Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
To šta nekome to smeta je šta ima podsvjesnu želju ugodit svakome.
E nemože to tako. To je isto lekcija.
Samo ih odjebeš i sve štima.
Lekcija je da ne možeš svakome ugodit.
Zato takvi ljudi postoje i svi ih imamo.
E nemože to tako. To je isto lekcija.
Samo ih odjebeš i sve štima.
Lekcija je da ne možeš svakome ugodit.
Zato takvi ljudi postoje i svi ih imamo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
Da bih egzistirao u ovom obliku,moram se hraniti,Ova sezona mi nikako ne pogoduje,najgrore od svega što ću već za 10 dana morat ponovno prikačit se na neki izvor energije.
Mislim kako je jasno da ne mogu hranit se na mojim susjedima,to bi bilo bizarno i privuklo bi sumnju.
Ono što mi treba,što veći priljev turista,tak da uvijek mogu bar dva-tri,malo iscrpit.
No ja nikad ne isušim domaćina do kraja,ali bojim se da sam radi dugotrajne apstinencije danas malo pretjerao.
Sutra čitaj crnu kroniku u Slobodnoj Longi,bit će ti jasnije kako se ja hranim.
Mislim kako je jasno da ne mogu hranit se na mojim susjedima,to bi bilo bizarno i privuklo bi sumnju.
Ono što mi treba,što veći priljev turista,tak da uvijek mogu bar dva-tri,malo iscrpit.
No ja nikad ne isušim domaćina do kraja,ali bojim se da sam radi dugotrajne apstinencije danas malo pretjerao.
Sutra čitaj crnu kroniku u Slobodnoj Longi,bit će ti jasnije kako se ja hranim.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Čitaj ti crnu kroniku.
Mene to ne zanima.
Još najbolje da ću pratiti tuđe probleme.
Mene to ne zanima.
2014-04-11
Kako drugačije misliš da ti dočaram o mojim sposobnostima ?RayMabus wrote:Čitaj ti crnu kroniku.
Mene to ne zanima.
Ti si izvor velike energije,volio bih se prikačit i na tebe.
2015-07-23
Mrtvo puvalo veliki izvor energije
Smijeh
Smijeh
2014-04-11
De uozbilji se malo.
Mrtva puvala nisu nikad veliki izvor energije.
2014-04-11
Očito da ti podcjenjuješ sam sebe.RayMabus wrote:De uozbilji se malo.
2015-07-23
Okani se ćorava posla. Nađi curu pa se njoj kači
2014-04-11
Za energetske radnje,spol i dob uopće nisu bitni,inače,kako bih sva ova stoljeća preživio.RayMabus wrote:Okani se ćorava posla. Nađi curu pa se njoj kači
Najgore od svega kad sam prisiljen hranit se smrtnom energijom,ali kad gladuješ,daj šta daš,međutim,to loše utječe na moj transcedentalni oblik,pa onda izgledam kao krepani Palpatin.
2015-07-23
Nije moj problem šta ti ne znaš da si kreator energije nego misliš da ti treba tuđa
2014-04-11
Ti ne znaš ništa o meni,jer inače bi znao zašto mi je potrebni posuđivat tuđu energiju,Nema inkarnacije za mene,sve što radim sada,to je zato što sam zapeo ovdje gdje jesam.RayMabus wrote:Nije moj problem šta ti ne znaš da si kreator energije nego misliš da ti treba tuđa
2015-07-23
Tko ti je reka da nema inkarnacije ?
Imaš slobodnu volju. To ti nitko ne može zabraniti. Netko te je loše obavjestija.
Imaš slobodnu volju. To ti nitko ne može zabraniti. Netko te je loše obavjestija.
2014-04-11
Zvučiš poput glupavih katolika koji vjeruju u raj i pakao pa nema reinkarnacije nego život vječni il u raju il u paklu.
Zvučš poput stoke ispranog uma.
2014-04-11
Uvijek moraš nešto žrtvovati,posebno ono što najviše voliš,da bi dobio nešto.Ja sam se demonizirao,za mene više nema povratka.RayMabus wrote:Zvučiš poput glupavih katolika koji vjeruju u raj i pakao pa nema reinkarnacije nego život vječni il u raju il u paklu.
2015-07-23
Tvoj problem. Ne moj i ne ičiji drugi.
2014-04-11
Oooo,paa varaš se, i to jako,jer ovakvom transformacijom i prinuđenen da budem to što sad jesam,problem je mnogih.Ali unatoč svemu,još uvijek nije posve umro moj ljudski oblik i sjećanja,te na neki način i dalje podsvjesno nosim tu iskru koju sam imao kao čovjek i Hrvat,što će na kraju možda mnogo značit.RayMabus wrote:Tvoj problem. Ne moj i ne ičiji drugi.
2015-07-23
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Srbija igra opasnu igru. Sljedećih mjeseci bi moglo doći do možda najopasnije destabilizacije regije od devedesetih. Tone bi zaobišlo ni Hrvatsku.
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Srbija igra opasnu igru. Sljedećih mjeseci bi moglo doći do možda najopasnije destabilizacije regije od devedesetih. Tone bi zaobišlo ni Hrvatsku.
Page 6 of 6