Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna
o čemu vi pričate pa ja sam u zadru i okolici zadra, u crikvenici i okolici crikvenice ljetovao godinama od tamo davne 76te kod ljudi ovih onih nebitno i to je najnormalnije da te ljudi ponude s nečim što imaju... ništa posebno i ništa iznenađujuće... mislim ono lik pao s marsa u zadar kojeg vjerojatno ne bi vidio da nije bilo rata i sad priča o nekoj uslužnosti a tome su ga domaći podučili... mislim ono i sad si dva forumska frenda tepaju...Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:jedno sam naučio: gost je uvijek u pravu.
Išao sam u DU između Palacea i Excelsiora, nisam imao sitno, kad mi je lik iz ubera naplatio samo 50 umjesto 70... eto to je usluga.
Inače uvijek zaokružim na više
ma ja isto, kad plaćam zaokružim na više, kad naplaćujuem zaokružim na niže.
ako nešto i slupaju ne naplaćujem
dočekam uvijek s groižđem i pršutom.
Moja filozofja je da su 90% ljudi stavrno i zaista ok.
onih 10% ću amortizirati kroz posao
E to je poslovnost
Što mnogi kod nas ne znaju skužiti, moraš na takve stvari paziti ako želiš mušterije koje će se vratiti ... zato i radiš ugrade na račun hotela, razne sitne benefite,...
Gledaš ga prijeko i odereš, naravno da ga više nećeš vidjeti
Cilj ugostiteljstva i turizma je povratak gosta.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nemoj mi sol na ranu.Hektorović wrote:Fora bi bila dolje ugurati kuhinjicu i sobu za spavanje
ovo je koncepcija 25. kada dodam straga produžetak krmenog zrcala postat će 28.
koncepcija je ferari. ti i ženska. (danas više ne znaš tko koga)
ti i čkapi.
između stražnjih sjedala je friđ. u friđu pjenušac iz konzuma.
u provu idu dva ležaja. wc.
na lijevoj strani spustiš sic, okreneš ga za 90 stupnjeva i u ravnini je foteljama, možeš to i s vozačkim.
i na lijevoj strani je mini kuhinja.
imam na krmi prostora pa bi mogao ugraditi agregat.
na modelu se ne vidi, pramčana visina je trenutno 1,80
2014-12-30
i to o čemu i pričate ne drži vodu neg samo kod točno određene klijentele... stranci ako su mladi skoro svake godine mjenjaju destinaciju, ekipa srednjih godina par godina traži idealnu destinaciju i tu je onda opet nekih par godina, a starija ekipa se češće odlučuje za hotelski ili resort smještaj jer si to mogu priuštiti i izbjegavaju iznenađenja...kurca bi bilo 150 000 oglasa u ponudi kad bi svak imao svoje stalne goste....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:o čemu vi pričate pa ja sam u zadru i okolici zadra, u crikvenici i okolici crikvenice ljetovao godinama od tamo davne 76te kod ljudi ovih onih nebitno i to je najnormalnije da te ljudi ponude s nečim što imaju... ništa posebno i ništa iznenađujuće... mislim ono lik pao s marsa u zadar kojeg vjerojatno ne bi vidio da nije bilo rata i sad priča o nekoj uslužnosti a tome su ga domaći podučili... mislim ono i sad si dva forumska frenda tepaju...Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:jedno sam naučio: gost je uvijek u pravu.
Išao sam u DU između Palacea i Excelsiora, nisam imao sitno, kad mi je lik iz ubera naplatio samo 50 umjesto 70... eto to je usluga.
E to je poslovnost
Što mnogi kod nas ne znaju skužiti, moraš na takve stvari paziti ako želiš mušterije koje će se vratiti ... zato i radiš ugrade na račun hotela, razne sitne benefite,...
ma nije nego je stvar stava...
ja trenutno vodim 44 ležaja za spavanje od toga je 4 u brodskom charteru
do godine i više, prebacujemo se na nautiku
mene neće upropastiti ako sam prazan tu i tamo..
50 eura mi ne igra ništa
Bitan je stav i susretlivost i da je gost siguran...
Što se mene tiče neka mi otkaže sve rezervacije, vraćam mu avans i još uz taj povrat bocu vina
Dobrom domaćinu, gosti se vraćaju!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa znaš li koja je to lova u pitanju?Hektorović wrote:veber wrote:naravno znalci, naravno da plati.epikur37 wrote:veber wrote:ne kod vas, zemi lovu i bježi.epikur37 wrote:cijena te vožnje do splita je realno 200-250 eura i to je to.
veberček, ponuda se ne naplaćuje.
ali ja ako potrošim 500h da ti ponudim retro trup, onda ćeš i platiti ili nema ponude.
onda ne nudi, ja ti ne bi platio nponudu nit sam ju ikad platio
jer moje školovanje je skupo, moj sat je skup, moj rad je skup.
nije to kokošarenje pa bum, pa ne bum pa daj snizi.
kada me već jebeš s kokošarenjem
to nije promjenit ručnike, sapun i sl.
prvi trup 20_open je zaplovio.
shvati da si pomoćni radnik.
Što veberu ne pokreneš biznis sa ovim plovilima ?
Odeš na sajam, pa ponudiš tržištu
Mislim da bi išlo
A mogao bi i manju flotu za charter
nije to robi_drobi, safet, epi.
to se radi o milijunima eura.
trup je najjeftiniji.
propadale veće tvrtke od jednog vebera s foruma.
mogu tebi napravit trup, nema frke.
ali ti ga maritimno dokazuj.
mogu i korekciju napravit iz gušta.
ulazit u segment searay grupacije.
ili otići i raditi u us.
2014-12-30
ja ne sporim da postoji određeni broj klijenata koji koriste usluge kod istog apartmanlije, ali to je manji broj... prije đe se na osnovu preporuke jednog zaredati njih nekolicina istih očekivanja i afiniteta ali stalnu klijentelu imati više sezona to nije pravilo nego izuzetak....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:o čemu vi pričate pa ja sam u zadru i okolici zadra, u crikvenici i okolici crikvenice ljetovao godinama od tamo davne 76te kod ljudi ovih onih nebitno i to je najnormalnije da te ljudi ponude s nečim što imaju... ništa posebno i ništa iznenađujuće... mislim ono lik pao s marsa u zadar kojeg vjerojatno ne bi vidio da nije bilo rata i sad priča o nekoj uslužnosti a tome su ga domaći podučili... mislim ono i sad si dva forumska frenda tepaju...Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
E to je poslovnost
50 eura mi ne igra ništa
Što se mene tiče neka mi otkaže sve rezervacije, vraćam mu avans i još uz taj povrat bocu vina
2015-08-08
veber wrote:ti si konjina i ne želiš slušat.epikur37 wrote:Sve 5 veberu, drago mi je da ti to sve naplaćuješ.
Ja sutra imam počistiti jednu sobu, korigirati neke cijene za charter i malo pisati e dnevnik.
malo razmisli. dat ću ti hint.
moja zgrada ima 11 stanova.
zaposlili smo ženu koja održava stubište i dalje radi kod drugih stanara.
imam 19 prozora iiii mislim 13 ili 14 vratiju.
svaki prozor je visok 180×60.
tapison i tepih imam samo u dnevnoj.
burke i ja išli jednom prat prozore....zajebi.
dođe žena i četvrtkom ima nas manje zahtjevne. prozore pere parcijalno. završi zadnji i evo prvog.
posauga, izglanca parket i ja joj dam 100€/mj ona to vrlo kvalitetno odradi za 2h.
susjeda ima malu djecu i kod nje pegla kuha, ali je raspoređena danima.
i ta tvoja ćifutost na 200-300€ me izluđuje.
Koliko puta mjesečno dolazi čistit
Neke su bezobrazne pa po 5 sati ko fol radi a ništa ne odradi
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
veber wrote:pa znaš li koja je to lova u pitanju?Hektorović wrote:veber wrote:naravno znalci, naravno da plati.epikur37 wrote:veber wrote:
ne kod vas, zemi lovu i bježi.
ali ja ako potrošim 500h da ti ponudim retro trup, onda ćeš i platiti ili nema ponude.
onda ne nudi, ja ti ne bi platio nponudu nit sam ju ikad platio
jer moje školovanje je skupo, moj sat je skup, moj rad je skup.
nije to kokošarenje pa bum, pa ne bum pa daj snizi.
kada me već jebeš s kokošarenjem
to nije promjenit ručnike, sapun i sl.
prvi trup 20_open je zaplovio.
shvati da si pomoćni radnik.
Što veberu ne pokreneš biznis sa ovim plovilima ?
Odeš na sajam, pa ponudiš tržištu
Mislim da bi išlo
A mogao bi i manju flotu za charter
nije to robi_drobi, safet, epi.
to se radi o milijunima eura.
trup je najjeftiniji.
propadale veće tvrtke od jednog vebera s foruma.
mogu tebi napravit trup, nema frke.
ali ti ga maritimno dokazuj.
mogu i korekciju napravit iz gušta.
ulazit u segment searay grupacije.
ili otići i raditi u us.
Pa eno onaj lik iz Rijeke je krenuo u Vitezu raditi jahtice, još ovo tvoje bolje izgleda.
Napraviti kompaktno a da sve ima, išlo bi kad bi se moglo nešto jeftinije proizvodit.
2018-04-10
michaellcmacha wrote:i to o čemu i pričate ne drži vodu neg samo kod točno određene klijentele... stranci ako su mladi skoro svake godine mjenjaju destinaciju, ekipa srednjih godina par godina traži idealnu destinaciju i tu je onda opet nekih par godina, a starija ekipa se češće odlučuje za hotelski ili resort smještaj jer si to mogu priuštiti i izbjegavaju iznenađenja...kurca bi bilo 150 000 oglasa u ponudi kad bi svak imao svoje stalne goste....
Znam Austrijce i Švabe što po 20+ godina idu na jednu destinaciju, vole ljudi u poznato.
A balavurdija niti toliko troši, niti je pouzdana, svake godine nešto novo...
2018-04-10
michaellcmacha wrote:ja ne sporim da postoji određeni broj klijenata koji koriste usluge kod istog apartmanlije, ali to je manji broj... prije đe se na osnovu preporuke jednog zaredati njih nekolicina istih očekivanja i afiniteta ali stalnu klijentelu imati više sezona to nije pravilo nego izuzetak....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:o čemu vi pričate pa ja sam u zadru i okolici zadra, u crikvenici i okolici crikvenice ljetovao godinama od tamo davne 76te kod ljudi ovih onih nebitno i to je najnormalnije da te ljudi ponude s nečim što imaju... ništa posebno i ništa iznenađujuće... mislim ono lik pao s marsa u zadar kojeg vjerojatno ne bi vidio da nije bilo rata i sad priča o nekoj uslužnosti a tome su ga domaći podučili... mislim ono i sad si dva forumska frenda tepaju...Hektorović wrote:epikur37 wrote:
E to je poslovnost
50 eura mi ne igra ništa
Prvo aj u kurac jer si počeo normalno pričati a ne srati i prijetiti. Veber nek ti pošalje pivo a moderatorica nek se skine.
Glede iznajmljivanja, moj stav kao iznajmljivača je da je gost uvijek u pavu, s tim stavom ću progutrati i onu jednu budalu koja mi se zalomi, ali ukupno za biznis je isprvano.
Last edited by epikur37 on 24/7/2020, 23:38; edited 1 time in total
2015-08-06
veber wrote:nemoj mi sol na ranu.Hektorović wrote:Fora bi bila dolje ugurati kuhinjicu i sobu za spavanje
ti i čkapi.
na lijevoj strani spustiš sic, okreneš ga za 90 stupnjeva i u ravnini je foteljama, možeš to i s vozačkim.
Ovo, samo da plovi.
2018-04-10
Hektorović wrote:veber wrote:nemoj mi sol na ranu.Hektorović wrote:Fora bi bila dolje ugurati kuhinjicu i sobu za spavanje
ti i čkapi.
Ovo, samo da plovi.
Brod imamo ali ovo, kamper ćemo kupiti. za 20 000 eura se već da.
Ja mrzim voziti i to me jako unesrećuje, skučen prostor i ta cesta.
Odlučili smo kupiti kamper.
Moja žena i mala vole putovanja a ja i sin nikakao...nama treba komforč..tako da, kamper definitivno.
2015-08-06
kad si normalan i ja sam normalan, kad zazivaš da granica sa Srbijom bude na Uni, nemoj se dobru od mene nadati... što se mene tiče srbijancu u prolazu ću dati i što imam i što nemam, ali ako naumi šatorsko kolje zabijati... bude gorio i on i šator i tabla i ti... jbg sory na iskrenosti...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja ne sporim da postoji određeni broj klijenata koji koriste usluge kod istog apartmanlije, ali to je manji broj... prije đe se na osnovu preporuke jednog zaredati njih nekolicina istih očekivanja i afiniteta ali stalnu klijentelu imati više sezona to nije pravilo nego izuzetak....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:o čemu vi pričate pa ja sam u zadru i okolici zadra, u crikvenici i okolici crikvenice ljetovao godinama od tamo davne 76te kod ljudi ovih onih nebitno i to je najnormalnije da te ljudi ponude s nečim što imaju... ništa posebno i ništa iznenađujuće... mislim ono lik pao s marsa u zadar kojeg vjerojatno ne bi vidio da nije bilo rata i sad priča o nekoj uslužnosti a tome su ga domaći podučili... mislim ono i sad si dva forumska frenda tepaju...Hektorović wrote:
E to je poslovnost
50 eura mi ne igra ništa
Prvo aj u kurac jer si počeo normalno pričati a ne srati i prijetiti. Veber nek ti pošalje pivo a moderatorica nek se skine.
Glede iznajmljivanja, moj stav kao iznajmljivača je da je gost uvijek u pavu, s tim stavom ću progutrati i onu jednu budalu koja mi se zalomi, ali ukupno za biznis je isprvano.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kad si normalan i ja sam normalan, kad zazivaš da granica sa Srbijom bude na Uni, nemoj se dobru od mene nadati... što se mene tiče srbijancu u prolazu ću dati i što imam i što nemam, ali ako naumi šatorsko kolje zabijati... bude gorio i on i šator i tabla i ti... jbg sory na iskrenosti...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja ne sporim da postoji određeni broj klijenata koji koriste usluge kod istog apartmanlije, ali to je manji broj... prije đe se na osnovu preporuke jednog zaredati njih nekolicina istih očekivanja i afiniteta ali stalnu klijentelu imati više sezona to nije pravilo nego izuzetak....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
o čemu vi pričate pa ja sam u zadru i okolici zadra, u crikvenici i okolici crikvenice ljetovao godinama od tamo davne 76te kod ljudi ovih onih nebitno i to je najnormalnije da te ljudi ponude s nečim što imaju... ništa posebno i ništa iznenađujuće... mislim ono lik pao s marsa u zadar kojeg vjerojatno ne bi vidio da nije bilo rata i sad priča o nekoj uslužnosti a tome su ga domaći podučili... mislim ono i sad si dva forumska frenda tepaju...
50 eura mi ne igra ništa
ajde, rekao bih ti mamlaze ali obzirom na tvoje godine i staž neću, imam poštovanje unatoč svemu.
sjeti se tu i tamo da Hrvate BiH ne treba pustiti niz vodu i dovoljno je.
2015-08-06
kod mene je četvrtkom i žena radi, to je sada već par godina i zna da privatno nisam gonič robova.Hektorović wrote:veber wrote:ti si konjina i ne želiš slušat.epikur37 wrote:Sve 5 veberu, drago mi je da ti to sve naplaćuješ.
Ja sutra imam počistiti jednu sobu, korigirati neke cijene za charter i malo pisati e dnevnik.
malo razmisli. dat ću ti hint.
moja zgrada ima 11 stanova.
zaposlili smo ženu koja održava stubište i dalje radi kod drugih stanara.
imam 19 prozora iiii mislim 13 ili 14 vratiju.
svaki prozor je visok 180×60.
tapison i tepih imam samo u dnevnoj.
burke i ja išli jednom prat prozore....zajebi.
dođe žena i četvrtkom ima nas manje zahtjevne. prozore pere parcijalno. završi zadnji i evo prvog.
posauga, izglanca parket i ja joj dam 100€/mj ona to vrlo kvalitetno odradi za 2h.
susjeda ima malu djecu i kod nje pegla kuha, ali je raspoređena danima.
i ta tvoja ćifutost na 200-300€ me izluđuje.
Koliko puta mjesečno dolazi čistit
Neke su bezobrazne pa po 5 sati ko fol radi a ništa ne odradi
skuha si kavu, mom starom kolače dofura ili kuhani špek, stari njoj da kolače, krepanu mačku.
svaki četvrtak odradi.
ima naše saugere, kemikalije, ostavi popis kaj fali i maximalno tri vure ako je kiša bila i sl.
ali ona susjedi pegla. dvoje male djece.
kuha.
žena zaradi svaku svoju kunu.
2014-12-30
ne kolega.Hektorović wrote:veber wrote:nemoj mi sol na ranu.Hektorović wrote:Fora bi bila dolje ugurati kuhinjicu i sobu za spavanje
ti i čkapi.
Ovo, samo da plovi.
ovo da troši benzin i zagađuje atmosferu.
tko plati u osnovi samo motore 80 000€ garant ne ide s kamperom okolo.
2014-12-30
epikur37 wrote:Hektorović wrote:veber wrote:nemoj mi sol na ranu.Hektorović wrote:Fora bi bila dolje ugurati kuhinjicu i sobu za spavanje
ti i čkapi.
Ovo, samo da plovi.
Moja žena i mala vole putovanja a ja i sin nikakao...nama treba komforč..tako da, kamper definitivno.
Obična California je solidna, ali ova XXL ima i čitavo kupatilo/wc. Dakle apsolutno ne ovisiš o bilo kome, a prostor ima sve.
Dobar pregled obične Californije, ima sve osim toaleta...
2018-04-10
veber wrote:kod mene je četvrtkom i žena radi, to je sada već par godina i zna da privatno nisam gonič robova.
skuha si kavu, mom starom kolače dofura ili kuhani špek, stari njoj da kolače, krepanu mačku.
svaki četvrtak odradi.
ima naše saugere, kemikalije, ostavi popis kaj fali i maximalno tri vure ako je kiša bila i sl.
ali ona susjedi pegla. dvoje male djece.
kuha.
žena zaradi svaku svoju kunu.
Prošle godine preko neke agencije došla mi čistit jedan stan
kad nakon 5 sati ništa skoro nije odradila
onda nakon sat odjednom uspjela... a traže naplatu po satnici
ma idi u PM...
2018-04-10
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:veber wrote:nemoj mi sol na ranu.Hektorović wrote:Fora bi bila dolje ugurati kuhinjicu i sobu za spavanje
ti i čkapi.
Ovo, samo da plovi.
Obična California je solidna, ali ova XXL ima i čitavo kupatilo/wc. Dakle apsolutno ne ovisiš o bilo kome, a prostor ima sve.
Dobar pregled obične Californije, ima sve osim toaleta...
toalet bi morao biti
svakako planiramo kamper
ja nisam a vožnju ..,sve preko pola sata me ubija u autu
rekao sam ženi ako hoćeš putovati sa mnom uzmimo kamper
2015-08-06
Ducato ima solidne a relatuvno jeftine kampere
2015-08-08
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Plenkovic : Od 1. siječnja minimalna neto plaća 3250 kuna
» Ministar Marić darovao Crkvi nekretnine kod Splita vrijedne 84 milijuna kuna
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Taksist u Dubrovniku napao uberovca, udario ga šakom
» Britanska novinarka: Sin me nazvao u 02:33 i vrištao. Taksist u Hrvatskoj ga zarobio
» Ministar Marić darovao Crkvi nekretnine kod Splita vrijedne 84 milijuna kuna
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Taksist u Dubrovniku napao uberovca, udario ga šakom
» Britanska novinarka: Sin me nazvao u 02:33 i vrištao. Taksist u Hrvatskoj ga zarobio
Page 4 of 8