Na Kornatima zapalili sami sebe
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Na Kornatima zapalili sami sebe
Svjedok: Iz spremnika koji su nosili na teren curio je benzin
Svjedok posade helikoptera rekao je da su pri ulasku vatrogasaca u letjelicu, osjetili miris benzina koji je curio iz spremnika za benzin, koji su vatrogasci nosili na teren
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/svjedok-iz-spremnika-koji-su-nosili-na-teren-curio-je-benzin-495644 - 24sata.hr
Pilot helikoptera Neven Brozović govorio je o svim detaljima leta na otok i povratku u Zrakoplovnu bazu Divulje.
Osim toga ispričao je da su članovi posade u jednom trenutku, pri ulasku vatrogasaca u letjelicu, osjetili miris benzina koji je curio iz spremnika za benzin, koji su vatrogasci nosili na teren.
Slično je ponovio i kopilot Daniel Brezović, koji misli kako su još tijekom leta saznali da ima stradalih vatrogasaca. No, to nije mogao reći sa sigurnošću, jer je s operativnim centrom razgovarao kapetan Brozović, a ne on. I on je pričao o mirisu benzina. Međutim, nije spominjao spremnike s gorivom, nego tzv. potopnu pumpu.
– Kad su ulazili u helikopter primijetio sam da se osjeti miris, a kako sam sjedio zdesna, dok su pumpu unosili u helikopter, iz nje je oko čepa curilo gorivo, jer su je unosili nakoso - rekao je Brezović.
Last edited by deda ilerminatus on 18/10/2016, 18:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Na Kornatima zapalili sami sebe
no ne smiješ reći istinu, narodu sa IQ 90 netko drugi je kriv, nikad oni sami nisu za vlastitu glupost
Guest- Guest
Nose benzin za gasit vatru ha ?
Bas cudno
Bas cudno
Inace tu pricu o benzinu sam cula isti tjedan iz prve ruke
Dakle sto rec ?
Samo big zna istinu, mi se ne bi mesali
Dakle sto rec ?
Samo big zna istinu, mi se ne bi mesali
Sora wrote:Nose benzin za gasit vatru ha ?
Bas cudno
Ništa čudno ni novo.
Tako se pale kontrolirani , mali požari/ vatre, kako glavni požar nebi imao " hrane "
Kad požar naidje na izgorenu površinu, ugasi se sam od sebe. No sada vidimo da je benzin curio i iz
agregata i sl.
Mada sve skupa i dalje smrdi, ne može tucet ljudi izgoriti od 3-5 l benzine................prije mi to smrdi na odbačeni napalm.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Poslije se svi cude da se nemoze uhvatiti one sta su kraj 24 kamere uspjeli "nacrtati" svastiku na terenu. Ovdje su ljudi zivotima platili. Neciju nesposbnost, nerad ili na kraju krajeva obicni nesretni sklop okolnosti. Pravosudje je osim sta je neovisno i jako sposobno.
2014-04-14
ako žele pušiti fore o nekakvim prirodnim fenomenima zašto im ne udovoljiti?
isto kao što se kao ne može identificirati crtače svastike a postoje programi koji i iz loše snimke pokažu točnu visinu, broj cipela, veličinu šake, opseg glave, širinu ramena, opseg struka i tisuće drugih detalja preko kojih uz pomoć običnog metra možeš identificirati počinitelja...
isto kao što se kao ne može identificirati crtače svastike a postoje programi koji i iz loše snimke pokažu točnu visinu, broj cipela, veličinu šake, opseg glave, širinu ramena, opseg struka i tisuće drugih detalja preko kojih uz pomoć običnog metra možeš identificirati počinitelja...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne znam ali poslati onog crvenog iz prvog Rambo filma sa onim lampama i povecalima i rijesiti problem.
2014-04-14
Sad su se sjetili ovog nakon koliko godina,8-9.
Koja magla.
Koja magla.
dijagram-
2015-08-09
Priatelj mi ima kuću na tom otoku, veli nato bomba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bomba bez eksplozije??? Iscurila sadrzina?? Bomba u rimfuzi??? Ustashka emigracija???
2014-04-14
Ne znam, ali logicno je i vrlo vjerojatno nesto slicno.epikur37 wrote:Priatelj mi ima kuću na tom otoku, veli nato bomba.
Zato se i skriva istina jer bi odgovorni na visokim pozicijama bili krivi.
dijagram-
2015-08-09
Neka rinfuza, da.abraham wrote:Bomba bez eksplozije??? Iscurila sadrzina?? Bomba u rimfuzi??? Ustashka emigracija???
Pitanje samo koja i otkud tu.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ne znam, ali logicno je i vrlo vjerojatno nesto slicno.epikur37 wrote:Priatelj mi ima kuću na tom otoku, veli nato bomba.
U svakom slučaju, slučaj smrdi.
Nek se kopa dalje i istražuje, što god da je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne moze, ide na vrh HV-a, predsjednika mesica, a njih se amnestira od svega.epikur37 wrote:dijagram wrote:Ne znam, ali logicno je i vrlo vjerojatno nesto slicno.epikur37 wrote:Priatelj mi ima kuću na tom otoku, veli nato bomba.
U svakom slučaju, slučaj smrdi.
Nek se kopa dalje i istražuje, što god da je.
dijagram-
2015-08-09
a što bi ti htio, da je Rusija kriva? vidiš da je NATO bomba, američkaabraham wrote:Bomba bez eksplozije??? Iscurila sadrzina?? Bomba u rimfuzi??? Ustashka emigracija???
Guest- Guest
abraham wrote:Bomba bez eksplozije??? Iscurila sadrzina????? Ustashka emigracija???
Naravno, zašto ne, tko kaže da nije bilo eksplozije ( 1 preostali živi, nije zna misec dana da je živ )
Iscurio napalm, da...........izvjesno moguće. Vatra zapalila komponente i došlo do kumulativnog efekta.
Odjeća je izgorila na njima.
Pa sad ili je to ili ih je spržila suha trava visine 4 cm..............ili su komunisti užgali
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sto je napalm po kemijskom sastavu?? Hlapi li??? Laksi od zraka?? Mijenja agregatno stanje??? Ne znam ali bi oni koji su zaduzeni trebali znati to. Osim toga od bombe ostaju metalni fragmenti i sl. Kazem ne znam ali znam da su sudstvo, policija i mediji neovisni i sposobni.
2014-04-14
Yehudi wrote:abraham wrote:Bomba bez eksplozije??? Iscurila sadrzina????? Ustashka emigracija???
Naravno, zašto ne, tko kaže da nije bilo eksplozije ( 1 preostali živi, nije zna misec dana da je živ )
Iscurio napalm, da...........izvjesno moguće. Vatra zapalila komponente i došlo do kumulativnog efekta.
Pa sad ili je to ili ih je spržila suha trava visine 4 cm..............ili su komunisti užgali
Nije mi jasan uopće smisao gašenja trave?? Iskrcavanje kao na Normandiju.... jesu li dnevnice bile u pitanju, osiguranje...?? ..koji vrag?
Guest- Guest
kofein wrote:Yehudi wrote:abraham wrote:Bomba bez eksplozije??? Iscurila sadrzina????? Ustashka emigracija???
Nije mi jasan uopće smisao gašenja trave?? Iskrcavanje kao na Normandiju.... jesu li dnevnice bile u pitanju, osiguranje...?? ..koji vrag?
ja se već godinama pitam šta su oni tamo spašavali od vatre??
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusi skinuli sami sebe
» Bošnjaci sami sebe getoiziraju
» Ruski krševi padaju sami od sebe
» Novi trend: žene se sami za sebe
» Čović odgovorio Izetbegoviću: Ovaj put ste nadmašili sami sebe
» Bošnjaci sami sebe getoiziraju
» Ruski krševi padaju sami od sebe
» Novi trend: žene se sami za sebe
» Čović odgovorio Izetbegoviću: Ovaj put ste nadmašili sami sebe