Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
Epi tipični američki bijeli liberal
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
Isti obrazac ponašanja xd jel te zanima kako
AssadNaPodmornici wrote:Epi tipični američki bijeli liberal
dobro ti si tipični azijski crni konzervativac :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa jebo te i ti si još ,,balo'' neš ti 42 god.a ja mislio da si ti puno stariji.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:oni dolaze...
Ne još 15tak godina
taman ...imat cu 57 i živjeti na novom zelandu
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Agresivna ljevica u Hrvatskoj nikad nije ni nestala,samo se malo ,ajmo reć,restrukturiala.
Kroz 20 god. preko te radikalne ljevice napravit će se revizija ugovora s Vatikanom a mislim da će kroz 20 god. a možda i prije,izbacit se iz škola vjeronauk glupe katolčadi.
Kroz 20 god. preko te radikalne ljevice napravit će se revizija ugovora s Vatikanom a mislim da će kroz 20 god. a možda i prije,izbacit se iz škola vjeronauk glupe katolčadi.
2015-07-23
Agresivna ljevica je zakon. Trpačina i samo trpačina i onda sve pravac Njemačka.
Jedva čekam novi val imigranata.
Jedva čekam novi val imigranata.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imigranti su konzervativci.
Ne triba ništa nego u Njemačkoj napravit islamsku političku partiju po uzoru na demokršćane i ljevičari će izgubit hrpu glasova.
Ne triba ništa nego u Njemačkoj napravit islamsku političku partiju po uzoru na demokršćane i ljevičari će izgubit hrpu glasova.
2014-04-11
Upravo sam iscrpio životnu esenciju iz jednog 20godišnjeg stanca,pretpostavljem Norvežanina,te sam se pomladio za 10 god.Longi čitaj sutra crnu kroniku,ako vidiš da je neki mladi turist preminuo od srčanog udara,onda znaj da sam se nahranio s njim.Kako Galaktička Federacija gleda na energetsko parazitiranje ?
2015-07-23
Galaktička federacija će te stavit na ignore budeš li joj previše dosađiva.
Ako postoji kršćanska demokratska unija može postojat i islamska demokratska zajednica i onda na izborima u Njemačkoj i Austriji ovi glasaju za njih i uđu u parlament i tamo budu jezičac na vagi.
Nešto ko Pupy.
Ako postoji kršćanska demokratska unija može postojat i islamska demokratska zajednica i onda na izborima u Njemačkoj i Austriji ovi glasaju za njih i uđu u parlament i tamo budu jezičac na vagi.
Nešto ko Pupy.
2014-04-11
Ali,zar se ti ne bi volio podmladit i izliječit na taj način ?
2015-07-23
Ne smaraj.
Jedva čekam da se muslimani politički angažiraju u Francuskoj , Njemačkoj itd.
2014-04-11
Pustimo sad naše nesuglasice i globalnu geopolitičku situaciju,Koncentriraj se isključivo na samog sebe,odjebi Galaktiču Federaciju.Zar ne bi volio da se izlječiš,fizički budeš top ?RayMabus wrote:Ne smaraj.
Doduše,sve ima cjenu,jer zbog toga što koristim energetski vampirizam da bih profitirao na materijalnom planu,moje energetsko tijelo se deformiralo u grozotu,nešto kao slika Dorian Graya.
2015-07-23
Doša san s kupanja. Pijuckam pivu. Smaraš. Pišeš gluposti.
2014-04-11
Politička budućnost država poput Austrije , Njemačke , Francuske , Beneluxa , Švedske i Engleske nije u tome da desnica bude antiislamska nego da ih priglrli jer su ovi teški konzervativci.
Kad to biračko tijelo otmeš ljevici , ljevica je gotova.
Hrvati su tu politički najpametniji.
Jedan je Hase.
Kad to biračko tijelo otmeš ljevici , ljevica je gotova.
Hrvati su tu politički najpametniji.
Jedan je Hase.
2014-04-11
Hahahaha,jesi li siguran da su gluposti,hoćeš se kladit,da vidim koliko ćeš izdržat u mojoj blizini.Fizičko tijelo ti je već načeto,mislim da mi ne bi bio nikakav problem i tebe iscrpiti.Šta kažeš,hoćemo li probat ?RayMabus wrote:Doša san s kupanja. Pijuckam pivu. Smaraš. Pišeš gluposti.
2015-07-23
Molaj me se. Ja ne znam koji ti je kurac. Lito je uživaj. Šta si me se uvatija ?
2014-04-11
Znaš li ti šta je overdose ?RayMabus wrote:Molaj me se. Ja ne znam koji ti je kurac. Lito je uživaj. Šta si me se uvatija ?
U samo pola sata,iscrpio sam tog Norvežanina,ako sumnjaš slobodno reci kad i gdje,dolazim bez ikakvog problema da ti demostriram.
Nije mi nikakav probem pojavit se u bilo kojem dijelu Europe a pogotovu Hrvatske.
Ako treba ,već sam večeras u Kaštelima.
Reci gdje i kad,ja se do 21:00 pojavim.
Sad sam jači nego ikad prije,U 1000 god,nisam imao snage kao danas.
2015-07-23
2014-04-11
Nisam puka.Ako misliš da jesam slobodno reci mjesto i vrijeme,najkasnije do 22:00 bit ću u Kaštelima.Ako slažem,slobodno me popljuj ovdje na forumu.RayMabus wrote:?
Ti si puka.
Pojeo sam nekoliko esencija u par dana i sad sam jak da bih se bez problema sam se nosio s tvojom cijelom Galaktičkom Flotom,
Reci gdje god hoćeš eto me da ti pokažem pravu snagu tame.
2015-07-23
Dakle vratimo se na temu.
Sad u Njemačkoj imate AfD koji promovira njemački nacionalizam , antiislam i antiimigraciju.
Da se osnuje konzervativna stranka Njemačke koja je samo ultra konzervativna i ne zanima ju njemački nacionalizam ni antiislam.....i postavite i mujage u svoje redove vi bi ste oderali i ljevičare i njemački nacionalizam.
Hai Hitler.
Islamsko biračko tijelo je teško konzervativno.
Sad u Njemačkoj imate AfD koji promovira njemački nacionalizam , antiislam i antiimigraciju.
Da se osnuje konzervativna stranka Njemačke koja je samo ultra konzervativna i ne zanima ju njemački nacionalizam ni antiislam.....i postavite i mujage u svoje redove vi bi ste oderali i ljevičare i njemački nacionalizam.
Hai Hitler.
Islamsko biračko tijelo je teško konzervativno.
2014-04-11
Mene ne treba pomlađivati. Kad sam bio mlad bio sam grdan poput lika na mom avataru(zato ga i nosim),ali što idem stariji sve sam poželjniji i viđeniji.סמאל wrote:Pustimo sad naše nesuglasice i globalnu geopolitičku situaciju,Koncentriraj se isključivo na samog sebe,odjebi Galaktiču Federaciju.Zar ne bi volio da se izlječiš,fizički budeš top ?RayMabus wrote:Ne smaraj.
Doduše,sve ima cjenu,jer zbog toga što koristim energetski vampirizam da bih profitirao na materijalnom planu,moje energetsko tijelo se deformiralo u grozotu,nešto kao slika Dorian Graya.
Tako da...
U stvari nisam jedini. I Tito je kao mladić bio žgoljav,sa onim đozlucima i špicastim nosom,a kasnije je stasao kao iz stijene isklesan.
Tako da ti te tvoje esencije objesi mačku o rep.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Srbija igra opasnu igru. Sljedećih mjeseci bi moglo doći do možda najopasnije destabilizacije regije od devedesetih. Tone bi zaobišlo ni Hrvatsku.
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Srbija igra opasnu igru. Sljedećih mjeseci bi moglo doći do možda najopasnije destabilizacije regije od devedesetih. Tone bi zaobišlo ni Hrvatsku.
Page 3 of 6