Vakcina
Page 1 of 1
Vakcina
https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/detalji-uzasnog-dogadaja-fudbaleru-partizana-utrnula-strana-pa-doziveo-mozdani-udar-2022-07-26?utm_source=ShareMedia.rs&utm_medium=widget&utm_campaign=interna%2brazmena
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Vakcina
Preminuo hrvatski MMA borac Maro Perak (39)
https://www.index.hr/sport/clanak/preminuo-hrvatski-mma-borac-maro-perak-39/2383213.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
https://www.index.hr/sport/clanak/preminuo-hrvatski-mma-borac-maro-perak-39/2383213.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
zanimljivo kako index ovdje onemogućio komentare
zadnje vrijeme svako malo umre netko "iznenada".. zapadni mediji pišu da se pojavila nova bolest koju oni zovu "sindrom iznenadne smrti" i da dosta mladih najebe od toga..
i pazi ovo da oni nemaju "objašnjenje" pa su njihove teorije da je
1)zbog projmene klime
2)zbog inflacije
3)zbog zračenja iz svemira
i razni drugi samo nije cijepivo
...
i još nekoliko drugih stvari, ali niti slučajno cijepivo za koje je dokazano , već sada službeni podaci(pazi službeni koji lažu non stop) da 1:5000 doza(ne cijepljenih nego doza) uzrokuje opasne nuspojave..
naravno postoji dobar dio ljudi koji se cijepe, nemaju ništa, a onda se ne probude.. i to ljudi u naponu snage.
kako rekoh moj frend iz osnovne, isto sportaš, u naponu snage, eno u bolnici nakon što se cijepio sjebano srce
ne može sportaš koji cijeli život 40godina se intezivno bavi sportom, odjedanput umrijeti..
e da fora mi je bio jedan maraton u new yorku prije 2mjeseca, bilo dozvoljeno samo cijepljenjima.. i pazi ovo.. nakon maratona, njih 16 se srušilo , 1 umro, ostali u bolnici haha.
pa je objašnjenje bilo "da je zbog klimatskih promjena bilo extremno vruće" a ono ljudi pogledaju prognozu za taj dan, 22 stupnja i oblačno
i pazi ovo da oni nemaju "objašnjenje" pa su njihove teorije da je
1)zbog projmene klime
2)zbog inflacije
3)zbog zračenja iz svemira
i razni drugi samo nije cijepivo
...
i još nekoliko drugih stvari, ali niti slučajno cijepivo za koje je dokazano , već sada službeni podaci(pazi službeni koji lažu non stop) da 1:5000 doza(ne cijepljenih nego doza) uzrokuje opasne nuspojave..
naravno postoji dobar dio ljudi koji se cijepe, nemaju ništa, a onda se ne probude.. i to ljudi u naponu snage.
kako rekoh moj frend iz osnovne, isto sportaš, u naponu snage, eno u bolnici nakon što se cijepio sjebano srce
ne može sportaš koji cijeli život 40godina se intezivno bavi sportom, odjedanput umrijeti..
e da fora mi je bio jedan maraton u new yorku prije 2mjeseca, bilo dozvoljeno samo cijepljenjima.. i pazi ovo.. nakon maratona, njih 16 se srušilo , 1 umro, ostali u bolnici haha.
pa je objašnjenje bilo "da je zbog klimatskih promjena bilo extremno vruće" a ono ljudi pogledaju prognozu za taj dan, 22 stupnja i oblačno
inače umiru na lopate ovi iz običnog puka, ali jeste li primjetili da niti jedan političar i njihov član obitelji kao i ostatak elite nije ciknuo. niti jedan.
ja sam vam lipo rekao, tamo prije godinu dana... nisu Kenwood Kenon i njegova djeca uzeli isto cijepivo koje su uvalili vama i vašoj djeci :) nema šanse
ja sam vam lipo rekao, tamo prije godinu dana... nisu Kenwood Kenon i njegova djeca uzeli isto cijepivo koje su uvalili vama i vašoj djeci :) nema šanse
Tko god je dragovoljno primio eksperimentalno cjepivo sam je kriv za sve moguće posljedice...
Nikoga ne treba žaliti, svatko je sam za sebe odlučio...
Nije bilo dragovoljno bio si praktički ucijenjen
Meni je isto bilo jebeno radi obiteljske situacije, ali sve jedno sam odbio cijepio, iako mi je bilo teško. Ali drago mi se sada zbog toga. I istog razloga iz dna duše mrzim ove korona fašiste i treba ih tretirati kao naciste i dok se barem ne ispričaju ne treba imati milosti prema njima
Meni je isto bilo jebeno radi obiteljske situacije, ali sve jedno sam odbio cijepio, iako mi je bilo teško. Ali drago mi se sada zbog toga. I istog razloga iz dna duše mrzim ove korona fašiste i treba ih tretirati kao naciste i dok se barem ne ispričaju ne treba imati milosti prema njima
istinaAssadNaPodmornici wrote:Nije bilo dragovoljno bio si praktički ucijenjen
ja ipak nisam
2014-04-16
počivao u miru Božjem
2014-04-16
Zasto ne kazu da li je bio vakcinisan i to se odnosi na sve
ostale.
Razumem sto T rece da svako preuzima odgovornost, ali
ako ne mozes da udjes na posao ako nisi vakcinisan, kao
ovde sto su radili, onda je to druga prica.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
AssadNaPodmornici wrote:zanimljivo kako index ovdje onemogućio komentare
A zashto ih kritizirash kada to isto i ti radish.Zar to nije licemjerje na kub??Kliknem na taj soroshov Inedx kao i na B92 samo kada neka budala donese neku temu otuda inache ih zaobilazim u shirokom krugu.
Nego da se vratim na temu.Nazovem jednu frendicu ii kazem ajmo na kavu.Veli ne moze ima covid.Reko zar nisi vakcinirana vec tri puta ?Kaze jesam jer sam bila luda i zbog straha koji su mi mediji nabili u kosti sam to uradila.Pa reko,nemoj se zajebavati kada si uzela tri uzmi josh pet mozda jedna od njih ti proradi.Kaze goni se u kurac i prekine vezu.
T. wrote:Tko god je dragovoljno primio eksperimentalno cjepivo sam je kriv za sve moguće posljedice...
A chuj,ne slazem se jer mediji su ljudima utjerali smrtni strah a i neke polupismene budale po drushtvenim mrezama tako da su podlegli propagandi jer su slabi.
Page 1 of 1