Dodik protiv odlaska Miloševića u Knin
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Dodik protiv odlaska Miloševića u Knin
Hektorović wrote:mislim prati nas več godinama, trebao bi upratit finese
očito je stvar pristupa, on se tu zajebaje..
za razliku od pizzona koji ovdje dolazi kao na prvu crtu bojišta :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Staraću se. Za ovo ostalo me ionako zabole.epikur37 wrote:;)[/b]dzango wrote:Ovde sam da se zabavim i ubijem vreme i ništa intelektualno me ne zanima. Nešto kao Fejs i Instać za matore. Ne predstavljam nikakvu srpsku stranu ili sagovornika. Za to imate Pižona.[/quote]epikur37 wrote:dzango wrote:Baš me zabole za političku klimu među Hrvatima.Hektorović wrote:
Pa po vama svako sa malo "karaktera" i fajterizma ispada krvoločni ustaša. Kažem uvijek me šokira vaše totalno nepoznavanje političkih diferencijacija i klime među Hrvatima.
ne bi se reklo
tu si, družimo se
bio bi red da nas malo bolje i upoznaš
:)
A pored svega ako iole držiš sebe kao ozbiljnog srpskog sugovornika ili polu/intelektualca dobro je znati stanje u hrvatskoj.
Najebali smo, a vi još više :D
kaj god u tebi nikad nisam vidio nikakvog radikala...tu i tamo nabacuješ se stereotipima ali iza toga ne vidim nikakvu ostrašćenost nego više-manje standardnu šegu.
Sve u svemu, živio ti meni ako ništa zabavljaj ovu našu žensku ekipu ;)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne zajebaje se, pokvaren je do kosti. Žao mi je da to ne vidišepikur37 wrote:Hektorović wrote:mislim prati nas več godinama, trebao bi upratit finese
tre wrote:ne zajebaje se, pokvaren je do kosti. Žao mi je da to ne vidišepikur37 wrote:Hektorović wrote:mislim prati nas več godinama, trebao bi upratit finese
mislim da slabo prifilirate ljude.
2015-08-06
biće da si ti tu kratak, očito ne vidiš stvari kako treba zbog mimikrije koju baca.epikur37 wrote:tre wrote:ne zajebaje se, pokvaren je do kosti. Žao mi je da to ne vidišepikur37 wrote:Hektorović wrote:mislim prati nas več godinama, trebao bi upratit finese
mislim da slabo prifilirate ljude.
epikur37 wrote:Ne želim Hrvatsku vidjeti ni u kakvim jugoistočnim asocijacijama, ali pogledam politiku, nspm i nin tu i tamo.
Susjedi smo i to se neće nikad promijeniti i bilo bi dobro da smo bolji susjedi.
u tom smislu moja je podrška plenkijevom prgmatizmu i potezima.
žali bože što je kod vas majmun na vlasti.
Epi glumi smirenost, pribranost, intelektualca, pa nazove Predsednika Srbije majmunom
Tesko da bi mogao neke političke vazne pregovore da vodiš , ako tako izletiš ko osigurac.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nije u redu, prema majmunu.Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:Ne želim Hrvatsku vidjeti ni u kakvim jugoistočnim asocijacijama, ali pogledam politiku, nspm i nin tu i tamo.
Susjedi smo i to se neće nikad promijeniti i bilo bi dobro da smo bolji susjedi.
Epi glumi smirenost, pribranost, intelektualca, pa nazove Predsednika Srbije majmunom
Tesko da bi mogao neke političke vazne pregovore da vodiš , ako tako izletiš ko osigurac.
2014-04-19
pa ne da je majmun nego je iskompleksirani do bola majmun, odvratno ljigava lažljiva licemjerna spodoba.Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:Ne želim Hrvatsku vidjeti ni u kakvim jugoistočnim asocijacijama, ali pogledam politiku, nspm i nin tu i tamo.
tre wrote:pa ne da je majmun nego je iskompleksirani do bola majmun, odvratno ljigava lažljiva licemjerna spodoba.Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:Ne želim Hrvatsku vidjeti ni u kakvim jugoistočnim asocijacijama, ali pogledam politiku, nspm i nin tu i tamo.
Hrvati&Srbi su isti, samo taj stav prema Vučiniću pokazuje da su isti...
Vama dirigent ni ne treba, verovatno bi vam to i sam objasnio...
Tako perfektno u horu ste usaglaseni da covek ne poveruje.
Mihin pristup je realniji u ovom slucaju.
Predstavite konkretne argumente, na osnovu kojih možemo da govorimo.
Ja sam predstavio neke.
Rek'la kaz'la, drz'te lopova, sto je i Vucinic radio, nije dovelo do konkretnih akcija.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojimadzango wrote:Tu su se rodili. Jebiga, nisu birali.michaellcmacha wrote:koji će kurac uopće u hrvatskoj.. to je preciznije pitanje....dzango wrote:Koji će kurac Srbi tamo?
Klonim se takve logike, pošto recimo Bošnjaci to primjenjuju prema nama.
Nisu ni Srbi bili u HR.Noor wrote:to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojimadzango wrote:Tu su se rodili. Jebiga, nisu birali.michaellcmacha wrote:
koji će kurac uopće u hrvatskoj.. to je preciznije pitanje....
2014-04-19
Noor wrote:to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojimadzango wrote:Tu su se rodili. Jebiga, nisu birali.michaellcmacha wrote:
vi, pravi hrvati, nemate osjećaj ni uvid....za situaciju
povijest je spora ali temeljita....tako će i ovo pitanje poklopiti.
2015-08-06
da su ih krvoloci ustaše pobili, a ostatak otjerali odavde, nikada se oni ovamo ne bi vratilimichaellcmacha wrote:i to dođu se skloniti od nato bombardiranja, ono kud će šta će i ravno ustašama u raljeNoor wrote:Pa što ne odu iz drzave koja slavi ta ubistva?dzango wrote:Jebiga, prava manjina su praksa u svim evropskim državama.Noor wrote:kakva yebena prava manjina? pa što to mi smijemo, a vi ne u ovoj zemlji? imate ne sva prava, nego i veća, jer je netko bio malo blesav i to dozvoliodzango wrote:
Zbog izbornih zakona i prava manjina zagarantovanih Ustavom i zakonima.
inače, nemate što raditi u vladi države čije nacionalne blagdane ne priznajete
Normalno da ne priznaju za praznik pogrom i ubistva na kućnom pragu vlastitog naroda.
Kako mogu i dalje tu živjeti?
Čak sto vise, 95. odu, pa se onda opet vrate u tu ustašiju :))
nego su im naložili evakuaciju jer "biološka masa se morala sačuvati za nešto što će tek uslijediti"(S. Štrbac, 1995.)
Svedeni su na manjinu,i ako izuzmemo zap.Hercegovinu,na manjinu u enklavama.Noor wrote:to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojimadzango wrote:Tu su se rodili. Jebiga, nisu birali.michaellcmacha wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Svedeni su na manjinu,i ako izuzmemo zap.Hercegovinu,na manjinu u enklavama.Noor wrote:to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojimadzango wrote:
Tu su se rodili. Jebiga, nisu birali.
za to je kriva antihercegbosanska politika
vas ljevičara koji bosnu vidite kao malu jugoslaviju
i njih desničara, koji muslimane vide kao cvijeće i dodrinašenje
................
i jedno i drugo pogubno, u tom čekiću i nakovnju naši nisu imali šansu
ovaj poraz pratim cijeli život jer je povijesni poraz a ne događaju se takve stvari za vikend ili kroz godinu dvije...nego traju.
I zaslužene su.
mi tamo jesmo propali ali nećete si ni vi ovamo usrećiti s tim, neka bude
2015-08-06
crvenkasti je sačuvana biološka masaNoor wrote:da su ih krvoloci ustaše pobili, a ostatak otjerali odavde, nikada se oni ovamo ne bi vratilimichaellcmacha wrote:i to dođu se skloniti od nato bombardiranja, ono kud će šta će i ravno ustašama u raljeNoor wrote:Pa što ne odu iz drzave koja slavi ta ubistva?dzango wrote:Jebiga, prava manjina su praksa u svim evropskim državama.Noor wrote:
kakva yebena prava manjina? pa što to mi smijemo, a vi ne u ovoj zemlji? imate ne sva prava, nego i veća, jer je netko bio malo blesav i to dozvolio
inače, nemate što raditi u vladi države čije nacionalne blagdane ne priznajete
Normalno da ne priznaju za praznik pogrom i ubistva na kućnom pragu vlastitog naroda.
nego su im naložili evakuaciju jer "biološka masa se morala sačuvati za nešto što će tek uslijediti"(S. Štrbac, 1995.)
Nije tačno. Norka je na tarabi čitala nešto drugo.jastreb wrote:Svedeni su na manjinu,i ako izuzmemo zap.Hercegovinu,na manjinu u enklavama.Noor wrote:to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojimadzango wrote:
dzango wrote:Nije tačno. Norka je na tarabi čitala nešto drugo.jastreb wrote:Svedeni su na manjinu,i ako izuzmemo zap.Hercegovinu,na manjinu u enklavama.Noor wrote:to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:
Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojima
Baš :)
2015-08-06
Rasapad BiH ovako ili onako meni osobno emotivno će biti posve dovoljna zadovoljština za svu hrvatsku izdaju tog naroda tamo i propale politike zapada.
Pa da ni milimetar te zemlje ne dobijemo.
Pa da ni milimetar te zemlje ne dobijemo.
2015-08-06
Biloška masa.tre wrote:crvenkasti je sačuvana biološka masaNoor wrote:da su ih krvoloci ustaše pobili, a ostatak otjerali odavde, nikada se oni ovamo ne bi vratilimichaellcmacha wrote:i to dođu se skloniti od nato bombardiranja, ono kud će šta će i ravno ustašama u raljeNoor wrote:Pa što ne odu iz drzave koja slavi ta ubistva?dzango wrote:
Jebiga, prava manjina su praksa u svim evropskim državama.
Baš. To da. Dobri su za kompost.
nisu, al već dugo jesu i tako treba i bitidzango wrote:Nisu ni Srbi bili u HR.Noor wrote:to uopće nije usporedivo, pa vi bosanski hrvati niste manjina u BIHHektorović wrote:Noor wrote:Al mogu birati gdje ce zivjeti..valjda tamo gdje im je ugodno i gdje su među svojimadzango wrote:
međutim, šta ima veze što niste bili manjina po Ustavu 1990.?
jel vam to dalo pravo da podrivate i rujete? da u jesen 1990. "Srpsko nacionalno vijeće" proglasi "autonomiju srpskog naroda" u dijelu Hrvatske s većinskim srpskim stanovništvom, pa onda to područje prozovete "Srpska autonomna oblast Krajina", a u proljeće 1991. skupština te vaše tvorevine donosi "zakon" kojim u TUĐOJ državi proglašavate Republiku Srpsku Krajinu, postavite "vladu" RSK i zubara Babića za prvog predsjednika?
odakle vam pravo za to?
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Kenwood Kenon diskretno upozorio Pupovca i Miloševića:'Trebali bi doći u Knin'
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
» Dodik vodi protiv Vučića ostalo još 80 minuta do kraja
» Dodik, Džaferović i Komšić jednoglasno protiv priznanja Kosova
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
» Dodik vodi protiv Vučića ostalo još 80 minuta do kraja
» Dodik, Džaferović i Komšić jednoglasno protiv priznanja Kosova
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
Page 10 of 13