PIFSKI KUTAK
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
PIFSKI KUTAK
Koga još svrbi pička da mi se mota po ViP-u, može si naći ovdje retarda pa s njim debatirati.
Ako vas vidim gore, a brenda i Antu naročito, tražiti ćete nakon 5 minuta sa mnom prvi konop i drvo da ne trošite kisik nama ostalima.
Ako vas vidim gore, a brenda i Antu naročito, tražiti ćete nakon 5 minuta sa mnom prvi konop i drvo da ne trošite kisik nama ostalima.
Guest- Guest
Re: PIFSKI KUTAK
Vidim osjecaju se ugrozeni ...boje se da im ne preotmu sojku i one dvije polu zene polu trol polu zmije
Guest- Guest
Dybala wrote:Vidim osjecaju se ugrozeni ...boje se da im ne preotmu sojku i one dvije polu zene polu trol polu zmije
Ajme meni, čovjek gore zasere svaku raspravu.
Pustit ću te ovaj put zbog avatara...bio i ostao Najveći.
Guest- Guest
Pozdravi kevumobiu$ wrote:Koga još svrbi pička da mi se mota po ViP-u, može si naći ovdje retarda pa s njim debatirati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Pozdravi kevumobiu$ wrote:Koga još svrbi pička da mi se mota po ViP-u, može si naći ovdje retarda pa s njim debatirati.
Ante nju nije nategao ko nije pitao.
Dakle ti nisi. Možda i nisi vidio rata, ali PTSP imaš. A, ništa, nastavi pisati s vibratorom u dupetu, ugodniji si sugovornik.
Pozdravi si djecu (dobro, nisu tvoja, al ajd).
Guest- Guest
Ova ti je dobra.mobiu$ wrote:FRANK wrote:Pozdravi kevumobiu$ wrote:Koga još svrbi pička da mi se mota po ViP-u, može si naći ovdje retarda pa s njim debatirati.
Dakle ti nisi. Možda i nisi vidio rata, ali PTSP imaš. A, ništa, nastavi pisati s vibratorom u dupetu, ugodniji si sugovornik.
Nju nije nategao ko nije pitao.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Ova ti je dobra.mobiu$ wrote:FRANK wrote:Pozdravi kevumobiu$ wrote:Koga još svrbi pička da mi se mota po ViP-u, može si naći ovdje retarda pa s njim debatirati.
Nju nije nategao ko nije pitao.
Pa tako je, ja barem ne lažem.
Stara mi je bila žešća kurvetina, šta sad.
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1