Zekanović u saboru sakrio sliku Jože Manolića i to snimio
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zekanović u saboru sakrio sliku Jože Manolića i to snimio
SABORSKI zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović na društvenim je mrežama odlučio objaviti video samoga sebe kako u saboru sakriva portret Josipa Manolića.
"Nema Sabora, nema Jože", napisao je Zekanović uz kratki video koji ga prikazuje kako se približava Manolićevom portretu, okreće ga na stražnju stranu i vraća na zid.
Što bi točno video trebao predstavljati i zašto se kao zastupnik kojeg plaćamo 19.424 kune bavi okretanjem slika, to snima i objavljuje po društvenim mrežama, nije dodatno objasnio. https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-zekanovic-u-saboru-sakrio-sliku-joze-manolica-i-to-snimio/2222981.aspx
Mislio sam da nema većih debila od Pernara i Sinčića koji bi mogli ući u sabor,kad na kraju kompletan Domovinski Pokret nadmaši ih.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Zekanović u saboru sakrio sliku Jože Manolića i to snimio
škoro precjednik :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
performans....nije i to valjda ekstremizam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gdje vi živite? U kojem filmu i u kojem vremenu?vuksadinare wrote:performans....nije i to valjda ekstremizam
Sad se mi i Frljić čini normalnim.
Ako ste kršćani pomozite staračkim domovima i bolnicama. Ljudi su tamo već na izmaku snaga...
to je nepoštivanje funkcije Sabora. I to treba sankcionirat.vuksadinare wrote:performans....nije i to valjda ekstremizam
Prnara i Sinčića su non stop iznosili iz parlamenta i za puno manje nepodopštine.
Šta taj filoustaša misli da je u noćnom klubu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a sto je napravio?..okrenuo sliku naopaku ta nije je ukrao...nije isarao,unistiojastreb wrote:to je nepoštivanje funkcije Sabora. I to treba sankcionirat.vuksadinare wrote:performans....nije i to valjda ekstremizam
Prnara i Sinčića su non stop iznosili iz parlamenta i za puno manje nepodopštine.
2015-09-08
Pa i to će doć na red. Da dođu na vlast proglasili bi Jožu ratnim zločincem i spalili portret.vuksadinare wrote:a sto je napravio?..okrenuo sliku naopaku ta nije je ukrao...nije isarao,unistiojastreb wrote:to je nepoštivanje funkcije Sabora. I to treba sankcionirat.vuksadinare wrote:performans....nije i to valjda ekstremizam
znam ih ja,.
2014-04-22
sve znate pojma nemate...jastreb wrote:Pa i to će doć na red. Da dođu na vlast proglasili bi Jožu ratnim zločincem i spalili portret.vuksadinare wrote:a sto je napravio?..okrenuo sliku naopaku ta nije je ukrao...nije isarao,unistiojastreb wrote:to je nepoštivanje funkcije Sabora. I to treba sankcionirat.vuksadinare wrote:performans....nije i to valjda ekstremizam
znam ih ja,.
2015-09-08
Vidjeli smo. 1990-te ste se kleli u demokraciju,a godinu dana nakon toga ste porušili nekoliko tisuća partizanskih spomenika i promijenili imena ulica trgova i mostova.vuksadinare wrote:sve znate pojma nemate...jastreb wrote:Pa i to će doć na red. Da dođu na vlast proglasili bi Jožu ratnim zločincem i spalili portret.vuksadinare wrote:a sto je napravio?..okrenuo sliku naopaku ta nije je ukrao...nije isarao,unistiojastreb wrote:to je nepoštivanje funkcije Sabora. I to treba sankcionirat.vuksadinare wrote:performans....nije i to valjda ekstremizam
znam ih ja,.
2014-04-22
Vama škoristima nije za vjerovat. Koji bi pametni čovjek ,recimo vjerovao Penavi???
2014-04-22
Škoro,Penava,Markuš...njima vjerovat???
2014-04-22
jastreb wrote:Vidjeli smo. 1990-te ste se kleli u demokraciju,a godinu dana nakon toga ste porušili nekoliko tisuća partizanskih spomenika i promijenili imena ulica trgova i mostova.vuksadinare wrote:sve znate pojma nemate...jastreb wrote:Pa i to će doć na red. Da dođu na vlast proglasili bi Jožu ratnim zločincem i spalili portret.vuksadinare wrote:a sto je napravio?..okrenuo sliku naopaku ta nije je ukrao...nije isarao,unistiojastreb wrote:to je nepoštivanje funkcije Sabora. I to treba sankcionirat.vuksadinare wrote:performans....nije i to valjda ekstremizam
znam ih ja,.
2015-09-08
Ili vjerovati Rmadi.
Ja više vjerujem Torcidi i BBB-ima.
2014-04-22
ajmo mi na sportsku temu o ćiri..tu si pametnijijastreb wrote:Ili vjerovati Rmadi.
2015-09-08
razočaravajuće, infantilno...
razina nekakvog performera...
razina nekakvog performera...
nakupio je Škoro lijepu ekipicu,dream team trust mozgova od prvog do zadnjeg
vili40-
2015-08-02
Čisto tehnički rečeno Zekanović i nije DP nego Suverenisti.
Bilježim plus Zekanu. Manolič je udbaš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ovo je tocno...DP i suvernisti su partneri u saboru....RayMabus wrote:Čisto tehnički rečeno Zekanović i nije DP nego Suverenisti.
2015-09-08
A Krišto je nezavisni zastupnik. Drugim riječima Škoro njih nit može kontrolirati niti im išta narediti.vuksadinare wrote:ovo je tocno...DP i suvernisti su partneri u saboru....RayMabus wrote:Čisto tehnički rečeno Zekanović i nije DP nego Suverenisti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..i ovo je tocno....RayMabus wrote:A Krišto je nezavisni zastupnik. Drugim riječima Škoro njih nit može kontrolirati niti im išta narediti.vuksadinare wrote:ovo je tocno...DP i suvernisti su partneri u saboru....RayMabus wrote:Čisto tehnički rečeno Zekanović i nije DP nego Suverenisti.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» JUŽNI DAN:Sukob Jože Manolića i Tonija
» Zekanović u Saboru predložio da treba oporezivati internet
» hdz sakrio broj lajkova
» Medo se sakrio od četnika
» Gdje se sakrio Pupovac?
» Zekanović u Saboru predložio da treba oporezivati internet
» hdz sakrio broj lajkova