Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
Mene ne treba pomlađivati. Kad sam bio mlad bio sam grdan poput lika na mom avataru(zato ga i nosim),ali što idem stariji sve sam poželjniji i viđeniji.סמאל wrote:Pustimo sad naše nesuglasice i globalnu geopolitičku situaciju,Koncentriraj se isključivo na samog sebe,odjebi Galaktiču Federaciju.Zar ne bi volio da se izlječiš,fizički budeš top ?RayMabus wrote:Ne smaraj.
Jedva čekam da se muslimani politički angažiraju u Francuskoj , Njemačkoj itd.
Doduše,sve ima cjenu,jer zbog toga što koristim energetski vampirizam da bih profitirao na materijalnom planu,moje energetsko tijelo se deformiralo u grozotu,nešto kao slika Dorian Graya.
Tako da...
U stvari nisam jedini. I Tito je kao mladić bio žgoljav,sa onim đozlucima i špicastim nosom,a kasnije je stasao kao iz stijene isklesan.
Tako da ti te tvoje esencije objesi mačku o rep.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
I dan će doći i ja ću se napiti krvi više nego šta si ti ikad vidio u životu.סמאל wrote:Nisam puka.Ako misliš da jesam slobodno reci mjesto i vrijeme,najkasnije do 22:00 bit ću u Kaštelima.Ako slažem,slobodno me popljuj ovdje na forumu.RayMabus wrote:?
Ti si puka.
Pojeo sam nekoliko esencija u par dana i sad sam jak da bih se bez problema sam se nosio s tvojom cijelom Galaktičkom Flotom,
Reci gdje god hoćeš eto me da ti pokažem pravu snagu tame.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:I dan će doći i ja ću se napiti krvi više nego šta si ti ikad vidio u životu.סמאל wrote:Nisam puka.Ako misliš da jesam slobodno reci mjesto i vrijeme,najkasnije do 22:00 bit ću u Kaštelima.Ako slažem,slobodno me popljuj ovdje na forumu.RayMabus wrote:?
Ti si puka.
Pojeo sam nekoliko esencija u par dana i sad sam jak da bih se bez problema sam se nosio s tvojom cijelom Galaktičkom Flotom,
Reci gdje god hoćeš eto me da ti pokažem pravu snagu tame.
:rasta:ne volim bit hvalisavac,jer to mi je jadno,jesi li siguran da bi izdržao nekoliko rundi samnom ?
Kad bi znao tko iza mene stoji,tko mi daje snagu,na tvom mjestu ne bih toliko se pouzdao
u Galaktičku Federaciju.
Izvini Longi,nemoj mi zamjerit za ovo danas,jer ne znaš ti kako je to kad se predoziraš s nečijom životnom energijom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
RayMabus wrote:Dakle vratimo se na temu.
Sad u Njemačkoj imate AfD koji promovira njemački nacionalizam , antiislam i antiimigraciju.
Da se osnuje konzervativna stranka Njemačke koja je samo ultra konzervativna i ne zanima ju njemački nacionalizam ni antiislam.....i postavite i mujage u svoje redove vi bi ste oderali i ljevičare i njemački nacionalizam.
Hai Hitler.
Islamsko biračko tijelo je teško konzervativno.
Samo to napravite i ljevičari nestaju.
2014-04-11
Bar me ti poznaješ bolje nego itko,zar misiš da bih drobio gluposti bez pokrića ?jastreb wrote:Mene ne treba pomlađivati. Kad sam bio mlad bio sam grdan poput lika na mom avataru(zato ga i nosim),ali što idem stariji sve sam poželjniji i viđeniji.סמאל wrote:Pustimo sad naše nesuglasice i globalnu geopolitičku situaciju,Koncentriraj se isključivo na samog sebe,odjebi Galaktiču Federaciju.Zar ne bi volio da se izlječiš,fizički budeš top ?RayMabus wrote:Ne smaraj.
Jedva čekam da se muslimani politički angažiraju u Francuskoj , Njemačkoj itd.
Doduše,sve ima cjenu,jer zbog toga što koristim energetski vampirizam da bih profitirao na materijalnom planu,moje energetsko tijelo se deformiralo u grozotu,nešto kao slika Dorian Graya.
Tako da...
U stvari nisam jedini. I Tito je kao mladić bio žgoljav,sa onim đozlucima i špicastim nosom,a kasnije je stasao kao iz stijene isklesan.
Tako da ti te tvoje esencije objesi mačku o rep.
2015-07-23
2014-04-11
Napokon sam postigao što sam htio,samo polako,u narednih par mjeseci,vidjet ćemo tko je jači,te može li me Longijeva Galaktička Federacija zaustavit.
Anulirao sam oponente u našim redovima,sad napokon mogu nametut svoju incijativu.Pa valjda se napokon treba vrednovat višegodišnji trud i rad.
U narednom periodu,još ću više udarit po glupoj katolčadi,samo gledajte.
Anulirao sam oponente u našim redovima,sad napokon mogu nametut svoju incijativu.Pa valjda se napokon treba vrednovat višegodišnji trud i rad.
2015-07-23
Zaustavit u čemu ?
Ja uopće ne znam o čemu ti drobiš.
Ja uopće ne znam o čemu ti drobiš.
2014-04-11
סמאל wrote:Napokon sam postigao što sam htio,samo polako,u narednih par mjeseci,vidjet ćemo tko je jači,te može li me Longijeva Galaktička Federacija zaustavit.
Katoličad , galaktiča federacija ?
Šta mi imamo s njima ?!?!?!?!
Ja ne znam o čemu ti pričaš al doslovno.
O čemu ti pričaš ?
Misliš da je GF = KC
Jes ti zdrav ?
2014-04-11
O čemu ti sine drobiš ?
Ozbiljno te pitam.
O čemu ti pričaš ?
Ozbiljno te pitam.
O čemu ti pričaš ?
2014-04-11
Nitko na ovom forumu uključujući i mene ne kužimo čemu ti pričaš.
I sad si počeja pričat kako ćeš se ti osvetit GF tako da ćeš napast KC
Ti misliš da je to ista stvar ?
Jel to ozbiljno ili ?
I sad si počeja pričat kako ćeš se ti osvetit GF tako da ćeš napast KC
Ti misliš da je to ista stvar ?
Jel to ozbiljno ili ?
2014-04-11
Ti si nešto gadno falija u svojoj glavi.
Gadno si falija.
Gadno si falija.
2014-04-11
Jel ti znaš šta je galaksija ?
Ukucaj na internet pa čitaj.
Uspoređuješ me s nekakvom religijom na nekoj žnj planeti.
Ti si bolestan čovik.
Ti si bolestan čovik.
2014-04-11
Il si samo NEPISMEN
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Galaktika
General galaktičke federacije
Galaktičke
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Galaktika
General galaktičke federacije
Galaktičke
2014-04-11
Falio sam i virus koji sam najavio porije 3 god.RayMabus wrote:Ti si nešto gadno falija u svojoj glavi.
Gadno si falija.
Zar ti misliš da ćeš uspjet ostat neokrznut u svemu ovome što dolazi.
Moj ti je prijateljski savjet uživaj dok još možeš,neće proći još dugo a spoznat ćeš pravu snagu tame.
Sve čemo vas pobit odreda,a tvoj GF neće imat muda umješati se.
2015-07-23
E moj prijo,ja već dugo nisam čovik.RayMabus wrote:Jel ti znaš šta je galaksija ?
Ti si bolestan čovik.
2015-07-23
סמאל wrote:Falio sam i virus koji sam najavio porije 3 god.RayMabus wrote:Ti si nešto gadno falija u svojoj glavi.
Gadno si falija.
Zar ti misliš da ćeš uspjet ostat neokrznut u svemu ovome što dolazi.
Moj ti je prijateljski savjet uživaj dok još možeš,neće proći još dugo a spoznat ćeš pravu snagu tame.
Sve čemo vas pobit odreda,a tvoj GF neće imat muda umješati se.
?
2014-04-11
Sve ćemo vas pobiti odreda a tvoja GF neće imat muda umiješati se.
?!?!?!?
?!?!?!?
2014-04-11
Koga ćeš pobit i zašto bi se GF miješala ako se vi želite pobit međusobno ?
Ne kužim.
Ne kužim.
2014-04-11
Dakle recimo da pričamo o Kongu ( planet Zemlja ).
Pobit češ crnce dakle vi tamo između sebe i prijetiš Americi , Kini , Europi il Japanu radi toga.
Stvarno ?
Pobit češ crnce dakle vi tamo između sebe i prijetiš Americi , Kini , Europi il Japanu radi toga.
Stvarno ?
2014-04-11
Plesni se dva puta da te ja ne moram.RayMabus wrote:Dakle recimo da pričamo o Kongu ( planet Zemlja ).
Stvarno ?
Aj spavat i umij se.
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Srbija igra opasnu igru. Sljedećih mjeseci bi moglo doći do možda najopasnije destabilizacije regije od devedesetih. Tone bi zaobišlo ni Hrvatsku.
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Srbija igra opasnu igru. Sljedećih mjeseci bi moglo doći do možda najopasnije destabilizacije regije od devedesetih. Tone bi zaobišlo ni Hrvatsku.
Page 4 of 6