Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera"
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera"
DEMOKRATSKI savez Srba (DSS) ocijenio je kako je odlazak potpredsjednika hrvatske vlade Borisa Miloševića (SDSS) na obilježavanje 25. godišnjice akcije Oluja "pogrešan, štetan i nadasve sramotan" postupak za srpski narod.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/demokratski-savez-srba-milosevicev-odlazak-u-knin-je-pogresan-i-stetan/2202338.aspx
DSS navodi i da su Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera" te da nitko tko dijeli pozitivne vrijednosti ljudskog društva ne može očekivati da predstavnici takvog naroda sudjeluju u proslavljanju svoje nesreće. "Jer obilježavanje Oluje je slavlje, a Srbi razloga za slavlje nemaju"
Ali zato za slavljenje poraza u Kosovskoj bitci razloga ko u priči
https://www.index.hr/vijesti/clanak/demokratski-savez-srba-milosevicev-odlazak-u-knin-je-pogresan-i-stetan/2202338.aspx
DSS navodi i da su Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera" te da nitko tko dijeli pozitivne vrijednosti ljudskog društva ne može očekivati da predstavnici takvog naroda sudjeluju u proslavljanju svoje nesreće. "Jer obilježavanje Oluje je slavlje, a Srbi razloga za slavlje nemaju"
Ali zato za slavljenje poraza u Kosovskoj bitci razloga ko u priči
Srbi su u Oluji dobili upravo ono što su tražili.
Ni više ni manje
Ni više ni manje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera"
Da vam jeben mater. Fala kurcu da smo vas skinili s grbače.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Četiri godine su palili , pljačkali , razarali i ubijali po Hrvatskoj i onda imaju obraza se javljat.
Ma mrš u pičku materinu bezobraznu.
Ma mrš u pičku materinu bezobraznu.
2014-04-11
Vala bašRayMabus wrote:Da vam jeben mater. Fala kurcu da smo vas skinili s grbače.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobili su upravo onoliko koliko su ameri rekli da imaju da fasuju. Ni manje, ni više ;PRingo10 wrote:Srbi su u Oluji dobili upravo ono što su tražili.
Ni više ni manje
Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Oh_Femder wrote:Dobili su upravo onoliko koliko su ameri rekli da imaju da fasuju. Ni manje, ni više ;PRingo10 wrote:Srbi su u Oluji dobili upravo ono što su tražili.
Ni više ni manje
Bravo ,,uz pomoc zapada su preciznim scenariom odvojeni odredjeni narodi u svoje torove jer takvo stanje je najbolje za izrabljivanje istih..Drzis ih u torovima i kad ti treba samo viknes eno ti Srbin jebe mater ili zenu..ili eno ti Hrvat jebe Fatu u kukuruzima...i eto sranja ..krvi do koljena..a zasto..pa primitivni narodi i ne zasluzuju svoje drzave jer drzava postoji da bude servis na dobro njenih zitelja a ne da elite koje bi trebale da sluze svome narodu pljackaju i "legalno" otimaju od svojih sugradjana.Oluja je sigurno isplanirana na zapadu a izvedena je uz pomoc glupih hrvata koji ce sada srbe zamijeniti sa muslimanima..Prije dvije godine sam bio na otoku Viru i frend mi veli evo ima parcela do mene nije skupo mogao bi ovdje napraviti kakvu hizicu pa kad odes u mirovinu da imamo igrati gdje Belu..a i vina bi si mogli sami zdelati..Ja ga gledam i cutim (prvi puta sam bio picka u zivotu da ne kazem istinu covjeku kojega cijenim) razmisljam sto mi je prichao dok smo se vozili otokom..(evo ovaj ti je iz Bihaca..ovaj isto tako.ovdje je neki iz Busovace ,,onaj je iz Zen'ce..ovaj je iz Doboja..a hvala bogu ovdje oko mene su svi iz Zagreba)..cutim a na vrh jezika mi..pa za par godina ce ti ovdje niknuti dzamija..Dakle..tko je profitirao od OLUJE..razni krimosi koji su pusteni iz zatvora i zapoceli rat u Cro..sada su cijenjena gospoda i veliki domoljubi,,Zapad koji drzi hrvate za jaja jer im je donio takozvanu drzavu..Vatikan kome placate mafijasku zastitu ..i na kraju srbi koji su protjerani diljem svijeta jer u tim vukojebinama nikada ne bi bili ono sto su sada..Putovao sam svijetom i sretao ljude prichali smo o svemu..a najvishe o tome kako su se ti ljudi snasli..velika vecina zivi bolje nego premijer i predsjednik Hrvatske zajedno.Djeca im zavrsila visoke skole i vec u drugoj generaciji se pozicionirala na pravim mjestima koja obecavaju ugodan zivot u buducnosti .A buducnost njihoove djece je sasigurno svjetlija nego djece "domoljuba" u vukojebini zvanoj Cro.Zato tvrdim i govorim da bi sve srbe trebalo istjerati iz Cro.za njihovo dobro jer hrvati kada ostanu sami sa sobom bez manjina preko noci ima da se pokolju izmedju sebe.Takav je to narod ,sjeban kroz stoljeca misleci da im je uvijek netko drugi kriv...Evo pocelo je laganini..Dalmacija radi a Zagreb se gradi..Mentalitet koji je stvaran stoljecima se ne moze promijeniti preko noci,,,dokaz je i ovaj forum gdje tipkaju skolovani ljudi ali badava im skola kada je od znanja jaci mentalitet..
ja sam vas uvijek zajebavao...zasto?...isli ste mi na kuraccrvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
Dok oni slave etnicko ciscenje umjesto da ako vec moraju obiljezavaju taj datum u svijetu ih dozivljavaju kao naslednike fasisticke Hrvatske posebno medju zidovima,a oni hoces neces imaju neki utjecaj u medjunarodnim institucijama.Gledaj samo sto ce se desavati ako Tramp pobijedi za drugi mandat a takovani demokrati u liku duboke drzave jos upravljaju Evropom...Velim ti samo okreni fokus u tome smjeru..uzmi kokice i uzivaj u svojim procjenama..Karma je jebena stvar..ja je nikada ne bi izazivao,,
ne treba tjerati... dovoljno je privesti njihove predstavnike da proslave Oluju i oni će malo pomalo sami skraćivati sebi distancu...u konačnici kak sam rekao miloradovih srba u hrvatskoj neće ni biti, možda on ona njegova novinarka i ovih par zastupnika i potpredsednika Vlade
2015-08-08
vuksadinare wrote:ja sam vas uvijek zajebavao...zasto?...isli ste mi na kuraccrvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
Gazio sam brda i doline od Krajine pa do Vojvodineeeeeee
2014-04-11
ma nemoj reć ako trump pobijedi vama će to biti vjetar u leđa... za što... da odete u tri pičke materine al ono po prave i do kraja...mentalitet wrote:crvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
Dok oni slave etnicko ciscenje umjesto da ako vec moraju obiljezavaju taj datum u svijetu ih dozivljavaju kao naslednike fasisticke Hrvatske posebno medju zidovima,a oni hoces neces imaju neki utjecaj u medjunarodnim institucijama.Gledaj samo sto ce se desavati ako Tramp pobijedi za drugi mandat a takovani demokrati u liku duboke drzave jos upravljaju Evropom...Velim ti samo okreni fokus u tome smjeru..uzmi kokice i uzivaj u svojim procjenama..Karma je jebena stvar..ja je nikada ne bi izazivao,,
2015-08-08
Da sam znao koliko ce kmecati, mozda bih onako,...pomalo, a ne,...onako:)
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:ja sam vas uvijek zajebavao...zasto?...isli ste mi na kuraccrvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
Medju Krajisnicima je bilo rijetko kad lopova a svaki drugi Hrvat je lopov koji bi ukrao od rodjenog djetea iako mu ne treba.."Nacija" ste korumpiranih plemena i mastovitih kradljivaca .Sada ce me optuziti da iz mene govori mrznja..Pa pizda vam materina da nije tako bili bi koliko toliko solidna drzava i nitko vam ne bi imao pravo bilo sto prigovarati..Ljencuge kakvih nema koji samo gledaju u susjedovo dvoriste i dive se njegovoj travi dok je njegovo dvoriste podivljala priroda..Mentalitet ..kamnjara..jebiga. chinjenice..su neoborive...kada (ako..avaj boze) bude drugacije tipkat cu ponizno u superlativima.
Pusti ga glup je. Pa Vučic najviše navija za Trumpa jer dođu li demokrati jebat će mu majku zbog gušenja medijskih sloboda.michaellcmacha wrote:ma nemoj reć ako trump pobijedi vama će to biti vjetar u leđa... za što... da odete u tri pičke materine al ono po prave i do kraja...mentalitet wrote:crvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
2014-04-11
Ajmo pesmica jen dva tri imentalitet wrote:vuksadinare wrote:ja sam vas uvijek zajebavao...zasto?...isli ste mi na kuraccrvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
Medju Krajisnicima je bilo rijetko kad lopova a svaki drugi Hrvat je lopov koji bi ukrao od rodjenog djetea iako mu ne treba.."Nacija" ste korumpiranih plemena i mastovitih kradljivaca .Sada ce me optuziti da iz mene govori mrznja..Pa pizda vam materina da nije tako bili bi koliko toliko solidna drzava i nitko vam ne bi imao pravo bilo sto prigovarati..Ljencuge kakvih nema koji samo gledaju u susjedovo dvoriste i dive se njegovoj travi dok je njegovo dvoriste podivljala priroda..Mentalitet ..kamnjara..jebiga. chinjenice..su neoborive...kada (ako..avaj boze) bude drugacije tipkat cu ponizno u superlativima.
Gazio sam brda i doline od Krajine pa do Vojvodineeeeeeee
2014-04-11
o koji si ti smrad ološu... pa čupali su olovne cijevi iz starih kuća, one stare šaltere i utičnice povadili koje uopće nisu ni mogli ponovo ugrađivati... moj su traktor prvo izrešetali jer ga nisu znali upaliti, a onda su poslije došli i odvukli ga u dobrljin, bando ološarska prvo ste mi sve odnijeli iz kuće i sa dvora, a onda ste mi kuću zapalili... i tako redom 100 000 kuća i gospodarskih objekata plus sakralni objekti... e baš pizda vam materina...mentalitet wrote:vuksadinare wrote:ja sam vas uvijek zajebavao...zasto?...isli ste mi na kuraccrvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:o koji si ti smrad ološu... pa čupali su olovne cijevi iz starih kuća, one stare šaltere i utičnice povadili koje uopće nisu ni mogli ponovo ugrađivati... moj su traktor prvo izrešetali jer ga nisu znali upaliti, a onda su poslije došli i odvukli ga u dobrljin, bando ološarska prvo ste mi sve odnijeli iz kuće i sa dvora, a onda ste mi kuću zapalili... i tako redom 100 000 kuća i gospodarskih objekata plus sakralni objekti... e baš pizda vam materina...mentalitet wrote:vuksadinare wrote:ja sam vas uvijek zajebavao...zasto?...isli ste mi na kuraccrvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ma nemoj reć ako trump pobijedi vama će to biti vjetar u leđa... za što... da odete u tri pičke materine al ono po prave i do kraja...mentalitet wrote:crvenkasti wrote:Treba slaviti i što ih više zajebavati dok god možemo.
Jarane tebi savjetujem da se sklonis sa foruma jer ako nastavis ni NG neces dozivjeti...pij ljekice i gledaj kako 'tice lete,,,zabe krekecu..jer ti je mozak murjaski ionako sprzen,,,E jedno pitanje ..zashto uvijek dva murjaka idu zajedno??
A kada je u pitanju Tramp..nije on sve to sam smislio..da je ideja globalizacije pogubna za USA..skuzili su neki drugi da zuti deset puta vise rade i da ce takvim nacinom za 20 godina sjebati ameriku koja ne bi vise postojala..a do takve situacije su je doveli takozvani demokrati...kriminalac do kriminalca kao i takozvanoj vasoj lijepoj (nekad je bila) .amerika se zatvara i boli je kurac za ostatak svijeta...sama po sebi sa svojim resursima moze zivjeti izolovano najmanje 200 godina..E sad,,kad ne bude vise amera u EU nastupa Njemacka..a onda stari antagonizmi..se bude i odjednom vidis kako se povijest ponavlja..Rusi mudro sa strane cute i cekaju trenutak kao i Kinezi koji imaju svoje planove za slijedecih 500 godina a sluze se filozofijom...tiha voda brege lomi..Eto ukratko pravac u kojemu trebas razmisljati..A znas sto se desava na Balkanu kada se desavaju svjetski lomovi..pa onda razmisljaj malo sire ako ti murjachi krompiric u glavi dozvoljava .Bujrum::))
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Lejzbijanje:'HV je cinila zlocine u Oluji.Srbi su 'nejac'.
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» MASOVNO STRADANJE SRBA U PODRINJU!
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» MASOVNO STRADANJE SRBA U PODRINJU!
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 1 of 6