Sirija
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Sirija
ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.
Na etnički očišćena područja izbjegli se neće vratiti,a na vlast će doći koalicija predvođena Saudijskom Arabijom.
ISIL je svoj dio zadatka izvršio. Područja su očišćena od šija,alavita i kršćana,a ogroman broj sunitskih emigranata ugnijezdit će se u Europi.
Mislim da će treći veliki rat biti usmjeren na obaranje Saudijske Arabije i da će najebat oni koji tu zemlju budu podržavali.
Na etnički očišćena područja izbjegli se neće vratiti,a na vlast će doći koalicija predvođena Saudijskom Arabijom.
ISIL je svoj dio zadatka izvršio. Područja su očišćena od šija,alavita i kršćana,a ogroman broj sunitskih emigranata ugnijezdit će se u Europi.
Mislim da će treći veliki rat biti usmjeren na obaranje Saudijske Arabije i da će najebat oni koji tu zemlju budu podržavali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
je ali je ISIS doveo do toga da su se šiti ujedinili i oni su napravili isto veliko čišćenje sunita.jastreb wrote:ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.
Na bliskom istoku je vjerski rat između šita i sunita.. možemo sada to predstaviti kako hoćemo, ali za 200godina ljudi u knjigama će to tumačiti kao vjerski rat.
Guest- Guest
jastreb wrote:ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.
Smisao je mnogo jednostavaniji nego što ti misliš.
Cilj je bio osloboditi put za plinovode i naftovode koji imaju prolaziti kroz Siriju prema Europi.
crvenkasti-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:
Proslava Božića u Damasku.
Čudi me kako svetac nije komentirao ovu djevojku . Meni je baš njam njam
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Zanimljivo..jastreb wrote:ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.
Guest- Guest
Tko će financirati rat protiv SA?
Ili: čijom naftom će se pribaviti lova?
Ili: čijom naftom će se pribaviti lova?
crvenkasti-
2014-04-17
gluposti i iSIL i Nusra imaju TOW to čak pišpe na jebenoj wikipedijiNeoliberalni portugalac wrote:do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije.
tako da me niti ovo nebi čudilo.
http://www.longwarjournal.org/archives/2014/12/islamic_state_uses_us-made_ant.php
Kermit-
2014-04-17
Isil nije još gotov. Ako se infekcija uhvati u Africi jebali smo ježa. Sigurno je i da nekim sunitima i matičnim im državama nije bilo mrsko gniježđenje džihadista iz cijeloga svijeta i presjecanja Iranskog utjecaja na Levant. Jednom, a nadam se uskoro kada Daiš bude poražen oni ( Turska i KSA ) će nekako nastojat popunit prazninu koja iza Daiša ostaje i osnovat nekakav sunistan, a to bi već širom otvorilo Pandorinu kutiju koja je odškrinuta Kosovom i Krimom.jastreb wrote:ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
al nusra ima TOW, a ISIL nema.asilovski wrote:gluposti i iSIL i Nusra imaju TOW to čak pišpe na jebenoj wikipedijiNeoliberalni portugalac wrote:do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije.
http://www.longwarjournal.org/archives/2014/12/islamic_state_uses_us-made_ant.php
jehudi je par puta stavljao očajne fotošopove, ili video gdje ISIL navodno koristi TOW , onda vidiš ispod videa se potpisala neka FSA frakcija.
i taj link ništa ne pokazuje.
samo fali marcus da uleti sa onim fotošopiranih helikopterom :D
Guest- Guest
nije neda, nego ekipa govori "isiovci puni američkog oružja, koriste američke TOW projektile" a ja još nisam vidio niti jedan video ili sliku gdje ovi imaju američke TOW rakete.. imaju ruske konkurse, fagote, maljutke..bogomdani wrote:Neda Yoda na ISIS-ovce,pa neda...
i onda dođe markus otvori topik na fotošopiranu sliku gdje američki helikopter prati ISIS konvoj
ako hoćete pržiti mozak pizdarijama, slobodno, evo najnoviji dokazi ISIS naoružavan od vanzemaljaca!
Last edited by Neoliberalni portugalac on 26/12/2015, 16:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
2014-04-14
Neoliberalni portugalac wrote:Daesh koristi jedino Ruske konkurs, maljutke, i fagot sustave
do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije.
LAŽES besramno.....ja sam stavio 2-3 snimke i sve istinite a
ti si taj koji stavlja lažne vijesti i podržava isis teroriste.
Kako te sram nije tako optužiti nekoga a upravo ti si taj
koji otvoreno podržava isis i manipuliraš podacima, srami se.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Neoliberalni portugalac wrote:al nusra ima TOW, a ISIL nema.asilovski wrote:gluposti i iSIL i Nusra imaju TOW to čak pišpe na jebenoj wikipedijiNeoliberalni portugalac wrote:do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije.
jehudi je par puta stavljao očajne fotošopove, ili video gdje ISIL navodno koristi TOW , onda vidiš ispod videa se potpisala neka FSA frakcija.
Lažovčino....ti si stavio dvadeset snimaka i tvrdio da je tow na djei,
kako tow uništava SAA.....to su tvoje riječi lažovčino jedna.
Di si vidio maljutku ili šta sl
Kakve podli laži ovaj lik servira, nevjerojatno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ne kralju stavio si lažne stvari, sada ću ja lipo izvući tvoje stvari što si stavio.. evoYehudi wrote:Neoliberalni portugalac wrote:Daesh koristi jedino Ruske konkurs, maljutke, i fagot sustave
do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije.
LAŽES besramno.....ja sam stavio 2-3 snimke i sve istinite a
ti si taj koji stavlja lažne vijesti i podržava isis teroriste.
Kako te sram nije tako optužiti nekoga a upravo ti si taj
koji otvoreno podržava isis i manipuliraš podacima, srami se.
Guest- Guest
Yehudi wrote:EmberSpirit wrote:usput puno više ISIS oružja ima srpskog nego hrvatskog punoo više
Aj daj link lažove.
-----------------------------------------------------------------
ISIS video shows jihadists using American-made TOW anti-tank missiles in Palmyra - TomoNews
Daesh Scum Gets a Tow Missile - ISIS Gets TOW'D
evo ovdje me je yehudi optužio , i govori mi i ovdje da sam lažov i stavlja "dokaze" da ISIS koristi Američke rakete(ISIS koristi jedino ruske rakete nikakve američke)
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t4501p30-isil-objavio-video-koji-prikazuje-njihovu-verziju-kraja-svijeta
Ovdje se nalazi rasprava;
Prvi video što je stavio Yehudi kao "dokaz",
https://www.youtube.com/watch?v=kVLz-c1HyyI
Naime na ovom videu nevidite ništa. Prva fotošopirana slika, vojnik FSA, a nakon toga obična isječci gdje ekipa puca minobacačima itd.. 0 bodova
Drugi ključni dokaz gdje ISIL koristi, dakle drugi link
https://www.youtube.com/watch?v=ElLgFACGXb0
Pazi kralja lik stavi link na ISIS, a gore u kutu potpis neke FSA grupe(nusre) ili tako nešto..
i onda sam ja lažov. Evo ovdje su tvoje laži/istine, i moje laži/istine. Neka ljudi vide i presude
Guest- Guest
Yehudi wrote:Neoliberalni portugalac wrote:al nusra ima TOW, a ISIL nema.asilovski wrote:gluposti i iSIL i Nusra imaju TOW to čak pišpe na jebenoj wikipedijiNeoliberalni portugalac wrote:do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije.
Lažovčino....ti si stavio dvadeset snimaka i tvrdio da je tow na djei,
kako tow uništava SAA.....to su tvoje riječi lažovčino jedna.
Di si vidio maljutku ili šta sl
Kakve podli laži ovaj lik servira, nevjerojatno.
stavio sam FSA frakcije gdje gađaju uglavnom TOWima, ali ima ih sa maljutkama.
ISIS vidio sam na njihovim videima koriste uglavnom konkrus, maljutke, i fagot- sovjetske/ruske proizvodnje, jer nemaju američki TOW(nema nikakvih dokaza, vidim optužuje me se, ja sam iskopa tvoja videa gdje se jasno vidi da nema ništa)
Guest- Guest
FSA uglavnom koristi TOW sustave, i to u djelu Sirije(oko alepa, latakije, i sjeverno od hame) jer su opskrbljeni preko turske i arapskih zemalja.
FSA dole u "polu okruženju" koristi Ruske ATGM , vidio sam videa sa maljutkama, fagotima, čak i milan sustavima. Zato jer nemaju liniju opskrbe odakle mogu biti naoružani TOW raketama.
ISIL , nigdje nisam vidio dokaz da koriste TOW, a imaju videa gdje koriste maljutke, konkrus(ruske), čak i milan rakete(eu).
Čak ako se i pojavi jedan video gdje ISIL koristi TOW, (ako) to neznači da su masovno opskrbljeni, nego moguće da su oteli nekoj FSA grupi ili nabavili preko šverca od FSA grupe.
Jer gle čuda ISIS je dobio ruske konkrus,maljutke, europske milane, tako da je oteo sirijskoj/iračkoj vojsci ili nabavio nešto švercom od iračana/sirijaca(gle čuda čak i dolje ima šverca).
Što se tiče TOW raketa, njih koristi i Al Nusra, iako je Al Nusra na listi terorističkih organizacija na zapadu, sve jedno opskrbljeni su TOW raketama. Jer se hvale po Youtubu.
ISIS ih nema , nisam vidio. Ameri su očito zažmirili na jedno oko, što se tiče AL Nusre, ali za ISIS , još nema dokaza.
Ovo što me je jehudi izvrijeđa, lipo sam našao njegove dokaze , tako da nema rekla "kazala", "ti podržavaš isis i lažeš". Evo ja sam vam svaki put rekao, nađite moje postove, ja sam tvoje laži iskopa u roku 5minuta uz pomoć foruma i googla.. tako i vi
FSA dole u "polu okruženju" koristi Ruske ATGM , vidio sam videa sa maljutkama, fagotima, čak i milan sustavima. Zato jer nemaju liniju opskrbe odakle mogu biti naoružani TOW raketama.
ISIL , nigdje nisam vidio dokaz da koriste TOW, a imaju videa gdje koriste maljutke, konkrus(ruske), čak i milan rakete(eu).
Čak ako se i pojavi jedan video gdje ISIL koristi TOW, (ako) to neznači da su masovno opskrbljeni, nego moguće da su oteli nekoj FSA grupi ili nabavili preko šverca od FSA grupe.
Jer gle čuda ISIS je dobio ruske konkrus,maljutke, europske milane, tako da je oteo sirijskoj/iračkoj vojsci ili nabavio nešto švercom od iračana/sirijaca(gle čuda čak i dolje ima šverca).
Što se tiče TOW raketa, njih koristi i Al Nusra, iako je Al Nusra na listi terorističkih organizacija na zapadu, sve jedno opskrbljeni su TOW raketama. Jer se hvale po Youtubu.
ISIS ih nema , nisam vidio. Ameri su očito zažmirili na jedno oko, što se tiče AL Nusre, ali za ISIS , još nema dokaza.
Ovo što me je jehudi izvrijeđa, lipo sam našao njegove dokaze , tako da nema rekla "kazala", "ti podržavaš isis i lažeš". Evo ja sam vam svaki put rekao, nađite moje postove, ja sam tvoje laži iskopa u roku 5minuta uz pomoć foruma i googla.. tako i vi
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50