Zekanović u Saboru predložio da treba oporezivati internet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zekanović u Saboru predložio da treba oporezivati internet
Zekanović u svojem izlaganju nije baš jasno objasnio kako bi to trebalo napraviti, no konstatirao je da je prihodovna strana EU u problemu. “Digli smo kredit, ali kredit ćemo vraćati. Ni’ko nije rekao odakle ćemo mi nadoknaditi taj novac”, rekao je zastupnik.
Potom je gospodin ipak precizirao svoju ideju. “Postoji jedna ideja. Ja ću čak sugerirati što bi se moglo napraviti. Stručnjaci kažu da se do sada nije porezno opteretilo velike biznise kao što je Google, internet općenito, Facebook, YouTube. Da bi se tu moglo malo njih porezno stisnuti. Ok, to nije loše”, istumačio je.
Potom je pojasnio kako oni rade, a da za to ne plaćaju porez. “Ali ako se radi o tome da će hrvatski poduzetnik biti dodatno porezno opterećen, e to je jako, jako loše”, nadodao je.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/nismo-sigurni-kako-da-ovo-prenesemo-ozbiljno-ali-zekanovic-je-u-saboru-predlozio-da-treba-oporezivati-internet/
Potom je gospodin ipak precizirao svoju ideju. “Postoji jedna ideja. Ja ću čak sugerirati što bi se moglo napraviti. Stručnjaci kažu da se do sada nije porezno opteretilo velike biznise kao što je Google, internet općenito, Facebook, YouTube. Da bi se tu moglo malo njih porezno stisnuti. Ok, to nije loše”, istumačio je.
Potom je pojasnio kako oni rade, a da za to ne plaćaju porez. “Ali ako se radi o tome da će hrvatski poduzetnik biti dodatno porezno opterećen, e to je jako, jako loše”, nadodao je.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/nismo-sigurni-kako-da-ovo-prenesemo-ozbiljno-ali-zekanovic-je-u-saboru-predlozio-da-treba-oporezivati-internet/
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Zekanović u Saboru predložio da treba oporezivati internet
nacionalkomunjara zekanovic u epizodi baldrick
2014-04-12
Ovo spada pod rubriku : Nije žvaka za seljaka.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jebiga,napredan smo i bogat narod kad sve to i takve masno plaćamo ali bitno je da su ti sretni i da se backaju ko prasci u blatu
vili40-
2015-08-02
On nešto drobi a nisam ne šta drobi. Samo da nešto kaže. Pravi se pametan.debotoijusto wrote:Zekanović u svojem izlaganju nije baš jasno objasnio kako bi to trebalo napraviti, no konstatirao je da je prihodovna strana EU u problemu. “Digli smo kredit, ali kredit ćemo vraćati. Ni’ko nije rekao odakle ćemo mi nadoknaditi taj novac”, rekao je zastupnik.
2014-04-11
ovoga je @vucko doveo u sabor , da se ne zaboravi
2014-04-12
2014-04-11
Pa ovo razmatraju i francuzi.
Istina je da ovi i u nas mlate ogromnu lovi kao marketinške agencije što u biti i jesu.
Istina je da ovi i u nas mlate ogromnu lovi kao marketinške agencije što u biti i jesu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da , a on će.sad to uvest a oporba je.
2014-04-11
Treba jebat mater i njemu i tko je glasovao za takvu debilčinu.
Ne mogu vjerovat koliko se nakotilo te zatucane stoke.Što je sljedeće,iduće izbore ravnozemljaš Elvis Duspara ulazi u sabor.
Ne mogu vjerovat koliko se nakotilo te zatucane stoke.Što je sljedeće,iduće izbore ravnozemljaš Elvis Duspara ulazi u sabor.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa oni ulaze u Sabor tako šta uvik nekome prištekaju , prije Karamarku a sad Škori. Oni dobiju mandate a ovi ispuše.סמאל wrote:Treba jebat mater i njemu i tko je glasovao za takvu debilčinu.
Škoro = Karamarko
2014-04-11
Hektorović wrote:Pa ovo razmatraju i francuzi.
3%
https://mreza.bug.hr/francuska-zbog-koronakrize-vec-ove-godine-uvodi-digitalni-porez/
2014-04-11
Hektorović wrote:Pa ovo razmatraju i francuzi.
i francuzi?! pa onda moromo i mi!
2014-04-16
Italija isto 3%
https://www.24sata.hr/news/italija-uvodi-internetski-porez-usprkos-upozorenju-sad-a-659628
Ovo će na kraju vjerojatno uvest svi ili većina pa vjerojatno i mi. Nek oni to uvedu prvi pa da vidimo koja je priča tu točna.
https://www.24sata.hr/news/italija-uvodi-internetski-porez-usprkos-upozorenju-sad-a-659628
Ovo će na kraju vjerojatno uvest svi ili većina pa vjerojatno i mi. Nek oni to uvedu prvi pa da vidimo koja je priča tu točna.
2014-04-11
Raspravljalo se nešto o tome prije korone al samo rasprava.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/hup-ict-prije-uvodenja-digitalnog-poreza-jasno-definirati-koga-kako-i-gdje-oporezivati-20200124
To je u nekom procesu analize kod nas.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/hup-ict-prije-uvodenja-digitalnog-poreza-jasno-definirati-koga-kako-i-gdje-oporezivati-20200124
To je u nekom procesu analize kod nas.
2014-04-11
Koja nacional boljševička domoljubna ojebina od osobe
Nek se ministarstvo financija time bavi. To se za sad samo proučava šta drugi rade itd. Nema planova da se to uvede kod nas još.
O tom potom. To je malo šira tema i u domeni ministra financija i proračuna za iduću godinu kad takvo šta ako se izglasa stupi na snagu.
Mala smo mi država pa nije trik šta bi mi to uveli nego šta su to već uvele mnoge velike države u Europi.
O tom potom. To je malo šira tema i u domeni ministra financija i proračuna za iduću godinu kad takvo šta ako se izglasa stupi na snagu.
Mala smo mi država pa nije trik šta bi mi to uveli nego šta su to već uvele mnoge velike države u Europi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nek se ministarstvo financija time bavi. To se za sad samo proučava šta drugi rade itd. Nema planova da se to uvede kod nas još.
a, ča misliš o porezu onima ki ne koristu internet?
tako bi se ljude potaklo da surfaju, da se informatički opismene, da ne širu koronu okolo, i malo bi se napunila državna blagajna.
2014-04-16
AssadNaPodmornici wrote:Koja nacional boljševička domoljubna ojebina od osobe
znao sam :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako ide ona reklama: Ti novci će završiti u nečijem džepu a onda nećemo imati za zdravstvo, školstvo i sigurnost.
Bez računa se ne računa :D
Bez računa se ne računa :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zekanović u saboru sakrio sliku Jože Manolića i to snimio
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Bolestan zub treba iščupati, a debelu trbušinu treba odrezati
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Bolestan zub treba iščupati, a debelu trbušinu treba odrezati
Page 1 of 2