ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 36 Empty Re: Sirija

Post by Guest 26/12/2015, 12:33

Daesh koristi jedino Ruske konkurs, maljutke, i fagot sustave

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 26/12/2015, 12:38

Samo su mrtvi vidjeli kraj rata.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 26/12/2015, 12:49

ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.

Na etnički očišćena područja izbjegli se neće vratiti,a na vlast će doći koalicija predvođena Saudijskom Arabijom.

ISIL je svoj dio zadatka izvršio. Područja su očišćena od šija,alavita i kršćana,a ogroman broj sunitskih emigranata ugnijezdit će se u Europi.

Mislim da će treći veliki rat biti usmjeren na obaranje Saudijske Arabije i da će najebat oni koji tu zemlju budu podržavali.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 12:50

jastreb wrote:ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.

Na etnički očišćena područja izbjegli se neće vratiti,a na vlast će doći koalicija predvođena Saudijskom Arabijom.

ISIL je svoj dio zadatka izvršio. Područja su očišćena od šija,alavita i kršćana,a ogroman broj sunitskih emigranata ugnijezdit će se u Europi.

Mislim da će treći veliki rat biti usmjeren na obaranje Saudijske Arabije i da će najebat oni koji tu zemlju budu podržavali.
je ali je ISIS doveo do toga da su se šiti ujedinili i oni su napravili isto veliko čišćenje sunita.

Na bliskom istoku je vjerski rat između šita i sunita.. možemo sada to predstaviti kako hoćemo, ali za 200godina ljudi u knjigama će to tumačiti kao vjerski rat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 26/12/2015, 12:52

jastreb wrote:ISIL je bio samo nečiji instrument. Dakle ISIL je ,sad već slobodno možemo reći prošlost.

Smisao je mnogo jednostavaniji nego što ti misliš.

Cilj je bio osloboditi put za plinovode i naftovode koji imaju prolaziti kroz Siriju prema Europi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Antijunak 26/12/2015, 13:19

mutava baštarda wrote:Sirija - Page 36 20151225211425_344688

Proslava Božića u Damasku.

Čudi me kako svetac nije komentirao ovu djevojku :O . Meni je baš njam njam santa
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 13:34

Zanimljivo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 26/12/2015, 14:01

Tko će financirati rat protiv SA?
Ili: čijom naftom će se pribaviti lova?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 26/12/2015, 14:07

Neoliberalni portugalac wrote:do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije. 

tako da me niti ovo nebi čudilo.
gluposti i iSIL i Nusra imaju TOW to čak pišpe na jebenoj wikipediji
http://www.longwarjournal.org/archives/2014/12/islamic_state_uses_us-made_ant.php
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/12/2015, 15:52

Isil nije još gotov. Ako se infekcija uhvati u Africi jebali smo ježa. Sigurno je i da nekim sunitima i matičnim im državama nije bilo mrsko gniježđenje džihadista iz cijeloga svijeta i presjecanja Iranskog utjecaja na Levant. Jednom, a nadam se uskoro kada Daiš bude poražen oni ( Turska i KSA ) će nekako nastojat popunit prazninu koja iza Daiša ostaje i osnovat nekakav sunistan, a to bi već širom otvorilo Pandorinu kutiju koja je odškrinuta Kosovom i Krimom.
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 16:15

asilovski wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije. 

http://www.longwarjournal.org/archives/2014/12/islamic_state_uses_us-made_ant.php
al nusra ima TOW, a ISIL nema. 

jehudi je par puta stavljao očajne fotošopove, ili video gdje ISIL navodno koristi TOW , onda vidiš ispod videa se potpisala neka FSA frakcija. 

i taj link ništa ne pokazuje. 

samo fali marcus da uleti sa onim fotošopiranih helikopterom :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 16:30

Neda Yoda na ISIS-ovce,pa neda... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 16:38

bogomdani wrote:Neda Yoda na ISIS-ovce,pa neda... lol!
nije neda, nego ekipa govori "isiovci puni američkog oružja, koriste američke TOW projektile" a ja još nisam vidio niti jedan video ili sliku gdje ovi imaju američke TOW rakete.. imaju ruske konkurse, fagote, maljutke.. 

i onda dođe markus otvori topik na fotošopiranu sliku gdje američki helikopter prati ISIS konvoj

ako hoćete pržiti mozak pizdarijama, slobodno,  evo najnoviji dokazi ISIS naoružavan od vanzemaljaca!

Sirija - Page 36 Ahahha10

Last edited by Neoliberalni portugalac on 26/12/2015, 16:41; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 16:40

:^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 26/12/2015, 18:07

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 26/12/2015, 19:15

Neoliberalni portugalac wrote:Daesh koristi jedino Ruske konkurs, maljutke, i fagot sustave

do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije. 

LAŽES besramno.....ja sam stavio 2-3 snimke i sve istinite a

ti si taj koji stavlja lažne vijesti i podržava isis teroriste.

Kako te sram nije tako optužiti nekoga a upravo ti si taj

koji otvoreno podržava isis i manipuliraš podacima, srami se.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 26/12/2015, 19:18

Neoliberalni portugalac wrote:
asilovski wrote:

jehudi je par puta stavljao očajne fotošopove, ili video gdje ISIL navodno koristi TOW , onda vidiš ispod videa se potpisala neka FSA frakcija. 

Lažovčino....ti si stavio dvadeset snimaka i tvrdio da je tow na djei,

kako tow uništava SAA.....to su tvoje riječi lažovčino jedna.

Di si vidio maljutku ili šta sl 

Kakve podli laži ovaj lik servira, nevjerojatno.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 19:25

Yehudi wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:Daesh koristi jedino Ruske konkurs, maljutke, i fagot sustave

do sada par slika što si stavljao gdje ISIS koristi TOW projektile su bile očajan fotošop i dezinformacije. 

LAŽES besramno.....ja sam stavio 2-3 snimke i sve istinite a

ti si taj koji stavlja lažne vijesti i podržava isis teroriste.

Kako te sram nije tako optužiti nekoga a upravo ti si taj

koji otvoreno podržava isis i manipuliraš podacima, srami se.
ne kralju stavio si lažne stvari, sada ću ja lipo izvući tvoje stvari što si stavio.. evo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 19:39

Yehudi wrote:
EmberSpirit wrote:usput puno više ISIS oružja ima srpskog nego hrvatskog punoo više

Aj daj link lažove.

-----------------------------------------------------------------

ISIS video shows jihadists using American-made TOW anti-tank missiles in Palmyra - TomoNews

Daesh Scum Gets a Tow Missile - ISIS Gets TOW'D

evo ovdje me je yehudi optužio , i govori mi i ovdje da sam lažov i stavlja "dokaze" da ISIS koristi Američke rakete(ISIS koristi jedino ruske rakete nikakve američke)

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t4501p30-isil-objavio-video-koji-prikazuje-njihovu-verziju-kraja-svijeta

Ovdje se nalazi rasprava;

Prvi video što je stavio Yehudi kao "dokaz",

https://www.youtube.com/watch?v=kVLz-c1HyyI

Naime na ovom videu nevidite ništa. Prva fotošopirana slika, vojnik FSA, a nakon toga obična isječci gdje ekipa puca minobacačima itd.. 0 bodova

Drugi ključni dokaz gdje ISIL koristi, dakle drugi link

https://www.youtube.com/watch?v=ElLgFACGXb0

Pazi kralja lik stavi link na ISIS, a gore u kutu potpis neke FSA grupe(nusre) ili tako nešto..

i onda sam ja lažov. Evo ovdje su tvoje laži/istine, i moje laži/istine. Neka ljudi vide i presude drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 19:44

Yehudi wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:
asilovski wrote:

Lažovčino....ti si stavio dvadeset snimaka i tvrdio da je tow na djei,

kako tow uništava SAA.....to su tvoje riječi lažovčino jedna.

Di si vidio maljutku ili šta sl 

Kakve podli laži ovaj lik servira, nevjerojatno.

stavio sam FSA frakcije gdje gađaju uglavnom TOWima, ali ima ih sa maljutkama.
ISIS vidio sam na njihovim videima koriste uglavnom konkrus, maljutke, i fagot- sovjetske/ruske proizvodnje, jer nemaju američki TOW(nema nikakvih dokaza, vidim optužuje me se, ja sam iskopa tvoja videa gdje se jasno vidi da nema ništa)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2015, 19:56

FSA uglavnom koristi TOW sustave, i to u djelu Sirije(oko alepa, latakije, i sjeverno od hame) jer su opskrbljeni preko turske i arapskih zemalja.
FSA dole u "polu okruženju" koristi Ruske ATGM , vidio sam videa sa maljutkama, fagotima, čak i milan sustavima. Zato jer nemaju liniju opskrbe odakle mogu biti naoružani TOW raketama.

ISIL , nigdje nisam vidio dokaz da koriste TOW, a imaju videa gdje koriste maljutke, konkrus(ruske), čak i milan rakete(eu).

Čak ako se i pojavi jedan video gdje ISIL koristi TOW, (ako) to neznači da su masovno opskrbljeni, nego moguće da su oteli nekoj FSA grupi ili nabavili preko šverca od FSA grupe.

Jer gle čuda ISIS je dobio ruske konkrus,maljutke, europske milane, tako da je oteo sirijskoj/iračkoj vojsci ili nabavio nešto švercom od iračana/sirijaca(gle čuda čak i dolje ima šverca).

Što se tiče TOW raketa, njih koristi i Al Nusra, iako je Al Nusra na listi terorističkih organizacija na zapadu, sve jedno opskrbljeni su TOW raketama. Jer se hvale po Youtubu.

ISIS ih nema , nisam vidio. Ameri su očito zažmirili na jedno oko, što se tiče AL Nusre, ali za ISIS , još nema dokaza.

Ovo što me je jehudi izvrijeđa, lipo sam našao njegove dokaze , tako da nema rekla "kazala", "ti podržavaš isis i lažeš". Evo ja sam vam svaki put rekao, nađite moje postove, ja sam tvoje laži iskopa u roku 5minuta uz pomoć foruma i googla.. tako i vi pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija
» Sirija