Pratitelji napali atraktivnu Čapljinku: Znaš li ti raditi išta osim prčiti stražnjicu?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pratitelji napali atraktivnu Čapljinku: Znaš li ti raditi išta osim prčiti stražnjicu?
Ima dobru liniju struk guzica... Mislim da sa sisama nije ni sama zadovoljna kada ih na svakoj slici skriva ili prčka po njima... Bar sam takav dojam stekao na prvu.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Mislim da ima neki hendikep sa sisama.
Ne znam, možda kada bi netko okačio sliku di se bolje vide...
ima ok sise, ali se velika guzica bolje prodaje
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Pratitelji napali atraktivnu Čapljinku: Znaš li ti raditi išta osim prčiti stražnjicu?
ko je bode ni ne mari puno za sise...plati i jebi...mutava baštarda wrote:Ima dobru liniju struk guzica... Mislim da sa sisama nije ni sama zadovoljna kada ih na svakoj slici skriva ili prčka po njima... Bar sam takav dojam stekao na prvu.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Mislim da ima neki hendikep sa sisama.
ima ok sise, ali se velika guzica bolje prodaje
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
za sigurno je u top 5 sponzorusa danas...ona i celzijevka...rekao mi frend koji zna celzijevku da se krese sa parajlijama samo tako..navodno je kupila i neki mix jahte i brodice...
2015-09-08
inače ove današnje pičke s instagrama su zapravo karikatura žene. Od kardašijanki do one demi rose koja mi je danas iskočila na nekom portalu. Debele guzičarke. Danas svijet ima čudan ukus za odjeću, automobile, žene, politiku. Sve što je nekoć bilo nakaradno i predmetom podsmijeha, ultimativni kič i neukus, je dobilo pravo građanstva. Nek mi neko vrati šezdesete.
Dosta ti je vidit one dreperčine što se kod nas bave modom. Nekada su taj posa radili gejevi. a i Italija je zemlja koja propada... oni vole za sebe kazat da su izmislili umjetnost, njihova dica uče umjetnost u školi više nego naša, bar je tako bilo.marcellus wrote:inače ove današnje pičke s instagrama su zapravo karikatura žene. Od kardašijanki do one demi rose koja mi je danas iskočila na nekom portalu. Debele guzičarke. Danas svijet ima čudan ukus za odjeću, automobile, žene, politiku. Sve što je nekoć bilo nakaradno i predmetom podsmijeha, ultimativni kič i neukus, je dobilo pravo građanstva. Nek mi neko vrati šezdesete.
I onda odjednom Kristine Mandarine, Karabatičke & ostale krave iskaču iz svakog grma...
Kurac po kurac, jahta...vuksadinare wrote:za sigurno je u top 5 sponzorusa danas...ona i celzijevka...rekao mi frend koji zna celzijevku da se krese sa parajlijama samo tako..navodno je kupila i neki mix jahte i brodice...
pa jeftinije im je za sada ne biti u braku...ovako lovu na sunce odmah ako zelis umociti..a kad je u braku ovisi o muzevljovoj volji hoce li joj danas dati karticu ili lovu za šopingmutava baštarda wrote:Kurac po kurac, jahta...vuksadinare wrote:za sigurno je u top 5 sponzorusa danas...ona i celzijevka...rekao mi frend koji zna celzijevku da se krese sa parajlijama samo tako..navodno je kupila i neki mix jahte i brodice...
2015-09-08
mutava baštarda wrote:Mislim da ima neki hendikep sa sisama.
Sise solidne, al ko piše Marc, ipak ima i jači asset
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:za sigurno je u top 5 sponzorusa danas...ona i celzijevka...rekao mi frend koji zna celzijevku da se krese sa parajlijama samo tako..navodno je kupila i neki mix jahte i brodice...
A čuješ, plati pa dobiješ paket ponudu...
2018-04-10
Prezgodna je...ah taj badic...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:I onda odjednom Kristine Mandarine, Karabatičke & ostale krave iskaču iz svakog grma...
A dobro ono su baš kurve sa provincijskih cesta
Ovo je ipak neka totalno druga razina, Knollica ne izgleda jeftino. I to se traži.
2018-04-10
ae, nije ova štajgerica, to je elitna prostitucijaHektorović wrote:mutava baštarda wrote:I onda odjednom Kristine Mandarine, Karabatičke & ostale krave iskaču iz svakog grma...
Ovo je ipak neka totalno druga razina, Knollica ne izgleda jeftino. I to se traži.
ali, i dalje prostitucija
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:za sigurno je u top 5 sponzorusa danas...ona i celzijevka...rekao mi frend koji zna celzijevku da se krese sa parajlijama samo tako..navodno je kupila i neki mix jahte i brodice...
A čuješ, plati pa dobiješ paket ponudu...
sise lijevo, guzice desno, navali
pa cuj nije jeftina svakako...s obzirom sto posjeduje od voznog parka...celzijevka je prakticno kupila jahtu...dakle uplovi kakav šeik,austarlski ili americki bogataš one dobiju poziv imaš gažu...a sumnjam da su tu 'gaže' ispod cca 2000 eura to valjda dobiju one koje nadrkavaju šeike za zagrijavanje dok ove ne dođu...ove ne beru ispod 3,4 tisuce eura 'partije' na jahti...tri,cetri gaže ljeti i pune su...plus sto i preko godien odrađuju tzv.zimske sihte,pa plate im naslikavanje vise slikovni oglas 'ponude i potraznje'...ove 'kristine mandarine' i slicne su tek na pocetku 'karijere' jos moraju zganaca jesti prvo sa 'b' klasom lovaša...da dostignu razinu knolovke i celzijevke..knolica ima tri banke a celzijevka skoro cetri...ova posljednja sto sad zaradi zaradi...kad prijeđe cetri banke putem pokosice...samo s enadam da su pametnije do nje i spremaju ušteđevinu...a vidim ne bacaju se u lovljenje starih bogatih mlatimudana za brak...pa ovise o njihovoj milostinji te foliranju...ima vremena za to..uvijek mogu naci kad uđu u kakve godinice nekog starog bogatuna...da se udaju...i osiguraju..ovako dok su jos komadi...mogu solirati i lijepo zarađivatiHektorović wrote:mutava baštarda wrote:I onda odjednom Kristine Mandarine, Karabatičke & ostale krave iskaču iz svakog grma...
2015-09-08
vu subotu,ak ne idem za ZG,može.veber wrote:dok ja spajam poslovno i obiteljsko, blizu sam ti, popijemo pivo ispred trgovine.jastreb wrote:Kakav suprotni tabor???Maggie19 wrote:Otkad ti igras za suprotni tabor, jastrebe?jastreb wrote:Ma kakva Čapljinka i kakva Hercegovka.
Sramoti čestite hercegovačke žene i djevojke.
Tjerajte tu švapsku drolju u 3mp.
Nema veze odakle je, cura je zgodna i na tome zarađuje.
;-))
ne znam zbog čega ovoj fuksi daju toliki medijski prostor.
ja sam ti pet km od kukuljanova.
niraj za auto. plodine, lidl, superkonzim. možemo i kod bauhausa.
ali možemo kao i ljudi do opatije.
pa onda objasniš karla marxa i lolu ribara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja ne razumijem ove današnje trendoveNoor wrote:ae, nije ova štajgerica, to je elitna prostitucijaHektorović wrote:mutava baštarda wrote:I onda odjednom Kristine Mandarine, Karabatičke & ostale krave iskaču iz svakog grma...
ali, i dalje prostitucija
Te žene nisu više normalne
Operiraju sve, usne naprave da izgledaju ko monstrumi, sise operiraju da izgledaju ko lopte, guzice operiraju da izgledaju ko guzate karikature ... naprave one guzičetine da se čovjeku povraća, pitaš se kako uopce obrišu dupe.
PA imaju li one ogledalo. Misle li one da to nas muškarce privleči
Meni je ono odvratno. JA volim prirodnu ljepotu ...ili prirodni izgled kakav god bio, a ono mi dodju ko one plastične lutke koje Ray obožava
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Zgrabio ju za stražnjicu i brzo požalio: "Plakao je kao kuja"
» Američki senator želi Moskvu "udariti nogom u stražnjicu"
» Jel znaš tko sam ja?
» znas li ti tko sam ja ?
» Zgrabio ju za stražnjicu i brzo požalio: "Plakao je kao kuja"
» Američki senator želi Moskvu "udariti nogom u stražnjicu"
» Jel znaš tko sam ja?
» znas li ti tko sam ja ?
Page 2 of 2