Na Kornatima spašeni magarica i mladunče, netko ih je ostavio žedne na pustom otoku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Na Kornatima spašeni magarica i mladunče, netko ih je ostavio žedne na pustom otoku
Ma u more ih je bacio neki bolesnik. Oni su plivali do prvog otoka.tre wrote:ovo mi nekako bez veze, pa valjda bi bilo jeftinije ostaviti ih negdje na kopnu nego ih voziti na otok i tamo ostaviti da krepaju od gladi i žeđi, nešto mi ne štima u cijeloj priči
Poslić za policiju, vidjeti kome fali magarci pa udri...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Na Kornatima spašeni magarica i mladunče, netko ih je ostavio žedne na pustom otoku
kaya wrote:Ma u more ih je bacio neki bolesnik. Oni su plivali do prvog otoka.tre wrote:ovo mi nekako bez veze, pa valjda bi bilo jeftinije ostaviti ih negdje na kopnu nego ih voziti na otok i tamo ostaviti da krepaju od gladi i žeđi, nešto mi ne štima u cijeloj priči
ali istina, pazi, zašto bi netko bacio u more dva zdrava magareta, to je ko da baciš soma eura u more
magare košta
Brižno blago, to je tako ljepa i pametna beštija, baš moraš biti debil za baciti ih u more da se utope.
Običaj je bio da se staro magare umirovi na pustom otoku. E sad, da li bi krepali od žeđi ili bi uspjeli preživjeti s jutarnjim rosom ne znam. Između Vinišća i Sevida je bio takav otok, Arhanđeo za kojeg sam ka dite ubra da se tamo ostavljaju magarci.catabbath wrote:Brižno blago, to je tako ljepa i pametna beštija, baš moraš biti debil za baciti ih u more da se utope.
Možda je i ovo bio takav slučaj, samo što se gazda napio i odveo mladu skotnu magaricu i zajeba se ili je bila zajebancija berekina iz sela koji su mu je sakrili na pustom otoku, kao kad je na biteliću ekipa jednom vlasniku njegovo magare ostavila na krovu trafostanice.
Još ako je još mlado magare litra mlika kao dvi litre maslinovog domaćeg...
A da, tko zna. Možda neki bolesnik na mozak, da im ne mora vode nositi..marcellus wrote:kaya wrote:Ma u more ih je bacio neki bolesnik. Oni su plivali do prvog otoka.tre wrote:ovo mi nekako bez veze, pa valjda bi bilo jeftinije ostaviti ih negdje na kopnu nego ih voziti na otok i tamo ostaviti da krepaju od gladi i žeđi, nešto mi ne štima u cijeloj priči
ali istina, pazi, zašto bi netko bacio u more dva zdrava magareta, to je ko da baciš soma eura u more
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
uhvatit gazdu i deportirat ga na isti otok
ma obalu stavit ploču KUGA, da ga koji turist ne spasi
Tako je ... koje djubreNoor wrote:uhvatit gazdu i deportirat ga na isti otok
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Znam ljude koji imaju ovce na nekom od kornatskih otoka.
Te ovce same se brinu o sebi i opstaju kao takve, piju tek rosu s vegetacije
i tako normalno prezivljavaju.
Dogodilo se da su na otok prispjeli neki ludjaci koji su primjetili "jadne zedne ovce" te im dali
piti vode i ove su jadne pocrkale.
Ne znam je li slucaj s magarcima takav ili to mogu tek probrane ovcice.
Te ovce same se brinu o sebi i opstaju kao takve, piju tek rosu s vegetacije
i tako normalno prezivljavaju.
Dogodilo se da su na otok prispjeli neki ludjaci koji su primjetili "jadne zedne ovce" te im dali
piti vode i ove su jadne pocrkale.
Ne znam je li slucaj s magarcima takav ili to mogu tek probrane ovcice.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nečovječno: Netko je ostavio 16 štenaca i 3 mace, svi redom bili su neuredni i u fekalijama.
» Netko grabi a netko jede smeće
» Na Kornatima zapalili sami sebe
» Panika na Otoku
» Prvo istospolno vjenčanje na otoku Krčiću
» Netko grabi a netko jede smeće
» Na Kornatima zapalili sami sebe
» Panika na Otoku
» Prvo istospolno vjenčanje na otoku Krčiću
Page 2 of 2