Taksist u Dubrovniku napao uberovca, udario ga šakom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Taksist u Dubrovniku napao uberovca, udario ga šakom
DANAS je došlo do fizičkog okršaja između dubrovačkog taksista i vozača Ubera, javlja Dubrovački dnevnik.
Kako se neslužbeno doznaje, vozač taksija nasrnuo je na vozača Ubera M.L. na Buži u Dubrovniku zbog čega je vozač Ubera završio u bolnici. Događaj je prijavljen policiji.
Na snimci snimljenoj iz automobila vidi se kako muškarac koji stoji izvan auta udara vozača.
Kako se neslužbeno doznaje, vozač taksija nasrnuo je na vozača Ubera M.L. na Buži u Dubrovniku zbog čega je vozač Ubera završio u bolnici. Događaj je prijavljen policiji.
Na snimci snimljenoj iz automobila vidi se kako muškarac koji stoji izvan auta udara vozača.
Last edited by Hektorović on 5/7/2018, 16:07; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Taksist u Dubrovniku napao uberovca, udario ga šakom
krkanska hrvatska dinarska i1b posla
ovaj celavi neki retardinjos..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[size=44]Taksist nakon fizičkog sukoba s Uberovcem ispričao svoju stranu priče: Nisam nasilnik, bio sam isprovociran![/size]
Autor: Aida Čakić Datum objave: 05.07.2018.Autori fotografija: DD
Danas je došlo do konflikta koji je rezultirao fizičkim okršajem između dubrovačkog taksista i vozača Ubera na predjelu Buže.
DD
Kako je Dubrovački dnevnik ranije pisao vozač taksija Pero Vianelli nasrnuo je na vozača Ubera M.L. Sukob između vozača, koji su inače iz Dubrovnika, prijavljen je policiji.
Zastupnik Društva autotaksi prijevoznika Maro Bratoš je ispričao kako je njegov kolega Vianelli bio isprovociran te je zbog toga tako reagirao.
- Kolega je išao kroz Bužu da čeka red za Pile i na izlazu iz Tabora stao je da se uključi u promet. Ovaj Uberovac ga je vidio i autom se zaletio prema njemu nakon čega je taksist reagirao i pitao ga u čemu je problem. On je počeo prijetiti i rekao je da će njihov vlasnik rezati glave taksistima jer ih ne može više trpjeti. Kasnije su pošli kod ambulante, kod pizzerije Tabasco, i Uberovac ga je nakon provokacije počeo snimati. Taksist Vianelli je isprovociran zbog svega udario u njegov mobitel i reagirao tako kako je reagirao - kazao je Maro Bratoš.
O samom incidentu za Dubrovčaki dnevnik govorio je i Pero Vianelli koji je pošao u policiji prijaviti M.L. jer smatra kako je on počinio puno gore stvari.
- Sve je ovo namještaljka i to sam rekao policajcima. On me je prvo isprovocirao i onda pošao snimati s namjerom da me uništi, a ja sam mu samo udario u mobitel jer nisam htio da me neovlašteno snima. To je ispalo tako kako je ispalo i jako mi je žao što sad izgledam kao neki agresivac i nasilnik, ali vjerujte da to nisam. Ja sam odlikovani hrvatski branitelj i nikad nisam imao okršaje - rekao je Vianelli dodavši kako je M.L. njemu prvi prijetio i zamalo ga ubio autom jer je stisnuo gas i naglo se zaustavio iza njega.
- Odmah nakon konflikta rekao mi je da će slučaj prijaviti policiji, a ja sam također pošao njega prijaviti jer smatram da je napravio puno gore stvari - ispričao je za Dubrovački dnevnik Pero Vianelli koji je iznio svoju stranu priče svezi današnjeg sukoba na Buži.
Autor: Aida Čakić Datum objave: 05.07.2018.Autori fotografija: DD
0
Danas je došlo do konflikta koji je rezultirao fizičkim okršajem između dubrovačkog taksista i vozača Ubera na predjelu Buže.
DD
Kako je Dubrovački dnevnik ranije pisao vozač taksija Pero Vianelli nasrnuo je na vozača Ubera M.L. Sukob između vozača, koji su inače iz Dubrovnika, prijavljen je policiji.
Zastupnik Društva autotaksi prijevoznika Maro Bratoš je ispričao kako je njegov kolega Vianelli bio isprovociran te je zbog toga tako reagirao.
- Kolega je išao kroz Bužu da čeka red za Pile i na izlazu iz Tabora stao je da se uključi u promet. Ovaj Uberovac ga je vidio i autom se zaletio prema njemu nakon čega je taksist reagirao i pitao ga u čemu je problem. On je počeo prijetiti i rekao je da će njihov vlasnik rezati glave taksistima jer ih ne može više trpjeti. Kasnije su pošli kod ambulante, kod pizzerije Tabasco, i Uberovac ga je nakon provokacije počeo snimati. Taksist Vianelli je isprovociran zbog svega udario u njegov mobitel i reagirao tako kako je reagirao - kazao je Maro Bratoš.
O samom incidentu za Dubrovčaki dnevnik govorio je i Pero Vianelli koji je pošao u policiji prijaviti M.L. jer smatra kako je on počinio puno gore stvari.
- Sve je ovo namještaljka i to sam rekao policajcima. On me je prvo isprovocirao i onda pošao snimati s namjerom da me uništi, a ja sam mu samo udario u mobitel jer nisam htio da me neovlašteno snima. To je ispalo tako kako je ispalo i jako mi je žao što sad izgledam kao neki agresivac i nasilnik, ali vjerujte da to nisam. Ja sam odlikovani hrvatski branitelj i nikad nisam imao okršaje - rekao je Vianelli dodavši kako je M.L. njemu prvi prijetio i zamalo ga ubio autom jer je stisnuo gas i naglo se zaustavio iza njega.
- Odmah nakon konflikta rekao mi je da će slučaj prijaviti policiji, a ja sam također pošao njega prijaviti jer smatram da je napravio puno gore stvari - ispričao je za Dubrovački dnevnik Pero Vianelli koji je iznio svoju stranu priče svezi današnjeg sukoba na Buži.
2018-04-10
Hektorović wrote:[size=44]Nisam nasilnik, bio sam isprovociran![/size]
Autor: Aida Čakić
Nekakva kvazinovinarka u službi Taxi mafije.
Koji naručeni članak. Koje nebuloze.
Last edited by Hektorović on 5/7/2018, 16:10; edited 1 time in total
2018-04-10
jebiga celavi bi dovalio 2,3 voznje utrpao 1000 kuna dnevno...a ovaj mu kavri posao i otima musterije...sad celavi mora raditi cijeli dan da bi skupio tisucu kuna..a en ko prije kako rekoh 2,3 voznje dnevno usred turisticke sezone i soma kuna je u pađo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gospodin Taxist :) Elitavuksadinare wrote:jebiga celavi bi dovalio 2,3 voznje utrpao 1000 kuna dnevno...a ovaj mu kavri posao i otima musterije...sad celavi mora raditi cijeli dan da bi skupio tisucu kuna..a en ko prije kako rekoh 2,3 voznje dnevno usred turisticke sezone i soma kuna je u pađo
2018-04-10
doslovno.vuksadinare wrote:jebiga celavi bi dovalio 2,3 voznje utrpao 1000 kuna dnevno...a ovaj mu kavri posao i otima musterije...sad celavi mora raditi cijeli dan da bi skupio tisucu kuna..a en ko prije kako rekoh 2,3 voznje dnevno usred turisticke sezone i soma kuna je u pađo
najgore i sada ima posla u dubrovniku i za uber i za taxite, baš to , za 8h rada može i sada taksist zaraditi 100€ minimalno(čisto). ali to je pohlepa, prije je 100€ mogao zaraditi za 2-3 sata, 2-3 vožnje nekoga prevari, a sada mora cijelu smjenu..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
sezona je,silna lova se vrti pa nervoza i žal za monopolom.Di su ona vremena,odvezem budalu 15 minuta pa kapne 100 ojera a ako je merikanac onda 200$.Šta ću ih razvažat badava?
vili40-
2015-08-02
AssadNaPodmornici wrote:krkanska hrvatska dinarska i1b posla
Tebe su vjerojatno nekad grdno nalemali, ili je nešto u svezi s curama ...U oba slučaja si najvjerojatnije sve zaslužija.
Last edited by Eroo on 5/7/2018, 16:30; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vili40 wrote:sezona je,silna lova se vrti pa nervoza i žal za monopolom.Di su ona vremena,odvezem budalu 15 minuta pa kapne 100 ojera a ako je merikanac onda 200$.Šta ću ih razvažat badava?
Obavezno vozikat uokolo, malo razgledanje :)
2018-04-10
recomo u njorku ne postoje taxi stajališta.
praktično nitko ne vozi auto.
cijena taxija je jeftikaner.
kolindu skužiš na milju i pol.
praktično nitko ne vozi auto.
cijena taxija je jeftikaner.
kolindu skužiš na milju i pol.
2014-12-30
Hektorović wrote:vili40 wrote:sezona je,silna lova se vrti pa nervoza i žal za monopolom.Di su ona vremena,odvezem budalu 15 minuta pa kapne 100 ojera a ako je merikanac onda 200$.Šta ću ih razvažat badava?
Obavezno vozikat uokolo, malo razgledanje :)
Kuš bolje, jebate? Ti bi odma' u krevet...razgledaj malo znamenitosti, zato i jesi pošša u turizam.
2016-07-22
kaj tablete za prostatu djeluju tako ili to udba prima iq158?
daj kretenu odi pišat, kasnije nateži žlundru.
daj kretenu odi pišat, kasnije nateži žlundru.
2014-12-30
gotovo , kljucaj temu , covik je odlikovani branitelj a ovi drugi novotarija s trulog zapadajako mi je žao što sad izgledam kao neki agresivac i nasilnik, ali vjerujte da to nisam. Ja sam odlikovani hrvatski branitelj i nikad nisam imao okršaje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ziher se kliče safet i ima 1bih gen
2014-12-30
Kaže nije nasilnik nego herojanezločinac odlikovani branitelj.
U Čardaku ako želiš biti ološ po ps-u prvo se moraš učlaniti u kakvu braniteljsku udrugu, onda ti je sve oprošteno.
U Čardaku ako želiš biti ološ po ps-u prvo se moraš učlaniti u kakvu braniteljsku udrugu, onda ti je sve oprošteno.
catabbath-
2015-08-22
ili se rodiš preko granice pa se kličeš safet iz slovenije.catabbath wrote:Kaže nije nasilnik nego herojanezločinac odlikovani branitelj.
2014-12-30
catabbath wrote:Kaže nije nasilnik nego herojanezločinac odlikovani branitelj.
U Jugi bi ti za sličan izričaj"partizanski branitelj" sprašija metak u čelo i ništa ne bi odgovara. Dapače, bio bi odlikovan. S pravom.
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
» VENEZUELANSKI ratni brod napao je njemački kruzer, udario u njega više puta i potopio se
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Britanska novinarka: Sin me nazvao u 02:33 i vrištao. Taksist u Hrvatskoj ga zarobio
» Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
» VENEZUELANSKI ratni brod napao je njemački kruzer, udario u njega više puta i potopio se
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Britanska novinarka: Sin me nazvao u 02:33 i vrištao. Taksist u Hrvatskoj ga zarobio
Page 1 of 2