Pišem pismo tinta mi se proli...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pišem pismo tinta mi se proli...
Dakle, velika koalicija. Kad bi Zoki i Tomo suspregnuli ega, mislim da bi Tomo to lakše napravio, nije nemoguća, ionako svi u kampanji govore isto, a ideologijska pitanja neka se rješavaju referendumima.sitting_bull wrote:Regoč wrote:Dobro, Sjedeći Biče, logično razmišljanje. Osobno bih išao na puno dublje rekadroviranje, ali moramo poći od onoga što je realno, ne možemo sanjati o vojnoj hunti koja bi unutar dvie godine nasiljem riešila probleme. Milanović, unatoč eventualnim poznanstvima, mislim da je loš izbor.
ponavljam: gledam pragmatično i samo za razdoblje do svibnja 2017.godine.
nije logično mijenjati konje između dviju postaja hr-pony-expressa, tako da mislim kako je to najmanje loše riješenje.
da, u tom slučaju treba hdz dobiti predsjednika sabora...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Pišem pismo tinta mi se proli...
S kim bi se tojš trebali posvađati do 2017.?sitting_bull wrote:Regoč wrote:Dobro, Sjedeći Biče, logično razmišljanje. Osobno bih išao na puno dublje rekadroviranje, ali moramo poći od onoga što je realno, ne možemo sanjati o vojnoj hunti koja bi unutar dvie godine nasiljem riešila probleme. Milanović, unatoč eventualnim poznanstvima, mislim da je loš izbor.
ponavljam: gledam pragmatično i samo za razdoblje do svibnja 2017.godine.
nije logično mijenjati konje između dviju postaja hr-pony-expressa, tako da mislim kako je to najmanje loše riješenje.
da, u tom slučaju treba hdz dobiti predsjednika sabora...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pišem pismo tinta mi se proli...
» Pišem pismo, tinta mi se proli...
» Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
» Pismo iz Švedske
» Pišem Kosovo, pamtim RS, minus Posavina...
» Pišem pismo, tinta mi se proli...
» Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
» Pismo iz Švedske
» Pišem Kosovo, pamtim RS, minus Posavina...
Page 3 of 3