Glupi Srbi
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Glupi Srbi
je..ovaj srpski izrod koji hoce biti hrvat je konacno u pravu... ...moja greska ja sam ukucao podum...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kao prvo nije hrvatica nego iz srpskog lickog sela kraj otocca...ocito lik je sjeban totalno u mozak...zvati zenu hrvaticom koja to nije...Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:..ma jasta..doci cemo do 'letovanja koncem 19 veka na bacvicama kada su srbi bili ugrozeni piciginom'Serbinho-3 wrote:
Margit
31. jul 2020 | 10:50
Ja sam u Duilovo kod Splita 1989god.letovala sa sinovima, Mestani su igrali, kobajagi loptu u moru, toliko im je lopta letela na obalu, da su me bar 20 puta udarili loptom, pa vi vidite, bili su blizu nas sa peskirima, culi su ekavicu i dobro se izivljavali. Onda je krenuo rat i ostalo znate. Vise nikada nisam bila u Hrvatsku, ne bih isla na njihovom more ni za dzabe. Kakva ljudi mrznja prema nama.?
ODGOVORITE ›
71
7
Jasta more, jasta...
Tako je bilo i za vreme Juge.
Ostavis im novac i daju ti "uslugu" mrznje".
Onda zaluta neki neobavesteni, usput se zeznuo pa se voda
sa Hrvaticom i onda iznenadjen i uvredjen
Sta i ona trazi sa Srbinom, mogla je sa Fikretom izBosne ili Fatmirom s'Kosova...
Ima i njih po Austriji...
Barem ih ne bi napali po HR.
Čovići su hrvatsko selo, neznalico. Gleda na Podum preko Gackog Polja.
S jedne strane hrvatska sela Čovići, Lešće, Prozor i Sinac, a s druge srpska sela Podum, Zalužnica, Doljani.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:500 godina?..si siguran?jastreb wrote:Podum je danas ciganska mahala.crvenkasti wrote:
S jedne strane hrvatska sela Čovići, Lešće, Prozor i Sinac, a s druge srpska sela Podum, Zalužnica, Doljani.
Umjesto domaćih Srba koji su tu prebivali 500 let,u kućama se nalaze primitivni i zatucani Cigani koji se bave mučenjem konja koje ćeraju da vuku balvane i trupce.
Nije baš 500. Gacko polje je naseljeno 1640. gdine. Zvali su ih Uzorci. Prvo selo je današnje Staro Selo.
crvenkasti-
2014-04-17
A ne.Došli su 1945. i 1971.vuksadinare wrote:500 godina?..si siguran?jastreb wrote:Podum je danas ciganska mahala.crvenkasti wrote:
Umjesto domaćih Srba koji su tu prebivali 500 let,u kućama se nalaze primitivni i zatucani Cigani koji se bave mučenjem konja koje ćeraju da vuku balvane i trupce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tetrijebe naj biti nervozan...znam da su vrucine... ....mislim da su blize 300 nego 500jastreb wrote:A ne.Došli su 1945. i 1971.vuksadinare wrote:500 godina?..si siguran?jastreb wrote:Podum je danas ciganska mahala.crvenkasti wrote:
2015-09-08
jastrebe, a kada si ti došao? :)jastreb wrote:A ne.Došli su 1945. i 1971.vuksadinare wrote:500 godina?..si siguran?jastreb wrote:Podum je danas ciganska mahala.crvenkasti wrote:
...ovisi...ako je od korenice cca 300,350 godina ako je tamo potez vrginmost-vojnic cca 250 do 300 godinaNoor wrote:jastrebe, a kada si ti došao? :)jastreb wrote:A ne.Došli su 1945. i 1971.vuksadinare wrote:500 godina?..si siguran?jastreb wrote:Podum je danas ciganska mahala.crvenkasti wrote:
2015-09-08
Pa da. Najbolje da cigo vuče trupce a konj nek ladi jaja u hladovini.jastreb wrote:Podum je danas ciganska mahala.crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:...ovisi...ako je od korenice cca 300,350 godina ako je tamo potez vrginmost-vojnic cca 250 do 300 godinaNoor wrote:jastrebe, a kada si ti došao? :)jastreb wrote:A ne.Došli su 1945. i 1971.vuksadinare wrote:500 godina?..si siguran?jastreb wrote:
Podum je danas ciganska mahala.
Užasnih 300 godina okupacije i zagađivanje povijesnih hrvatskih područja.
crvenkasti-
2014-04-17
Zapravo hrvati su jako tolerantni, treba to sagledati sa druge strane.
Znači dečko ljetuje godinama kaže u hrvatskoj sa svim obilježjima na sebi ( zvezda, krstevi, čuda i nitko ni - a ni - b!
Eto onda naleti na torcidu degenerike jednom i dobi batine al po zakonu vjerojatnosti, području i tim znakovima po sebi morao je kad tad naletiti na njih..
Što će reći koliko smo zapravo tolerantni zar ne?!
Znači dečko ljetuje godinama kaže u hrvatskoj sa svim obilježjima na sebi ( zvezda, krstevi, čuda i nitko ni - a ni - b!
Eto onda naleti na torcidu degenerike jednom i dobi batine al po zakonu vjerojatnosti, području i tim znakovima po sebi morao je kad tad naletiti na njih..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zamislite recimo da dođe hrvat kupati se na recimo dunav, ada i da ima na sebi U, križ, bombu i šahovnicu, može i malo ndh....koliko bi izdržao a srbi? Pol sata, sat, 5 minuta?
2015-08-15
kaya wrote:Zamislite recimo da dođe hrvat kupati se na recimo dunav, ada i da ima na sebi U, križ, bombu i šahovnicu, može i malo ndh....koliko bi izdržao a srbi? Pol sata, sat, 5 minuta?
Ako nema NDH, onda nije Hrvat.
Ne mora istetovirano, ali u srcu ju mora nosit.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro to se ne vidi u srcu...nego jel kužiš ti kolko smo mi tolerantni u stvari, ako ovaj godinama ljetuje s tim crtežima po sebicrvenkasti wrote:kaya wrote:Zamislite recimo da dođe hrvat kupati se na recimo dunav, ada i da ima na sebi U, križ, bombu i šahovnicu, može i malo ndh....koliko bi izdržao a srbi? Pol sata, sat, 5 minuta?
2015-08-15
kaya wrote:Dobro to se ne vidi u srcu...nego jel kužiš ti kolko smo mi tolerantni u stvari, ako ovaj godinama ljetuje s tim crtežima po sebicrvenkasti wrote:kaya wrote:Zamislite recimo da dođe hrvat kupati se na recimo dunav, ada i da ima na sebi U, križ, bombu i šahovnicu, može i malo ndh....koliko bi izdržao a srbi? Pol sata, sat, 5 minuta?
NDH samo u srcu i možemo, ne smijemo više ni na Blajburgu.
crvenkasti-
2014-04-17
Već mu normalno postalo jbt...pa je izgubio oprez..
Ono godinama na plaži sa zvezdom i čirilicom, još ih pola ne zna što piše, može i srpski knin
Ono godinama na plaži sa zvezdom i čirilicom, još ih pola ne zna što piše, može i srpski knin
Last edited by kaya on 31/7/2020, 16:39; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Znam stari, ja sam toliko pogođena s tim da ti ne mogu opisati. Baš sam mislila ići a ono štanga, poludit ćucrvenkasti wrote:kaya wrote:Dobro to se ne vidi u srcu...nego jel kužiš ti kolko smo mi tolerantni u stvari, ako ovaj godinama ljetuje s tim crtežima po sebicrvenkasti wrote:kaya wrote:Zamislite recimo da dođe hrvat kupati se na recimo dunav, ada i da ima na sebi U, križ, bombu i šahovnicu, može i malo ndh....koliko bi izdržao a srbi? Pol sata, sat, 5 minuta?
NDH samo u srcu i možemo, ne smijemo više ni na Blajburgu.
2015-08-15
..mi vas nismo zvali..dosli ste sa turcimacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...ovisi...ako je od korenice cca 300,350 godina ako je tamo potez vrginmost-vojnic cca 250 do 300 godinaNoor wrote:jastrebe, a kada si ti došao? :)jastreb wrote:A ne.Došli su 1945. i 1971.vuksadinare wrote:
500 godina?..si siguran?
2015-09-08
tocno...zakon brojeva...i to naletio bas kad je mislio da eto moze slobodno..niko nista ne zamjecuje...misliti i opustiti se je majka svih zajebakaya wrote:Zapravo hrvati su jako tolerantni, treba to sagledati sa druge strane.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..mi vas nismo zvali..dosli ste sa turcimacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...ovisi...ako je od korenice cca 300,350 godina ako je tamo potez vrginmost-vojnic cca 250 do 300 godinaNoor wrote:jastrebe, a kada si ti došao? :)jastreb wrote:
A ne.Došli su 1945. i 1971.
Srbe su u Krajinu naselili Austrijanci. Hrvati tada još nisu postojali.
crvenkasti-
2014-04-17
a jebote ovaj jos ludji od deretica...decko ti imas veze sa srpstvom ko maradona sa kinezima..prije si rumunjski vlah nego srbin...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..mi vas nismo zvali..dosli ste sa turcimacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...ovisi...ako je od korenice cca 300,350 godina ako je tamo potez vrginmost-vojnic cca 250 do 300 godinaNoor wrote:
jastrebe, a kada si ti došao? :)
Srbe su u Krajinu naselili Austrijanci. Hrvati tada još nisu postojali.
2015-09-08
vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/pretucen-srbin-iz-austrije-prebili-su-me-jer-imam-istetovirani-pravoslavni-kriz-i-grb-zvezde-15011210
Podivljale vastaše pretukle Austrijanca ....
Guest- Guest
El žena na kraju filma fino objasnila zakaj u Dalmaciji ne vole Srbe? Četnik, ipak je on četnik. Da nije četnik, sve bu bilo ok.
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pametni i glupi Srbi
» Užas: Hrvatskoj fale Srbi jer su Hrvati glupi
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Pametni i glupi Srbi
» Užas: Hrvatskoj fale Srbi jer su Hrvati glupi
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 10 of 12