Dodik protiv odlaska Miloševića u Knin
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Dodik protiv odlaska Miloševića u Knin
Bude BL teški ekonomski kolaps doživila do 15.11 pa nek mu daju glas njemu i njegoovj politici podržavanja Selme i zabijanja noža u leđa svim Hrvatima i politici di on podržava kao RS napad na drugu državu i ne priznaje je.
Dajte mu glas da vas vidim.
Izričito sam bio za to da Medved dođe u Grubore ako ovi dođe u Knin da se više neke tenzije barem smanje u Hrvatskoj a on je druga država i priča o RH kao da je to njegova pričija i još podržava napad na istu koji je u ratu vršen s teriotrija RS i ne priznaje tu istu državu nit je za smirivanje tenzija u Hrvatskoj.
Jebat ću ti mater i tebi i svima ko tako razmišlja u toj RS.
Dajte mu glas da vas vidim.
Izričito sam bio za to da Medved dođe u Grubore ako ovi dođe u Knin da se više neke tenzije barem smanje u Hrvatskoj a on je druga država i priča o RH kao da je to njegova pričija i još podržava napad na istu koji je u ratu vršen s teriotrija RS i ne priznaje tu istu državu nit je za smirivanje tenzija u Hrvatskoj.
Jebat ću ti mater i tebi i svima ko tako razmišlja u toj RS.
Last edited by RayMabus on 31/7/2020, 19:36; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Gledam koji su to lokalni izbori jer ja to ni ne pratim. Sad će ga potpit.
15.11
A ima da se govana najede do tada i on i svi birači u RS
U međuvremenu je kupio i Doboj i Bijeljinu, tako da je stvarno imao totalnu 2/3 dominaciju
Ali sad je nažalost došla naplata
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kako misliš na žalostHektorović wrote:RayMabus wrote:Gledam koji su to lokalni izbori jer ja to ni ne pratim. Sad će ga potpit.
15.11
U međuvremenu je kupio i Doboj i Bijeljinu, tako da je stvarno imao totalnu 2/3 dominaciju
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kako misliš na žalostHektorović wrote:RayMabus wrote:Gledam koji su to lokalni izbori jer ja to ni ne pratim. Sad će ga potpit.
15.11
SDS je puno lošija opcija po Hrvatske interese.
Van njegovog folklornog srbovanja, sa Dodom smo se mogli dogovorit, dok će SDS uvijek stati na stranu Bošnjaka protiv Hrvata.
2018-04-10
To ja i epi već godinama pišemo.
2018-04-10
Nisam ni znao da ima te lokalne izbore. Do 1.10 im je svakako zid , žica , jarak , krokodili jer je u Hrvatskoj turistička sezona a posli zavisi koliko budu imali zaraženih.
Koliko čujem danas su imali rekord pa krokodili stoje do 1.10 100%
Koliko čujem danas su imali rekord pa krokodili stoje do 1.10 100%
2014-04-11
SDS na lokalnoj razini nam ne znači ništa.Hektorović wrote:To ja i epi već godinama pišemo.
Ako su pametni glasat će za reformiste dakle ni za Dodika ni SDS jer tako ih slamaš ( korupciju ) a kad je za predsjednika onda možeš i Dodik.
To su lokalni izbori , nisu parlamentarni.
Last edited by RayMabus on 31/7/2020, 19:56; edited 1 time in total
2014-04-11
koga briga mi imamo svog novog srbina Borisa... Dodo je imao šansu u prokockao ju je... a ovo u vezi nekakvog dila između sds i sda protiv hrvata je manje bitna stavka, s obzirom da je hrvatima u BiH u svakom slučaju isto... jedino bi imbilo bolje da se kojim slučajem uspjelo u okviru daytona konstituirati treći entitet... s obzirom da nije... hrvati u
BiH imaju vrlo malo manevarskog prostora... s obzirom na moguće razvoje situacije u budućnosti, za hrvate iz srednje bosne koji žive u enklavama i koji su politički derogirani, najbolje bi bilo da svi dosele ili u hrvatsku ili u hercegovinu. što se tiče Dode vas dvojica ne znate, a trebali bi znati, da dotični ima poprilično imovine u okolici Dugog Sela, koja je formalno na ime drugih osoba ali stvarno se radi o miloradovoj imovini i on bi što se njega tiče mogao sutra doći u hrvatsku živjeti, em ima gdje em ima s čim...
BiH imaju vrlo malo manevarskog prostora... s obzirom na moguće razvoje situacije u budućnosti, za hrvate iz srednje bosne koji žive u enklavama i koji su politički derogirani, najbolje bi bilo da svi dosele ili u hrvatsku ili u hercegovinu. što se tiče Dode vas dvojica ne znate, a trebali bi znati, da dotični ima poprilično imovine u okolici Dugog Sela, koja je formalno na ime drugih osoba ali stvarno se radi o miloradovoj imovini i on bi što se njega tiče mogao sutra doći u hrvatsku živjeti, em ima gdje em ima s čim...
2015-08-08
Dodo car!
Epi, javi se..
Epi, javi se..
RayMabus wrote:SDS na lokalnoj razini nam ne znači ništa.Hektorović wrote:To ja i epi već godinama pišemo.
Ako su pametni glasat će za reformiste dakle ni za Dodika ni SDS jer tako ih slamaš ( korupciju ) a kad je za predsjednika onda možeš i Dodik.
Lokalna razina poprilično znači zbog podjele love, općine u BiH drže puno više love nego u HR.
Dodiku trebaju 2/3 u parlamentu RS, bez toga je samo promatrač u predsjedništvu. Upravo je sa te 2/3 i blokirao onu tužbu Komšića i Džaferovića oko pelješkoga.
2018-04-10
Car na aparatima koji će do 15.11 kad su lokalni izbori u RS doživit potop.Noor wrote:Dodo car!
Epi, javi se..
2014-04-11
To nisu isti izbori.Hektorović wrote:RayMabus wrote:SDS na lokalnoj razini nam ne znači ništa.Hektorović wrote:To ja i epi već godinama pišemo.
Lokalna razina poprilično znači zbog podjele love, općine u BiH drže puno više love nego u HR.
Dodiku trebaju 2/3 u parlamentu RS, bez toga je samo promatrač u predsjedništvu. Upravo je sa te 2/3 i blokirao onu tužbu Komšića i Džaferovića oko pelješkoga.
Parlamentarni su im tek 2022
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2018_Bosnian_general_election
Ako su pametni oni u BL će glasat za reformiste dakle protiv korupcije , ni za Dodika ni SDS
To su lokalni , općinski.
2014-04-11
RayMabus wrote:To nisu isti izbori.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2018_Bosnian_general_election
Ako su pametni oni u BL će glasat za reformiste dakle protiv korupcije , ni za Dodika ni SDS
To su lokalni , općinski.
Kakvi reformisti, dva su bloka kod njih SDS/PDP i ovaj oko Dodikovog SNSDa
SDS/PDP su baš žešći četnici... Dok Dodo jest da srbuje, ali je politički pragmatičan.
Opoziciona političarka u RS-u Jelena Trivić veliča zločinca Dražu Mihailovića
https://www.klix.ba/vijesti/bih/opoziciona-politicarka-u-rs-u-jelena-trivic-velica-zlocinca-drazu-mihailovica/191017040
Last edited by Hektorović on 31/7/2020, 21:02; edited 1 time in total
2018-04-10
RayMabus wrote:To nisu isti izbori.
Ako Dodo popuši lokalne, kreće parlamentarno preslagivanje.
2018-04-10
Pa nek popuši. Ja sam ga otpisa nakon onoga sa Selmom. Ne želim s njime imat posla.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:koga briga mi imamo svog novog srbina Borisa... Dodo je imao šansu u prokockao ju je... a ovo u vezi nekakvog dila između sds i sda protiv hrvata je manje bitna stavka, s obzirom da je hrvatima u BiH u svakom slučaju isto... jedino bi imbilo bolje da se kojim slučajem uspjelo u okviru daytona konstituirati treći entitet... s obzirom da nije... hrvati u
S Dodom imamo puno više manevarskog prostora, dok SDS/PDP idu po onome, što je za hrvate loše to za srbe dobro. Dakle radije bi 50% pod totalnom bošnjačkom kontrolom, nego da postoji neki hrvatski faktor.
Dodo pak sam uglavnom nema ideologiju osim love i vlasti.
2018-04-10
A pazi, dogovor je da narodi sami izaberu svoje predstavnike u vlast.RayMabus wrote:Pa nek popuši. Ja sam ga otpisa nakon onoga sa Selmom. Ne želim s njime imat posla.
Zamisli da sad Bošnjaci po podobnosti uvjetuju Hrvatske ministre, pa to je upravo ono što ne želimo.
No da ne mislimo dizati ruke na takve gadarije, ne mislimo...
2018-04-10
a znači tu je promicao i borio se za velikohrvatske ciljeve i teritorijalne pretenzije... jebiga onda... uopće nije dosljedan i nema pravo ništa spočitavati hrvatskom srbinu borisu...Hektorović wrote:RayMabus wrote:SDS na lokalnoj razini nam ne znači ništa.Hektorović wrote:To ja i epi već godinama pišemo.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a znači tu je promicao i borio se za velikohrvatske ciljeve i teritorijalne pretenzije... jebiga onda... uopće nije dosljedan i nema pravo ništa spočitavati hrvatskom srbinu borisu...Hektorović wrote:
Pa naravno da nema, al kažem Adem Vuchiqi ga sad ima na daljinsko upravljanje.
2018-04-10
Da ne uzima nechiji monopol ali moram iz srca kliknuti Dodo je car, ponavljam Dodo je car...... Opstojnost erceg -bosne lezi na njegovim nejakim plecima....Kila mozga........
2014-04-14
Zid , žica , jarak , krokodili do 1.10 a posli kakva im bude emidemiološka situacija.
Stalo mi je do Dode ko i njemu do mene ( Selmo ).
Stalo mi je do Dode ko i njemu do mene ( Selmo ).
2014-04-11
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kenwood Kenon diskretno upozorio Pupovca i Miloševića:'Trebali bi doći u Knin'
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
» Dodik vodi protiv Vučića ostalo još 80 minuta do kraja
» Dodik, Džaferović i Komšić jednoglasno protiv priznanja Kosova
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
» Dodik vodi protiv Vučića ostalo još 80 minuta do kraja
» Dodik, Džaferović i Komšić jednoglasno protiv priznanja Kosova
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
Page 2 of 13