Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera"
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi u Oluji "pretrpjeli stradanje nesagledivih razmjera"
vidim da suljo nije samo kaji i meni nadahnuće, muze koje nastaju suljinom pojavom privlače nas kao lepira noćna lampa!!michaellcmacha wrote:Ne pratite vi vijesti... Srbi su po eurostatu trenutno prvi u europi po svim pokazateljima... Vele da bi oni mogli preuzeti i predsjedanje europom ma godinu ako ne i dvije, umjesto do sada samo pol godine... To je jedino trenutno izgledno riješenja za europu...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
jesi ti prepozno guzu koju je mentalni stavio? možda je to sorina prije 45 godinaveber wrote:Zanimljivo kako dio srblja i bosilja konstantno koristi st.ch pa sh. Kao da ne kužimo tekst bez dijakritičkih znakova. Znam da su oni turbo menadžeri i kompjutorski majstori pa im se ne da tipkovnicu prebaciti na eu qwertz.
Ostala ekipa od bosilja traži gramatičke greške kao da smo na jezičnom forumu.
Ja mogu napisati super foru, stoput bolju od sranja kakva piše tre, i kaja će svejedno čestitati njemu, a moj će post prešutjeti.
To jednostavno nije u redu.
crvenkasti-
2014-04-17
što ti drugo preostaje nego da si staviš trakicu oko nadlaktice... nema ti druge... a ni treće...crvenkasti wrote:Ja mogu napisati super foru, stoput bolju od sranja kakva piše tre, i kaja će svejedno čestitati njemu, a moj će post prešutjeti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:što ti drugo preostaje nego da si staviš trakicu oko nadlaktice... nema ti druge... a ni treće...crvenkasti wrote:Ja mogu napisati super foru, stoput bolju od sranja kakva piše tre, i kaja će svejedno čestitati njemu, a moj će post prešutjeti.
Glup ti je post. Gluplji nego i inače.
crvenkasti-
2014-04-17
glup je i kapetan prve klase, ali sreća tvoja...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:što ti drugo preostaje nego da si staviš trakicu oko nadlaktice... nema ti druge... a ni treće...crvenkasti wrote:Ja mogu napisati super foru, stoput bolju od sranja kakva piše tre, i kaja će svejedno čestitati njemu, a moj će post prešutjeti.
2015-08-08
glup je i kapetan prve klase, ali sreća tvoja...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:što ti drugo preostaje nego da si staviš trakicu oko nadlaktice... nema ti druge... a ni treće...crvenkasti wrote:Ja mogu napisati super foru, stoput bolju od sranja kakva piše tre, i kaja će svejedno čestitati njemu, a moj će post prešutjeti.
2015-08-08
čujem da ti je mama zagrepčanka i da si ju napustio i otičao s tajom u čejene... sad kad je više nea stan koji si naslijedio ti je skroz ok...
2015-08-08
čujem da ti je mama zagrepčanka i da si ju napustio i otišao s tajom u čejene... sad kad je više nema stan koji si naslijedio ti je skroz ok...
2015-08-08
Nisam vidio, niti me zanima.tre wrote:jesi ti prepozno guzu koju je mentalni stavio? možda je to sorina prije 45 godinaveber wrote:Zanimljivo kako dio srblja i bosilja konstantno koristi st.ch pa sh. Kao da ne kužimo tekst bez dijakritičkih znakova. Znam da su oni turbo menadžeri i kompjutorski majstori pa im se ne da tipkovnicu prebaciti na eu qwertz.
Ostala ekipa od bosilja traži gramatičke greške kao da smo na jezičnom forumu.
Zanimljivo mi je kako srblje i bosilje koriste ch,sh i sl.
A sve neki turbo menadžeri.
Imaju qwerty tipkovnicu koju mogu prebaciti na qwertz. Ali neka pišu.
Drago mi je da ih peče.
2014-12-30
Kad se nisam prevrnuo od smijeha ....ovaj polupodaprani polucigan i gluperda zingaro bi sa ženama malo razgovarao o kulturi. Pa debilu daj malo pogledaj kakve si sve idiotarije i gnjusobe nadrobio tokom godina i sad bi ti o kulturi Nadalje, toliko si glup da još nisi savladao pisanje na forumu pa bauljaš sa tim "sh" kao da su drugi isto retardirani kao ti pa ne mogu prepoznati kada se radi o "s", a kada o "š". Onda opet pišeš "ch" za č, a c znači c osim kada je prema potrebi ć . Jebote, koji nered mora bit u toj tvojoj ciganskoj tintari.mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:mentalitet wrote:YekeYeke wrote:kaya wrote:
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
na ovo se odnosimentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:mentalitet wrote:YekeYeke wrote:hahha...što mu šuknu...kaya wrote:
Sa zyklonom B nadam se.
Shto jest jest..i to na visokom ustashkom mentalnom nivou,,da prostish zaboli me kurchina za tu spermushicu...ali je indikativno sasvim neshto drugo i kod nje kao uostalom kod vecine hrvata kojima podsvijest upravlja sa ono malo ganglija koje posjeduju.Svaki srednjoshkolac zna u kojemu se kontekstu spminje taj otrovni plin..pa da ti prevedem ..nakon shto bi pobili sve ostale zidove (jebote ..pa nashi schwapski uzori su to radili na jedan perfektan nachin..a mi ako zelimo da budemo kao schwabe moramo ih slijediti u stopu...ma shta u stopu ..i vishe od toga kao u Jasenovcju) koji su preostali u Cro..preshli bi na ostatak srba a onda bi doshli na red i hrvati koji se ne slazu sa nashom ustashkom ideologijom..Sto je najgore,,mene bi bilo sram upotrebljavati ime toga bojnog otrova u cijem je nazivu sazeta sva muka holokausta..Ali ta spermushica,,koja mrzi prvo sebe pa onda i sav ljudski rod nashla je utjehu u psima,,zato kad pashchetu kaze sjedi,,,ono sjedne a ona misli da je to zato shto ona ima moc nad zivotinjom dok zivotinja to radi zbog hrane zato shto je inteligentnija od svoga "gospodara"To je jedan od njenih bolesnih vizija kako bi trebalo sa ljudima chiniti kada se ne slazu sa njom..Bolje da ju je caca izdrkao na lopatu nego shto je napravio takvog monstruma,,i onda se pitaju neki normalniji ljudi zashto hrvati prebijaju svoje zene,,evo ja koji ne bi mrava zgazio ovoj bi polomio sve koshchice u tijelu ne zato shto je zensko nego zato shto je glupo zensko a to me najvishe iritira...glupa zena je gora od bilo kakve zivotinje ili insekta..Idi ganjaj samu sebe i pravi se da si mushko...sunce ti jebem koliko bolesnika na ovome forumu,,,chast rijetkim iznimkama::)))
Samo sam se metaforichki izjasnio da se poslije valjanja sa krmcima u njihovom blatu morash otushirati da ne smrdish sam sebi...kuzish intelektualko??
Mentalitetu, da li bi zveknuo Kaju da ti da?
Gle ..ti se bash dobro uklapash u ovaj forum jer imate isti mentalitet zvali se vi srbi ili hrvati..Mene privlache pametne zene sa kojima mogu razmijeniti ,,recimo mishljenja o kulturi,,gljivama ..prirodi,,,cvijecu i svemu onome sto nas zanima..Zene njenog kalibra zaobilazim u velikom luku jer po meni nemaju nishta produhovljeno ni zenstveno u sebi..Ovo pitanje si mi postavio zato shto je kod idiota hrvata i srba uvrijezeno mishljenje da se voli onaj koji se svadja..Vec sam davno napisao negdje da nisam doshao ovdje traziti pichke ,to samo idiot moze....do sada nisam jebo ni jednu kuravu u zivotu ..ako je bilo onda je bilo prvenstveno zato shto sam te zene poshtivao i cijenio kao ljude pa tek onda sam na njima primjecivao guzicu,sise,,,ochi...usne. ..svojevremeno sam u Zg bio Pimp pa znam tipove ovih zena) Pa mislim,,,daj malo prochitaj neshto o psihologiji pa se javi..Je si ti iz Bukovice??Nikakve razlike nema izmedju tebe i Vuka..trea i ostalih ogranichenih tipova.Jer da ima ne bi ovaj forum bombardirao glupostima iz srpske shtampe koju vjerujem chak ni srbi ne chitaju toliko kao hrvati..
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Lejzbijanje:'HV je cinila zlocine u Oluji.Srbi su 'nejac'.
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» MASOVNO STRADANJE SRBA U PODRINJU!
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» MASOVNO STRADANJE SRBA U PODRINJU!
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 6 of 6