Glupi Srbi
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Glupi Srbi
crvenkasti wrote:Kad bi netko s ustaškim znakovima prošetao npr. po Knez Mihajlovoj, znate što bi bilo?
- jedna trećina ga ne bi ni primijetila
- jedna trećina bi se nasmijala i pomislila vidi budalu
- jedna trećina bi pobjegla u panici jer pomislili da su ustaše osvojili Srbiju (ti su izbjeglice iz Hrvatske)
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Kad bi netko s ustaškim znakovima prošetao npr. po Knez Mihajlovoj, znate što bi bilo?
- jedna trećina bi pobjegla u panici jer pomislili da su ustaše osvojili Srbiju (ti su izbjeglice iz Hrvatske)
Famozne 3/3...
Jedna trecina u Irsku...
Jedna trecina u Njemacku...
Jedna trecina uhljebi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nije mu zena hrvatica...ne znam sto su htjeli sa tim postici..zena mu je iz srpskog lickog sela....tu ima dosta netocnosti sto je lik pricao..zato i kazem lika ne krasi bas inteligencija...a nije bas da i istinu voli pricat...kaya wrote:Al meni majke nije njegova žena jasna, ona je hrvatica. Pa da kaže čoveku alo, ne možeš sa tim svim na sebi i po sebi po plaži ( krst, čirilica, zvezda, ono fali još slika od sulje na majici) ?!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A možda, mada su oni neki u novom sadu dobili sjekiru u šajbu zbog rege. Ne znaš to nikad...crvenkasti wrote:Kad bi netko s ustaškim znakovima prošetao npr. po Knez Mihajlovoj, znate što bi bilo?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kad netko vec spomenuo bosance
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/brutalno-pretucen-petar-kod-bijelog-polja-desetak-junaka-uz-psovanje-srpske-majke-udarilo-na-mladica-2020-07-31
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/brutalno-pretucen-petar-kod-bijelog-polja-desetak-junaka-uz-psovanje-srpske-majke-udarilo-na-mladica-2020-07-31
2015-09-08
Aha ok, onda su ti to naši srbi koji su otišli u srbiju. Oni ili budu normalni ili ih baci da budu veći srbi od srba pa šraju po sebi da se to bre vidi koliki su srbi.vuksadinare wrote:nije mu zena hrvatica...ne znam sto su htjeli sa tim postici..zena mu je iz srpskog lickog sela....tu ima dosta netocnosti sto je lik pricao..zato i kazem lika ne krasi bas inteligencija...a nije bas da i istinu voli pricat...kaya wrote:Al meni majke nije njegova žena jasna, ona je hrvatica. Pa da kaže čoveku alo, ne možeš sa tim svim na sebi i po sebi po plaži ( krst, čirilica, zvezda, ono fali još slika od sulje na majici) ?!
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:UŽASAN INCIDENT U BAŠKOJ VODI
SRBIN OTIŠAO U TAZBINU KOD HRVATA, UBILI GA OD BATINA: Napali ga s leđa zbog tetovaže krsta i Crvene zvezde (FOTO)
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3506759/srbin-otisao-u-tazbinu-kod-hrvata-ubili-ga-od-batina-napali-ga-s-ledja-zbog-tetovaze-krsta-i-crvene-zvezde-foto
Cuj tazbinu
Mogli su ladno napisati i u jazbinu...
2014-08-25
jebote vas lemaju posljednjih dana takorec od triglava do vardara samo ne znam zasto...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebote vas lemaju posljednjih dana takorec od triglava do vardara samo ne znam zasto...
zbog toga što ste govna pokvarena. posle će biti kmečanja genocid, genocid kada dobijete zasluženo po pički...
Guest- Guest
kaya wrote:Aha ok, onda su ti to naši srbi koji su otišli u srbiju. Oni ili budu normalni ili ih baci da budu veći srbi od srba pa šraju po sebi da se to bre vidi koliki su srbi.vuksadinare wrote:nije mu zena hrvatica...ne znam sto su htjeli sa tim postici..zena mu je iz srpskog lickog sela....tu ima dosta netocnosti sto je lik pricao..zato i kazem lika ne krasi bas inteligencija...a nije bas da i istinu voli pricat...kaya wrote:Al meni majke nije njegova žena jasna, ona je hrvatica. Pa da kaže čoveku alo, ne možeš sa tim svim na sebi i po sebi po plaži ( krst, čirilica, zvezda, ono fali još slika od sulje na majici) ?!
nego de su ta srca i šapice?
Guest- Guest
Argos
31.07.2020.11:39
( 0 ) ( 0 ) ODGOVORI
Kulturan narod nema sta,to su najveci divljaci i nacisti na zemlji
2014-08-25
Moraju, dođoši su tamo light verzija ustaše, ono kad crvenkasti nije među njima izdržao, medolino je morao zaprašiti u USA a takvih je na metre među prečanima koji su završili u srbiji. I pazi likova poput vulina ili dače ili slinavog koji onda pričaju o tobožnjem protjerivanju srba iz NDH pardon RH a tamo se prema tim istim ljudima ponašaju kao prema stoci. Samo hebaji ga kad su srbi uglavnom oštraćeni što se politike tiče, ne vide ni prst pred nosom ukoliko netko vikne ustaše, balije ili šiptari.kaya wrote:Aha ok, onda su ti to naši srbi koji su otišli u srbiju. Oni ili budu normalni ili ih baci da budu veći srbi od srba pa šraju po sebi da se to bre vidi koliki su srbi.vuksadinare wrote:nije mu zena hrvatica...ne znam sto su htjeli sa tim postici..zena mu je iz srpskog lickog sela....tu ima dosta netocnosti sto je lik pricao..zato i kazem lika ne krasi bas inteligencija...a nije bas da i istinu voli pricat...kaya wrote:Al meni majke nije njegova žena jasna, ona je hrvatica. Pa da kaže čoveku alo, ne možeš sa tim svim na sebi i po sebi po plaži ( krst, čirilica, zvezda, ono fali još slika od sulje na majici) ?!
Serbinho-3 wrote:
Argos
31.07.2020.11:39( 0 ) ( 0 ) ODGOVORI
Kulturan narod nema sta,to su najveci divljaci i nacisti na zemlji
to svako zna. jedino društvo na svetu, mislim, uz ukrajince gde se neguje i baštini nacizam...
Guest- Guest
svako malo vas u crnogorskom primorju nalemaju,na kosovu to je vec tradicija..evo prije mjesec dana u mariboru nekog srbna nalemali..pa danas u bosni....makarska...Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:jebote vas lemaju posljednjih dana takorec od triglava do vardara samo ne znam zasto...
zbog toga što ste govna pokvarena. posle će biti kmečanja genocid, genocid kada dobijete zasluženo po pički...
2015-09-08
Medu prcaju ili Ustase ili Ugljese...
2014-08-25
Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Kad bi netko s ustaškim znakovima prošetao npr. po Knez Mihajlovoj, znate što bi bilo?
Znam što bi ti.
Ti bi ga pitao: "Jesi li došao da zajedno rušimo šiptarskog pedera?"
crvenkasti-
2014-04-17
Ma nisu na skrovitim mjestimaBrat Brale wrote:kaya wrote:Aha ok, onda su ti to naši srbi koji su otišli u srbiju. Oni ili budu normalni ili ih baci da budu veći srbi od srba pa šraju po sebi da se to bre vidi koliki su srbi.vuksadinare wrote:nije mu zena hrvatica...ne znam sto su htjeli sa tim postici..zena mu je iz srpskog lickog sela....tu ima dosta netocnosti sto je lik pricao..zato i kazem lika ne krasi bas inteligencija...a nije bas da i istinu voli pricat...kaya wrote:Al meni majke nije njegova žena jasna, ona je hrvatica. Pa da kaže čoveku alo, ne možeš sa tim svim na sebi i po sebi po plaži ( krst, čirilica, zvezda, ono fali još slika od sulje na majici) ?!
nego de su ta srca i šapice?
2015-08-15
crvenkasti wrote:Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Kad bi netko s ustaškim znakovima prošetao npr. po Knez Mihajlovoj, znate što bi bilo?
Znam što bi ti.
Što bi ga ustaš rušio? Pa šiptarski peder najviše radi za interese svih srpskih neprijatelja...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Kad bi netko s ustaškim znakovima prošetao npr. po Knez Mihajlovoj, znate što bi bilo?
Znam što bi ti.
Što bi ga ustaš rušio? Pa šiptarski peder najviše radi za interese svih srpskih neprijatelja...
Razumem da vama takav idiot na čelu Srbije najviše pogoduje...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:svako malo vas u crnogorskom primorju nalemaju,na kosovu to je vec tradicija..evo prije mjesec dana u mariboru nekog srbna nalemali..pa danas u bosni....makarska...Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:jebote vas lemaju posljednjih dana takorec od triglava do vardara samo ne znam zasto...
To potvrdjuje moju teoriju o divljacima, uzrok raspada Juge.
Arapi Balkance gledaju kao divljake, realno su u pravu a gori su i od Africkickih Plemena.
Mrze se i po drugim delovima Sveta, ali takvi divljaci nece da budu.
To su jednostavno divljaci i nema tu pomoci.
Staviti sirom Sveta po ZOO vrtovima da ih gledaju po kavezima.
2014-08-25
Vjerovao ili ne ali griješiš, ta budaletina nikome ne paše a ponajmanje vama, nama doduše služi za sprdnju a vi sa njim i pod njim morate živjeti.Brat Brale wrote:Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Kad bi netko s ustaškim znakovima prošetao npr. po Knez Mihajlovoj, znate što bi bilo?
Znam što bi ti.
Razumem da vama takav idiot na čelu Srbije najviše pogoduje...
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pametni i glupi Srbi
» Užas: Hrvatskoj fale Srbi jer su Hrvati glupi
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Pametni i glupi Srbi
» Užas: Hrvatskoj fale Srbi jer su Hrvati glupi
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 7 of 12