Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
Page 1 of 1
Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
NISU, VJERUJTE, NI NA HRVATSKOM: Švedska vratila Komšićeva pisma kralju protiv Handkea jer nisu bila na engleskom…
Pisma koje je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio kralju Kraljevine Švedske Karlu XVI Gustavu vraćena su u Sarajevo zbog toga što nisu bila na engleskom jeziku.
Ovu informaciju prenosi Srpskainfo iz diplomatskih izvora.
Podsjećamo, nakon što je Peter Handke dobio Nobelovu nagadu za književnost, Komšić je u znak prosvjeda uputio pismo predsjedniku Kraljevske švedske akademije znanosti Matsu Malmu.
Nakon njegove reakcije u medijima, Komšić mu je pisao ponovno.
Međutim, medijima tada nije priopćeno da je predsjedavajući Predsjedništva BiH oba puta ta ista pisma pokušao poslati i švedskom kralju, ali u svakom slučaju ona još nisu ni stigla do njega zahvaljujući diplomatskom gafu Komšića ili nekoga od njegovih suradnika koji službenu diplomatsku poštu nisu uputili na engleskom jeziku.
Veleposlanstvo BiH u Švedskoj, koje je u ovom slučaju bilo samo poštar, Komšićeva pisma je proslijedila Ministarstvu vanjskih poslova Švedske odmah po prijemu.
Međutim, 14. studenog joj je odgovoreno da pisma upućena kralju od 15. i 18. listopada trebaju biti prevedena na engleski jezik. Sada se čeka da Komšićev kabinet to učini.
Nije poznato je li Kraljevska švedska akademija prihvatila Komšićeva pisma, ili su i oni tražili da im budu prevedena.
Nije poznato ni na kojem je jeziku pismo iz ured hrvatskog člana predsjedništva poslano. Na hrvatskom, sigurno nisu.
https://poskok.info/nisu-vjerujte-ni-na-hrvatskom-svedska-vratila-komsiceva-pisma-kralju-protiv-handkea-jer-nisu-bila-na-engleskom/
Pisma koje je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio kralju Kraljevine Švedske Karlu XVI Gustavu vraćena su u Sarajevo zbog toga što nisu bila na engleskom jeziku.
Ovu informaciju prenosi Srpskainfo iz diplomatskih izvora.
Podsjećamo, nakon što je Peter Handke dobio Nobelovu nagadu za književnost, Komšić je u znak prosvjeda uputio pismo predsjedniku Kraljevske švedske akademije znanosti Matsu Malmu.
Nakon njegove reakcije u medijima, Komšić mu je pisao ponovno.
Međutim, medijima tada nije priopćeno da je predsjedavajući Predsjedništva BiH oba puta ta ista pisma pokušao poslati i švedskom kralju, ali u svakom slučaju ona još nisu ni stigla do njega zahvaljujući diplomatskom gafu Komšića ili nekoga od njegovih suradnika koji službenu diplomatsku poštu nisu uputili na engleskom jeziku.
Veleposlanstvo BiH u Švedskoj, koje je u ovom slučaju bilo samo poštar, Komšićeva pisma je proslijedila Ministarstvu vanjskih poslova Švedske odmah po prijemu.
Međutim, 14. studenog joj je odgovoreno da pisma upućena kralju od 15. i 18. listopada trebaju biti prevedena na engleski jezik. Sada se čeka da Komšićev kabinet to učini.
Nije poznato je li Kraljevska švedska akademija prihvatila Komšićeva pisma, ili su i oni tražili da im budu prevedena.
Nije poznato ni na kojem je jeziku pismo iz ured hrvatskog člana predsjedništva poslano. Na hrvatskom, sigurno nisu.
https://poskok.info/nisu-vjerujte-ni-na-hrvatskom-svedska-vratila-komsiceva-pisma-kralju-protiv-handkea-jer-nisu-bila-na-engleskom/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
Komšić tvrdi da pismo uoPŠTe nije vraćeno, kako zli novinari tvrde.
Jedino je poštar Šaćir iz Čelebića javiJo da sve pretražiJo i da tamo nema nikakve ŠveCke...
Jedino je poštar Šaćir iz Čelebića javiJo da sve pretražiJo i da tamo nema nikakve ŠveCke...
Jbt. taki kralj koji ne razumije bošnjački...
Možda je čo'ek samo zaboraviJo markicu priljepit na kuvertu...Svima se to može desit, jebogati...
Ne mogu da vjerujem da PAPAK nije preveo pismo na engleski ....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ima neko tko zna bosanski tamo u sveckoj.
Slucajno ..
Ali, bas me cudi da bilo tko ide komentirati hankeovu politicku pizdariju
Ode on u Mračnu povijest kao Hamsun , kao i heidegger , kao Aralica
Slucajno ..
Sora wrote:Ima neko tko zna bosanski tamo u sveckoj.
Slucajno ..
a po čemu će Komšića pamtiti povijest?
kao uzurpatora
I kao pajacakic wrote:Sora wrote:Ima neko tko zna bosanski tamo u sveckoj.
Slucajno ..
a po čemu će Komšića pamtiti povijest?
kao uzurpatora
2015-09-24
Onaj u portirnici vratio poštu, nije se ni pozanimao, jebiga...Sora wrote:Ima neko tko zna bosanski tamo u sveckoj.
Slucajno ..
Mislio si je ko zna šta je u pismu, ako je izbosne.
2016-07-22
znaš kako se kaže, nedostak srama prvi je, ali pouzdani znak glupostiRingo10 wrote:Ne mogu da vjerujem da PAPAK nije preveo pismo na engleski ....
zamisli koji vakuum je u toj lubanji kad ide tako nešto napraviti
To mogu zamisliti koji imaju vakum u glaviNoor wrote:znaš kako se kaže, nedostak srama prvi je, ali pouzdani znak glupostiRingo10 wrote:Ne mogu da vjerujem da PAPAK nije preveo pismo na engleski ....
Kao vi svi sto kritizirate Komsica
Covjrk brani svoju zemlju
Samo to
Na nacin koji vi beskičmenjaci s vakumom necete skužiti ni da vam ugrade u glsvu koji čip
KPJI? Ovaj?Sora wrote:To mogu zamisliti koji imaju vakum u glaviNoor wrote:znaš kako se kaže, nedostak srama prvi je, ali pouzdani znak glupostiRingo10 wrote:Ne mogu da vjerujem da PAPAK nije preveo pismo na engleski ....
Samo to
Na nacin koji vi beskičmenjaci s vakumom necete skužiti ni da vam ugrade u glsvu koji čip
Vidi ga, notorni alkos :)
Ćurko, jel su i tebi tako kapilare popucale po faci od cuge?
Komšić je KRETENSora wrote:To mogu zamisliti koji imaju vakum u glaviNoor wrote:znaš kako se kaže, nedostak srama prvi je, ali pouzdani znak glupostiRingo10 wrote:Ne mogu da vjerujem da PAPAK nije preveo pismo na engleski ....
Samo to
I to na kvadrat
2015-09-24
A ne bi se cudila
Tko je u Bosni dio troclsnog precednistva da popije otrov od kukarace
A ne samo alkohol
Tko je u Bosni dio troclsnog precednistva da popije otrov od kukarace
A ne samo alkohol
DobroRingo10 wrote:Komšić je KRETENSora wrote:To mogu zamisliti koji imaju vakum u glaviNoor wrote:znaš kako se kaže, nedostak srama prvi je, ali pouzdani znak glupostiRingo10 wrote:Ne mogu da vjerujem da PAPAK nije preveo pismo na engleski ....
Samo to
I to na kvadrat
Tebi vjerujem
I kad nemas pravo
A zaboli me za Komsica ..
Di je do sada radio, u pogrebnom zavodu? Mislim, ono, dobro mu ide poso...Ringo10 wrote:Komšić je KRETENSora wrote:To mogu zamisliti koji imaju vakum u glaviNoor wrote:znaš kako se kaže, nedostak srama prvi je, ali pouzdani znak glupostiRingo10 wrote:Ne mogu da vjerujem da PAPAK nije preveo pismo na engleski ....
Samo to
I to na kvadrat
2016-07-22
Sora ne dopuštam švercanjeSora wrote:
tamo si na avataru lijepo pokazala kako izgledaš a sad tu glumataš curicu s mašnicama na metli
ateliraj, vrijeme da smetlari pometu po Hrvatskoj
ne silazi s metle , samo ateliraj
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Pišem pismo tinta mi se proli...
» Pišem pismo, tinta mi se proli...
» Revolucija jede svoju djecu...OJXA...
» Ko'to kaže ko'to laže... OJXA...
» Pišem pismo, tinta mi se proli...