Pismo iz Švedske
Page 1 of 1
Pismo iz Švedske
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/kako-je-majka-iz-hrvaca-zavrsila-na-sjeveru-europe-nismo-otisli-zbog-novca-iz-hrvatske-su-nas-otjerali-uhljebi-i-nepravda-1050039
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pismo iz Švedske
Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne izokrići riječi. Otišli su zbog korupcije. U korupciji ništa ne uspijeva. Piši troje dice manje.epikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
Ima da van se natalitet uruši puno brže i puno gore nego šta mislite.
2014-04-11
i ne samo to..dopizdi covjeku gledati Okolinu,gdje se samo lopovstvom,grebanjem,lizanjem guzice i plaćanjem reketa moze opstati..o perspektivi za djecu-zaboraviRayMabus wrote:Ne izokrići riječi. Otišli su zbog korupcije. U korupciji ništa ne uspijeva. Piši troje dice manje.epikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
Guest- Guest
A pa štaš. Ostat će samo podobni koji su to jer su nesposobni da bez partije išta postignu u životu.Legendovich wrote:i ne samo to..dopizdi covjeku gledati Okolinu,gdje se samo lopovstvom,grebanjem,lizanjem guzice i plaćanjem reketa moze opstati..o perspektivi za djecu-zaboraviRayMabus wrote:Ne izokrići riječi. Otišli su zbog korupcije. U korupciji ništa ne uspijeva. Piši troje dice manje.epikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
2014-04-11
upravo tako..Pemzijoneri,Borci,birokracka "elita" i Velmože sa pripadajucom struktorom zastite i djelovanja...ostalo ce drljati za njih,plus Turizam,koji drzi 40% proracunske love....bez toga,bi se medjusobno pobili i izjeli jedni druge..RayMabus wrote:A pa štaš. Ostat će samo podobni koji su to jer su nesposobni da bez partije išta postignu u životu.Legendovich wrote:i ne samo to..dopizdi covjeku gledati Okolinu,gdje se samo lopovstvom,grebanjem,lizanjem guzice i plaćanjem reketa moze opstati..o perspektivi za djecu-zaboraviRayMabus wrote:Ne izokrići riječi. Otišli su zbog korupcije. U korupciji ništa ne uspijeva. Piši troje dice manje.epikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
Guest- Guest
A gledaj , Hrvatska je već nekoliko godina u EU i vrlo je jednostavno sad priselit negdje drugdje po pitanju seljenja te zapošljavanja u drugoj članici EU. Ja san 2000 otiša kod tete u Italiju pa san prvi godinu dana mora gledat da ne izlazim puno van na veće ulice da me ne bi karabinjeri fermali i pitali papire. Srićon bijelac a tu di san bija to je malo misto , tetu mi svi znaju , ekipa od rodice pa nikad me nisu nikad zaustavili jer su vjerovatno mislil da sam Švabo pošto san visok i imam plavo smeđu kosu dakle ono Šveđanin po vanjskom izgledu.
Danas toga ništa nema , pređeš granicu normalno , šetaš normalno , kad sređivaš posal ne moraš tamo s crncima stat u redu u policiji da predaš papire za strance.
Nemaš ništa s tim jer si EU. Znači ne sviđaš mi se , doviđenja
Danas toga ništa nema , pređeš granicu normalno , šetaš normalno , kad sređivaš posal ne moraš tamo s crncima stat u redu u policiji da predaš papire za strance.
Nemaš ništa s tim jer si EU. Znači ne sviđaš mi se , doviđenja
2014-04-11
OD TEBE SU OTIŠLI ,,,,,,,,,KATOLIČKI SOCIJALISTOepikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
Guest- Guest
Prvo nisu jedni, milijuni drugih Hrvata su napustili ovaj teritorij zbog istih razloga
Drugo ideš radi sebe i nemora cilo selo znati
Treće švedska je zadnja država gdje bi otišao
Drugo ideš radi sebe i nemora cilo selo znati
Treće švedska je zadnja država gdje bi otišao
asti issusa...rafalnoobala razuma wrote:OD TEBE SU OTIŠLI ,,,,,,,,,KATOLIČKI SOCIJALISTOepikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
negdje sam vidio da si i kolegu @abena socijalistom prozvao samo zato sto je rvat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
još gore, prozvo me socijaliston jer govorin protiv komunistovdebotoijusto wrote:asti issusa...rafalnoobala razuma wrote:OD TEBE SU OTIŠLI ,,,,,,,,,KATOLIČKI SOCIJALISTOepikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
negdje sam vidio da si i kolegu @abena socijalistom prozvao samo zato sto je rvat
2014-04-16
pa ti jesi socijalista...aben wrote:još gore, prozvo me socijaliston jer govorin protiv komunistovdebotoijusto wrote:asti issusa...rafalnoobala razuma wrote:OD TEBE SU OTIŠLI ,,,,,,,,,KATOLIČKI SOCIJALISTOepikur37 wrote:Znači, novaca im nije falilo, oni su otišli zbog pisanja index.hr
Guest- Guest
Znači u Šveckoj zakone svi poštuju?
Zakonito je grupno i zvjerski silovati po Malmeu i Stockholmu?
Zakonito je zabranjivati policiji i medijima da izvješćuju o tome, o eksploziji kriminala od strane migranata?
Zakonito je izbjeći priliku sačuvati živote starijih i ići na logici imuniteta krda?
Ali okej, Hrvatska je sinonim za sve zlo, a Švecka je uređena zemlja.
Ali do 2000.
Zakonito je grupno i zvjerski silovati po Malmeu i Stockholmu?
Zakonito je zabranjivati policiji i medijima da izvješćuju o tome, o eksploziji kriminala od strane migranata?
Zakonito je izbjeći priliku sačuvati živote starijih i ići na logici imuniteta krda?
Ali okej, Hrvatska je sinonim za sve zlo, a Švecka je uređena zemlja.
Ali do 2000.
Guest- Guest
Similar topics
» Ujedinjenje Švedske i Finske?
» Inteligentna rješenja iz Švedske
» Desnica na čelu Parlamenta Švedske
» Progresivan i pohvalan prijedlog iz Švedske
» Desničarska utvrda na jugu Švedske
» Inteligentna rješenja iz Švedske
» Desnica na čelu Parlamenta Švedske
» Progresivan i pohvalan prijedlog iz Švedske
» Desničarska utvrda na jugu Švedske