Dodik protiv odlaska Miloševića u Knin
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Dodik protiv odlaska Miloševića u Knin
Aha tu sam te čekao.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/dodik-protiv-odlaska-milosevica-u-knin-to-je-neprihvatljivo-mislim-da-se-to-nece-dogoditi-1421023
Sad si otkrio svoje pravo lice.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/dodik-protiv-odlaska-milosevica-u-knin-to-je-neprihvatljivo-mislim-da-se-to-nece-dogoditi-1421023
Sad si otkrio svoje pravo lice.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Dodik protiv odlaska Miloševića u Knin
Kaže Dodik da bi to dall legitomitet hrvatskoj vojnoj operaciji.
A ti misliš da je to nelegetlmno jel ?
Sad si se otkrio.
Bilježim plus Plenkovicu.
Govno jedno skužio sam te kad si podržao Selmu.
Gotov si pajdo.
A ti misliš da je to nelegetlmno jel ?
Sad si se otkrio.
Bilježim plus Plenkovicu.
Govno jedno skužio sam te kad si podržao Selmu.
Gotov si pajdo.
2014-04-11
Cigane jedan ti ćeš govorit kako Hrvatska nije imala legitimet da oslobodi svoj teritorij
Sad sam te upecao na ljepljenku
Skužija san te kad si Selmu izabrao al sad si se razotkrio
Sad sam te upecao na ljepljenku
Skužija san te kad si Selmu izabrao al sad si se razotkrio
2014-04-11
Ti ćeš letit da ti jeben mater četničku i šta Oluja nije legitimna.
Fino granica zatvorena ekonomija pa pa pa ti seri i dalje.
Sad si se razotkrio da podržavaš SAO Krajinu
Fino granica zatvorena ekonomija pa pa pa ti seri i dalje.
Sad si se razotkrio da podržavaš SAO Krajinu
2014-04-11
Dodi je ovo inače naredio Adem Vuchiqi koji ga sad drži “za muda”
RS je de facto u bankrotu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A on se...nešto pita?
Ono...ja sam protiv 7 točke dnevnog reda u UN...
Ono...ja sam protiv 7 točke dnevnog reda u UN...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
oni bi gecrknuli odavno da im nije pogranične trgovine gdje im hrvati ostave koju kunu za cigarete i šrot od odjeće i obuće... aj grah i rakija još i mogu proći jer znaju da tu ne smiju kemijati...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:oni bi gecrknuli odavno da im nije pogranične trgovine gdje im hrvati ostave koju kunu za cigarete i šrot od odjeće i obuće... aj grah i rakija još i mogu proći jer znaju da tu ne smiju kemijati...
gecrknuli su sad, pa ga Adem Vuchiqi angažira umjesto Vulina. Ovise potpuno o financijskim prijenosima iz Srbije.
2018-04-10
Nebitno kas se gleda na kraju balade. Biili su vec i drugi cak i vodje pobune na proslavi. Bit ce svi samo polako. U eri youtubea i novinarstva i svega tesko je graditi mitomaniju kad postoje dokazi da je bazirano na trulim temeljima. Oluja je zakon. Cistili su sela, proganjali i ubijali, po meni su i lišo prošli što su zaslužili. A ja sam još i mekan
Guest- Guest
a od tih prijenosa iz srbije budu tanano kakali...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:oni bi gecrknuli odavno da im nije pogranične trgovine gdje im hrvati ostave koju kunu za cigarete i šrot od odjeće i obuće... aj grah i rakija još i mogu proći jer znaju da tu ne smiju kemijati...
gecrknuli su sad, pa ga Adem Vuchiqi angažira umjesto Vulina. Ovise potpuno o financijskim prijenosima iz Srbije.
2015-08-08
Šta to mene brige ?Hektorović wrote:Dodi je ovo inače naredio Adem Vuchiqi koji ga sad drži “za muda”
Rekao je da je to nelegitimna akcija dakle podržava sao Krajinu a ne priznaje RH
Gotov je
Ja sam ga otpisao nakon onoga sa Selmom a ovo mi je sad samo potvrdio
Ajmo slom ekonomije i nek te jebe tvoja vlastita raja
2014-04-11
michaellcmacha wrote:a od tih prijenosa iz srbije budu tanano kakali...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:oni bi gecrknuli odavno da im nije pogranične trgovine gdje im hrvati ostave koju kunu za cigarete i šrot od odjeće i obuće... aj grah i rakija još i mogu proći jer znaju da tu ne smiju kemijati...
Drži se za slamku, a izbori su najesen. U BiH je i ekonomski i epidemiološki znatno gora situacija nego u HR.
Dodo lako uz Trumpa postane politička kolaterala COVID-a
2018-04-10
RayMabus wrote:
Gotov je
Pa rekoh ja onda, u nezavidnoj je financijskoj situaciji. U Hercegovini već ima totalnu popunu, Banja Luka ako padne teško mu se piše.
Do sad je držao 2/3 parlamentarne većine kroz obilato proračunsko darivanje raznih lupeža, a sad taj novac nestaje.
2018-04-10
Neka ga da ga ne gledam više.Hektorović wrote:RayMabus wrote:
Gotov je
Pa rekoh ja onda, u nezavidnoj je financijskoj situaciji. U Hercegovini već ima totalnu popunu, Banja Luka ako padne teško mu se piše.
Do sad je držao 2/3 parlamentarne većine kroz obilato proračunsko darivanje raznih lupeža, a sad taj novac nestaje.
Sve mi je rekao sa Selmom a ovo je sad samo potvrdio da RS podržava napad na RH i ne priznaje je kao državu.
Pa pa
2014-04-11
pa treba samo biti objektivan i usporediti 1991. i Oluju... iako je bilo nekoliko incidenata srbovi bi rad da se to prikaže institucionaliziranim zločinom poput onog kojeg su oni vršili 1991... to što srpski narod iz tzv sao krajine nije imao hrabrosti ostati i suočiti se sa hrvatima nakon poraza to je drugi par postola... eno ona šimpraga za saborskom govornicom pokušava nabijati hrvatskoj komplekse što je kao osmogodišnjakinja morala otići iz hrvatske, a nekim čudom se vrnula u istu već 4 godine kasnije što nedvojbemo ukazuje da su njeni mogli ostati i nakon Oluje... kao što su neki i ostali, ili se vratili još u tom mjesecu... mala lopužica je zaboravila reći da su njeni pobjegli od bombardiranja srbije i sklonili se u hrvatsku i kad su vidjeli da ih nitko ne doživljava odlučili su ostati...MaximusDecimusMiridije wrote:Nebitno kas se gleda na kraju balade. Biili su vec i drugi cak i vodje pobune na proslavi. Bit ce svi samo polako. U eri youtubea i novinarstva i svega tesko je graditi mitomaniju kad postoje dokazi da je bazirano na trulim temeljima. Oluja je zakon. Cistili su sela, proganjali i ubijali, po meni su i lišo prošli što su zaslužili. A ja sam još i mekan
2015-08-08
pa kad ga odjebu kretenčina će doći u hrvatsku živjeti... vrlo vjerojatno ima i hrvatske dokumente...RayMabus wrote:Neka ga da ga ne gledam više.Hektorović wrote:RayMabus wrote:
Gotov je
Sve mi je rekao sa Selmom a ovo je sad samo potvrdio da RS podržava napad na RH i ne priznaje je kao državu.
Pa pa
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Neće još. Još je predsjednik Srba u predsjedništvu BiH. Vjerovatno potop na ovim lokalnim izborima al će i dalje jbta Komšića.
2014-04-11
Zid , žica , jarak , krokodili..... ekonomski kolaps i potop na lokalnim izborima.
Pa ti vidi koga ćeš ti pravit budalom sa Selmom a sad si još rekao i da si četnik koji ne priznaje RH
Pa pa
Pa ti vidi koga ćeš ti pravit budalom sa Selmom a sad si još rekao i da si četnik koji ne priznaje RH
Pa pa
2014-04-11
Gledam koji su to lokalni izbori jer ja to ni ne pratim. Sad će ga potpit.
15.11
A ima da se govana najede do tada i on i svi birači u RS
15.11
A ima da se govana najede do tada i on i svi birači u RS
2014-04-11
Bude BL teški ekonomski kolaps doživila do 15.11 pa nek mu daju glas njemu i njegoovj politici podržavanja Selme i zabijanja noža u leđa svim Hrvatima i politici di on podržava kao RS napad na drugu državu i ne priznaje je.
Dajte mu glas da vas vidim.
Izričito sam bio za to da Medved dođe u Grubore ako ovi dođe u Knin da se više neke tenzije barem smanje u Hrvatskoj a on je druga država i priča o RH kao da je to njegova pričija i još podržava napad na istu koji je u ratu vršen s teriotrija RS i ne priznaje tu istu državu nit je za smirivanje tenzija u Hrvatskoj.
Jebat ću ti mater i tebi i svima ko tako razmišlja u toj RS.
Dajte mu glas da vas vidim.
Izričito sam bio za to da Medved dođe u Grubore ako ovi dođe u Knin da se više neke tenzije barem smanje u Hrvatskoj a on je druga država i priča o RH kao da je to njegova pričija i još podržava napad na istu koji je u ratu vršen s teriotrija RS i ne priznaje tu istu državu nit je za smirivanje tenzija u Hrvatskoj.
Jebat ću ti mater i tebi i svima ko tako razmišlja u toj RS.
Last edited by RayMabus on 31/7/2020, 19:36; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kenwood Kenon diskretno upozorio Pupovca i Miloševića:'Trebali bi doći u Knin'
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
» Dodik vodi protiv Vučića ostalo još 80 minuta do kraja
» Dodik, Džaferović i Komšić jednoglasno protiv priznanja Kosova
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
» Dodik vodi protiv Vučića ostalo još 80 minuta do kraja
» Dodik, Džaferović i Komšić jednoglasno protiv priznanja Kosova
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
Page 1 of 13