osobe zakaže.
ima pol metra
zarađuje ko bill a nije clinton
jebe od jutra pa do sutra.
para ko blata.
malo se zajebe pa napiše da plati kurvu, a kasnije da ne bi nikad platio kurvu,
male nekonzistentnosti.
ziher mu je nigga pokazao kaj je srpski kurac.
2014-12-30
a zašto ti misliš da me "ona" informirala iako pojma nemam koja je to "ona"? u svakom slučaju pošaljimentalitet wrote:tre wrote:pa je, melkija isto, rey to skrati pa možeš dva tri posta otrpiti no propali srb ovaj taksist je ispred svake konkurencijekaya wrote:Cigo bez brige, toliko si dosadan da te uglavnom preskoče...
Aj još malo piši
Hocesh da ti poshaljem eksplicitne slike od te koja te informirala pa joj pokazi i pitaj je da li je to istina..Tebi ne zamjeram jer te ochito neshto sjebalo u zivotu,,netko ti je zapalio kucu,,jebo zenu,,,silovo kcerku..ili sina...mozda bi ja bio gori da sam na tvome mjestu,,ali ona mi se gadi jer podilazi tebi iz koristi i da ti kazem,,,laka roba,,,mosh to jebat kad pozelish samo joj prodaj foru da si zaljubljen u nju,,,::::))))Glupacha...a meni se takve fakat gade,,
veber wrote:mi smo forum širokih svjetonazora.kaya wrote:Biznismenveber wrote:njemu zadnja smetlarska završi.kaya wrote:Uzjoguni se navečertre wrote:
iz prve odma u sridu
.
neka piše. ionako nitko ne čita plahte.
A isto je lipo kad se netko uživi za promjenu...
darth_vader-
2014-04-17
srbi su nevjerojatno jeftino prošli obzirom na sva sranja koja su radili 91-95
I dobro da je tako. Nije nam bilo potrebno masovno ubijanje i surove odmazdemarcellus wrote:srbi su nevjerojatno jeftino prošli obzirom na sva sranja koja su radili 91-95
Iz toga ništa dobro ne bi proisteklo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovako...Rekao bih i ja svoje mišljenje.
Oluju treba slaviti kao vojnu pobjedu i oslobađanje dotičnih krajeva od krajiških kabadahija.
No tu proslavu nikako se ne bi smjelo pretvarati u nekakav iživljavajući trijumfalizam,a još manje se sprdati sa onim jadnicima u traktorskim prikolicama i te scene bacati u prvi plan,a što se najčešće i radi,pa i ovdje.
Ja bih radije tu isticao kadrove gdje general Bulat potpisuje kapitulaciju svoje vojske u prisustvu generala Stipetića.
Oluju treba slaviti kao vojnu pobjedu i oslobađanje dotičnih krajeva od krajiških kabadahija.
No tu proslavu nikako se ne bi smjelo pretvarati u nekakav iživljavajući trijumfalizam,a još manje se sprdati sa onim jadnicima u traktorskim prikolicama i te scene bacati u prvi plan,a što se najčešće i radi,pa i ovdje.
Ja bih radije tu isticao kadrove gdje general Bulat potpisuje kapitulaciju svoje vojske u prisustvu generala Stipetića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Aha.jastreb wrote:Ovako...Rekao bih i ja svoje mišljenje.
Pogledaj govore srpskih političara iz 91. na tim teritorijima i te " jadnike" kako zaneseno kliču i plješču idejama svojih vođa.
Nitko tu nije jadan.
tre wrote:a zašto ti misliš da me "ona" informirala iako pojma nemam koja je to "ona"? u svakom slučaju pošaljimentalitet wrote:tre wrote:pa je, melkija isto, rey to skrati pa možeš dva tri posta otrpiti no propali srb ovaj taksist je ispred svake konkurencijekaya wrote:Cigo bez brige, toliko si dosadan da te uglavnom preskoče...
Aj još malo piši
Ja mislim da se samo Hosovcima na ovo kurac moze dignuti::)) Ako ne vjerujesh pitaj je da ti poshalje sliju od svog dupeta,,,ili josh bolje da ti pokaze u zivo.. pa cesh se uvjeriti..fuj jebo te...
https://www.slovenskenovice.si/images/slike/2018/04/25/242747.jpg
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
čije je to dupe? i stvarno nemam pojma o kome pričašmentalitet wrote:tre wrote:a zašto ti misliš da me "ona" informirala iako pojma nemam koja je to "ona"? u svakom slučaju pošaljimentalitet wrote:tre wrote:pa je, melkija isto, rey to skrati pa možeš dva tri posta otrpiti no propali srb ovaj taksist je ispred svake konkurencijekaya wrote:Cigo bez brige, toliko si dosadan da te uglavnom preskoče...
Aj još malo piši
Ja mislim da se samo Hosovcima na ovo kurac moze dignuti::)) Ako ne vjerujesh pitaj je da ti poshalje sliju od svog dupeta,,,ili josh bolje da ti pokaze u zivo.. pa cesh se uvjeriti..fuj jebo te...
Ringo10 wrote:I dobro da je tako. Nije nam bilo potrebno masovno ubijanje i surove odmazdemarcellus wrote:srbi su nevjerojatno jeftino prošli obzirom na sva sranja koja su radili 91-95
Iz toga ništa dobro ne bi proisteklo
ne govorim o tome nego o tome da im svi danas titraju jajca umjesto da se od njih rezolutno traži da priznaju RH
Cigabib sam ali najlepšikaya wrote:Daj nemreš mi tog ciganina stavljat u kontekst sa mnom . Povratit ćuSerbinho-3 wrote:kaya wrote:Daj serbinho fuj, prolila sam kavu...
Odvratno...🥵
zbliže.
dotične osobe zakaže.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ciganin sam ali zato najlepšivuksadinare wrote:kaya wrote:Daj nemreš mi tog ciganina stavljat u kontekst sa mnom . Povratit ćuSerbinho-3 wrote:kaya wrote:Daj serbinho fuj, prolila sam kavu...
Odvratno...🥵
zbliže.
dotične osobe zakaže.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Od mentalista curatre wrote:čije je to dupe? i stvarno nemam pojma o kome pričašmentalitet wrote:tre wrote:a zašto ti misliš da me "ona" informirala iako pojma nemam koja je to "ona"? u svakom slučaju pošaljimentalitet wrote:tre wrote:
pa je, melkija isto, rey to skrati pa možeš dva tri posta otrpiti no propali srb ovaj taksist je ispred svake konkurencije
2015-08-15
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Lejzbijanje:'HV je cinila zlocine u Oluji.Srbi su 'nejac'.
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» MASOVNO STRADANJE SRBA U PODRINJU!
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» MASOVNO STRADANJE SRBA U PODRINJU!
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 4 of 6