ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna - Page 7 Empty Re: Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna

Post by Guest 25/7/2020, 01:43

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:ajmo gledat kao pripadnici srednje klase.
kupuješ kamper?
koliko dana si u njemu?
kolika je cijena registracije i osiguranja?
gume?
amortizacijska stopa?
potrošnja goriva?

za dva tjedna?

odi na floridu s djecom i ženom 4 tjedna i ostat će ti za taxi kada se vratiš.

kalkulacija ti ima smisla

sve je to kurac dok se djeca trkeljaju uz tebe

ek kad mularija ode ondaima smisla kamer ili jahta

vjerovao ili e ja sam na svom brodu sveukupno spavao 5 noći

jednostavno nemam vreman, radim , rentam...

Ali djeci je zabavno, meni je bilo super što sam sa roditeljima puno putovao, obilazili i tako... od najgorih kampova do najboljih hotela... to su za klince najbolje uspomene.

jesu samo se roditelji otele oko toga

išli smo do Babca prije koju godinu svojim brodom, tamo imamo zajedničku kuću na otoku..,... ja vozim kćerka kmeči, sin zaspao, žena grinta...

spasio sam kad sam se vratio

najbolje je doma

i

pomalo se  bliži moj put svetohg jakoba :)

sam....

Ideš na Camino? Neće te pustiti ako bude još dernek na granicama. Sva konačišta uz put su bila zatvorena. Kad si mislio ići?

Guest
Guest

Back to top Go down

Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna - Page 7 Empty Re: Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna

Post by Hektorović 25/7/2020, 02:07

MaximusDecimusMiridije wrote:
Ideš na Camino? Neće te pustiti ako bude još dernek na granicama. Sva konačišta uz put su bila zatvorena. Kad si mislio ići?

I koji...

Taksist Šveđanima vožnju od Zadra do Splita naplatio 3250 kuna - Page 7 Camino-de-santiago-map
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 25/7/2020, 03:05

epikur37 wrote:
michaellcmacha wrote:Ducato ima solidne a relatuvno jeftine kampere

ima ducato i dobre kombije i štošta

meni je gornja granica za kamper 20000 eura..

Da se razumijemo ja te pare nemam, ovu godinu još rješavam minuse ali u perspektivi da, to mi ej prihvatljivo
pa za 20 000 eura i koji više kod nas možeš kupiti džoksija koji ima nema što nema 2002 godina, 2,8jtd, 7 metri dug, 2,2 širok, max 7 osoba na spavanju, kuhinja, kupatilo sa sraonom, tenda 4,5 metra, iza vozič 4 bajka, klima naravno, grijanje vebasto i plin, prostor za dvije boce, dnevni boravak da ne mreš vjerovat... ali jbg ipak je to 18 godina... mlađi kamperi su kud i kamo skuplji, i kod nas a i u austriji i njemačkoj, ali ako se ima nekog gore i taj ima volje i vremena može u nizozemskoj ili u belgiji pronaći mlađi i neizvozan a jeftiniji ali ne baš za 20 000.... recimo za 30 000 nađeš 10 godina starog koji more bez jebemti poslužit još najmanje toliko, plus poslije ga zakileti negdje u zaobalju i iznajmljuj djeci cvijeća ili ljubiteljima zabitije prirode (čitaj ekipi koja voli mir i gust dim)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 25/7/2020, 03:13

moj brat ih je u danskoj na stotine popravljao u jednoj kući za najam kampera i kontejnera za terenski boravak... to je strava na jednom mjestu preko 5000 mobilnih objekata... a ne znaš koji je bolji jedan od drugog...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 06:42

MaximusDecimusMiridije wrote:
epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:ajmo gledat kao pripadnici srednje klase.
kupuješ kamper?
koliko dana si u njemu?
kolika je cijena registracije i osiguranja?
gume?
amortizacijska stopa?
potrošnja goriva?

za dva tjedna?

odi na floridu s djecom i ženom 4 tjedna i ostat će ti za taxi kada se vratiš.

kalkulacija ti ima smisla

sve je to kurac dok se djeca trkeljaju uz tebe

ek kad mularija ode ondaima smisla kamer ili jahta

vjerovao ili e ja sam na svom brodu sveukupno spavao 5 noći

jednostavno nemam vreman, radim , rentam...

Ali djeci je zabavno, meni je bilo super što sam sa roditeljima puno putovao, obilazili i tako... od najgorih kampova do najboljih hotela... to su za klince najbolje uspomene.

jesu samo se roditelji otele oko toga

išli smo do Babca prije koju godinu svojim brodom, tamo imamo zajedničku kuću na otoku..,... ja vozim kćerka kmeči, sin zaspao, žena grinta...

spasio sam kad sam se vratio

najbolje je doma

i

pomalo se  bliži moj put svetohg jakoba :)

sam....

svaka granica je propusna. ako je toliki vjernik, vreća za spavanje i kora kruha mu je dovoljna.
ta ekipa me podsjeća na planinare koji idu šumom pa malo zapjevaju i svu divljač poplaše, ptice se razbježe.
onda dođu u planinarski dom i kupe značkicu koju napiknu na šešir. s obaveznim fazanovim perom.
nakon treće runde opet zapjevaju i plaše malu djecu.

neka odpješači u siriju.

i filmovi svakaj čine.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/7/2020, 09:09

veber wrote:
svaka granica je propusna. ako je toliki vjernik, vreća za spavanje i kora kruha mu je dovoljna.
ta ekipa me podsjeća na planinare koji idu šumom pa malo zapjevaju i svu divljač poplaše, ptice se razbježe.
onda dođu u planinarski dom i kupe značkicu koju napiknu na šešir. s obaveznim fazanovim perom.
nakon treće runde opet zapjevaju i plaše malu djecu.

neka odpješači u siriju.

i filmovi svakaj čine.

Nek se svatko oplemenjuje kako želi Veberu. Coelho je u svojim knjigama mnoge potaknuo da odu na put, a njegovo iskustvo je samo njegovo i to nitko ne može ponovit. Ja sam bila x puta na hodočašćima i svaki put vidjela ljude koji su očekivali da će se doma vratiti wow prosvjetljeni, da će svijetliti ko božićni ukrasi pa su se razočarali jer nisu dobili instant promjenu. Promjena nakon puta je proces koji traje, kako kod koga, kod nekih i godinama, a najbolje se vidi u tome kad si tu za nekog tko te treba, kad si tolerantan i praštaš, kad prihvaćaš ljude takve kakvi jesu. Tako da, nemoj biti tako tvrd i prosuđivati, lijepo je i na takvom putu jesti finu hranu i uživati, imajući na umu unutarnje procese.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 09:26

gle, dok ti ne ulaziš u moj osobni prostor, boli me kiki.
dok mi ne diraš obitelj, boli me kiki.

kako izigravam nasukanog kita pogledao sam nedavno film sa, sa, sa martinom sheanom.
i ok je. film i poslanje.

samo ja vozim bajk 30-50km dnevno i znam što je to. napor i drugo jutro nastaviti.
epi trčkara, ali ne zna kaj je to napor.
to su te neke razlike. ja ne piskaram kaj smo frend i ja odbiciklirali. gdje smo spavali.

da nam vidiš airbagove ne bi vjerovala da mi sjedamo za takve bicikle.
epi nije mentalno za to.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 25/7/2020, 11:53

veber wrote:

ahah

epi je maratonac, 42 kilometra, ovjereno...inače dužine počinjem u 6 ujutro dok ti krmeljaš u carstvu snova ;)
+ plivam preko 4 kilometra

moj tjedni trening je oko 70 km

Put svetog jakova dugo planiram, to mi je prekretnica za novi horizont srednjih godina....duhovno i osobno putovanje...trebalo je biti ove godine
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 12:14

epikur37 wrote:
veber wrote:

ahah

epi je maratonac, 42 kilometra, ovjereno...inače dužine počinjem u 6 ujutro dok ti krmeljaš u carstvu snova ;)

Put svetog jakova dugo planiram, to mi je prekretnica za novi horizont srednjih godina....duhovno i osobno putovanje...trebalo je biti ove godine
veliš da si maratonac, to mi je i tvoj imenjak potvrdio.
onda napišeš da ti je tjedno 70.
meni je tjedni prosjek 280km
radim veću kilometražu na bajku nego prosječni hrvat u autu.
ja imam samo jednu šajbu naprijed i devet iza. nema omjer 25:1 zadnji je 1:1 pa vozi ti na sljeme
sada mi je došlo vrijeme da i diskove zamjenim jer su se stanjili na par milimetara.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 25/7/2020, 12:16

veber wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:

ahah

ali što tebi njije jasno tu, molit ću za odgovor!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 12:19

ja ti ovisno o čemu se radi idem spavat. 
ako sa sinom igram CoD onda nas aždaja oko trojke već počne jebat.
ako kartam onda oko 5 zalegnem.
no angažirala me firma bivša pa se selim na more.
tako da bum nakon 7 mjeseci morao počet radit.
drago mi je da je moja bivša tajnica i dalje tamo pa ću imat lakši oporavak od razvratnog života.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 12:22

epikur37 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:

ahah

maraton je 42km i kusur. veliš da svaki dan trčiš i tjedno odradiš 70km.
kolika je dužina tjedna ili ne trčiš svaki dan maraton?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 12:26

pogledao sam svoj kilometarsat i piše 209,nekaj
s tim da jučer nisam vozio i da ću danas.
da i ne sjednem na bajk to je 30km u prosjeku za tjedan.
unutar onog okvira 30-50/dan

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 25/7/2020, 12:36

veber wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:

ahah

maraton je 42km i kusur. veliš da svaki dan trčiš i tjedno odradiš 70km.
kolika je dužina tjedna ili ne trčiš svaki dan maraton?

pa tko trči svaki dan maraton :D

trening je jedno utrka je drugo...ajme ništa ne kužiš

Ja sam istrčao certificirani, olimpijski maraton, 42 km.

Tjedni trening mi je oko 70 km i to po strukturi:

0- 10-7-10-0-7- duzina nedjeljom cca 30.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 25/7/2020, 12:36

ja istrčim ono što ti krepaš na biciklu...još popijem pivo dok ti dopedalaš ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 25/7/2020, 13:07

Inače u SAD se maraton navodi u CV kod zapošljavanja, to samo govori kakav je čovjek koji aplicira.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 13:14

epikur37 wrote:ja istrčim ono što ti krepaš na biciklu...još popijem pivo dok ti dopedalaš ;)
gle. meni je prosjek u gradu 22km/h
otvorena cesta ovisno o vjetru 33-35.
najbrže što sam uspio na ovom bajku je 47 ili 48kmh
uredno pretičem skutere. 
bicikl mi je daleko skuplji od auta.

probao sam odtrčat 5 km i ok, ali dosadno. jebote trčanje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 13:16

epikur37 wrote:Inače u SAD se maraton navodi u CV kod zapošljavanja, to samo govori kakav je čovjek koji aplicira.
da mi to navedeš u CV ne bi te zaposlio garant.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 25/7/2020, 13:26

veber wrote:
epikur37 wrote:Inače u SAD se maraton navodi u CV kod zapošljavanja, to samo govori kakav je čovjek koji aplicira.

zato i nemaš svoju firmu nego šljakaš okolo ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 25/7/2020, 13:44

epikur37 wrote:
veber wrote:

zato i nemaš svoju firmu nego šljakaš okolo ;)
koliko se sjećam
ne radim od prošle godine, ali niti ne jamram.
stvarno mi je žmehke i treba mi porez na nerad lupit. još jedan za logiranje na ovaj forum.
vidim da ti drkaš kurac po forumu u doba radnog vremena.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by immortal 25/7/2020, 14:54

jel čovjek privatnik??
određuju li cijene svojih usluga privatnici ili država??
odlučite 
kapitalizam ili komunistička prćija

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics